house



Sitter och äter en kvälsmacka och kikar på House under tiden. Jag kan inte bestämma mig om jag tycker om eller inte tycker om serien. Ibland är den enbart skum och House, ja vad ska man säga om honom. USA´S motsvarighet till Sveriges Persbrandt. Inte långt ifrån?!?!

Eftermiddagen har gått som på rels. Longerade en häst och red ut en av dom med Lotten, att rida ut under vårens kommande är så underbart. Dessutom var jag tvungen att stanna för att peka och stamma på två Snödroppar som kom upp från den bruna "gräset" Tänk vad en liten blomma som tyder på vår kan göragott för skälen.

Efter den uteritten var det bara till att hoppa upp på nästa. Jag har suttit på många hästar och fina hästar. Men aldrig som denna. En häst med otroligt mycket ALLT. Det svåra på honom är mest han själv. Han går väldigt lätt upp i varv och hela tiden för jag tänka att jag sjlv måste andas, så även han kan andas. Om och om igen berätta att vi är två så han inte lämnar mig bakom sig. När man fått honom till sig så är den en helt underbar häst att rida! Hade jag vunnit dom där 215miljonerna så vet jag vilken häst jag hade köpt utan tvekan!!!

Nu ska jag ta och besöka duschen innan det är dags för sängen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0