Hej fran soliga Egypten

Hej vanner!
Jag maste bara saga att jag mar super bra! Efter att ha vaknat med sole pa varan terass och atit en hotellfrukost av dess make sa mar man super bra! Springer runt i kortbyxor och linne och snart ar det dags for ett dopp i polen.

Det fanns inget tradlost internet vad vi vet sa vi far lana av hotellet. Ska se om jag kan lagga upp lite biler har pa datorn senare. Darav av att jag inte kan anvanda mig utav det svenska alfabetet, alltsa de tre sisa bokstaverna!

Men manniskorna har i Hurganda ar verkligen jatte trevliga och jag har nog blivit indragen i alla affererna har runt hotellet Le Pacha! I gar sa var det bland annat en som ville byta min klocka mot massa annat i hans butik som gucci klockor, vaskor, skarp ja you name it men jag gav mig inte, jag ville ha kvar min klocka hahaha!

Hotellet ar for ovrigt jatte fint och varat rum ar mysigt med polen och havet precis utanfor! L-O-V-L-E-Y i can say!

som sagt allt har gatt bra och just nu lever jag livet med gratis drinkar och jattegod mat. All inclusive ar suverant. Bara till att simma till en bar i polen och ta sig en kylande drink, Kanske skulle testa en paparplydrink idag??

Jag hoppas ni har det bra dar hemma i sverige, jag lovar att jag ska forsoka ladda upp lite bilder, via usb kabel skulle nog ga kan jag tanka mig! Men vi ska hora med reseledaren om det finns tradlost har!!

Ha det super darling!


Kommentarer
Postat av: Nikolina

Hej! Fan va kul att du äntligen åkt utomlands, visst är det skönt:) Vilket bolag åker du med? Vad gör du nu för tiden då? såg att du inte jobbar kvar där du var innan. Kram

2009-12-16 @ 14:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0