Måndag

Ny vecka, nya tag, nytt av det mesta helt enkelt! Idag så är det inte sol precis. Gräset är dyngsurt och renet hänger i luften, det duggar lätt och molnen är tätare än aldrig förr! Wiho! Nu önskar man att ridhuset var klart!

Idag så finns det en del saker som ska göas. Det jag ska göra nu innan jag går ut till stallet är att trassla in mig i lakan och påslakan som ska hängas på tork. Sedan ska jag gå med två hästar och rida två st sedan ska det mockas och grejjas. Ska se vad som sker senare. Måste se över lite hagar osv så att göra det finns!

Fann även an artikel om att Jan Brink ska lämna landslaget efter 20 år. Ingen nyhet för en del kanske och då kanske ni undrar varför det? Jo för tillfället har inte Jan en häst som är redo för landslaget ännu. Han kanske kommer få, Okeanus är på god väg men fortafarande en bit kvar till det som krävs. Så att han har sgat upp sin plats är ingen nyhet. Och efter 20 år kanske man förstår att han drar sig tillbaka. Men tror inte han klagar på sin karriär. Tre OS i rad med Björsells Briar och en drös av mästerskap.

Meritlista i urval:
sju SM-guld
72 Grand Prixsegrar
tre OS-starter
åtta världscupfinaler
världsrankningstvåa 2005 (med i världsrankningens Top Ten under åtta år)
EM 1997 lagbrons (Kleber Martini)
VM 1998 lagbrons (Björsells Fontana)
EM 2003 individuellt silver (Björsells Briar 899)
EM 2005 lag- och individuellt brons (Björsells Briar 899)
Världscupfinal 2006 brons (Björsells Briar 899)
EM 2007 lagbrons (Björsells Briar 899)


Kram
Timmie

Kommentarer
Postat av: Emelie

Regnar här också, blä! :(

2009-07-13 @ 10:53:13
URL: http://melanoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0