Semester

Dock inte ordagrant men jag tog valet att ta blogg semester. Ända sedan November 2008 har jag bloggat, men i början på en annan plattofrm innan jag gick över till blogg.se. Dock växte bloggen och till slut så kände jag nästan panik över att inte blogga. Försökte att skriva mellan 6-8 inlägg per da ett tag men att ha det abete jag har och sedan försöka skriva något vettigt blev lite orealistiskt. Men nu känner jag mig redo igen och kommer blogga för att det är kul och för min skull först ovh främst, samma anledning som när jag böjade helt enkelt!

Men nu så ska jag ta och vandra ner till stallet och fortsätta!

Hoppas ni inte slutat följa bloggen helt!!

Ta hand om er vänner så hörs vi!!


Ha det guld vännen!För ett par dagar sedan så tog ett 14 årig vänskap slut.
Min lilla kille finns inte längre i sin box och muttrar när man kommer hem, eller plockar gröna stån i hagen med vinden i manen och man bara vill krama den lilla björnen.

 
Han var den som väkte det äkta intreset för hästar och jag kommer ihåg dagen han kom som om det vore igår. Så många gånger jag trillat av, så många gånger jag har gråtit och så många gånger jag har skrattat under tiden med lill killen har jag nog inte gjort med någon annat djur. När jag var liten så gav han mig så mycket denlilla skrutten.

Ha det bra vännen, vi ses......
Vad hände här då?

Man gick upp och nu ska man snart gå och lägga sig! Ja ni läste rätt sängen ropar och jag tänkte faktiskt gå och höra vad den har att säga.

Satt och kikade på körslaget samtidigtsom jag pratade i telefon och guds vad det ibland. Dcok tycker jag att Picaso hade den bästa kören!

Men nu så känner jag att göra detta inlägget till något vettigt så är det nog lika bra att avsluta här, annars kommer det bara att svamlas på!!
 
Hörs i morgon vänner!!

Sov sött!!


Som om det aldrig varit!

Det är nog bland det bästa som finns, vår och sommarmorgon. Satt ute på trappen och åt frukost idag. Inte jätte varmt men bara att kunna se solen komma fram gör så gott.

Stallet är klart och de första hästarna är ute i hagen. Ska snart gå ner igen men tänkte svara på lite mail först. Sedan så kommer dagen så springa iväg och man ska med på tävling så lär man säkert glömma bort detta när man kommer hem ikväll.

Men jag kommer knappt ihåg att vi haft metervis med snö och 20 grader kallt när man börjar dagen så här!!

Ni kommer nog följa mig en del via mobilbloggning idag, kanske tar med mig datorn för lite uppdatering men kan inget lova, telefonen följer ju alltid med!!


STOP

Rubriktorka!

Min fredag blir inte bättre än så här,klagar det gör jag inte. Proppat i mig Ben & Jerry glass så känner migväldigt nöjd. Tänk att man kan ha levt utan att smakat den glassen! För er som inte visste det var det faktiskt bara andra gången jag åt den och jag måste säga att det är nog bland det bästa jag gjort, i glass väg dock!

Vilken är eran Ben & Jerrys favorit??Var tvungen att kika in på deras hemsida och titta efter deras smaker, finns ju inte en heller!

Nu tror ni säker att jag har fått ett typ av beroende, men inte riktigt så illa är det.

Men nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket. Ska upp och fodra hästarna och göra klart stalle för att sedan åka med på tävling. Ponny tävling dessutom. Lotten (min chefs) dotter ska ut.

Vi hörs i morgon vänner och sov sött!!
FRAJJJDAJJ!

Fredag är det,kväll dessutom!

Många sitter och kikar påTalang misstänker jag, men jag bryter trenden och kikar på Legend of the Seeker och äterlite mat och sedan är det dags förlite Ben & Jerry Cheesecake jordgubb MUMMS säger jag! Att ingen har sagt att den är så god!!


Slut för idag, tack för idag

Tänk så mycket vi gjort men nu är det slut för idag.....Massa år sedan man sjöng den!! Gjorde vi alltid på lekis innan man hoppade in i taxin och åkte hem. Tänk vad liten man har varit. uhh, läskigt!

Denna Torsdagen får alltbörja tacka för sig. Sitter och känner mig som en släkting till svullo efter Lasagnen som jag ätit för en stund sedan till Bella & Tyra show. Mycket blev det över så matlåda blev det också, suveränt!Ida har det rullat på som alla andra dagar, Hästarna har fått nya skor (en del av dom) dom andra får nya tassar på Tisdag men dom verkade vara nöjda och glada. En del pollar där nere specielt då flickorna börjar få vårkänslor och dom tyckas villja ha en karl. Dom sa inte nej när jag fårgadeom Tortilias var bra nog åt de små flickorna. Men risken att han skulle komma traskandes på vägen är nog minimal som i milliminimal.....Dom får alltnöja sig med att kika på killarna som finna här.....


Nu tänker jag faktiskt vara enormt tråkig och bege mig till sängen, i morgon är dom som sagt fredag och jag vill ha lite saker uträttat!!

Sov sött vänner!!!

mumma!

Nu står den i ungnen! Gör Lasagne ikväll.... och nej här är det saker som är gjorda från start, inget fusk här inte, förutom lasagne plattorna! Men ostsåsen mm är från start! Blir godast så tycker jag! Dessutom så har ja i en lite specialare in blandat. Faktiskit Kanel! Det blir så supergott medkanel i och det kan man öven ha i köttfärsås! MUMMA. Inte testat det innan så gör det. Använd dock ganska lite till att börjamed för annars kan det ta över lite för mycket!Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för mat!


Lunch time

Hej vänner!!

Har precis haft lite lunch och ska dra mig ner till stallet snart igen. Hovlsagaren är här men dom är också iväg på lucnh....

Sitter och kollar på BONDI, ett proram som går när jag har lunch som handlar om Livvakter eller strandvakter kan man kanske säga vid stranden BONDI. Idag så var det en kille som hade fotograferat kvinnor somlåg och solade topless utan deras medvetande. Blev livakterna ringde polisen och detkom ett helt kavaleri med poliser som fann honom under ett parasoll och verkade vara väldigt nöjd med dessa bilderna. Snacka om pinsamtläe för honom men inte mer än rätt och de kvinnor som hadeblivit fotograferade gjorde en anmälan. Kille hade tydligen ingen aning om att det var olagligt haha!! Sicka typer det finns!!

Idag är det dock inte lika trevlig väder ute. Det regnar och är allmänt trist ute! 

 

Jag måste dock erkänna att jag hae inte velat ha deras jobb. Under en eftermiddag så gjorde dom 200 utryckningar! Helt galet, men folket verkar ignoerera varningarna totalt!!

Dags för stallet igen vänner!!


Sömn

Onsdagen den 7 April har även den ett slut!

Eftermiddagen har bara varit så underbart gällande vädret! SOL som värmer och inte en så kall bris.

Men innan jag avslutar min onsdag här på bloggen så åste jag faktiskt ta och dela ut en DAGENS.

DAGENS WHAT? Får bli en kommentar jag såg på en blogg innan ikväll som löd så här:

"Hej alla ..... fans. Just nu så har jag en tävling på min blogg som går ut på att man ska göra en bloggdesign till mig. Kika in och var med du också vetja! puss & kram"

Var det dagen skämt? Om man är med och tävlar i en blogg eller något annat så vill man vinna något til sig själv. Inte vinna för att göra något  åt någon annan? eller? Det är precis som att vara med i en tävling och vara med om vinst att få städa min lägenhet. Skulle ni fina läsare delta i en sådan tävling? Själva iden från bloggerskan/bloggaren med tävlingen var väl ganska kreaktiv, men inte specielt smart eller bra!

Men nu är det dags att lägga huvudet på kudden!Sommaren är snart här!

SOV SÖTT VÄNNER!!
Hiss eller diss

Hej vänner!!

Onsdag idag och jag har precis haft lite lunch och ska ta mig ner till stallet igen för att släppa ut ett par hästar i hagen och arbeta de sista.

Men innan jag drar mig till stallet (ass always) så tänkte jag fråga er om en Hiss eller Diss. Jag satt och tittade på Bella & Tyra show när bloggerskan Paow gästade under programet. Jag har personligen haft lite olika meningar angående den tjejen och hennes blogg. Vissa gånger tycker jag den är super och andra gånger blir det bara blä. Men efter man sett henne medverka i showen och fick se henne "in real life" så fick jag i alla fall en helt annan uppfattning och missuppfattningarna blev betydligt mindre!


Men min fråga till er ärVad tycker ni om Bella & Tyra show. Peronligen tycker jag showen är bra. Lagomlång och det är intressant att se bloggarna på riktigt. Man får en helt annan uppfattning om dom, helt klart! Dessutom så har verkligen Bella och Tyra tagit detta med bloggning till en ny nivå!!


create free polls | comment on thisI-landsproblem

HUR KAN MAN BARA GÖRA SÅ!!!

Låta en film sluta på det viset?? Måste jue komma en tredje, eller??
Som ni kanske harläst nedan så har jag precis tittat på New Moon. Jag vet, lite sen gällande filmer men detblir bättre. Såg faktiskt Avatar på bio, bara det är high five på! Men åter till filmen. Hur kan den bara sluta så? "vill du gifta dig med mig" sedan SLUT......Så detta har just blivit av ett större I-landsproblem för Melanoz! I alla fall tyckte jag att den var bra. Jag kan dock inte avgöra om 1:an är bättre än 2:an, men vart tog viktoria vägen? Det som sänker tvåan är dock slutet....Det måste bara komma en 3:dje film. Dels för att man måste veta om hon svarar ja eller ej och om viktoria fortfarande har skrivit i kalendern "kill Bella" eller om hon har ett nytt nyårslöfte?? Du milde vad jobbigt det blev nu då!


create free polls | comment on this

Nu ska jag i alla fall försöka släppa detta I-Lands problem. Dock så måste jag göra en sak och det är att få tag i böckerna också!!

I morgon är det Onsdag, halvvägs genom denna väckan! Hoppas det blir fint väder i morgon. Idag har det regnat, vilket jag kände var ganska onödigt då ja ville skritta ut.

Dags för sängen vänner!!

Sov sött!


Bättre sent än aldrigNu ska jag tryckapå DVD:n och kika på New Monn. Det är inga trevliga program på tv:n, trodde jag hade fåt virus in i tv:n innan men det visade sig vara fotboll.


Sysslar ni med??Wake up call.....

Jag kommer ihåg när jag såg detta på tv för gansla så länge sedan på tv4:ra.
Jag hade nog samma tanke som SÅ många andra hade när dom såg samma sak. Efter detta så blev jag ganska så irriterad på mig själv. Gällande detta med ytligheter. Att skapa något förutfattat innnan vi ens har en aning. En människas konst.

Jag blev i alla fall paff, tagen av att det var en så helt annat än vad den förutfattningen jag hade skapat!Jag talar om Susan Boyle. Om ni inte sett henne på youtube innan så klicka HÄR
Det är nog värt att se reaktionen bland publiken och domarna. Susan Boyle deltog i det brittiska Talang.

Ett wake up call......
Evening

Dagen går fort!!


Jag blev då inte utan påskägg i år! Kan säga att det var massa GOTT innanför skalen! TACK så mycket!

Stallet är i alla fall klart för idag och jag ska snart ta och vandra iväg en bit, är bjuden på middag ikväll. Trevligt.

Jag hoppas alla ni läsare, vänner, familj och släkt har/haft en underbar påskafton!!

Melanoz Tipsar

Jag tänkte ta och slänga in ett litet tips till er som bloggar eller har en hemsida.

Tipset ärDenna tjänst är helt GRATIS och ger en översikt om dina läsare, vart i från dom kommer. Vilket land. Eller vart i från sverige dina läsare kommer, som jag kan lätt se att jag har mest läsare från halland och västra götaland. Många från Lilla Edet och på andra sidan älven. Kan även se hur många det från varje land, stad somär inne!

Man kan även se vilka som länkar till din blogg/hemsida och om dom är återkommande,hur lång tid dom är inne på din blogg. Man ka även se om dom har använt sökmotorer som google.se t.exoch vad för aökord dom har använt! Plus mycket mycket mer....Ett superbra verktyg tycker jag och det är lätt att läga in spårningsadressen på bloggen/hemsidan och det står bra förklarat om hur man gör!!

Bilden blev dålig, har bara Paint att arbeta med på den lilla datorn och den stora ärpå renovering. Men som igår hade jag 49 läsare från Tyskland.....och dom är återkommande. Två av dessa kommer Dusseldorf och resten från Herford. Trevligt! Om du läser detta så kanske du kan slänga iväg en kommentar och bara säga hej??

Jag tcker i alla fall att google analytics är super!!Påsk

Fjädrar, ägg, kycklingar......Är vad det fletsa hem betår av just nu! Jag kan tycka att det inte var allt för länge sedan det var jul?? Tiden går, men gör inte mig någonting och dessutom är det helt underbart väder ute och hästarna myser verkligen i solen ute i hagarna! Tror ordet LOVEY passar in här!


Snart har jag druckit upp mitt kaffe och ska ¨åter vandra ner till pälsklingarna nere i stallet. Jag kanske är konstig men jag tycker det är så skönt att verkligen komma upp på morgonen gå ner till stallet och mötas av hästarna muttrande när man öppnar dörren, (tror mer att det är maten dommuttrar efter) mocka och pyssla i stallet för att sedan gå och till lägenheten för att äta mummsig frukost och se hästarna mysa i hagen!!

Vad tycker du bäst om morgonen??


Gullefjun!On the way!

Nu så avslutar jag min Långfredag, dags för sängen och boken ett tag. I morgon är det Påskafton!

Sov sött vänner!
Harry Potter @ Melanoz House

Långfredag och vad visas på tv om inte Harry Potter och den vises sten. Well bette then nothing, right? Det tråkiga är dock att man har plöjt igenom alla böckerna tidigare så filmen är kanske inte så super intressant!

                                             

Har ialla fall smaskat i mig en tårtbit som jag fick innan ikväll, någon tyckte att leverantören skulle skrämmamig när jag sitter självhär i lägenheten men för en gångs skull så var hon snäll haha! Tårtan var i alla fall smaskens och med jorgubbisar pågör det inte sämre heller. Så för att sammanfatta denna långfredagen så är det mys med smasken och Harry Potter!

För övrigt såhar dagenkänts då där pirrig i magen, inte för att någotspecielt har hänt utan mer att livet är underbart pirr i magen känsla, om ni hängde med där. Buggs som jag ska "tävla" på Lilla Edets ridklubb påMåndag (klubbtävling) kändes jätte fin idag. En speciel häst med mycket stort JAG men är absolut den fräckaste hästen jag har suttit på och jag har ändå suttit på många djur!  Underbart i alla fall, på honomlär man sig att RIDA! 

Well well

Jag hoppas ni dear readers har haft en fin långfredag!


Wonderful

2 april idag. Hu jeda mig va tiden går då!

Sitter och käkat lite och ska snart gå ner till stallet för stt släppa ut lite hästar i hagen, det uppskattas!!

Vad sysslar mina söta läsare med idag då?? Långfredag är det också, dubbelfredagsmys kanske?


FastHej vänner!! Fastnade vid en film på tv6. The Island. En Sci-Fi film. Handlar om att personerna nedan lever på en anläggning efter en katastrof som gjorde att dom får bo i en speciel anläggning och inte kan ha någon kontakt med omvärlden. Men Lincoln 6 Echo börjar få frågor som vill bli besvarade.

En ganska bra film faktiskt. Så den råkade jag givevis fastna vid. Har man börjat något så måste man ju fullfölja, eller hur vänner?Nu började den igen!!


tagen på...

0-375cd4f10683bef17c8aa52d9fa3353a.png

Kolla varifrån!

tagen på bar gärning! kissemissen gör ett tappert försök att gräva sig in i påsen! :o)


RSS 2.0