Sov morgon!



Hej och hå
, kors i taket! Fick lite sovmorgon idag. Inte så mycket längre men lite faktiskt. Josefin åkte hem igår. Den stackarn får vara med om mycket. Hon fyllde till och med år igår. Så GRATTIS  i efter skott. Så hon fick lite ledig och kommer ner igen på söndag kväll. På tal om det undrar när jag ska vara ledig nästa gång'? kanske borde vara ledig innan Josefin åker hem totalt. Fast det kommer hon inte göra för att vi ska binda fast henne här på gården. hihi!

Idag så ska Ikaros starta i Laholm och då blir det MSV:B3 ett riktgit bökigt program må jag säga, bytren här och byten där halvvot där öppna där, Kanske inte övedrivet svårt men mycket att komma ihåg, inte så mycket transportsträckor osv. men Ikaros grejjar detta. Får bara hoppas att han är på bra humör. Dom startar inte heller fören sent i eftermiddag 17.30 i morgon 09.18 vilket betyder att jag måste typ gå upp vid 05.00 wieee!!!

Ska försöka få fram lite bilder från tävlingarna, få tjata lite på Corran om hon kan maila över bilderna innan året är slut. Så håll till godo vänner!

Nu är det som så att jag åter måste susa ut till stallet och till mina fyrbenta vänner med svansar!

Kram
Timmie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0