NyårshälsningFörklarar i morgon ang den dåliga bloggningen idag! Tåg är HEMSKA!!
Givetvis så har man glömt minneskortet till kameran också, sitter i den andra datorn! Men men....

Ha en superkväll!!


The weels on the buss goes round and round

Så gör även åren, nog bland det hetaste inom bloggvärlden nu. Nyår. Är det inte om nyårs outfiten så är det något med årets eller ja you nam it.

Jag hade i alal fall tänkt att krypa till sängs nu och läsa en stund innan jag somnar. Men det jag ville komma till var att snart är det bara 24h kvar till det sägs "ring klocka ring" Sedan bye bye 2009!!

Sov sött vänner!

                                 


Lovers

Efter att jag hade varit ute och fodrat mina darlings i stallet och även alla katter så satte jag mig och klickade in på asos.com det är helt klart en favorit sida hos mig!

Idag så fann jag bland annat dessa snyggingarna!

                                  

Jag skulle kunna tänka mig alla tre paren. Tänk vad fränt att ha mitten paret när man ska spexa till det lite men inte allt för mycket, perfekta nyårs skon!!

 

Enligt mig så tycker jag även att asos.com har bra priser på sina varor!

 

Hiss för det!

 


Buhu!

Ingen vinst på bingolotto, behövde dock bara ett nr för att vinna 50:000 som jag väntade på under typ hela bingot! Surt att man inte fick en andra chans haha!

Vad gör ni där ute då??


Nu jäklar ska här bli miljoner!

Nu är det mys onsdag med mamma!
Ska äta lite paj och spela bingoblotto haha! Det var inte igår!
Delar av året!

2009 börjar dra sig mot sitt slut och jag är nöjd över året som gått.

Nedan kommer en liten lista över en del av sakerna som jag tänker pånär jag tänker 2009 men det finns så många mer!!

Som sagt, jag hade kunnat skriva en hel roman över året som gått.
Vad är ditt 2009??


Melanoz HISSAR & DISSAR

Nu kör vi en Melanoz Hissar och Dissar!

Tänkte ta Dissen först!

                                        
Tro det eller ej men jag tänkte ge en stor Diss till fyrverkerier! Av de anledningar att det kan förstöra så mycket.
Nu talar jag inte enbart om alla människor som kan bli skadade genom fyrverkerier utan våra fyrbenta vänner! Hundarna är nog de som tar mest stryk av alla djur, då en t.ex en häst sällan bor inne i stan! Det många hundägare inte tänker på är att fyrverkerier kan ge en otroligt dålig erfarenhet för en hund och kan bli lidande resten av livet! Dessutom tycker jag att privat personer INTE borde få använda fyrverkerier. HUr många olyckor genom åren har inte skett, på grund av okunnande, fulla människor som ska ha kul vid 12 slaget eller rent av klantiga tonnåringar! Är det inte bättre att komunerna håller i fyrverkeriet? Sedan undrar jag hur kul det kan vara att lägga hundratals kronor för ett fyrverkerispel????? Onödiga pengar enligt mig!
Jag själv tycker att det är jätte kul att se fyrverkerier men inte på vilka villkor som helst. Så tänk en gång extra!

Nu till Hissen

                                   
Jose Maria Di Bello och Alex Freyre blev det första Latinamerikas vigda gaypar! Jag säger bara äntligen. När ska våran moderna tid förstå att folk av samma kön kan bli  förälskade och säkerligen ha en lyckligare relation än många straight har. Det är ändå 2000-talet vi pratar om och inte 1900frysifast, eller vill vi kanske leva kvar på den tidsåldern? Nej tack! Att Gud antagligent ycker det är förj*vligt att ett par av samma kön får gifta sig skiter jag fullständigt i. Om han nu tycker det (som det verkar vi bibeln) så är han inte värd min tro! Så ge mig en anledning till att Gay killar eller tjejer inte få lov att leva tillsammans som ett par?


Oooops!

Hej på er!

Idag är det onsdag och i morgon är det sista dagen på år 2009! Gud vad detta året har flugit förbi. Snart är det jul 2010....

Min bror tog sin bil och styrde kosan mot Gislaved efter en vecka här hemma, även den har gått fort. Jag sitter och håller på att rippa en skiva till datorn så jag kan bränna ut den åt mamma. Hon har lånat en skiva av en väninna som hon ville ha!

Så melanoz ska göra något olagligt, eller?


Vad har ni på chemat idag vänner??Hallo on you!

Dagen har varit en dag som en dag man kunnat hoppat över. Huvudet har känts tungt och ögonen värker.
Men har ändå tagit mig i kragen och fått lite saker gjorda.

Men har fortfarande en del saker som jag måste reda ut inom snart och ett viktigt samtal......

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen efter solig men knepig dag!

Sov sött vänner och förlåt för en otrolig dålig uppdatering, men har inte haft en direkt lust till att blogga idag då jag känt mig lite negativ i mitt skrivande! Och det vill jag inte dela med mig av till er vänner!

See ya tomorrow!!


Fika

Vad jag börjar bli lite trött på allt fika haha!
Men nu så kommer ett par valpköpare till mamma som ville komma hit och fika lite, men det är trevligt!

Hörs senare vänner!!


Dags för att avreagera sig!

Ibland blir jag bara så damn trött på folk och deras betende!
Vart tog mognaden vägen?? Jag må vara 21 ykna små år. men jag är betydligt mer mogen än så och vet hur man beter sig och kan ha en dialog om vad det är som stör en just nu!!!

Men det kan tydligen inte personen i fråga på 45 år eller vad fn det nu är. Nej man tjurar och låser in sig på sovrummet och säger inte ett ord utan bara glor och muttrar! Svarar inte på tilltal eller ens ett tecken på vad det är för fel och gör personen så irriterad! Jag blir galen. Så typiskt svenskt, stänga inne allt och tjura i evigheter i stället för att öppna käften för att säga det man känner! Så FEGT!!!! Specielt när det skadar andra personer runt omkring. Väx upp mannen!

Jag kan ha mina misstankar om vad det kan vara, men det är inte rimliga orsaker till att bete sig som han gör just nu! Fispropp säger jag bara!!Ska ut och mocka, hamna i andra tankar!


Dags för boken!

Hade tänkt att stänga ner datorn för att gömma mig bakom boken "En plats i solen"
Finns en del saker som bearbetas i mitt huvud, och jag hoppas på det bästa, följa planen så gott det går gärna fullt ut nu när man väl fått den på plats!

Ni får i alla fall sova gott vänner!


Egypten 2009

God sak med mer smak

Kommer ni ihåg nöt-creme?

Jag köpte alltid sådana när jag var liten och var hos farmor för min 20 lapp som jag alltid fick för att köpa lördagsgodis för. Kommer ihåg hur jag verkligenvalde ut mitt godis så jag kunde få så mycket som möjligt för min 20 lapp!

                              

Mamma hade faktiskt köpt ett paket med sådan häromdagen och har precis smaskat i mig ett par!

Har ni något godisminne från ni var små?


Saker vi aldrig lär lära oss!

Det finns nog vissa saker som vi människor aldrig kommer att lära oss, som har på gått år efter år och tid efter tid! Men inte blir det bättre ändå?
Kanske dags att ge oss själva och andra runtomkring ett nytt nyårslöfte?
Nyårslöftet om att lära oss att köra bil i trafiken under jultider etc.

Under julhelgen så omkom 11 stycken i trafiken! Mycket kan bero på halkan och snön, men ännu en orsak till att ta det lugnt! När jag åkte hit med min bror från Gislaved så var det sjukt många nötter ute i trafiken. Visserligen kan min bror vara en av dom stundtals. Men vad är det värt att köra om en lite skit bil i en bilkö på 150 bilar typ? Vad vinner man på det? En snabb biljett till helvetet eller himlen?

Så onödigt enligt mig, och det värsta är att det bara fortsätter, varje jul, midsommar etc så är folk helt galna ute i trafiken! Kanske dags att vara ute lite mer i god tid så man slipper stressa eller kanske ta tåget eller flyget?

Jag kan faktiskt inte bidra med något på den fronten mer än att peka finger åt idioter i trafiken då jag inte har körkort själv, ännu!
MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN!!!!!!!


Från asos.com


Mini Mine

Av Rogers mor så fick jag två glas av serien Mini Mine från Kosta Boda. Mini Mine seriern kan man kombinera ihop lite som man vill själv. Glasen som är nedan som jag fick kan man använda som äggkopp eller ett shotglas. Det tycker jag är roligt när man själv kan avgöra vad man vill använda serien till!

Desigenen till serien är Ulrica Hydman- Vallien


www.kostaboda.seMen gah!

Tiden går verkligen så fort!
Har besvarat lite mail och sedan varit ute i stallet och hjälp mamma med valparna och poff så är klockan 13:00.

Kom på att jag inte har visat er mitt armband som jag fick i Egypten! Det är så fint när det är på!
Fick inte världens bästa bild men man ser ändå!Armbandet är av stål med bling bling så klart! Fanns en hel uppsjö av armband och fina smycken i en affär som vi var på. Dock så var det mycket smyckes affärer över lag i Hurghada och Cheraton road som vi bodde på!

 

Men är i alla fall super nöjd och glad över armbandet och det kostade bara ca 50 svenska kronor, så vill man köpa smycken och parfym så är Egyptene tt bra alternativ!

 

 


Gosch!

Eller något!

Ikväll så har jag fått en deö uträttat. Back on track igen efter julen! Men nu så kommer nyår istället haha!
Fått en del intressemail ang Herbalife, kul! Var inte rädd att maila och fråga om det är någon som vill veta mer, man förlorar ju inget på att bara titta eller hur? melnaoz@live.se är i alla fall min mail!

Snart ska jag ta och krypa ner till sängen fortsätta läsa min bok som jag fick av mamma i julklapp! Kom på att jag inte har visat er det jag fick, mina ägg/shot glas eller vad man ska säga är jätte fina!

I morgon har jag en del saker att uträtta även då

*besvara på mail
*ringa samtal

Är två huvudämenen som jag har, finns en del att planera inför the future!

Sov sött vänner!!


mumbojumbo!!!

Get married!!

Ja funderar starkt på det, skulle inte säga nej om denna väskan skulle fria!

                                 
Denna skriker melanoz, nästan lika mycket som när prada väskan ropade efter mig!
väskan fann jag HÄR

En riktigt bra shopping sida!!


Storm chasers

Jag vet! Mitt nya yrke som jag ska satsa på!

Jaga stormar. Såg precis ett program på 6:an där dom just jagade stormar och specielt tornados.
Efter mycket om och men så lyckades dom hamn mitt under en tornado i sin specialbygda bil. Att dom vågar. Där ville dom i alla fall filma och fota lita samt ta massa uppgifter om just tornados och stormar.

Jag kan säga som så här, inget jobb för mig. Till och med larmet gick där dom var att man skulle söka skydd för att sen stor storm var på väg, men inte dom körde glatt runt i sin konservburks bil och skulle fota!

     Vad säger ni? ett nytt yrke kanske?


En unik möjlighet!

                                                          Söker fler till mitt team! 
                                                             
                                                           Låter detta intressant:

*Att vara din egna chef
*Bestämma dina egna arbetstider
*En flexibel inkomstmöjlighet där du får friheten till att arbeta vart och när du vill
*Mer tid till familjen eller hobbyn
*Kunna uppfylla dina drömmar
                                                       


Det enda som krävs är att man är 18 år, har internetuppkoppling samt en telefon. Ambition, positivt tänkande och tycker om att prata med nya människor är även de bra egenskaper.

Om detta låter intressant för mer information?
Kontakta då mig så berättar jag mer.

 

 

Timmie Melanoz
0735-29 36 41
www.melanoz-dressagestudent.se (herbalife)
melanoz@live.se


Gott ska det bli!

Om en stund så kommer bror och Roger hem efter en stund på stan med pizza! Seriöst.
Dets ak bli så gott, julmaten står en verkligen upp i halsgropen och den är så uttjatad. Håller ni med?

Jag har irrat runt lite idag, hjälpt mamma med lite annonser ang valparna och jobbat lite med herbalife och har lagt ut lite annonser om det också. Tänkte att jag skulle slänga in lite om det här i bloggen senare. Kanke är något för er läsare?

Well well

Nu kom min PIZZA!!!!!!


Ditt eller datt?

Sitter och funderar lite över nyår, ni vet outfiten!

Jag är klar över vad jag ska ha på mig och det kommer bli så snyggt haha! Men jag funderar på om jag ska köra på en fluga i år eller en slips?

                               
Har ingen svart smal slips eller så kanske man borde satsa på en silver/grå.....hmmm
H&M har i alla fall billiga snygga alternativ som faller mig i smaken, att ha en snygg oufit betyder inte att man behöver köpa dyra kläder.

Men vad tycker ni slips vs fluga?


Refrängen

Dagen lider mot sitt slut och i morgon är det nya uppgifter som nalkas.

Jag hade tänkt att krya ner till sängs och läsa lite i min bok. Risken är väl att jag inte somnar haha!

Hoppas ni haft en bra dag vänner och att ni inte lämnat min blogg helt och hållet! Melanoz is back friends and thats for jure!!

                                  


What??

                                     
Verm är det som härmar vem? Den ena säger att det är den andra och den endra säger att den var den tredje?
Jag pratar nu om bloggflugan "Årets" som nu är igång på Amirs "gaybloggen", Paow och Kizzies blogg. Vet inte om Dessie har något liknande på sin blogg. Jag menar, antingen så har dom något ihop för att lura oss läsare. Eller så snor dom varandras ideér men frågan är vem som snor resp inte? Själv tycker jag att det var en rolig sak att blogga om, men är det lika roligt när alla säger att det var just deras ide. 

Ingen aning, men vad tror ni??? 

                                    

Vad har vi.....

Att klaga på egentligen?
Julen är en mysig tid, dock tycker jag att det kan vara för mycket hysteri över alla dessa julsaker som ska ordnas. Julmat, julklappar, julkort. Ja, you name it! Jag har alltid undrat varför? Varför denna hysteri, stress och bråk som bildas bara för det är jul?

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så önskade jag mig inget i julklapp, en julklapp är rolig att få men den gör inte julen. Inte för mig. Julen för mig är att kunna vara hemme och umgås göra saker tillsammans som man inte hinner göra annars. Har ni någongång funderat över vad en julklapp kan ställa till för problem? Hur många känner inte skuld över att man inte kunnat köpa julklappar, hur många är det inte som tar lån för att köpa julklappar och får en skuld på banken för det? Så onödigt. Är det detta julen handlar om, skulder, stress och bråk. Nej. Varför inte ta julen för vad den är?

Tänk på alla dom som inte ens har något hem att åka till. Dom skulle säkerligen göra allt för det vi får vara med om. Att få vara med en familj, att inte behöva vara ensam. Tänk på alla som får ha expressen som ett täcke. I stället för att få ihop den "perfekta" julen och gör allt för att få den.

Det är ju ändå jul, även om den lider mot sitt slut.

 


Samvete

är inte på topp gällande bloggen! Men idag har jag hafte n del att göra och det är inte färdigt ännu. Har pratat lite i telefon och hjälpt mamma med sin nya hemsida som en annan håller på att ordna ihop men det är inte alltid så lätt haha!! Men nu har jag i alla fall fått lite tips om hur jag ska göra min hemsida. Alltså en ny! Spännande!

Dagen har annars rullat på bra! Satt och kikade igenom lite saker som jag tog med hem från egypten och en sak som kanske inte är så typiskt egypten men jag är så glad över den. En liten Prada väska. Så snygg är den och det var även ett certefikat på den så jag vet att den även är äkta. Det är ett tipps till dig som ska till egypten. Se till att det följer med ett certefikat på t.ex papyrus och liknande så du vet att det ÄR äkta. Som i detta fallet. Min prada väska! LOVE IT!

                                   
                                            Vad tycker ni? HISS el DISS


woops!

Råkade visst bli lite sent!

Såg Sagan om ringen, konungens återkomst på 6:an hade jag missat att dom sände alla tre filmerna i tre kvällar i rad och idag var det den sista!

Det är lätt dom bäst5a filmerna som någonsin har gjorts! Att ens komma på att skriva om allt, få ihop allt utan att det blir rörigt och sedan få det så bra på film!!! Helt amazing måste jag ju säga!Nu är det kudden som gäller!

Sov sött vänner!


En prinsessas dagbok

                                                


  Hej på er!!
Känner mig som en ren soffpotatis och det är då inte likt mig för 5 minuter! Har i alla fall kikat på en prinsessas dagbok eller ja just nu är det nyheterna och sedan ska dom väl visa slutet på 5 minuter! Kl 20:00 så börjar Narnia. Ni vet de filmen som visades på bio för ett x-antal år sedan. Ja den sak jag se ikväll tänkte jag. Får vi se om den får en hiss eller diss. Någon av er som sett den?

                                            Mätt

Inte så lite heller!

Snart vankas det lite efträtt och ingen risalamalta här inte, marräng med glass och grädde! Yammie säger jag!

Innan så längtade man lite efter julmaten nu börjar jag tröttna på den! Ändå så har jag inte ätit någon julmat innan igår haha!

 

Men nu efterätt!!!

 

                                 
                                                           Bild  utanför hotellrummet i Hurghada


En vit jul

Har vi alla fall fått i år. 

Gårdagen var trevlig. Mormor var här och åt lite mat med oss och sedan så tittade vi givetvis på Kalle Anka, dock tycker jag att det är som ett sömnmedel men det har nästan blivit kultur på att man ska titta på Ankan mf. 

Jag fick lite saker i Julklapp, fast att jag inte önksade mig någonting. För mig är inte julklappar så betydelsefullt. Visst är det roligt att få julklappar men det finns andra saker som är mer betydelsefulla än att folk ska bli stressade öve klappar och pengar eller hur? 

Men jag fick i alla fall ett par böcker av mamma. Varav den ena är Liza Marklunds "En plats i solen" Jag läste den första boken av dom två "livstid" och den sträcktläste jag nästan! Så ska bli spännande och se om denna är lika bra. Älskar att hamna i en anna värld och försvinna in i boken 

 
                                                

Har försökt fixa i ornding lite bilder mm från Egypten men min dator har verkligen krånglat idag. Den vill intsallera det ena och det andra, även det tredje och det fjärde. Men nu börjar han bli på bättre humör.

Nu ska jag i alla fall ut till stallet en sväng. Ska mocka lite och ta in två hästar tänkte jag!

Hörs senare!


Julen är här

Och lyser frid på jorden......

Mormor är här och snart är det dags för julmat, ska bli gott med köttbullar och prinskrovar efter maten i  Egypten!
morbror, kusinen och hennes sambo var här för en stund sedan så vi hade en liten fika! Inte alls avudsjuk på kusinen min, hon och hennes sambo ska åka till New Yourk på lördag! Tänk vad fränt att uppleva new yourk vid juletid och nyår!!! Jag kan faktiskt få plats i en resväska!!

Jag kommer att uppdatera med lite bilder senare idag! Var tvungen att lägga alla batterier på laddning!

Hoppas ni har en underbar julafton!


Kryper

Jag måste erkänna att jag är TRÖTT!! De senaste två veckorna har det känts som att jag bara har åkt tåg, bil och flyg och lite mer tåg. Men resan till Egypten var en upplevelse det må jag säga!

Ikväll har vi hat en liten lilljulafton här hemma med rogers mor och far. Fick lite julklappar av dom. Fast att vi sa att vi inte ville ha några klappar. Jag tycker att julklapparäröverskattat och ger många ekonomiska problem, bara för en sketen julklapp! Men i alla fall så fick jag ett handduksett jätte fina,en alldin choklad ask mums fast hade det varit enparadis ask hade den redan varit slut hihi. Sedan fick jag två jätte fina kostaboda glas som man kan använda som äggkopp eller grogglas. För min del blir detnog äggkopp eller dekoration, dricker inte groggar. Men superfina var dom!

                                           
                                                                             föredrar paradis

Men jag har verkligen en längtan, en längtan till att börja jobba igen! Det kryper verkligen i min kropp. Nästan mer slitsamt att vara ledig än att jobba! Älskar hästarna och stallet så är det bara. Men får nöja mig med mammas och min lilla shettis här hemma så länge. Men kan säga att jag inte tänker vara mer ledigt än nödvändigt!!! 


Men imorgonär det julafton, då kommer mormor hit!!!

Jag tänkte ta och krypa ner tills ängs nu och burra ner mig under täcket.

Vi hörs i morgon vänner!!

STOR JUL KRAM PÅ ER!!


lilljulafton är...

0-4b338a71e94a0b181cf8347b6d1ccfb6.png

Kolla varifrån!

lilljulafton är det idag. Gäster har vi också och nu vankas det efterätt. bilden är en dålig bild från röda havet och från ubåts utflyckten! Vad gör ni ikväll? Kram timmie


Home sweet home

Då var man hemma hos mammsen. Kan säga att jag intekänner migöverdrivet pigg idag. Kanske skulle ha stannat kvar i Egypten?? eller nej tack! Inget ställe jag skulle vilja bo på!

Dagen började i alla fall med en kaffelatte på Eccpresso house innan tåget gick av mot Hestra idag för att sedan byta till bil mot Blomstermåla!

Vi får tydligen lite gäster hit senare idag, man känner sig verkligen upplagd för det men vad gör man. Ska kika över mina bilder och blogga mer om resan lite senare. Är ca 300 bilder som jag måste gå igenom haha!


Ska ta och hjälpa mamma lite nu med dukning mm, Men vi hörs senare vänner!!

                                        
Snö

Kan man kalla att det var i Sverige när planet skulle landa. 6 stycken plogar fick köra framför planet efter vi hade landat och innan parkering vid gaten! Man var ganska trött i benen efter 5h och 35 minuter i ett flygplan. Men fick se Ice age 3!!

Resan hem gick bra. Men många kontroller var det. Tre kontroller var det innan vi fick komma ut till shoppingen och gaten vi skulle gå på planet. Eller hoppa in i bussen som körde oss10 meter för att släppa av oss vid planet! Blev inte såmycket shopping på flygplatsen då dom inte tog Egyptiska pund?? Enbart dollar eller euoro. Ganska knepigt måste jag säga men men. Vi försökte att köpa kaffe. Jag och en svenska som vi träffat och umgåts med på hotellet men det gick inget bra. 20 egyptiska pund skulle dom ha för en kaffe som var i storlek som en kopp?? Detblir ca 28 svenska kronor. Vi försökte pruta men det gick inget bra haha!! Så kaffe på flyplanet med en mummsig chokladbit och en vacker vy genom fönstret!

Jag har haft en jätte rolig vecka och fått vara med om något jag säkerligen kommer att minnas livet ut!

Nu ska jag snart krypa ner till sängs efter att ha packat om och blvivit bjude på pannkakor. Tåget till Hestra går klockan 09:00 så åker jag med bror min till mammsen i morgon och sedan är det visst julafton! Tänk att meningen igentligen var att jag skulle åkt till Rom idag, men va sjutton det är snö även där! Så Egypten köndes bra!

 
Alena och jag igår kväll. Hon var med i teamet som kallades animation team somhöll i underhållningen. Fock dock bara med henne på foto. Kan säga att hon var jätte trevlig och kommer i från ryssland och jobbar på hotellet Le Patcha. Första kvällen så pratade vi lite och sedan dess så har dom alltid ropat när man träffats, timmie timmie timmie så alla på hotellet viste vad  man hette! Haha men kul var det! Blev kallad för Mikeal Jackson ett x-antal ggr och personalen ville att jag skulle dansa moon walk, men det fick dom inte se haha!

Nu är det dags för sängen för min del! Kommer att blogga mer om resan i morgon och dagarna som kommer. Ska försöka göra en videoblogg om resan i helhet tänkte jag! Var inte det roligaste att checka ut idag, så skönt att vara hemma!

Nu är melanoz back för uppdateringar!!


hej bloggen!...

0-4bb56accfe1149ae7a0cc7c06e996a64.png

Kolla varifrån!

hej bloggen! Nu är man tillbaka till sverige! Fråan sand till snö! Försökte blogga innan flyget men det gick inte! Men tänkte bara säga hej till er! Bloggar mer senare ikväll! Kram timmie


29 grader varmt!

Har det varit idag. var kampigt att ligga nere pa stranden!

Ni far ursakta min daliga uppdatering men det ar inte alltid latt att fa tid till datorerna da det ar bara tva datorer pa hela hotellet!

Men det ar fortfarande kanon har nere och traffat jatteroliga manniskor. Flera svenskar som man borjat umgas med mm.

Igar sa var vi under havet och tittade pa koraller och Nemo fiskar. Helt klart vart pengarna. Dock var sittplatserna valdigt tranga men hur ofta ar man under vattenytan i en ubat?? Sa det var bara till att se nojd ut!

Igar sa blev vi indragna till yttligare en butik och blev utkladda till allibaba haha! OMG sager jag bara, han blev nastan lite irriterad varfor jag inte valle ha ett plagg som sag ut som en lusseklanning. Forsokte forklara for honom att det ar lite annorlunda i sverige gallande kladsel! Men han tyckte att jag hade kunnat haft den pa mig under nyar haha! Men nej tack!

Idag har det inte skett sa mycket bara tagit det lugnt som dom andra dagarna. Gjort det vi har haft lust till.
Jag vet dock inte varfor men jag maste ha en magnet som gor att alla mysko typer vill komma fram och prata. Det roliga ar att ingen vill knappt prata med min kompis men alla ska ha ogonkontakt och prata med mig?? sceary ar det. Helt fashinerade av mitt har ar dom ocksa?? fattar ingenting men det bli nog bra!!

Men nu ska jag ut och titta pa showen som borjar snart, det ska vandras pa spikmattor mm.

Ha det bra!!


Varmt

Ar ordet. Men nu sa borjar det bli lite svalare. Bar en 28 grader varmt nar man gick ner till havet och stranden men inte sager jag net till det. Dock inte sa roligt nar man fa ha ett all inclusive arband pa sig sa det bli en fin rand nar man solar. Men jag faktiskt smart sa jag tog den armen jag brukar ha klocka och armbanden pa mig!! Tyckte jag var ganska sa smart dar!! Jag akn tyvarr inte lagga upp nagra bilder pa dessa datorenrna, dom blir inte sa glada da. Men kanske kan jag ta mig till ett internet cafe, men annars far ni halla ut tills tisdag, da ska det bli ett bild spel. Men det ar verkligen helt underbart har.

Igar kvall sa blev jag stoppad av tva tjejer som arbetar har pa hotellet och kommer fran Ryssland och undrade om inte jag ville vara med i en show dom skulle ha har pa hotellet men jag fega faktiskt ur haha! Men det ar verkligen jatte trevligt folk och dom fragar alltid hur man mar och om allat ar tillracklig bra mm. Sa jag maste faktiskt saga att Egypten och Hurghada rekomenderar jag. Idag  var det aven en resa som gick med buss till Kairo men vi hoppade faktiskt over den, dels for att det tar 8h med buss enkel resa och man bli hamtad 2 pa natten och sedan sa var den ganska sa dyr faktiskt. Men viss hade det varit frant och se pyramderna mm. Men pa lordg ska vi ner i havet med en ubat, ska bli spannande!

Vad som sker resten av dagen vet jag inte, kanske smiter vi en runda till pa stan men vi far se. Man ska helst inte ga ut nar det har blivit morkt, da blir butiksagarna som jagare pa alla turister och forsoker pracka pa en det ena och det andra. Men under dagen ar det inga problem. Vi var nyss i ett litet Shopping mall som det stod pa skylten och dit ska vi nog bege oss igen!!

Men ni far ha det sa bra vanner sa far vi se om jag bloggar nagot mer idag eller om det blir i morgon!

Ta hand om er!


Vad sager man!

Att det ar undebart vader har i Egypten och Hurghada!

Under dagen har vi bara tagit det lung, inte manga knop om man sager sa, har dock inkopt mig ett par nya solbrillor, and i just love them, natan mer an mina gucci haha!!

Men folket har ar ju inte direkt byga av sig, en helt annan religon an i sverige kan man saga! Men spannande dock!

Pa lordag ar det i alla fall inbokat sa da ska vi under vattenytan, i en ubat haha. Ska kika pa korallreven mm. Ska bli spannande!

Annars har vi som sagt bara tagit det lugnt idag. Mate ar det ingen brist pa och all efteratt som ar! Gode tid sager jag bara, men klagar det gor jag dock inte!

Pa formiddagen sa var vi dock ute pa stan och holl knappt inte pa att komma ut ur affaren! Pruta ar ordet!

Jag har inte hunnit kika over om jag kan lagga over bilder, ska ta tag i med det under morgondagen.

Nu ar det dags att fortsatta kvallen!

Ni fryer val inte dar hemma va??


Hej fran soliga Egypten

Hej vanner!
Jag maste bara saga att jag mar super bra! Efter att ha vaknat med sole pa varan terass och atit en hotellfrukost av dess make sa mar man super bra! Springer runt i kortbyxor och linne och snart ar det dags for ett dopp i polen.

Det fanns inget tradlost internet vad vi vet sa vi far lana av hotellet. Ska se om jag kan lagga upp lite biler har pa datorn senare. Darav av att jag inte kan anvanda mig utav det svenska alfabetet, alltsa de tre sisa bokstaverna!

Men manniskorna har i Hurganda ar verkligen jatte trevliga och jag har nog blivit indragen i alla affererna har runt hotellet Le Pacha! I gar sa var det bland annat en som ville byta min klocka mot massa annat i hans butik som gucci klockor, vaskor, skarp ja you name it men jag gav mig inte, jag ville ha kvar min klocka hahaha!

Hotellet ar for ovrigt jatte fint och varat rum ar mysigt med polen och havet precis utanfor! L-O-V-L-E-Y i can say!

som sagt allt har gatt bra och just nu lever jag livet med gratis drinkar och jattegod mat. All inclusive ar suverant. Bara till att simma till en bar i polen och ta sig en kylande drink, Kanske skulle testa en paparplydrink idag??

Jag hoppas ni har det bra dar hemma i sverige, jag lovar att jag ska forsoka ladda upp lite bilder, via usb kabel skulle nog ga kan jag tanka mig! Men vi ska hora med reseledaren om det finns tradlost har!!

Ha det super darling!


Arlanda airport!


Hello vänner! Eller god morgon sedan halv 4 imorse!

Då är man på väg! Trodde ni inte va. Lyckades att inte säga för mycket. Nu är det Egypten somgäller i en vecka. Min första resa någonsin och min första flygtur!Sitter på espresso house och äter lite frukost och snart är det dags att vandra mot gaten. Men lovade ju ringa mammsen innan jag hoppade på flyget!

Jag kommer att försöka blogga från Egypten när vi väl är där. Bloggdatorn är med så klart.

Ni får ha det så trevligt i snöiga sverige!Snöar ute och flygplanen ser kalla ut! Snart är man i 28 grader varme!!god morgon!...

-c32655bf90cee74589a3485bf12d072.png

Kolla varifrån!

god morgon! Tänkte bara säga hej då om jag inte hinner blogga innan! Är på arlanda flygplats! Hihi! Kram


God kväll på er

Hur är det mer er där ute?
Här är det fin fint, snart vankas det tacos efter en dag på stan, lite shopping mm. Ska se om jag kan lägga upp bilder på det senare. Glömde givetvis kameran när vi var på liseberg, var verkligen jättefint där med all adekorationer. Man blev julinsiprerad om man säger så. Där fanns även världens godaste varmchoklad med grädde, yammie!!

I morgon är det till att gå upp tidigt, ja varför får ni reda på i morgon! Ska bli spännande! 04.30 måste vi åka! huh jeda mig asså!

Men nu är det dags för mat! Bloggar mer senare!


Kram Timmie

jesus säger...

-497b517667159a8a6e7abf520278c49.png

Kolla varifrån!

jesus säger jag! Kanelbullar stora som dasslock! Rena middagen på liseberg! :)


hej darlings!...

547524ec212bbf82f875e918f2bf72e4.png

Kolla varifrån!

hej darlings! Är på shopping! Bland annat så har jag shoppat vaccin! Fytte fan säger jag bara! Senare blir det jul på liseberg! Kram timmie


God Morgon!

Hej på er där ute i gryningen haha!

Ja, det börjar i alla fall ljusna. Jag sitter i alla fallnu på ett tågfrån Kalmar och ska ta mig till den västar sidan av sverige. Usch, ska åka tåg i 4 timmar, så lång tid tar det även till Stockholm. Dessutom så är det ett typ av godståg jag åker i, men men jag överlever! Lite skakikgt i sätet bara men vem har sagt nej till massage??
Igår så var jag en aningens rastlös må jag säga. Att inte jobba kan gå mig på nervena. Hästarna betyder verkligen allt för mig och Chiron är saknad. Men snart så är det rullning på nya bollar och alla kommer att vara uppe i luften amtidigt kan jag säga. Men det ska bli kul.


Lillprins på hans första tävling i Laholm sommaren 2009.

Nu så ska jag ta och proppa in mp3:n och luta mig tillbaka! Är inte ens något tågbyte! So L-Ö-V-L-E-Y


Ett kik in i framtiden.....

2154 är året jag pratar om.
Det året som filmen AVATAR utspelar sig.

Michelle Rodriguez gör en av filmens starka kvinnoroller. DeFilmen Avatar sägs bli julenmega film och kanske näst års film. Den verkar vara väldigt bra gjord och skickligt, att få ihop "reality" men animerat måste vara svårt på det sättet som det är på filmen! Jag ska i alla fall se den. Men om det blir på bioduken med 3D eller hemma i soffan återstår att se, men se den det ska jag! Verkar som en bra film i min smak.  Där man kan komma bort från verkligeheten en stund.Vad  tror ni om filmen??


Hemma

Mamma och Roger kom precis hem från stora Storckholm och hundutställningen som varit under helgen. Något trötta var dom i alla fall, och dom har ändå bara haft en rasmonter, haha jag som är van att asa runt på en hel butik annars skulle tycka att en monter skulle vara a pice of cake.

Jag fick en liten present av mammsen nu när dom kom hem. En prydnadshund som ligger på en kudde.  Det ser verkligen ut som en levande valp och pälsen är riktigt mjuk. Trissan höll dock inte med om detta utan tyckte den var allmänt skum. Men jag tyckte den var jätte söt. Så tack mamma för den!


Är den inte för söt??


kärlek vid första ögonkastet

Blev det när jag såg denna buity!!

Sidan office som jag fann denna på är har riktigt "sköna" skor för alla typer. Jag finner alltid något som jag vill ha där! Finns för henne och honom. Säger bara  L-Ö-V-E till den sidan!
VAIN CHELSEA BOOT
Vain Chelsea boot. £69.99 
Finns här


Dags för ego!

Ja, nutänkte ja vara ett sotr tego och bara ta hand om mig själv. Men gud vad ego det lät haha!

Ska hoppa in i duschen nu för att sedan ta och lägga en ansiktsmaskoch bara ta hand om mig själv!

Hörs snart!


Ett beroende

Har jag tydligen gällande scarves och Hlasdukar!På deras hemsida kan man även finna mycket andra accessoarer som plånböcker, halsband, armlänkar you name it! Dessutom så har dom just nu tag 4 betala för 3 och det gäller allt på hemsidan!

Kika in om du ännu inte funnit klappen till din kille, pappa, bror eller kompis!


Cykeln

Tänkte jag ta ut och rasta lite nu! Ska upp till affären en snabbis. Men var bara tvungen att se reprisen av IDOL som gick på tv4:ra nu när Erik sjöng vinnarlåten av Higher. Kan inte riktigt få nog av den! So damn good!Men nu cykeln!


Lucia

Hej på her! Fullt upp som vanligt på förmiddagen.
Idag är det i alla fall Lucia och jag hänger inte med, var liksommidsommar nyss!

Well well

Var ute och lekte med valparna nyss. Kan säga att jag inte hade så rena byxor efter det haha! Men så söta är dom. Snart dags för dom att få mat igen. Tänk sicket liv. Äta, leka, sova, äta........

Idag har jag en del som ska göras och det ärbland annat tvätten. Så får nog börja med den!

Hoppas ni får en trevlig Lucia och fin 3:dje advent!


Woops!

Somnade visst en sväng i soffan, Trissan ligger ihopkurad även hon.

Om en liten stund är det 3:dje advent. Har inte riktigt hajjat det där ännu om jag ska vara ärlig. Är de verkligen jul? Well well.....

Sängen är de för min del!Maskoten jag fick av Catrin & Nathalie när jag slutade!


Stackare!

AMF gick nysspå kanal 5. Han se lite gran mellan varven av att rasta hundarna.
Var tvungen att youtuba fram ett klipp, jag tycker verkligen synd om personen men samtidigt är den bara så rolig. Hon som sitter vid sidan om bara skrattar!!

Jag hade nog dött i alla fall!

091213Har kikat på Stockholm Arlanda. Verkar vara krävande att arbeta där haha!
Till det såvärmde jag mig lite hjortronsglögg pepparkakor ofc. Englögg som jag rekomenderar tilldom sominte tycker om den vanliga glöggen. Alkoholfri är den också!


Rysningar!

Ja, vad skaman säga mer än ÄLSKA låten!

Chokladoholic

Det är något som jag bara älskar så är det choklad.

Har man talang för att göra egen choklad, ska se om jag är det haha!

Men på
formodesign.com så finns det olika fina formar till at göra egan chokladpraliner.
Dom är både söta och serotroligt goda ut. Men nästan så att man intevill äta upp dom.Formernakostar ca 75kr på formodesign.com


Hej

Alla kottar där ute! Hur mår ni en Lördag som denna?
Jag mår i alla fall bara bra. Har varit fullt upp hela förmiddagen med att skura golv och ta hand om valparna. Det snöade i morse när jag vaknade. Mindre roligt kanske men lite mysigt dock! Stora flingor var det som svävade ner från skyn, Valparna tyckte minsann att det var über kul med allt vitt som kom ner. Vilket resulterade i att dom var något blöta och bruna när dom hade lekt klart ute! Så efter dom hade kommit in så var det bara till att skura golven! haha, men söta är dom små i alla fall!

Har suttit lite i telefonsamtal under förmiddagen. Har en del saker att få ihop till framitden men det går bra!

Nu så ska vi se om valparna återigen vill ha lite mat!


Kalla mig torr

Men vad är det förroligt i det hela?

Det jag pratar om, eller personen kanske man kan säga är Borat.
Filmen är ju bara så torr. Den går nu på tv400 och jag fattar verkligen ingenting. Jättekul att dom har roligt att man ska låsa in och hänga alla homosexuella? Eller att varenda homosexuell ska förintas? Vad är der? Någos som du tycker är roligt och skrattar åt? Det gör inte jag. Detta är bara ett exempel på alla sjuk "humor" som spelas i filmen.

Så kalla mig torr om ni så vill.

Fast jag anser att jag är en ganska såskämtsam person som kan skratta åt mycket.Men inte åt Borat!I just dont get it???


LYCKA!!!

Har aldrig blivit så glad över en vinnare i Idol som jag blev nu!
Erik var verkligen värd att vinna IDOL det var Calle också, men Erik är ju bara så bra!

Vinnarlåten är ju bara så bra den också!

Vad tycker ni?


Gås hud!

Jag menar det verkligen!

Calle var bra! Men vad slår Erik???
Han kan verkligen förmedla en känsla som intemånga kan. Undrar hur det är att sitta i Globen och uppeleva detta live. Måste vara en fantastisk känsla.

När jag ser detta, var dom har gått igenom så väcks en ännu starlare känsla inom mig. En känsla så stark att jag kommer arbeta ännu hårde för att nå mitt mål! Jag vill, ska även med MIN dröm!


Fina bilder på tv:n va? haha!


The future

FREDAG!!!

Här är det fullt ös! Fast inte på det viset haha! Ska ge hundarna lite mat nu! Puppisarna har vaknat! Efter det ska det bli en dusch och IDOL 2009 FINAL!

Medan jag gör detta så får ni lyssna på en låt som går i over and over again in mu speakers!
Can this be true?


Lady gaga- Alejandro

Lady gaga ger en party kick!!

Någon som håller med!


FINAL!!

Idag är det final. Det står mellan Calle & Erik!
Jag själv hoppas på ERIK!!!

                                 


To you
Melanoz goes H&M

Outfit från H&M

En del av plaggen har jag redan.
*Hatten
*Skjortan (dock en en annan typ)
*Rocken

Västen ska jag köpa på måndag. Be till gud att den är kvar!
Byxorna funderar jag på om jag ska kika på under måndagen aswell. Dom var betydligt snyggare på!

H&M in my heart!!
091211

Fredag idag och jag är hemma!

Resan igår gick bra, även så flytten. Dock var det inte en liten väska jag hade med mig haha! Men det gick bra ändå!

Catrin var inte hemma när jag åkte och det kändes skönt på ett sätt men inte på ett annat. Man hade kanske velat sagt hej då för en "sista" gång. Men det underlättade nog en del att hon inte var hemma. Idag ska lilla Snatteliten Lussa i skolan, hoppas att Catrin tar lite kort så man får se henne i lusseklänning!

Mamma och Roger har åkt i väg mot Stockholm och är snart där. Jag själv har ett fullt shå med alla valparna här må jag säga! Ska se om jag kan fota dom lite senare. Om dom nu vill fasta på bild! Kan bli lite svårt, i såt fall när dom sover. När dom nu gör det haha!

Det roliga är att det känns inte som att jag har slutat på dressyrgården. Att allt är som vanligt. Jag är bara hemma på en liten ledighet och ska åka ner i övermorgon! Vet inte varför det känns så. Kanske hade varit lättare om jag och Catrin hade blivit värsta ovänner, då hade det kanske inte kännts lika jobbigt. Men det blir ju jobbigare på andra sätt. Men jag måste ändå tillbaka för att jag fick inte med mig all packning faktiskt! So all be back!

Nu ska jag ut med min lilla vovve en sväng. Ni kan få lite bilder på min sötnos från förra julen, mamma hade det på sin hemsida och önskade alla valpköparna nya com gamla god jul! 

                                                Denna bilden fastnade blixten i Trissans Ögon
                               

    
 
                               

   


                               Hoppas ni har en fin fin fredag!                           


Videoblogg
God Morgon

Helt otroligt, datan vill hänga med idag. I alla fall just nu!

Idag kommer det bli fullt ös medvetslös! Eller ja nästintill i alla fall. Har en del saker att hinna med idag. I morgon går mitt lilla tåg hem mot östkusten för att tillbringa helgen hemma. Ska bli skönt. Har inte varit hemma på 3 månader så  att få komma hem och jag vet en liten hund som kommer goes crazy!

Hinner inte blogga så mycket mer just nu, har suttit och svarat på mail mm. nu på morgonen så jag har till coh emd glömt bort att äta frukost!

Men vi hörs lite senare vänner!

Murveldjuret

Är nu klippt! Jag lovar er, så mkt päls som han hade har jag då aldrig varit med om. Inte ens min shettis har sådan päls!

Trodde faktiskt att bloggen skulle krångla, tog evigheter innan jag kom in hit men nu verkar den fungera!

Måste verkligen in i duschen NU!

Senare ska jag visa er något hmm.....exlusivt!


Dagens HISS & Diss

                              

Tänkte ta och köra en dagens Hiss & diss.

HISS
Jag tänkte ta och hissa ett yrke eller personerna som utför jobbet. Något som vi tar för givet att det görs. Visst betalar man för det men någon ska även utföra det.
Att åka runt och tömma sopor! Hur roligt och välluktande jobb kan det varà? Visst numera behöver dom inte hoppa ur bilen men hur roligt är det? Dock är i alla fall jag väldigt glad över att det finns personer som gör detta. Likadant dom som springer runt i skogen i halv storm och försöker ordna tillbaka elen till dom som är strömlösa. Sist när det var storm här så grämde man sig över att man inte hade någon ström. Men strömmen kom relativt fort tillbaka och att dom vågar vandra runt i skogen när det är ren storm ute?!!? Så en stor HISS till dessa personer! Som inte tar dessa sakerna för givet.

 

DISS

Något oväntat kanske. Har även dissat dessa förut.
Men måste bara ge en diss till FOPPATOFFLAN!  2000-talets träskor. Finns det något mer fulare än det? Dom må vara sköna men att ha dessa otroligt oatraktiva skor på sig utanför husets/lägenhetens gränser är över gränsen!
Inte blir det bättre när dom blir utsmyckade med dessa pins man kan köpa till och sätta på tofflorna!
Där är gränsen gången hur något får vara bekvämt och se ut! Helt enkelt osmakligt!

                                     

                                              (Ta det inte för seriöst, bara min åsikt)Hey on you!

Hur är läget med er där ute?

Med mig är det i alla fall bra. SJ hemsida gjorde mig smått irriterad men inte längre haha!

Men nu däremot så är det SEGT, jag känner mig dock inte så seg, men internet strular! Damn galen blir man. Datorer och internet ska bara fungera thats it!

Får blogga något mer roligt senare tror jag. ska ta och putsa under tiden internet tjuarar klart!


SINNE                                           
Är det något som alltid ska krångla så är det SJ och deras hemsida! Har bara tagit mig 20 minuter att logga in, får verkligen sinne på den!!

Så idag tänker jag ge en DISS till SJ och deras hemsida, även till en del som arbetar i kundtjänst!


Någon annan som tycker likadant?

Har precis haft lite lunch och ska skynda ut till stallet igen! Har en del att göra så det är bäst att sätta fart!
Chiron var bättre i dag än igår! Men vi misstänker att han håller på att växa igen då bakdelen är ganska så mkt högre än framdelen! Han kommer bli en STOR CORVETTE!!!
091208

                                   
Tisdag idag vänner! Trist väder är det ute också, Vad sägs om vår typ nu i stället?
Dagen vet jag ännu inte riktigt vad den ska ha att erbjuda. Jag vet att jag har en del att göra som att skriva upp alla datum på hö-leveranser så Catrin ha koll på det. Måste även ringa höleverantören och fråga om han kan betesputsa hagarna, 2 st. Samt en drös massa andra saker!

(Oj kom på att man kanske borde boka tågbiljett hem på Torsdag!!!) 
 
Är det någon mer än jag som alltid är ute i sista sekund med att packa till sig själv?

Dags för mig att hoppa ut till stallet. Hästarna väntar!


Melanoz svarar

Den senaste tiden så har jag fått frågor som denna nedan och liknande

Vad skall du göra när du slutar hos catrin?

Som ni redan kanske har förstått så är detta min sista arbetsvecka på Dressyrgården och på Torsdag flyttar jag.
Jag har verkligen trivts här på Dressyrgården under den tiden jag har varit här och anledningen till att jag slutar är för att jag har fått ett nytt jobb som beridare utanför Göteborg, mer information om vart mm kommer att komma upp på min hemsida inom kort.

Jag kommer även att ta emot hästar för träning och tävling, matcha unghästar för 3-års tester samt kvalitets tävlan. Eller fortsatt utbildning. Men även detta kommer det att stå mer om på min hemsida.Klockan tickade iväg och nu är det dags för sängen, förlåt för att det blev en sen uppdatering, men var tvungen att ordna med en del saker innan dagens slut!Men lovar er att bloggen kommer att bli till det normala och bättre inom kort!!!

Sov sött mina vänner!


Wristwear

Fräcka accessoarer från topman.com

MULTIWRAP OMBRE BRACELET            SMART MIXED BEAD BRACELET                  MULTIPACK BANGLES
Inte typiskt Melanoz direkt, men man kanske borde använda lite mer färgade accessoarer?
Jag gillar mer det stilrena, smart "eleganta" stilen. Men till sommaren och till en härlig färgad t-shirt kanske man skulle kunna använda dessa ovan.

Källan finner ni HÄR


Spa weekend!

Hej på er!

Dagen rullar på bra måste jag säga. Har int i ögonen och pannan är lite bortdomnad idag. Migrän är ett satetyg. Men detgäller att inte tänka på det så går det bra.

Vi har ridit alla hästarna på förmiddagen och Chiron var trött idag. Han gjorde sitt jobb mensjälenvar inte riktigt med honom idag. Så inget avancerande ridpass idag utan fick avsluta med en skrittrunda ute i skogen!

Chicko däremot är über pigg. Idag var det passage som gällde förbi en vit brevlåda. Ja gammelmannen verkar vara frisk. Men han ska faktiskt få åka på spa resa över helgen. Catrin hade ett presentkort så Chicko ska iväg och få bada bassäng och sola. Tror nog de andra är lite avis på honom. Men det får nog till att bli en sväng till frisören med Chicko innan han åker, tänk er ett murveldjur och gångar det med 24 så har ni Chickos vinterpäls.

                                       
                                                              Ales Häst Spa finner ni HÄR

Dags att skyda ut, måste hjälpa Catrin att tömma bilen på sadlar sedan far hon iväg till Halmstad och håller träningar!

Ska vara på enkommentar senare idag!

Hoppas ni har en trevlig ¨Måndag!?!?God Morgon!

Idag är det måndag. Ny vecka, nya tag! Lets GO!

I morse var det svårt att gå gå upp. Huvudetbägde minst 130kg, tro mig detär tungt att lufta upp från kudden.
Så efter jag hade fodrat hästarna så bestämde jag mig för att lägga mig och titta på nyheterna innan jag hämtade furkost. skönt var det i alla fall. Tycker om att ha lite tid på mig på morgonen. Att stressa så fort man vaknat är hemskt!

Så dags för stallet vänner. Mina fyrbenta darlings väntar där ute!


Ledigt....

Idag, eller rättare sagt under helgen så tog jag lite ledigt med bloggen. Har haft en hel del annat och tänka på, dock inget negativt!!

GAH! Satt man och skrev ett helt inlägg så försvann det! Thats life i guess!

Eftermiddagen har bestått av att laga staket. Chicko var ute på äventyr idag. Trodde både han och Ikaros var borta men så var inte fallet. Men alla hela och rena i alla fall. Vilket betyder att Chicko numera frisk haha!!


Jag hoppas att ni haft en trevlig 2:dra advent??


Snart bara ett par veckor kvar!

I morgon så kommer jag svara på kommentarer.

Sov sött vänner!
Ny vecka,nya möjligheter ta sin början imorgon!


LALALALAL.......

Sitter och lyssnar på lite julmusik samtidigt som jag tar mig lite och äta.
Vet inte, men mitt liv känns så lätt just nu. Finns så mycket som jag är så glad över och framtiden, ja denär på väg!!!

Men som sagt Torsdag nästa vecka kommer bli en hård dag. Då lämnar lilla jag Dressyrgården efter lite mer än 1 1/2 år. Gud vet vart den tiden har tagitvägen, men kul under tiden har jag haft och min lillprins, Had ejag haft pengarna så hade du varit min för länge sedan!


Låten jag sitter och sjunger med till är den ovan. Min underbaraste bästaste bäste vän haha, lyssnade på denna under en julshow vi hade i skolan och sedan dess har jag lyssnat på den vid varje jul! Roliga minnen man har från skolan!! Ni missade väl inte när hon gästbloggade här på bloggen? Om,så finns inlägget HÄR

Nu så måste jag ut och fortsätta jobba! Vill hinna med så mycket som möjligt innan dagen är kommer.


God morgon!

Wondeful saturday morning.
2:a advent idag, bara ett par veckor kvar till julafton! YEAH! Dock så önskar jag mig inget i julklapp men ändå. (fast det har ju inte alla hajjat haha)

Idag tänkte jag bara säga att bloggen är tillbaka! Har varit lite off på bloggen de senaste dagarna men ändå så har mina underbara läsare kikat in här på bloggen. KRAM på er!

Nu måste jag ut för att släppa ut hästarna! 

Hörs senare! 

Trevlig advent på er! 

 


Glöm aldrig

Styrkan i var själ är något som lätt kan brytas ner. Styrkan är ett ting med en båhållen kraft som tas fram när tiden är kommen, man trodde det var slut. En del klarar av att stå emot svagheten och litar på sin styrka. Kanske är det självförtroende. Men det finns något annat som inte så ofta syns. De gånger vi är mest vilsna och troddes aldrig finna vägen tillbaka till återförenelse av lyckan, så finns den där och lyfter oss tillbaka. Jag skulle kalla det "jag". Om vi tappar kompassen som hjälper oss att hålla minnet öppet för att aldrig glöma bort vem man egentligen är. Det är sitt egna jag som talar om för oss vad som är våran passion. Ingen annan. Låt inte den gångna vägen bestämma vem du kommer att bli. Det sanna jag som vi alla bär, finns med oss sedan första andetaget. Sitt egna jag då ingen annan kan säga dig rätt eller fel. Ditt jag är den styrkan vi lever på. Låt det för bli ditt jag och låt dig ta dina egna steg. Är det ditt riktiga jag som styr dig?
Man kan inte ändra redan tagna steg, men det kan bli till något bra. Ditt val.


(bild: google.se/ footprint in the sand)


Bryan Adams feber!Sedan jag hörde Erik sjunga Bryan´s Heaven igår så har jag hamnat i en Bryan Adams feber!

En av mina favoriter är absolye Heaven, en låt som ligger nära mitt hjärta.

Men låten neda Here i am är en av kategorin Melanoz favoriter.


Here i amSound the bugel now
Gjordes till filmen Spirit Hästen från vildmarken, haha jag såg nod den filmen 89745987 ggr minst när dne kom ut för x-antal år sedan! Och till denna låten kom den Blödiga melanoz fram, som sagt är man kännslomässig så är man! 


God morgon!

Elle nä, vi börjar om! God Förmiddag! Det lät bättre!

Han inteblogga imorse. Hjälpte Catrin att packa in alla sadlarna i hyrbilen som hon har idag, stora Vivaron är på service och omlackering sedan stormen ni vet,blåste ju iväg tak som träffade bilarna.

Sedan så red jag och Catrin Ikaros och Chiron.
Lillprinsen var ganska så fin idag. Traven blir verkligen så mycket bättre efter galoppen, den traven som jag får efter galoppen ska vi försöka få hela tiden!

Nu tänkte jag ut och skritta Chicko i skogen så han få börja gå i lite lätt teräng, så ska jag ta och börja trava honom nästa vecka. Den gamla mannen!

Hoppas ni har en fin fin Lördag och att ni fick en bra start på helgen igår!

Bloggar mer när jag har lunch!
Tove

Blev det som fick lämna IDOL!
Tänk 16 år år och kom så här långt? Men spela roll, vi kommer att höra mer av henne!


Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Ikväll tycker jag att alla var super bra, utan tvekan. Dock så var det Erik som stod för det bästa, specielt när han sjöng Bryan Adams, Heaven. Tove gjorde ett jätte bra jobb med sin powerbalard!

Som sagt svårt val ikväll ALLA är verkligen så damn bra!
Men nästa vecka så kommer jag att hålla på ERIK helt klart. Utav dom två är han min favorit!

Nu är det dags för sängen för min del!

Imorgon ska det bli bättre bloggande, Jag lovar er det mina underbara läsare!

Sov sött


Jag dör!

Så bra han var!
Älskar den låten själv och han gjorde den så damn bra!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Förlåt!

Till er som väntar på uppdateringar! Men dagen har varit lite fullsmockad, men kommer bli bättre ikväll!
Ska göra klart det sista ut i stallet!

Ni är bäst läsare!


Halloj på er!

Sitter nu och har lite lunch. Vi har varit iväg till Våxtorp och Catrin har tränat för Conrad.
Måste säga det att Conrad är verkligen en man som vet vad han talar om!
Ikaros gick i alla fall bra idag, något toppad när vi lastade ur honom men lugnande ner sig ganska så snabbt väl inne i ridhuset. Det är verkligen så nyttigt att bara vara med och höra när Conrad tränar, dels blir man inspirerad men dels det sunda tänket han har ochnär han förklarar ävenför oss som tittar på.

Dock tar det ett par gångerför domsomaldrig hört honom innan att förstå vad han säger haha!

Så insipererad det är man och ännu mer motiverad till att verkligen bli en bra ryttare! 

                                                         

Jag kan verkligen rekomendera Conrads dvd. som sagt han har verkligen erfarenheter och kunnande inom det han säger!
Dvd:n finns att köpa hos bland annat
Catrin Henrikssons ridshop

                                                           Välkommen till Dressyr Catrin Henriksson - Klicka här!!
God Morgon!

Sweet hearts!

Fy vilken dag det var igår! Somnade strax efter 17.00 vaknade sedan vid 19.30 att Catrin ringde och hade världens mardröm sånär jag kommer in i huset så frågar catrin nästan shockat, vad är det som har hänt? Inget, bara migrän och hämska drömmar och gråt i sömnen haha!

Men idag känns det i alla fall bättre och jag hoppas att min migrän kan vara lite ledig idag.            Conrad Schumacher
Vad som gäller för mig är att snart traska ut till stallet och börja göra i ordning Ikaros.  Conrad träning idag.

                                                       
Pizza

Catrin startade precis bilen för att hämta pizza! Lyckan blev stor, Nu är det en varm dusch som gäller!
Avlider, typ!

Sedan klockan ett par timmar tillbaka så har jag legat deckad i sängen kan jag meddela. Är helt waisted.
Vaknade av att Catrin ringde och ville ha hjälp med att bära sadlar så det är bara till att sopa ihop huvudet och ta sig ut!

Mer orkar jag inte skriva just nu, se om jag piggnar till lite senare!


!


Nu är det illa!

Riktigt illa!

Är så sugen på choklad,när jag har migrän så är choklad ett måste. Livet bli liksom lättare då. Men nu kom jag på mig själv, sittandes och bläddrar på marabous hemsida mellan all deras choklad. Inte bara det, jag var tvungen att youtuba marabou också! This is bad, realy bad!Vilken är din marabou favorit??


Funderat på en sak!


En rubrik kub, denna kuben ger mig sinne!
Har försökt hur många gånger som helst men aldrig lyckats, förstår inte hur man gör. Hjärnan går i högvarv för att försöka lösa denna kuben! Jag har då aldirg lyckats och jag har gett upp hoppet om att jag en dag ska lyckas!.Haha bara att komma på en sak som rubrik kuben!Någon av er som har löst en rubrik kub??


Usha!

Ja, huvudet är som jag vet inte vad!
Men man för försöka att hålle uppe det goda humöret. Ärklar med stallet så nu tänkte jag hoppa in för att putsa så är även detklart för idag!Inte för att ipren gubben hjälper! Trodde han skulle göra mig lite gladare men inte ens det haha!
Tur att man har migränmedicin!


Dags

Att göra i ordning lilprinsen för att rida. Vädret är i alla fall mildare idag, SKÖNT!
Men känner mig verkligen helt dryg idag. Huvudet bara simmar medkäns det som. Säker den där damn fullmånen haha!

Hörs senare vänner!


Bär din dator med stil!

                                                                     Dataväskor från
Letar efter en ny dataväska som jag kan min älskade bloggdator i, ofta kan jag tycka att datorväskor ser så klumpiga ut, men väskorna från pikmee.se är snygga och praktiska!Finns även snygga datorväskor designade för tjejer.
Även väskor för kameran och mobilen ellermp3:n har dom också!


Sweet morning!

Sovit gott därute? Det har i alla fall jag, fast kom inte ihåg att jag ens somnade för klockan ringde så fort igen haha!

Jag har i alla fall varit upp en stund, ätit frukost och läst lite morgon bloggar. Har varit med i Lilys julkalender tävling som hon har varje dag fram till julafton. Varje kväll dras en ny vinnare och varje kväll 00.00 så dyker det en ny lucka upp! Så kika in på hennes blogg och var med i dagens luckdragning.
Till Lilly bloggen

Men nu ska jag börja klä mig en drös av kläder, kylan är kall där ute så värmande kläder tack!


Men oj!?!

Klockan verkligen springer iväg och jag skulle sova titidgt idag för att jagmåste verkligen upp tidigt och vill INTE försova mig!!

Men har enliten rosa kompis som inte direkt gör att man försover sig!
Sov sött vänner!!


Hey on you!

Dags för duschenför min del, hår överallt ungefär!  
Är klar i stallet för idag. Ska upp tidigt i morgon, måste ha Ikaros klar så hon kan ta med honom till Björbäck och rida för att direkt efter det ha en sadelkund som kommer från Jönköping så snabba puckar i morgon bitti!

Men nu innan klockan tickar iväg så är det dags för duschen för att sedan lukta härlig cocos för att sen ta en mugg te!!
Klipp klipp!

Japp, nu ska melanoz ut och klippahäst i kylan! Ikros och Catrin ska träna för Conrad Shumacher på fredag så då är det bäst att Ickisen är snygg och fit for fight!

Fullmåne är detnu också, men dock en LITEN fullmåne! Jag förstår inte det där!

Well well darlings!

Hörs senare!


Sant eller falskt?

Igår när jag och Catrin red ut och gräsmatte incidenten skedde så sa catrin att "Gud, Ikaros ser ut som ett murveldjur igen!!!"

Så pratade vi lite om päls och klippning. Men i vilket fall, hon sa att när hon flyttade till Frankrike för x-antal år sedan så fick hon lära sig att INTE klippa hästarna när det är fullmåne, varför? Jo för att pälsen växer betydligt fortare om man klipper hästen vid fullmåne. Hon tog med sig detta hem och fråga även frisörer här hemma. Dom sa samma sak. Detta ska dock inte vara något buffel och båg utan det ska stämma.

Det sägs också att patienter som opereras vid fullmåne blöder betydligt mer än de som opereras vid t.ex halvmåne.

Det finns tydligen olika typer av månar, nymåne och fullmåne.


                (Stjärntecknet oxen)

Läste också att för som t.ex mig som är en oxe i mitt stjärntecken så har man oftast friskt, långt och bra växande hår (stämmer) och ska där med klippas för bästa resultat i nymåne om jag har fattat det hela rätt?!?!

Vad tror ni om detta? Det finns en hel del forskning om detta och något som gjorde mig fundersam var att dom nämnde att vid fullmåne, så kan man känna att humöret och livet inte känns på topp alls. Beroende på vilken typ av fullmåna det är. Igår ska jag erkänna att jag kände mig lite nere, under kvällen så kom funderingar om livet, ja ni vet. Men vad var det igår? Jo fullmåne så klart?!?!?!

Vad tror ni om detta??

Har månen större påverkan än vi tror på oss människor??

En bra sida om månen som jag läste finner ni HÄR

Vintervarmt från H&M

En dag som denna älskar jag min halsduk och mössa! Finns inget bättre än att kunna burra ner hakan och dra ner mössan överör öronen när vinden kommer iskall som den är! Visserligen så har jag redan flera halsdukar men egentligen ingen mössa eller handskar till att ha utanför stallet och inne i stan! Så det bli nästa inshoppning för Melanoz. Dock svårt att hitta snygga handskar/vantar som man gillar. Någon som har ett tipps på snygga handskar??

Äta bör man annars dör man....

Något som jag försöker påminna mig om var dag. Could be good, right??

Dagen har frusit på! Minst sagt, men tro det eller ej, ju fortare man jobbar ju varmare blir man, en bra taktik haha! Chiron var helt okej idag, var ngt hårt nerepålongervolten fortfarande så jag skrittadeför det mesta och joggade honom lätt i traven.Som sagt sitter och har lite snabb lunch, ska börja tömma lastbilen lite smått idag så det är över!

Hur är eran frusna dag där ute??catrin har...

0-3d07581e8bbf50ee179490647fa113fb.png

Kolla varifrån!

catrin har åkt iväg med ikaros till björbäck för att rida, fruset på stora ridbanan, själv ska jag rida chiron lite lätt nere på longervolten. Tur att man saltade igår! Men snacka om winter wonder land idag. Jag är dock inte överlycklig över detta haha! Kram timmie


Morning!

Idag är det riktigt frostigt ute och minusgrader har det verkligen varit i natt!, jag som verkligen älskar kyla.Känn ironin!

Idag är det onsdag med andraord lillördag och jag ska snart dra på mig varm varma kläder för att traska ut till stallet. Det hemska är att mina termobrallor åkte med flytten! men man får helt enkelt överleva!


Dags att fylla på fågelmat i pippisarnas hus!

Ni glömmer väl inte heller alla julkalendrar som är i gång nu? Bland annat hos lilly och Kenza! Alltid en roliga lucka att vara med och tävla om innehållet!

Dagsför stallet vänner! Hörs senare!


Natti Natti

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen!

sov sött vänner!


Coca Cola reklam

Något som alltid har funnits är coca cola reklamerna. Något som jag alltid minns är julreklamen som coca cola har!

Nedan kommer mina Coca cola favoriter!

Blir nästan lite nostalgi över det hela. Reklamen nedan har man sett många gånger och jag kom ihåg sedan jag var liten att jag önskade få¨se en lastbil med fina lampor som dom haha!


Vilka är dina favoriter från Coca Cola?


Dofter av julen!

Något som jag är en flitig användare av är doftljus och vad passar bättre in med doftljus som ger den rätta julstämningen! 
                                               

Doftljus, Tomte

          Doftljus Tomte
           Julens dofter!  

Doftljus, Pepparkaka

Doftljus pepparkaka.

Doftljus, Snöflinga

Doftljus Snöflinga
Doftar underbar juldoft!

Doftljusen finner ni HÄR


Svar på kommentar!

om Ett gott skratt!!:
Kul o läsa om en kille som rider! men det kanske inte är något folk går runt o skyltar med precis ^^

(Att jag valde att svara på detta är inte just riktat till dig som skrev kommentaren, har hört detta så många gånger förut och villa ha sagt vad jag kände)

      

Skulle ha gjort ett videoinlägg om detta men webcamen krånglar lite ikväll!

Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte det som står ovan. Om man tar en tjej som spelar fotboll, hur många höjer på ögonbrynen då? Varför är det då så specielt med en kille som håller på med hästar och ridning?
Jag har under min skolgång fått "äta" upp att jag håller på med hästar, men aldrig att jag har get upp det jag älskar för vad andra tycker.

Jag älskar det jag gör och kommer alrig att sluta med hästar. I dagens läge lever jag ett liv där jag arbetar med det som jag brinner för mest, finns inget annat jag kan tänka mig att göra eller byta ut mot. Jag blir så ledsen när jag hör att många killar slutar med ridningen och hästar för att man blir mobbad och blir inte en i gänget! "Ridsport är jue en fjollsport".Man ska aldrig ge upp det man älskar att göra för vad andra tycker och tänker. Defenetivt inte om du hör sånt från dina vänner, vad är det för vänner?  Ge aldrig upp det du brinner för, fortsätt med det du gör!

Jag är otroligt glad över att jag aldrig ha gett upp hästar och ridning. Nu så arbetar jag mot min dröm. Att kunna driva ett professionellt dressyrstall och rida grandprix. Om jag någonsin kommer att uppleva detta vet jag inte men jag kommer att göra allt för att få möjligheten, jag gör mitt bästa. Hoppas att med min ambition,vilja och med ett jäkla anamma på att ALDRIG ge upp att jag ska lyckas. Vägen är lång, men jag älskar det!


Hej på er!


Bad update jag vet! Men har gjort lite kontorsjobb nu på kvällen. Att vara stallchef är inte enbart praktiska arbetuppgifter utan även pappersarbete. Dessutom så har jag svarat på lite mail mm. Working Melanoz vet ni.

Snart är det nog dags för mat och jag kommer att senare svara på en kommentar som jag fick igår via ett videoinlägg!
Vet ni vad dagens onödigt vetande är för något?
Att man nyser i en hastiget som 160 km/h!!

Måste även tipsa om denna låten från Beyonce
Har lyssnat på denna låten sedan början av året och jag tröttnar aldrig på den! Bara älskar den!

woops

Grannen blev inte alls sur att hästarna hade hoppat på deras gröna matta, men hon blev glad när jag knackade på och sa till. Fick försöka bryta pratstunden x-antal ggr innan jag kom därifrån, hinner inte stå och prata haha! Men en stor HISS för trevliga grannar!  
Sotarna har varit här och våran fönsterputsnisse är här nu! Han är snabb må jag säga och bra blir det! Man kanske skulle ha en städa nisse som sköter allt det vardagliga?

SHIT vad klockan tickar på, han i alla fall kasta i mig lite lunch, måste ut och göra klart stallet. Hästarna vill nog komma in innan det blir mörkt och få sin mat!

Ikväll blir det en videoblogg!


091201

Hur mår ni där ute?
Kan säga atthär är detsmå kyligt.
Jag och Catrin tog och red ut tidigare. Chiron var som speedy Gonzalez och på vägen hem så blev Ikros rädd för den lilla mini chettis som kom skuttandes i en av hagarna och skrämde då Chiron, vi landade på granens välskötta fin fina gräsmatta! Jättekul or not så ska dit upp senare för att platta till hålen och hämta mitt kyra.k. spö som jag tappade.

Nu väntar jag på en fönsterputs nisse som ska komma och även sotaren ska tydligen dyka upp idag. Allt sker samtidigt! Ikväll blir det att passa Nathalie en stund, Catrin ska hålla lektion i eftermiddag/kväll.

Ska ta och fortsätta därute,bloggar när jag har lunch!


Nitar=H&M

Jag är inte så förtjust i för mycket nitar. Deffenetivt inte för mycket på överkroppen eller i huvudtaget då jag tycker att det lätt kan se för punkigt ut!

Men denna väskan var verkligen något inom kategorin! SNYGG!


Nitarrna sitter på axelbandet, precis lagom!
Fast jag måste säga att det är nog den väskan som jag her sett som dyrast inne på H&M ever! 

1999kr  

Källa H&M under herr och nyheter!DECEMBER!!!

Vart har detta året tagit vägen?? Vart tog våren. sommaren, hösten, vintern typ allt sa bara POFF'! Jag har verkligen inte hunnit med detta året. 2009.

Men i alla fall idag är det bara 23 dagar kvar till julafton! Gode tid säger jag, jag har HURmkt som helst att hinna med innan dess. Tur att man kan bli som speedy Gonsales!

Well well

Tisdag dag! Time to get started!


RSS 2.0