Slutbloggat!

För Bo tibblin som har varit en av Hippsons husbloggare.Såg detta idag att Bo Tibblin inte ska fortsätta att blogga utan gjorde sitt sista inlägg idag.
Anledningen var bland annat för att han inte ville bli kallad för "gnällig gammal gubbe".
Jag har egentligen lite svårt för varför en sådan rutinerad och kunskapsfull person skulle bli kallad för "gnällig gammal gubbe" som han själv uttrycker det, bara för att han skapar debbater som kan föra dressyrsporten framåt. Han tycker bland annat att man måste bygga upp dressyrsporten underifrån, då det bara pratas om eliten och deras hästar som ändå har en utstakad framtid och en välorganiserad organisation. Men om man inte satsar och stödjer de ryttare som kanske en dag kommer rida med i eliten kommer det nog bli väldigt svårt att hitta dom, stödja dom och främja dom. Man blir inte en elitryttare på över en dag. Det tråkiga i det hela är att när Bo har fått upp debatter och väcker åsikter så blir man nerknuffad. Att stå upp själv i ett sådant här ämne är inte lätt och många av hans debatter har blivit tagna som angrepp mot hur det verkligen se ut i dressyrsporten, som han själv skriver i bloggen. Att se åsikter som angrepp istället för en möjlighet till utveckling lär ju knappat lösa problemen. Som anses vara.

Tråkigt är det i vilket fall att han nu lägger ner sitt skrivande och blogg, tycker det har varit väldigt sund läsning och någon som verkligen brydde sig om "vanliga" ryttarna.

Bloggen finner du här.


Kommentarer
Postat av: Nadja

Tråkigt att folk måste trycka ner folk som bär på mer kunskap än en själv :(

2011-07-21 @ 10:46:31
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0