Hej!!

Äntligen är man tillbaka! Internetet har svajat och tiden har varit knapert. Skulle uppdatera mitt mobila bredband vilket man inte alltid ska göra tydligen, men nu så är allt som det ska vara!

Hur är allt med er? Här rullar det på som vanligt. Ponnysarna har åkt på meeting helgen lång, en unghäst åker hem till sin nya ägare på söndag och då anländer även en ny unghäst som ska ridas in. KUL! 

Men annars så rullar det som sagt på. Har haft en kompis på besök också. Har inte träffats sedan studenten, men vi har alltid haft kontakten och det är en sådan vän som man delar allt med och när hon rullad ein på gården igår med sin u¨ber fina bil så kändes det som att det var igår vi sågs senast. Visst är det konstigt? Men kul var det i alla fall.

Idag är red riktigt varmt och härligt! Solen skiner och det är sommar, i alla fall idag. Kan ni verkligen förstå att det är Augusti på Måndag??!! INTE jag.

Nu ska jag ta och dra vidare ner till stallet, om en stund ska kolla mailen och lite sådant innan! Men vi hörs lite senare och nu ska jag inte försvinna haha!

                                      
Från tidigare idag när jag red och Kimberly fotade lite. Pike från Ralph Lauren, Ridbyxor CWR, stövlar Cavallo, Ridhjälm Champion delux.


Kommentarer
Postat av: Nadja

Snygg häst! Kanske en bild på den nya, när den anländer? :)

2011-07-29 @ 16:08:08
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Matilda

Snyggt!!

2011-07-29 @ 18:57:05
URL: http://showjumper.se
Postat av: Emily - RYTTARDUON

Tjusig häst! :)

2011-07-29 @ 19:49:45
URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: Camilla- Bloppis på Bloggen

Åh så kul med ridbilder! Fler sånna :D

2011-07-29 @ 23:56:45
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Emma

As snygg häst! :)

2011-07-31 @ 10:41:08
URL: http://cavall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0