uppeppning

Dansar runt i lägenheten med min SPOTIFY och peppar mig själv!!! Fick en ett intressant telefonsamtal idag som kräver en del funderingar på. Men kommer kanske inte i rättan tid. Men man blir verkligen rörd och GLAD över vad jag fick höra. Önskar att jag kunde dela med mig men väljer att hålla det för mig själv! Än så länge. Tids kommer nog att kunna dela med mig. Det skulle i alla fall betyda att bloggen skulle bli väldigt sällan uppdaterad. Men dock med väldigt mycket intressanta saker!
AvslutadVINNAREN HITTAR NI HÄR

Kommer skicka inbjudan till din mail!!

GRATTIS!


Hej vänner!! Färlåt kass uppdatering!!!...

Hej vänner!! Färlåt kass uppdatering!!! Är iväg och handlar lite mat just nu. Men vinnaren av tävlingen till en inbjudan till bloggsvar har blivit utsedd och kommer att komma upp i bloggen ikväll!! Kram timmie


Goes H&M

Ibland så är det ganska skönt och rogivande på någotsätt att bara koppla bort mailen, chattprogram etc och bara surfa runt och hitta inspiration.

Hittade dock ine så mycket, men lite som det står MELANOZ på!Något som faktiskt är lite kul är att H&M även börjat (för ett tag sedan) med lite heminredningprylar. Fast just nu så är det inte för mycket som fastnade mig i smaken. Men smaken är som baken, den är delad.

Men tyckte att påslakansettet såg så mysiga ut!
Jackorna skulle jag vilja ha båda två! Det är liksom bara så att dom ropar på mig. Ja, tjejer det kan även hända killar!!

Men tycker det kan vara ett ypperligt sätt att finna inspiration på. Att titta på olika sidor på olika prylar eller annat. Låta fantasin vakna och flöda för en stund. Något som jag gör ofta!!
Showjumper tävlingEn av de bästa (anser jag) hästbloggarna. Seriös med sitt yrke och sköter bloggen väldigt bra trot allt annat hon ska hinna med!

Kika in på hennes blogg HÄR


Jobbigt läsande (A)
Ursäkta mig nu, det som tar åt sig gör det, de som inte gör det inte.


Men något som kan vara det jobbigaste att läsa är fjortisbloggar. Jag anser att jag ändå kan skriva rent och få det jag vill ha sagt med läsbara ord. Men sedan så finns det dessa bloggar som nästan är oläsliga!!

ett exempel: Idag var jag i skolan (aaa) såg värsta killen asså HIHIHI som bah stod där vid skåpen liksom (a) och vet ni vad hihihhhiihihihihi han tittade tillbaka på mig (A) jag vet =)))) hihihi värsta hitten liksom (A) och dagen outfit dårå (A) men ärå inte nöjd med skorna buhuhuhu! (a) men vet ni vad HIHIHI det gick bra ändå!!

Kan ni mina läsare seriöst läsa sådant? Alla får absolut skriva som dom vill och uttrycka sig som dom vill. Men jag går never ever in på den bloggen igen.Dels för att man får en form av "tuggumiröst" i huvudet av en fjortistjej/kille i huvudet! Går INTE hem för mig.

Är det bara jag eller vad tycker ni??

Detta för mig får faktiskt bli en dagens MINUS!!


Något sen...

Lunch sitter jag och äter, fast det jag saknade mest var nog faktiskt kaffet. MY TRUE LOVE ON THIS EARTH!! 

  Fast kanske inte riktigt så illa, men kaffeälskare är man!!

Dagen har varit i full gång. Tidigare idag på morgonen åkte  vi iväg för ett litet ärende, givetvis skulle Melanoz här försova sig, efter att ställt klockan lite fel. Men ingen fara ändå, dock lite stress. Men ingen dött av.

Sedan har det varit in oc ut med hästar, detta vädret gör mig kocko!! Senare ska jag ner och förbered hästen som ska visas. Måste frisera svansen... Skimmlar är så roliga med deras fläckar, men han i alla fall bada honom i morse innan vi for iväg.

Dagen är helt enkelt inte slut än på ett tag!!

Vad gör ni en blöt, kall, fuktig tisdag som denna??
(
Rättelse: halllå det är jue ONSDAG idag!! ser ni hur jag har detta denna dagen, hjärnan överbelastad!!)


Lite av ordet spännande!

Ja, då har man sett fångarna på fortet och även Time out! Trodde det bara skulle gå på måndagar så vart lite förvånad faktiskt. Eller var det bara melanoz här igen som inte hängde med??


Skrattade faktiskt lite åt det idag!!

Maten i magen gjorde lite susen. En hungrig Melanoz är som en hungrig lejonhona med 10 ungar. Alltså inget kul!! 

Ja, slutet på veckan så ska vi se om jag kan testa det lilla krekativa beslut jag tog igår. Inget nämn inget glömt så att säga. Men ska verkligen bli spännande och se om det gör skillnad!!

Well.

Vi ska iväg i morgonbitti på lite ärende, så ska ta och sova nu tänkte jag och drömma om fantastiska idéer till bloggen, har en del på gång....Men måste bara få till de också! Saknar mitt photoshop så ENORMT mycket!

Nä vi hörs i morgon vänner!!

Sov sött med er!


GGGAAAALLLET!!

VAD HUNGRIG JAG ÄR!!
Ingen ide att skriva något vettigt här när magen bara screameeeer!!

Fångarna på förtet senare!


Skit!

Sicket skitväder!! Har regnat seda igår kväll och det bara fortsätter... Sverige kanske blir nya Atlantis.

Ville bara mer eller mindre säga God Morgo till er söta läsare! Ska snart bege mig ner till stallet. Skönt att ma bor precis ovanför! Näsa och smidigt. Känner ig lite bättre idag, kansk kanske bero på all medecis som man proppat i sig, nässpray så man kan andas, hostmedecin så man kan prata och panodil mot feber och huvudverk! Yea... Det här är toppen!


En gammal pic, men bättre än inget kanske....

Dags att fånga dagen vänner!

hörs senare!

Men ni!! GLÖM INTE TÄVLINGEN OM EN INBJUDAN TILL BLOGGSVAR! klicka bara kategori TÄVLING i menyn till vänster!!


Melanoz svararSvar på kommenatar

Man har med levande djur att göra, kunna få 500kg förtroende eller mer är en fantastisk kännsla. När man sitter på ryggen och man känner att man blir som en. Känslan av att man dansar fram att man skulle göra vad som helst för varandra. Tror det är svårt för någon som inte har upplevt det att förstå. Men det är bara så jäkla kul att hålla på med  hästar och rida. Ridning kräver så mycket mer än vad många tror. En oerhörd kordinationsförmåga, känsla, följsamhet, förståelse, tålamod, teknik, styrka-på olika sätt. Det är allt annat än att bara sätta sig upp och tro att det ska gå. Det är en avancerad sport. Hästar är samma sak som människor ALLA indvider är så olika, ingen som är en annan lik. Bara det gör det fashinerande, att kunna komma överens och hantera så många personligheter vilket i sig gör att man ALDRIG blir fullärd. Hästar är en utmaning på många och olika plan, och utmaningar är roligt.

En hästs ögon säger så mycket, hästen finns ALLTID där och det har hjälp mig många gånger.

Jag har SÅ många minnen och upplevelser på hästryggen. Allt från tidningsrepotage till att visa upp stora ardenner hästar på pemiering till min shettis som alltid hitta på något nytt. Men om jag ska välja något, som gjorde att hästarna tog en annan vändning va nog när jag var hos Minna Telde. Lite av en dröm som gick i uppfyllelse. Jobba med det man älskar. Men minnet efter jag satt på Larina Höms rygg kommer alltid sitta kvar. idag går hästen internationell grand prix och jag kan säga till mig sjävl, den har jag suttit på. I dagsläget är jag inte så uppspelt över att jag just har suttit på den hästen, har ridit många fina/kända hästar sedan dess. Men det som gjorde det så stort var just att den ryttaren jag var DÅ trodde aldrig att jag skulle få sitta på en sådan hästan, så lycklig jag var efteråt att faktiskt lilla jag hade suttit på en sådan häst och kunde säga det till min hästlärare på skolan. Efter den ritten så fick jag en AHA upplevelse, en upplevelse som jag har upplevt många gånger nu och kommer göra så många fler gånger för jag lär mig var dag. Helt enkelt så gjorde det att jag fick en ny syn och vilja till det jag ville göra!


(bild google.se)
Minna Telde och Larina höm
Falsterbo Horse Show

Hoppas det var ett okej svar på dina frågor!!

Hade kunnat skriva en novell kände jag haha!


Vad smakar det?Hej vänner!!
Sitter och kikar på, fångarna på fortet och äter lite jordgubbspaj eller försöker känna att det ska smaka det i alla fall. Men jisses vad länge sedan man såg på det programmet . Kommer ihåg när man var liten och man varje fredagkväll satt och tittade på detta programet och åt sitt helg godis. Nästan lite nostalgi över programmet. Vet inte om jag tycker det är några roliga deltagare i detta avsnittet?!? Ska i allafall bli kul och se bloggtjejerna vara med i sässong två haha. Kan man jue bara inte missa!


I stallet så fic jag i alla fall en apotekets påse med Ipren, Nezril nässpray och Bisolvon hostmedecin att kurera mig med. Hostmedecinen var i tablettform? Aldrig varit med om det tidigare, men någon gång ska vara den första och förhoppningsvis kanske man kan sova i natt.

ska ta en litenAtt skriva ner eller bara fundera ut en del saker som varit bra med dagen gör att man försöker se något positivt med dagen som gått. På så visa kan man ändå komma fram till att man har varit duktig och ge lite positiv feedback till sig själv. Dessutom upplever man bara dagen en gång och aldrig mer. Den 23/8-2010 kan an inte göra ogjord. Så varför inte minnas de positiva sakerna av den då? Kan vara allt från att frukosten var den godaste på länge, att man åt en bra lunch till att man fick ett kul sms. Precis vad som helst. Bara DU ärnöjd med det!

Hej vänner! Hur mår ni där ute? Kan int...

Hej vänner! Hur mår ni där ute? Kan inte säga att jag mår så finnemang asså.... Känner att jag har dålig inspiration till bloggen idag. Därför ber jag er fina läsare om lite hjälp. Kom med lite tips på vad ni vill läsa på bloggen idag, kan vara precis vad som helst. En fråga ni ubdrar över eller bara något allmänt!! Kram timmie


evening


Korvgryta med rotfrukter och baguette.

Söndagkväll och jag sitter faktiskt och äter. Ja, inte fören nu. Utan det bara blev så. Dessutom är jag ganska kass på att äta så kallat tidigt!!

Kan inte heller säga att jag är på toppenhumör eller att maten smakar. FÖR ATT JAG KÄNNER INTE HUR DEN SMAKAR!! Seriöst, min näsa håller på att ta död på mig just nu! Men what to do.

Fast jag är i alla fall nöjd att pollarna har gått bra idag trots pilotens andningssvårigheter,.

Hur har eran söndag varit sweeties??


Kejsarinna wannabee sitter i stallet. Går ...

2010-08-22_16_44 (MMS)

Kejsarinna wannabee sitter i stallet. Går saktq men säkert idag. Känns som spinrock i huvudet när man böjer sig ner, men ska inte klaga jag kan ju i alla fall hålla igång :-)


TÄVLING!!

Ja, då tänkte jag dra igång en mindre tävling här på bloggen. Men kanske kan göra nytta på någon blogg??Vill du ha Bloggsvar på din blogg? Det är ett enkelt verktyg för alla bloggare och för läsarna. Man kan enkelt skriva en fråga till den bloggen man läser som i bilden ovan och senare kunna gå in och läsa svaren! Smidigt för dig som bloggar också. Lätt att hänvisa till Bloggsvarsidan om samma fråga kommer upp ofta!!

Men för att kunna ha bloggsvar så måste man nu bli Inbjuen man kan alltså inte bli medlem själv längre. Som tur är har jag ett par inbjudningar kvar att utnyttja!!


För att delta!

1: kopiera bilden som är ovan och lägg in på din blogg där du beskriver att du är med och tävlar.

2: Skriv en kommentar TILL DETTA INLÄGGET om att du är med och tävlar . I samma kommentar skriver du även något litet som beskriver mig och min blogg. Ju roligare och galnare ju bättre! Glöm ej länken till sidan med bilden!  

3: Inget måste men ett plus är om du lägger till mig på Blogglovin.

Tävlingen avslutas på Torsdag 26/8!!

Lycka till!!

Vill du ha fler läsare??Klicka på bannern nedan. Bogstart är ett väldigt smart verktyg för alla bloggare att få nya läsare! Så fort du ser en ny blogg ser någon din blogg. Förhoppningsvis hittar man nya bloggar att läsa och på kuppen läsare som fastnar för just din blogg!!
Hur hände detta??

Hur kan man bara poff. få en täppt brännande näsa, en hals med rivjärn och rinnande ögon på bara en kväll!!!

Jag känner mig mer drogad än alive just nu. Så har tagit en lugn morgon. Ska ner till stallet snart i alla fall för att släppa ut och mocka lite. Se om man kommer igång. För övrigt blir det knarka te och c-vitamin!

Ska bli spännande och höra när chefen kommer till stallet i morgon efter att ha varit på Elite Auktionen i tyskland över helgen.

HÄR kan ma se lite av vad som är med och visas under helgen

Nä, nu måste jag ta tag i mitt liv!

Under dagen kommer det att komma upp en tävling på bloggen! Så håll utkik!!


Sometimes

Sometimes i dont know the answer
Sometimes i dont know how the future looks like.
Somteimes i wonder what´s the life is about

Änd there are times when i feel like i have read every line
And there are times when it feels like i just been look att the cover

Is that called life?


INTE BRA!!

Detta är inte bra, inte någonstans. Hoppas det bara är något förbipasserande!
Halsen börjar göra on, näsan svider och mandlarna ser svullna ut! VAD HÄNDE NU??? 

Har verkligen intetid till att bli sjuk! Kommer kunder nästa vecka och hästar måste ridas och saker att planeras så NEJ inget damn influensa pjuke här inte!!!

<--- Hinns INTE med!!!


Melanoz DissarFinns det något som kan vara mer irriterande??

Var inne och kikade runt på lite olika hästsidor. Säkert 8 av 10 hade någon musik när man kom in på första sidan! Det kan verkligen göra mig galen, dels kan det skrämma skiten ur en rent ut sagt och dessutom låter det verkligen illa! Allt från fågelkvitter till hästgnägg till Mosart! Det gör att i alla fall jag INTE går in på den sidan igen. Sitter man tillexmpel och lyssnar på musik kanske spotify samtidigt man surfaromkring så blir det rena kaoset i högtalarna när man klickar in på en sådan sida. Rent av ett irritationsmoment!!create free polls | comment on thisTrissan och jag har bus och lite freestyle...

2010-08-21_18_10 (MMS)

Trissan och jag har bus och lite freestyle träning i ridhuset! Det är kul! :-)


Konsert på taket!!

Nackelen med att ha en lägenhet precis ovanför stallet och i rdhuset är plåttacket!! Ja du tackar ja vad det kan låta. Blev lute störd sömn i natt då jag trodde att jag vilken sekund som helst skulle flyta iväg!! Inte nådigt vad det kan regna. Lät som det var en konsert i eller på ridhuset!! Nice....

Nu så verkar det ha gett med sig i alla fall och solen lyser för tillfället och hästarna fick hoppa ut i hagarna. Har bara två djur kvar att göra under eftermiddagen, härligt och sedan blir det myslördag med vovven och soffan!


Lite bilder till inlägger i alla fall. Chiron och jag på tävling när jag arbetade hos Catrin Henriksson Hörs senare vänner!!

Håll även utkik efter en TÄVLING som kommer att komma upp i bloggen, ganska så snart!!


ÄNTLIGEN!!

Mitt bredband har krånglat som sjutton. Men nu ska det vara igång igen!

Men nu ska jag ta ut hunden en sväng och sedan longera ett par hästar innan det är fredagkväll för min del!!

Vad har ni för planer under helgen??


Videoblogg med Trissanhaha Låter som en säl!! Att höra sig själv, är verkligen en träning för sig!


Fniss attack!

Ja, snart får jag ett skratt anfall. För framför mig på tåget sitter det en och antagligen "sover" Och snarkar med gris ljud! Då menar jag grisljud! Stackaren!! Men lite svårt att hålla sig för skratt alltså. Kanske ska se om det fungerar med vanlig tejp att lägga över näsan!!


Till en underbar vän!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Corinne´s födelsedag!! Grattis vännen!!!


Tänkte lägga ur en annan bild, men risken för ilskna samtal och payback på hennes blogg. Låter jag bli!

Corinne är i alla fall en av de människor som jag har skrattat mest med. Ibland räcker det att vi bara tittar på varandra och börjar as garva rent ut sagt, för vi tänker på samma saker! En underbar person med en fin personlighet. Jag vet att hon kommer att lyckas med hon vill göra i framtiden, men Corinne. Du måste låta dig lyckas!!
Videon som jag har lägger upp igen. Gjorde jag och Corran i sommras. När vi en fredagkväll har ganska så tråkigt och fik för oss att härma och leka bratzzzz! Ta inte videon för seriöst och jag loar det ärbar Coca Cola i glaset. Tidigare så ville jag inte lägga ut sådanhär videoinlägg. Rädlslan för att bli uppfattad som oseriös och fjantig var övrhängande. Men jag har bestämt mig för att våga vara lite glad och spralligare i bloggen också. Jag är en glad person igentligen.

Åter i alla fall ETT STOOORRRRRTT GRATTIS  och en mega KRAM till min snygga brud som fyller år idag! Hoppas dom på skolan är snäll mot dig vännen haha!!

CORINNES BLOGG!

 

On the train!!


Kass webcam bild.

Då sitter man äntligen på tåget sedan en stund tillbaka. Räknas vara framme vid 18 ikväll. Tjollaho vad det går att åka tåg!

Morgonen har gått i ett. Har grejjat med pollarna och gjorde klart stallet så dom andra slapp det i morse och vid halv tio så åkte jag till bussen. Men jisses sicket krångel det var med biljetten. Som tur var så ordnade SJ kundservice att jag ick åka på boknings nr:et.

Fick i alla fall en suverän plats på tåget, med el-uttag så jag behöver ine oroa mig för att datorn ska dö! Det är en sak som Melanoz älskar när man åker tåg, att datorn dör. Eller INTE. Hej vänner! Är nu på gbg central. Biljette...

2010-08-17_11_41 (MMS)

Hej vänner! Är nu på gbg central. Biljetten krånglar så springer runt till olika automater son en skållad råtta och ringer sj som en galning. Vem har sagt att det ska vara lätt att åka tåg? Kram


Godsvagn

Är vad jag ska åka i morgon!!

Jag ska faktiskt hem och hälsa på mammsen och samt för att hämta hunden s jag kan ha den lilla pluttan här!!
Tiden går fort, har inte varit hemma sedan mars så kanske är dags att hälsa på lite hemma....

Jag var inne och kikade på när Isabella Löwengrip kallad Blondinbella på SVT play. Hon var ju med där i morse och skulle prata om sin bok. Men jag personligen tyckte att dom talade om mycket annat än om hennes bok.
Men måste verkligen säga att hon vågar verkligen stå för hur hennes blogg var innan och ur den är nu. Att våga vara så öppen i bloggen som hon ändå är är väldigt starkt med tanke på alla läsare som hon har.För er som inte sett det så kan ni se klippet här!

När jag läser olika bloggar och ser olika bloggare hur dom arbetar med deras bloggar, så måste jag erkänna att man bli sugen på att verkligen blogga. Att våga vara mer öppen med sitt tycke.

Frågan är bara hur det skulle kunna påverka och om hur folk skulle uppfatta mig? Men en sak jag har kommit fram till är att det är väldigt svårt att göra alla glada för alla kan inte tycka samma sak. En omöjlighet.

Därav ställer jag mina söta läsare en fråga!! Hur ser ni mig genom bloggen? Skulle jag våga skriva lite mer öppet och våga blogga helt enkelt??

Dags för mig att dra ner till stallet igen!!


God måndag vänner! Jag sket helt enkelt ...

God måndag vänner! Jag sket helt enkelt i att blogga igår. Hade en samla energi dag samt lite funderingar kring bloggen som jag tänkre skriva om lite senare. Hoppas mina fina läsare har det bra där ute. Just nu så håller jag på att städa tvättstugan i stallet innan lunchfodring.... Hörs senare kram timmie


Down

Well vänner. Hoppas ni har en fin helg!!

Ska vara ärlig och säga att jag känner mig ganska nere. Ska logga in på spotify och se om jag kommer på bättre tankar!


This is it!Taio Cruz en ny favorit!!


Done

Stallet är klart för idag! Allt är förberett inför ävlingen i morgon, inte jag som ska tävla, men en vit ponny som numera är vit i ala fall. Silverschampo är bra!!

Nu dags för lite mat kanske.....


Hej vänner! Sitter på bussen på väg tillba...

2010-08-13_11_16 (MMS)

Hej vänner! Sitter på bussen på väg tillbaka till stallet och ska rida lite när jag kommer hem. Blev lite shoppibg idag och en trevlig lunch med ingrid. Har kommit på att dt fatiskt är ganska kul att gå på stan :-) hörs ikväll vänner! Kram timmie


Skynda!!

Dags att lägga i en växel till. Stallt är klart och lite till. Ska åka in till stan och ordna lite ärenden!
Hörs på bussen vänner!!
Kom igen tjejer!!!! WOOO!!

Idag när jag hoppade in till Blondinbellas blogg för att kika runt. Hamnade ögonen på ett ganska nyskrivet inlägg. Där det stod om att tjejer har så mkt krav på sig själva och det var ditt och det var datt. Intressant ämne. Stämmer jue också. MEN. Glöms inte en viss sak?? Handlar krav enbart på tjejer?

Ibland så får man kännslan av att en killes krav på sig själv är inget att bry sig om. Finns det kännslor där? Jag kan säga från eget perspektiv att en kille har minst lika mycket krav på sig själv som en tjej/kvinna hár. Problemen är kanske inte i sig identiska och kanske mer sytnbara hos tjejer/kvinnor. Men gör det att en kille inte har de typen av problem.

Det jag vill säga är att en kille har minst lika mycket kännslor, krav, måsten, ångest, självförtroende, självkännsla you name it. Lika mycket som en av det motsatta könet. Men näms det? Knappt. Eller hur? Det är ofta enbar rikttat mot tjejer. "Vi tjejer måste, vi tjejer ska, vi tjejer gör, vi tjejer känner" Visst, men det gör vi andra också. Vi som kallas pojk/killar/män de med testosteron. Men det tillkännagivs inte. Inte i den grad som det görs för tjejer.

Hur ofta hör man kom igen killar! EGOBOOOOOSSSSTTT!!!!  någon?

Nu så skyller jag inget på någon, att Blondinbella skrev inlägget gav det mig en lite aha!! BRA INLÄGG!!
Men har jag fel tycker ni??

Mer Egoboost åt killar, för det ehövs då väl lika mycket som till tjejer!!
för unga tjejer....

Sägs om Egoboost
för unga killar //Timmie Melanoz???!!!

Isabella gör verkligen ett jätte jobb och säger väldig mycket och gör väldigt mycket klokt. Men det behövs ibland mer och lite outside the box än bara Bella....Planerat

och klart! Hinner inte skriva det inlägget just nu, men kommer senare ikväll komma med lite synpunkter och funderingar kring vissa saker.Har försökt att lägga ut min videoblogg med tipset på, men blivit fel någon stans så måse göra om den. *suck och stön mega bön* Men kommer igen med den vänner!! Lovar!

Nu dags för stallet igen......

Hörs ikväll vänner!!

Älskar när slangen blir så här! Blir fyra ...

2010-08-11_16_24 (MMS)

Älskar när slangen blir så här! Blir fyra rutor från maraboun kakan!!


Cholkad


Peace and love vänner!!

Är uppe och nallar kylskåpet på choklad, Det är en nödvändighet idag.
Dags att jalla vidare!


Full

Rulle idag.

Vädret är bara så inte kul!

Har precis haft lite snabb lucnch och ska ner till stalle igen för att Longera ett par djur och rida et par djur innan det kommer folk och ska träna ikväll. Så bara bita i det sura äpplet och tänka på sol och bra väder!Hörs ikväll vänner! Ett litet stövetips kommer ikväll, kanske som en vlogg??

Hello!!

Jisse amalia asså! Kroppen känns som bly idag, ett ben i taget, går det för fort känns det som kola. Urk, hatar verkligen den kännslan. Så springer runt och pularoch grejjar så jag får igång kroppen.

Har nu påbörjat sedan igår att byta ut bäddarna i boxrarna, vi ska tvätta stallet snarast möjligast och då är det lika bra att ha gjort lite förhandsabrete. Men om vi har tur kanse det blir ångat i ställer för högtryckstvättat!


Vart är den här kännslan idag då?? Skylle på vädret just nu. Låter som en bra ide.

Jag sja i alla fall, senare idag när jag har lunch, ge mina läsare ett användbart tips! Så kom tillbaka lite senare. För nu är det stallet igen som gäller!!Skräckfilm för Melanoz

Sitter och tittar på en skräckfilm som är mer i Melanoz smak,

Scooby Doo 3

Jag menar, det finns ju allt i filmen, monster, rädsla och måste rädda världen från undergång. eller hur haha!

Hur har eran dag varit vänner??


Jobbigt!!

Uscha! Nublev det jobbigt. Somnade en stund i soffan, måste ju göra mat och annat! Hej och hå!!


Spännande!

Kom på en sak!

Ikväll gjorde jag någonting som jag har haft funderingar på att göra länge. Men aldrig trott att det skulle finnas en chans. Men så ikväll kände jag att vad har jag att förlora. Så nu är det gjort.
Så nu är det bara att vänta och se! Blir det någonting utav det så lär det märkas.


Skulle

Tanken var att jag skule bloggat om en liten Melanoz har en åsikt men sparar det tills i morgon!!

Då var första dagen avklarad på den nya veckan. Känns förvånadsvärt bra! Hur känns det för er?
Men något som fakiskt känns lite jobbigt är faktiskt vädret just nu. Önskade att sommaren ändå kunde komme tillbaka. Visst kanske är sommar ännu, men solen och värmen. Sommarkännslan har för mig i alla fall blown away.Nu ska jag i alla fall ta tag  en sak, att sova!! Måste läsa min bok en stund. innan ögonen går i kors!

Men dagens 3 positiva saker är

* Jag kände mig väldigt nöjd över min ridning idag.
* Glad över ett sms jag fått
* Att jag fick ett meddelande på facebook av en vän jag inte hört från länge!!!

Vilket är dina 3 dagens bra saker?
Som sagt, ny dag i morgon vänner!!

Sov sött!

evening

Dags för lite mat kanske, funderar på lasagne!!

Sägs om en liten vlogg senare?? Får fundera på det.

Hur har mina söta läsare haft det idag??
So freaking bad!

Uppdateringen har ju inte varit det bästa. Men känns som att jag har fått tillbaka lite motivation. Dessutom så har jag varit tvungen till att ordna lite andra saker. Bland annat så har jag börjat med min hemsida som en del har frågat mig om. Den finner ni här om ni vill kika.

Under helgen har jag haft besök. Ägare till ponnyn som jag har haft under de senaste tre månaderna har åkt hem. Känns lite tomt utan snuffen. Dessutom så jag gjort något som var för första gången denna sommaren. Gissa vad?? GRILLAT. Illa jag vet....Men nu så har jag en lite grill och sommaren är väl inte helt över än? eller?Efter en något sen lunch ska jag ner och göra andra halvleken i stallet.

Lovar er mina vänner.
HÖRS IKVÄLL!!


God morgon vänner! På gårde och bergen run...

2010-08-07_08_14 (MMS)

God morgon vänner! På gårde och bergen runt om är det lite forks kännsla. Håller på i stallet för fullt som vanligt eller vad säger ni? Händer hos er idag? Kram timmie :-)


Någon mer??Som har råkat ut för detta under gårdagen,. natten,morgonen? Jäklar vad det har mullrat. Givetvis försvann både täckningen på mobilen och bredbandet igen när åskan kom.

Just nu sitter jag med en snabbkaffe. Ska strax ner och rida. Ska köra ett race nu på förmiddagen så att man är klar sen. Härligt. Men blir lite ärenden in till banken mm efter lunch....

Vad hittar mina kära läsare på en fredag som denna då?En del av min arbetsplats.....Nog den bästa typen av arbetsplats man kan ha så är det ett stall....


Krafft har varit här och fyllt på med tre ...

2010-08-05_15_11 (MMS)

Krafft har varit här och fyllt på med tre ton foder :-)


Gillas!

Gjorde en dagens minnus igår. Då passar väl det bra med en dagens plussare idag?

Jag vill plussa eller hissa vad ni nu vill kalla det att prissumman ökar med 50% inom dressyren tack vare en titelsponsor! Detta behövs. Där har alltid Hoppningen legat före dressyren. Finns fler sponsorer och fler utövare inom hoppningen, Hoppning för många kan jämföras som en show så kanske därför. Men för mig kan en kür vara lika showig som hoppning. Så dagens hiss går till artikeln nedan!www.tidningenridsportse


Dagens fråga!

Tänkte att vi gör en dagens fråga innan lillördagen är slut!

Vilket av alla ridsportmärken tycker du om mest??
Pikür, horze, eurostar, anky, kykra k?? Finns så många mer.
Men vilket är ditt favorit märke??Följ min blogg med bloglovin

Saknar den här himlen!!! Måste dock erkänn...

2010-07-18_11_53 (MMS)

Saknar den här himlen!!! Måste dock erkänna att min mobilkamera är väldigt bra :-) vad har ni för väder idag? Här är det moln påväg in och gör landskapet grådassigt. Kanske så här det är att bo i forks??? Kram timmie


Morning

Morning sweeties!

Onsdag, bara så där.
Första hästarna är ute i hagen och äter frukost och jag ätr också lite frukost och jäspar lite smått. Ska ta och läsa ett par sidor ur eclipse men kände att jag var tvungen att blogga först, annars är risken för att jag fastnade i boken tills det är dags att dra ner till stallet igen.

Men förstFast i detta läget blir det väl gårdagens minus. Men överlag kan detta fakstiskt vara ett minus. Det är hovslagare. När dom inte kommer, när man får vänta och när dom inte hör av sig. Om man bestämmer dag och tid så kommer man väl? Givetvis så är det hästar dom har att göra med och ka bli försenade eller kaske inte alls kan komma. Men gör det rätten till att inte höra av sig. Och jag som kund hatar att behöva ringa och tjata och fråga. Men kan inte detta vara lite av ett hovslagarsyndrom. Just, det att meddela, jag kan kan inte komma idag, jag blir sen. I stället för att inte säga ett knyst..... Som kund kan det vara lite frustrerande ibland.

Men jag vill ändå ge dom en liten hiss. Jag är glad att det finns personer som vill arbeta som hovlagare. Jag hade aldrig klarat av det, hade gått sönder för länge sedan. Så jag är visst glad för att det finns själar som vill ta hand om mina pollars fötter.

Men vad tycker ni kära läsre??


Inget sagt inget nämt

Varför jag återigen varit borta, låter jag det vara så har det väl aldrig skett, right?

Sitter faktiskt just nu med lite soppa, en viss person som läser detta vet säkerligen vilket typ av soppa också.
Som tröst så kan ni få en lte hätbild som kanske inte visas allt för ofta här i bloggen, även om det är en häst blogg. Varför? kan jag ta i ett separat inlägg i stället.

Jag håller fortfarande på med Twilight böckerna och nu är jag inne på den sista Ljudet av ditt hjärta, alltså Eclipse. Började som sagt läsa fyran (break of dawn- Sålänge vi båda andas) Forfarande helt fantastiksa böcker. Men nu när jag läser trean så känner jag mig snuvad på jättemycket i filmen även om filmen fortfarande är bra....

Vi hörs senare vänner! Dags för lite soppa
RSS 2.0