Härmapor!!

Jag tycker det är ganska tråkigt med vissa saker i bloggävärlden. Det ska då härmas hitan och ditan.
www.showjumper.blogg.se hade ett tag Månadens ekipage. (alltså en hästblogg) Där man kunde maila en bild (på häst och ryttare) Man skulle då rösta på den bild som man tyckte mest om och ville veta mer om ryttaren samt hästen på bilden. Så blev det en litet inlägg om dom med frågor och svar mm. En rolig ide och väldigt många deltagande.



Jag hade inte sett något liknande på någon annan hästblogg. Men efter ett tag så började en del olika hästbloggare köra med samma sak! Direkt kopierat!! Det är något som jg tycker är lite fult och tråkigt. På grund av detta så valde showjumper att lägga av med månadens ekipage och kom på en ny ide i stället.

Varför kopiera någonting helt. Om man nu hardålig fantasi så får man väl i alla fall göra sin egna grej av det, och kanske fråga den bloggaren man fick själva iden ifrån om det är okej! 

 
Visst sedan kan det hända att av alla bloggarna som finns att det kommer upp liknande saker. Men ren kopiering är ett big nonononononooooo!  Men så många "stora" hästbloggar finns det inte att man inte vet om vilka de är så att man kan sno ideér utan att det märks!

Vad anser mina söta läsare om detta??

Det vi kan försöka säga med detta är, försök ha en egen stil, egna ideér! Är inte det mycket roligare? Känns mindre desperat för den delen också!



Kommentarer
Postat av: Emelie

Håller helt klart med! :)

2010-07-06 @ 15:39:03
URL: http://eemzan.blogg.se/
Postat av: viktoria

håller också med!

2010-07-06 @ 16:35:58
URL: http://sotflikka.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0