Jag förstår.....

Inte. Jag har verkligen försökat men jag kan verkligen inte förstå. Vi människor är verkligen olika.

På Nyhetsmorgon så hade dom en musiknisse på besök som pratade om nya skivor och gud vet vad (om man ens kan kalla det musik) Ena gruppen som han pratade om hette Immortal eller något åt det hållet i alla fall. Jag mår illa när jag lyssnar på sådan "musik" "vrål, någon har ont i magen".......Låter ju inte klokt.

Det jag dock blir så fachinetad över är hur dom som lyssnar på sådan musik vart dom hör det som är bra, vad är det som gör "vrålet" bra i deras öron. Själva musiken (melodin) i mina öron finns inte! Dessutom som dom ser ut, vadå "I love the devil" Kanske ska ta på sig masker i ställer, jag menar tänk bara vilket jobb att tvätta av sig det sminket! Om dom nu gör det vill säga, återstår jue att se. Men jag ger upp i att försöka förstå men finns det någon där ute som läser min blogg och läser detta. Pleas försök förklara för mig vad det är som är så bra med vrålandet!

                                                      
Ser ut som obekväma kläder, men vad vet jag.......

Nu är det dags för mig att dra på mig lite kläder och sedan tralla ut till stallet, eller man kanske skulle testa att vråla ut till stallet idag?? Kanske ska videoblogga om det......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0