Me 2day



Jacka från H&M



Overzise cardigan från H&M
Skjorta från H&m
Slips från H&M
Byxor från bubbleroom, Modern Amusement



Klocka: Memphis
Armband: köpt i egypten

Nu är jag i alla fall hemkommen från stan och ska snart ha ett litet telefonmöte!
Hur är det med annars idag vänner??


hej vänner!...

6a4d9635b8993c787383d33f266d19e2.png

Kolla varifrån!

hej vänner! Hur är det med er där ute? jag mår i alla fall fin fint! är inne i stan och vi sulle ha gått på bio men blev att vi hyrde twilight så nu ska melanoz se den glittrande vampyren som alla pratar om. I morgon kommer jag att blogga son vanligt, kände att ja behövde ta en dag ledigt helt! men hoppas ni haft en bra lördag darlings så läses vi i morgon! kram timmie


Hej!!

Dagen idag kallas fredag. Och för mig är det snart dags för sängen!

Jag har haft total bloggtorka idag. Ingen aning om vad jag skriva om, men i morgon är det andra bullar. Ska bland annat in till stan på em.

Vi hörs i morgon vänner!

Sov sött!


Fredag förmiddag!

Hej på er!

Allt bra?

Idag är det FREDAG alltså snart har ännu en vecka vandra iväg i våra liv. Tänk er, för var vecka som går ju äldre blir vi! Usch vad positivs det lät, eller?

Ny dag är det i alla fall. Ska ner till stallet igen om en stund och arbeta lite hästar.



Har även kommit en bit på mammas nya hemsida, men den är långt ifrån klar! Så blir till att sitta lite timmar med den, men det är kul, när det fungerar!


Men vi hörs senare vänner!!


De söta små.....

Minigrisarna!!



Visst är dom söta?? Fråga mig inte vart iden kom ifrån att hon ville ha minigris men dom är i alla fall här. Kom i söndags.
Dom rä inte vana vid människor som ska klappa på dom så dom var ju inte specielt tama men det blir bättre och bättre. NU så kommer dom och äter ur handen på en. Semlan är 8:ta veckor gammal och Godis är 9 veckor gammal. Så dom kommer inte från samma kull. Men här är det i alla fall Godis som bestämmer och är den mest äventyrligaste av dom två. Semlan är mer som en marräng, lite söt och gullig!! 

Aå blir inte förvånade om ni får se dessa i bloggen i framtiden =0)


Olala!

Ja, idetorka på rubrik må jag ju säga! Skulle  bara nämna till er att jag ska ner till stallet igen och att vi hörs senare!!!

Proppmätt efter tårtan!!


Så söt!!

Hej vänner!!

Har precis ätit lite mat och ska äta en liten bit tårta som jag fick av min chef idag!! Trodde att det var en semla men fick en helt annan överraskning när jag öppnade den lilla lådan. En tårtgubbe!!  



Visst är den söt??
Vill knappt äta upp den!!



Men nu är det försent.....=0)

Tack chefen!!!


Tjoho!!

Blev upptagen med en massa annat så han inte riktigt blogga. Måste ner till stallet nu!

Glömde totalt bort igår att jag skulle visa er sötnosarna. Men ska göra det när jag ska ta lite lunch senare! Ni kommer dö så söta är dom!

Hörs sen darlings 


Hmm.....

Märkte att blogg.se har ändrat lite saker sedan igår när man loggade in igår på översikten. Tyckte det kändes rörigt. Någon som bloggar på blogg.se och håller med eller är jag ensam?? Idag är det i alla fall so lovley outside! Solen skiner som attans och det känns nästan varmt!!! Helt galet men så är det!!

Vad hittar ni på idag då??


Dags

För mig att dra mig tillbaka till sängen!

Dels börjar huvudet bråka och dels måste jag upp tidigt i morgon för att fortsätta med hemsidan!!

Men dagens sista inlägg kommer jag att ägna att Matine. Fann en video inne på youtube.com där en tjej har gjort en avskedsvideo till den dansande grå Matine.



Sov sött vänner!!


Den dansande grå

Fick en länk av min wondefriend Corinne innan!

Andreas Helgstrand, Danmark på hästen Blue Hors Matine i dressyren - Grand prix Kür - vid Stockholm International Horse Show 2006. Foto: Janerik Henriksson/Scanpix































Den vita sagohästen Blue Horse Matine är avlivad. Man fann henne med ett brutet framben. Jag kommer aldrig glömma VM i Aachen 2006 när hon detta ekipaget gjorde sensation! Veterinär kontaktades omedelbart men snabbt konstaterade att man inte kunde göra något åt hennes brutna ben och var tvungen att avlivas!





Andreas Helgstrand och Blue Horse Matine WEG-2006, Freestyle final!

Detta var en häst som inte fick en speciell lång karriär men satte så många avtryck hos så många.


BLÄ!



Det siiter massa kallt äckel på fönstret och utanför är det en krigzon med snöflingor!!! Ska ta och bokstavligen kuta ner till stallet och försöka att inte dansa balett ner för backen.... Kroppen känner inte för spagat övningar!!

Hörs sen sötnosar och ikväll ska ni få se något ritigt sött!!

 


WHAT??

En mumifierad kvinna hittades i soffa. Ja! Hon har legat död i 2.5 år i en soffa och ingen hat tydligen skanat henne. Det skulle reonveras gamla fönster då man såg kvinnan. Alltså blev hon hittad av en slump.



Jga är glad i alla fall att jag inte fann kvinnan helt mumifierad i en soffa. Det stod i artikeln att kvinnan betalde sina räkningar flytande så därav slogs elen aldrig av eller fick några anmärkningar. Men konstigt ändå att INGEN har märkt något. Wierd.....

Artikelns finner du här


 

Nä!

Så farligt är det ändå inte ute! Visst, det snöar och blåser men inte så farligt som jag föresällt mig i alla fall!
Skönt det!

Men nus ka jag sticka ner till stallet igen, har varit uppe en snabbis och ätit en macka och fått upp varmen med en mugg kaffe! So here we go!!

hörs snart vänner!!


Nothing!!!

Idag har jag en känlsa, en känlsa som säger mig att inget kan stoppa mig. Man känner sig glad, stark, motiverad och man bara vet vart man ska och man ska dit!

Även om det är snöstorm ute så känner jag ren lycka.....En lycka som säger mig att jag är på väg!




Hej darlings!!

ÄNTLIGEN!!

Har haft problem att kunna logga in här på bloggne! Antingen är det mina dator som är otroligt seg eller så är det blogg.se som muppar sig! Aja vad vet jag!!

Har i alla fall ätit och ska snart hoppa in i duschen, fastnade framför Paradise Hotel. Var tydligen sista parcermonin. Paradise hotel är egentligen inge program för mig men man kan ändå inte lsuta titta när man väl har börjat! Helt sanslöst!

Men nu ska jag värma mig med en skön dusch och lite body shop produkter!!

men damnit nu börjar sckrubs......


BRRR.....

Jag kommer nog få använda tandställnign efter denna vinter, för man hackar jue tänder konstant!!!

Well efter en liten paus ska jag ner till mina darlings i stallet! Har en häst kvar som behöver sin omvårdnad. Sedan blir det kanske att salta ridhuset ikväll. Rena rama saharaöknen där inne fast i minusgrader. Frystorkat.




Melanoz @ bubbleroom

Mouli Sixten Cardigan



Denna cardigan blev jag lite smått förälskad i måste jag säga. Tycker att knappen som skilljer sig från de andra knapparna gör liksom hela tröjan! På denna blir det en Melonz Style märke på!!

Mouli Sixten är märket och kostar 1300 kr. Lite mycket för min plånbok. Men LÖVE!!

Finns HÄR


nu får det.....



Var nog! Läste inne på aftonbladet.se att SMHI har satt ut en klass 2 varning över HELA landet om ett nytt snö kaos. Jag kanske har uppfattat allt helt fel. Men skulle inte klimatförändringen ge mer plusgrader än minusgrader?
Man kanske skulle bli en björn eller en igelkott. Att sova igenom vintern låter kanske inte helt fel ändå!


Hej!

Hade en hel woerd kväll igår! Frös som en tok när jag kom in efter stallet, tog en dusch och sedan något att äta, men efter det så somnade jag i soffan och vaknade 00:30 igen!! När jag väl kom till sängen och somnade där så drömde jag hel knepiga saker! Well well.....

Idag är det tisdag och ska försöka roa er lute bättre idag!!

Ska ta med kameran ner till stallet. Så ska ni få se på något soooo cute!!!

Hoppas ni har det bra där ute!!


Its time

För mig att dra mig ner till stallet igen vänner!!

Hörs senare!!


Lite mer på kontoret

Om du saknar glamor i din vardag eller vill känna lite mer lyx på jobbet, Så har jag funnit det du söker!!












Kontorsverktygen finns i Rosa eller transparant vit färg! För min smak kanske jag tycker det är lite för mycket av det hela. Men för den som älskar bling bling och vill förgylla sitt skrivbord så är detta ett kalas bra kitt! Kittet inerhåller mer än vad jag har laggt upp här på bloggen!!

Diva of the office or what!

Produkterna finner ni HÄR & kostar 695 kr men man kan även köpa sakerna separat!




Heeeejjjj!!!!

Hej vänner! Hur mår ni??

Förlåt för dålig uppdatering igår, men fann abslout ingen motivation till någon bloggning igår. Iknow, thats boooorrrring!  Men så äblir det ibland!

Jagr har varit nere i stallet och gjort det första, sitter och dricker lite kaffe och äter macka.



Sedan så har måndens vita kuvert kommit. Fick mig en tanke, varför inte göra dess roliga brev roligare? Jag menar man hatar dessa vita kuvert, eller? Jag har turen att jag bara får 1 i månaden. Men kan tänka mig era stackare som får fler. Men vad sägs om ett grönt brev, kanske gris rosa. Ja ni fattar. Jag tror det hade blivit trevligare med ett roligare, kanske med en smile gubbe på också? Melanoz har kommit fram till en ny affärside!!!


haha!

So cute!!!

Ska ner till stallet igen, precis ätit lite och ska göra klart des sista tänkte jag!

Har faktiskt lite av bloggatorka idah? Någon som har något botemedel???


Myspys

God förmiddag!

Hur mår alla kottar där ute idag då??

Jag har varit uppe i ett bra tag! Sitter och grejjar lite vid datorn. Min chef ringde innan och frågade om jag ville följa med på en liten färd men jag hoppade över den. Men det ska bli intressant att se det senare. Ska visa er om jag får, so cute!!!

Ska i alla fall göra mig lite klar för att dra mig ner till stallet. Ligger i soffan med täcket och mys kläderna på fortfarande. Well söndag is söndag, right?? =)





psst ni kommer väl ihåg att man fortfarande kan rösta på mig? En röst per dag från samma ip-adress.
gå in på
conlers blogg och skriv en kommentar, nr 3 har jag!

Löve ya!

Äppelpaj

Så nu var håret helt klart och även ny duschad, känner mig så ren och fräsch haha!
Håret blev väl helt okej, får se hur det blev när det har torkat. Köpte med slingor också så det blir lite olika nyanser i håret. Har aldrig färgat mig hos en frisör någon gång vad jag minns. Kanske skulle testa det någon gång??



Nu sitter jag i alla fall med en äppelpaj och tittar på the fantastic four, rise of the silversurfer . Sicket coolt namn på film, eller hur??


No return!


Färgen är i, nu kan man inte ånga sig!


Vissa vill ha

En hund, en katt, ett marsvin, pratande fågel ja you name it.

Men vad sägs om en gris efter att ha sett detta??

'


Home

Jag är tillbaka sedan en studn sedan och ska snart ta och göra mig lite mat innan jag ska ta och färga håret tänkte jag. Lyssnar nu på Erik Grönwall, HIGHER!!  yea!



Fast en låt som är minst lika bra är Heaven, love that song! Wonder why!

Hopp, vad gör ni mina lovley läsare??




Hallooj!

På er där ute. Hur är läget med er??

Med mig är det bara bra! Har varit nere i stallet och gjort ett par hästar. Nu sitter jag och äter en snabbis. Chefen ville att jag skulle åka med på ett tävlingsmöte på en ridklubb här i närheten. Börjar klockan 15:00 så ska skynda mig lite nu. Ser att dom är nere i stallet.

Men bloggar lite senare vänner!!


till och...

326530b3ae9ad3c4bfa5c1a9159d49db.png

Kolla varifrån!

till och med hästarna ville ha sovmorgom haha!


Bara....

Myser gör jag just nu! och vädret verkar vara helt underbart utanför, snacka om att solen skiner alltså! Önskar det vore lite grönt utanför så man hade kunnat sitta ute och myst....Känner inte för att krama snön mer än nödvändigt. Det vill säga det mina skor nuddar.



Dags att dra ner till stallet för min del, får se vad denna dagen har att erbjuda. Idag ska jag i alla fall färga håret thats it liksom!


Melanoz goes Nelly....

Var bara tvungen att smita in på nelly.com och kika. VILL HA!


Voluntaria Knitted Jacket SEK 1499, Nikolaj D'étoiles
Tyckte verkligen om hela stilen på den! Kanske inget wow plagg men ändå något som föll Melanoz ögon i smaken!
Men som jag brukar säga, "När jag blir miljonär....."


Bästa grannen!



Dörrklockan ringde tidigare idag och där stod chefen mamma med en nybakad äppelpaj med vaniljsås! Säger bara mums! Jag har verkligen dom bästa grannarna! Kommer med kakor och pajer samt annat gott lite då och då! Det är högt uppskattat från Melanoz här!

Så nu tittar jag på röstning av Lets Dnce och mummsar äppelpaj!


Röstning som ger...



Ikväll så ger Lets Dance och telefonperatörerna sina kostnader oavkortat till katastrof belägna Haiti!

Det tycker jag är något som bör uppmärksammas! Bra gjort Tv4!!!


Men skulle jue bara!

MÄH! lite sur på mig själv allt!
Skulle bara vila huvudet en liten stund jag skulle laga mat. Men vad hände! Vaknade för en liten stund sedan! Hmm... So not melanoz style. Men men bara till att gilla läget och börja med maten!



Håret tar jag nog och färgar i morgon, fick sovmorgon och skulle sova ut ordentligt fick jag i uppdar av chefen. Är väl bäst att göra det men om jag känner mig själv så kommer jag nog krypa upp i soffan till en mysfrukost med en filt!

Tiitar ni på leys dance?



Ni glömmer väl inte att fortsätta rösta på mig? man kan rösta en gång om dagen från samma IP-adress!

klicka er in här och rösta på nr 3!!!!!

Love ya!  

Så!

Då har man fått igång varmen i kroppen någorlunda i alla fall!

Dags att dra sig ner till stallet igen. Ska släppa in lite hästar och sedan kommer chefen!

Hörs snart!

Och förlåt för den dåliga uppdateringen under dagen, men tiden går fort idag! Blir bättre ikväll!


Home!

Ja, då var man hemma igen! Är nu uppe i lägenheten och kan säga som så att mina fingrar eller resten av kroppen för den delen känns helt segt, tup som sirap! Så gäller att få tillbaka varmen och rörligeheten!

Kom på en sak innan idag, att det är FREDAG!

Vad gör ni ikväll då?


hej på...

4c5cfaa02f2dee74a4a1c19c1ef4db7a.png

Kolla varifrån!

hej på er! Han inte blogga i morrse, var uppe kl tidigt. Vi är iväg för att vetbesiktiga häst så jag kan nog inte blogga fören vi är hemma! kram timmie


Som ny

Känner jag mig som i ansiktet i alla fall!

Ska ta och krypa ner under täcket tänkte jag och läsa min bok en stund innan man däckar totalt!

Men ni får sova sött vänner!!


Min lilla sessa får pryda dagens sista inlägg!


Spa stund!

Så då är man ny duschad och ansiktsmasken är på!



Känner mig så snygg!!



Mudmask fick det bli ikväll!

Köpt på Åhlens 20kr


OH NO!!

Fcik nyss reda på när jag pratade med mamma att jag hade skrivit fel i ett inlägg! Det är INTE nr 11 ni ska rösta på utna NR 3!!!! 

phu! Har jag fått det sagt!

Vill även passa på att tacka alla som redan har röstat på min blogg! LOVE YA!!

Nu ska jag hoppa in i duschen darlings!!

Hörs snart!


Hello!

Im back! saknat mig??

Har vari nere i stallet hela eftermiddagen men nu så är man uppe i lägenheten och ska göra sig något till matväg och sedan ta en dusch. Tänkte egentligen färgat håret ikväll, men det får nog vänta tills i morgon kväll känner jag. Får kanske bli en ansiktktsmask istället!

Vad pyssalr ni med då??


Psst....

Ni glömmer väl inte att lägga en röst?

Klicka er in Här till conler.blogg.se och lägg er röst! Jag har nr 3.


New word

Ja, jag fick lära mig ett nytt slang igår. Något som jag aldrig har hört. Kan ju kanske säga att just göteborgares dialekt inte är mins till haha! Du ela go eller....öh ne inte för en Melanoz!

Men visste ni att tandläkare kallas Plågis?? "Jag har tid hos plågis i morgon" haha! Ja äger ju det, som skånskan ungeför. Balle=skinkan...Ja ni förstår och ändå så bor vi alla i samma land! Ganska kul.
Men plågis kanske inte är det mest bästa ordet för tandläkare eller??

Nä nu ska jag ta och byta om till ridbyxor och vandra ner till stallet!


Lunch time!

Melanoz är hungrig yes he is!



Nudlar är snabbt och enkelt, har faktiskt lite falukorv i så det blir lite mer soppa. Alltså nudelsoppa. Snabbt, enkelt och BILLIGT! haha!!

De första hästarna är i alla fall jobbade och nu så mummsar dom på sin mat och jag ska även mummsa på min. Sedan blir det till att dra ner till stallet igen.

Löve ya!


Smallville & Kaffe

Satt precis och tittade på smallville samtidigt som jag tog ett mellanmål. Händer lite grejer där kan man säga. Stallet är i alla fall klart så sedan är det till att arbeta lute hästar. Ska ta och invänta chefen men ska ner snart för att släppa ut lite djur tänkte jag!

Vad finner ni att göra idag? skola, arbete, ledig kanske?


Scrubs and the sofa


Jag hade faktiskt tänkt att städa och grejja ikväll. Men blev mat och sedan så blev jag helt pösig och bara ja, inte orkade göra någonting. Svarat på lite mail dock.

Sitter och kikar på Scrubs för tillfället. Jag har kommit fram till att jag tycker om den serien haha! Dom är ju bara så sköna! Påminner mig lite om Grace & Anatomy. Älskade den serien. Jag som egentligen ogillar sjukhus ganska så skarpt.....

Well well vänner!

Nu är det dags för sängen och zuzza kudden!

Hörs i morgon

Sov sött!


Behöver er!!!



Jag fick precis se att jag är en av 20 finalister till att bli evckans blogg hos Conler-Madicken. Vi är 20 stycken finalister men jag behöver era röster för att komma så bra till som möjligt. Givetvis vill jag inte dölja att jag självklar vill VINNA!! Har ni underbara läsare lust att hjälpa mig?? Jag skulle bli överlycklig för eran hjälp och bloggen kommer bli bättre än aldrig förr!! Det är ett löfte vänner!!

Det ni ska göra är att gå in på CONLERS BLOGG kommentera veckans finalister inlägget och skriv numer 3 som kommentar!!

Man få lov att rösta en gång per dag från samma IP-adress.

Så kika in hennes blogg och rösta på mig!!

Ni är bäst!

och om ni röstar på mig, så skicka gärna en kommentar och berätta att DU har röstat. Glöm inte fylla i om ni har en blogg!!




H&M och...

0-7132dc536a303066a36d7008b400b336.png

Kolla varifrån!

H&M och Åhlens var jag inne på en runda och klippt mig också och banken avklarad, nu är det bara handla lite mat kvar men först lite att äta och kaffe! Kram timmie


tjoho! Hur...

0-7aa46f12575986a0dd9e656a58a17672.png

Kolla varifrån!

tjoho! Hur är det med mina läsare? Hann inte blogga i morse, var nere i stallet och gjorde lite hästar och nu är jag inne i stan gbg för att göra lite ärenden! så det får bli lite mobilbloggning under eftermiddagen, kram timmie!


Well

Nu är det dags för sängen för min del! Klockan är en bra bit över läggdags asså!!

Sov sött vänner!!


om det är det sista jag gör!

Har ni sett den? Den nya OLW reklamen. Dock den där Fredagsmyslåten men nu med en annan film. HAHA. En tanläkare sjunger och borrar i en patient och patienten ser helt förskräkt ut. Även en ja typ får man väl säga operasångerska som galer Fredagsmys!

Har ni inte sett den så finner ni den HÄR

                                                                          


MAT!

Blev längre tur till stallet än vad jag hade tänkt! Men nu har jag i alla fall fått i ordning på lite mat så ska ta och äta nu!!

Vad gör ni annars då??


Dags

att ta sig ner till stallet igen! Ska ta och göra lite små grejjer och packa lite höpåsar så det är klart! 

Men vi hörs snart vänner!!


Melanoz goes H&M

Satt och kikade efter lite vårjackor. Man längar ju dit kan man säga och fann en inne på H&M , Melanoz in Love!

En vit Trenchcoat....Har aldrig haft en vit jacka och det kanske är dags för en till våren!


Vad tycke rni är det en Hiss eller en Diss??



Dum ass!

Ibland så kan jag bara bli helt kocko på mig själv, Har väntat i eveigheter på att vattnet ska börja koka på plattan, väntar och väntar. Hmmm......kanske är bra att vrida på plattan också så den blir varm! Men nu så är maten på G.


Hello!

Så då ska jag återigen vandra ner till stallet. Dags att släppa ut lite i hagen och arbeta lite hästar.

Vi hörs lite senare!!


Att blogga kan leda till sparken

En ung kvinna som arbetade på Mc Donalds fick ett val. Antingen att säga upp sig eller att bli avskedad efter hon hade skrivit illa om sin arbetsplats och arbetsgivare Mc-Donalds.



Jag kan förstå att man INTE ska gå till personangrepp i en blogg om sin arbetsplats. Finns ingen anledning till att hänga ut någon på det viset. Så hon hade säkert kunnat sköta det på ett snyggare sätt. Det som dock förvånar mig är det hennes arbetgivare hade skrivit inne på Faccebook efter händelsen.

”Precis sagt upp en tjej som bloggade riktigt illa om sin arbetsplats ... inte helt smart att hitta på massor bara för att polarna skall få sig ett skratt ... men nu småskrattar jag i vilket fall ... =0))”
'
För det första så skriver man inget sådant på facebook. Tycker det var ytterst oprofessinellt av arbetsgivaren. Så helt enkelt var det fult av båda två. Sedan var det som så att kvinnan som skrev bloggen sa upp sig och blev inte sparkad!

Men detta tyder på att blogga om sin arbetsplats kan ge dig sparken.

Så watch out blogers!!


Krig

Haha sitte och kikar på hotellet i paradiset! Rean kriget där ibland. Kanske något man skulle ställa upp i eller INTE!

Nä nu är det i alla fall dags för mig och sängen att talas vid. Ny dag i morgon.

Sov sött vänner




Pillows @ H&M

                               

Något man kanske inte tänker på är att H&M faktiskt ha shysta inredningssaker! Jag är en liten älskare av kuddar. Inte för att jag gillar att sova utan att jag tycker en kudde kan göra väldigt mycket med en soffa t.ex. Tycker inte ni det?

Jag fann i alla fall lite kuddar på H&M hemsida som jag kommer att kika in när jag får möjlighet!

Så får även bli ett litet tips från mig!!


Styr din elektornik som harry potter



Det var ett tag sedan jag skrev något inom kategorin melanoz finner roliga grejjer. Men iikväll så fann jag en liten rolig pryl!





Styr din elektronik med hjälp av trollstav! Ja, vem vill inte kunna trolla ibland. Med hjälp av denna trollstav så kan man faktiskt det!

Kymera magic wand programerar man enkelt till sin frjärrkontrol och med hjälp av rörelserna så omvandlar staven det till IR rörelser.

Kodade funktioner:
1. Rotera motsols (används typiskt vid volymsänkning)
2. Rotera medsols (används typiskt vid volymhöjning)
3. Snärt uppåt
4. Snärt nedåt
5. Snärt åt höger
6. Snärt åt vänster
7. Slå lätt på toppen
8. Slå lätt på sidan
9. Stor cirkelrörelse
10. Framåtstöt
11. Tillbakaryck
12. Dubbelslag på toppen
13. Dubbelslag på sidan

Totalt kan den utföra 13 olika magiska sving och man kan till och med styra sin laptop med den, eller varför inte sin dvd??

Trollstaven kostar 695 kr och finns HÄR



Jag tycker detta var en rolig och UDDA pryl. Nödvänig eller inte!



Melanoz svarar

                                       

Emelie om God förmiddag!:
Trivs du på nya jobbet kusinen?
kram


Den senate tiden så har jag fått kommentarer som ovan. Svaret är helt enkelt ja! Jag trivs som fisken i vattnet.

Jag har även fått frågan vart jag är någonstans och kan lika gärna svara på den nu också!
Jag är uppe och arbetar hos Lotten Aronsson. Det jag gör är att hjälpa henne mes sina egna hästa. Samt att jag tar in egna utbildningshästar. Det kan vara unghästar som ska vara på fortsatinridning/utbildning, unghästar som ska tränas/visas på championat, träning och tävling. För både Storhästar och Ponnier. Så ser min vardag ut. Gör det jag älskar mest! Och jag trivs verkligen som fisken i vattnet. 

Hoppas det var ett tillräcklig bra svar!



Macka

Är uppe i lägenheten för att ta en liten macka. Ska snart ner till stallet och grejja vidare!
Ska svara på kommentarer lite senare!

Hörs snart!!


God förmiddag!

Hej darlings! Sovi gott?

Jag har redan varit igång, stallet är mockat och klart. Skönt. Så sitter med en kopp kaffe och arbetar lite med Herbalife och se om chefen kommer. Små tittar dock på smallville också, ni vet Clark kent innan superman. haha roligt vet ni!

Nä nu ska jag skicka iväg lite produktinformation till en kund!!

hörs senare!!


Twiggy

Twiggy är en av alla twiggysar som fått åka vattenskidor. Familjen har i över 20 år tränat olika ekorrar för att just åka vatten skidor!!   

Nu ska jag i alla fall ta och leta reda på sängen! 

Sov sött vänner så hörs vi i morgon!! 

                           
'
                                              




 


Beroende

                              

Av detta spelet på facebook. Har suttit framför detta hela eftermiddagen sedan det var klart nere i stallet. Man ska bygga upp sitt egna Cafe. Mitt heter så klart Melanoz Cafe och man kan köpa möbler och laga olika rätter mm. Och jag äger på detta haha!!

Vad gör ni annars en söndag som denna??


Dags för



Åter dags för en melanoz säger mums!
När jag jobbade på Dressyrgården så lärde jag mig en rätt som även den är så enkel men så god!

Pilaf heter rättern men kallas även för persikokyckling!

Det man behöver är.
3st kycklingfileér
1 paket ris (så mycket man behöver givetvis)
1 nypa persilja
1 burk persikor
1 tsk peppar
1 tsk salt (mineralsalft)
rejält med ketchup
1 lök
soya sås.

Börja med att bryna lökarna. Koka sedan kyckling fileérna i en stor kastrull. Blanda sedan löken, kycklingen, ketchup, salt, peppar & soyasås. Tilsätt något av spat från den kokta kycklingen samt allt fruktspa från persikorna. När allt sedan är klart tillsätt persikan. Serveras sedan till ris.

En rätt som jag starkt kan rekomendera!!




Vad tycker ni?

                    
                                                             (Bild från aftonbaldet.se)

Under fredagens Lets Dance så var det hår keritk från juryn. Många tog illa vid sig. Själv tycker jag att dom kunde vara onödigt hårda och använde helt fel ordval. I alla fall Tony Irving. När det är direktsändning så måste man vara lite mer konsekvent tycker jag, att inte hänga ut dessa dansare. Alla som ändå är med och deltar har sällan ingen bakgrund till dans. Det är dessutom inga lätta danser dom ska lära sig och all teknik. Juryn är proffessionela dansare och givetvis kanske dom vill ha mer. Men man kanske inte ska glömma bort att det är ett underhållningsporgram. För mig var juryn för hård och dum i mun!

Vad tycker ni??


Vilken REA!

                   
Var inne en på Aftonbladet.se för att kika lite nyeheter. Smidigt och enkelt. Hittade dock en udda artikel som handlar om en något speciel REA.

                            Ett riktigt rea-plan.

Nasa rear ut rymdfärjor?? de tre trogna rymdfärjorna ska dra sig tillbaka och Nasa kommer att använda sig av lite modernare rymdfärjor i framtiden men dom kommer inte att hamna på skroten. Nu kan välja att köpa de föredetta rymdfakosterna. Discovery, Atlantis och Endeavour är de tre man kan välja mellan. Dessutom till ett förmånligt pris. En begagnad fakost ligger på 204 miljoner svenska kronor och då är priset nedsatt från 297 miljoner kronor!

                                                                         Artikeln finner du här

Ja, dessa pengarna har man väl i bakfickan, nemas problemas! Jag tycker att det är en ganska roligsak att göra. I stället för att skrota dom, kunna sälja dom till någon som vill ha! Men för min del så skulle jag ha enormt mycket pengar så man kan köpa för skojs skull, men annars inget för mig. Tänk vad många Grand Prix hästar man kan få för dom pengarna haha!!


bild i...

0-4bb56accfe1149ae7a0cc7c06e996a64.png

Kolla varifrån!

bild i repris. Saknar varmen! Jag har försökt att logga in på bloggen i en timme men det går inget vidare, kommer verkligen inte in! *suck* säger jag! Men ska snart gå och lägga mig tror jag, så fort robinsson är slut. Sov sött i alla fall så hoppas jag att jag kommer in på bloggen i morgon! Kram timmie


Sacke honom

Ja, när jag och Chefen kom till stallet så märkte vi att en herre inte mådde riktigt bra. Hade inte ätit upp sin lunch och andades tungt. Men ingen symptom på kolik. Vetrinären tyckte vi skulle ge honom smärtstillande och efter ett tag så började han äta igen. Men blir till att hålla lite koll på honom. Inget allvarligt i alla fall. Många hästar slutar äta när dom får feber och lika dant är det med oss människor.

Jag ska snart ta och hoppa in i duschen. Ska se om jag kan göra något åt min höger axel, eller längre ner är det. För det är något där som drar och säkerligen orsaken till min migrän! *suck*

Well well får hoppas att en varm dusch hjälper!


Bu hu!

Hej vänner! Har varit hemma ett tag efter att ha varit iväg på massage. Inte jag utan en av hästarna  haha! Jag själv har migrän men känns bättre nu efter att ha vilat lite. Men ska ta och traska ner till stallet igen.

Så förlåt för den dåliga uppdateringen men kände att jag behövde vila i stället för att stirra in i datorn!

Men hörse lite senare!


Änglar och Demoner

Är det som står på listan nu. Tänkte ta och krypa ner till sängs och läsa tills jag somnar!

Sov sött vänner!


NYTT!

                                     Kom på en ny kategri som jag tänkte publicera ikväll.

                             
Under denna kategorin så kommer jag tipsa om recept! Jag kan faktiskt laga lite mat och ikväll så fick jag nys om något nytt och det blev så gott!!

Det som behövs: Flukorv, ris, tacosås, Créme Fraiche paprika chilli, ost, Tortilla Chips.

Det man helt enkelt gör med falukorven är att lägga den i en ugnsäker form. Häll över Taco såsen, Creme Fraichen, lite riven ost och sedan krossad totilla chips. In i ugnen 200 grader. Längden beror på hur stor bit falukorv man har. Snitta den gärna innan. Medans den är i ugnen så koka ris. 

Så simpelt men ack så gott. Jag använde mig av chilli chips och taco såsen medium. Man kan även ha lite starkare saker på, beroende helt enkelt på din smak! 

Snabbt & Enkelt!  


Lets Dance

                                

Om bara en liten stund så börjar Lets Dance, ska försöka hänga med så gott det går. Håller på att laga mat samtidigt! Men för er som vill är det bara till att haka på och ge era egna kommentarer. Tryck på F5 för att förnya sidan!!

Agneta & Tobias:
Tycker det är roligt att den föredetta programledaren är med och ikväll tycker jag att dom som par liksom förra veckan är ett snyggt & vacker par tillsammans. Hon är en riktigt bra dansare måste jag säga. till och med en puss på slutet, gulligt! helt enkelt VACKERT!

Poäng: 16 (jag tycker att dom skulle haft lite till, men jag är ingen proffs dommare, vad vet jag haha)

Peter & Maria: Jag vet inte men jag tycker Peter ser ut som ett slime ikväll? Han är kanske inte den bästa danstalangen haha. Men med lite mer träning så. Dock bättre än förra veckan.

Poäng: 21 (okej, jag tycker han fick lite för bra betalt men det han gjorde bra gjorde han tydligen väldigt bra)


Elin & Daniel: Två stycken som också passar som ett par. Musiken och deras koreografi passa väldigt bra ihop. Vet dock inte om jag tyckte det såg ut som tango??

Poäng:  12 (inte för mkt poäng, tyckte Tony kunde gett en 3:a i alla fall!) 

Rabhi & Maria: Fint par även här. Rabhi må kunna sjunga men träna mer dans behövs!! Lyftet var fint, men annars så tycker jag att själva dansen var ganska lam. ohh hårda nud från dommarna, men jag måste faktiskt hålla med, men tycker det är värt att han får stanna. Han var öndå en favorit i IDOL! 

Poäng: 7 (Tony tyckte värkligen inte om hans dans idag, väödig konstig stämning blev det där)

Claudia & Tobias: Fräcka kläder må jag säga! Tuffa! Tycker hon presterar minst liak bra som förra veckan! Sjukt bra! Hela hennes attityd till dansen, en riktigt bra show!

Poäng: 20 

                        Woops fick en viktigt teleonsamtal så har faktiskt missat en del dansare!!

 Gudrun & Björn: Jag måste säga att jag tycker Gudrun är ganska så duktig. Trodde hon skulle vara mer styv och stel i sättet men hon verkar ganska rolig faktiskt! Klarade tydlig något svårt välfigt lätt. Hejja! Men en fint par och fräck klädsel!

Poäng: 23 (Helt klart förtjänat!!, Tony tråkig som vanligt haha)

Nu återstår det att se vem det är som ska åka ut. I poänglistan för Juryn så låg Rabhi & Maria sist vilket jag inte kan förstå, kan man vara mer orytmisk än Willy??

Dom jag tror som kommer att åka ur IDOL ikväll är: Rabhi eller Elin. Tror båda har mycket att ge och skulle vara orättvist att Willy skulle få vara kvar. Han har säkert folkets röst, han är trots allt en väldigt rolig person och kommer alltid med sköna kommentarer!

                            
Tyckte det var ganska så oväntat. Trodde faktiskt inte att dom två skulle åka ut ikväll! Vi får väl se nästa vecka vad som sker och om dom som fick dålig kretik idag kan göra ett bättre jobb nästa vecka!

Vad tyckte ni om kvällen Lets Dance??


Visste ni??

Om kag ska vara ärlig vet jag inte om jag någonsin har hört talas om denna dagen, kanske jag har men inte memorerat den direkt!



Tulpanens dag är det tydligen så ett grattis till tulpanen kanske??


Kärlek

Till mitt yrke är det något som jag har mycket utav!
Dagen har rullat på bra. I morgon är det nya tag och det jag ska göra nu är att hoppa in i duschen och få tillbaka min värme. Sedan blir det till att öaga lite mat och sedan LETS DANCE!!



Tänkte ta och blogga under tiden Lets Dance och skriva lite av mina personliga kommentarer så vill ni haka på är det fritt fram, för att uppdatera sidan tryck f5.

Hörs snart!


Mumms

Jag har fått vara nere och handlat lite och när jag kom hem igen så plingade chefen mamma på och hade morgonbakat så jag fick lite kakor! Kan säga att dom var super smarriga!!

                                     

Nu ska jag ner till stallet och göra klart dom två sista hästarna och sedan är det till att ta fredag! och ikväll är det LETS DANCE!!


Men gud! (varning för känsliga läsare)

Jag tyckte denna bilden såg riktigt hemsk ut och undrar om detta verkligen kan vara sant!
När en veterinär i Turkiet fick hjälpa ett får att förlösa sitt lamm och fick göra detta via kejsarsnitt men fick en smärre shock när han fick ut lammet. Det hade jag också frått.

Huvudet såg ut som en människas, enbart öronen tillhörde ett får!



Artikeln finner ni HÄR

Hade jag varit med om något sådant så hade jag blivit skit skraj men samtidigt nyfiken. Ett liknande fall har skett tidigare med en get och en skilling. Skillingen levde några timmar tills by-borna bestämde sig för att avliva skillingen då dom trodde det var en typ"monster"



I know!

And i know i it so well.

Men jag vate inte vad det är just nu, min bloggning är inte på topp och jag kan inte tvinga fram några inlägg heller. Så ska ta och titta på Glee och kanske somna i soffan och se i fall inspiritationen kan komma tillbaka!


Hej och hå

Då var första gänget av hästar avklarat och nu är det bara en kvar, men jag kände att jag behövde lite mat först!



Idag är det dock inte så kallt och solen strålar, lovley!!


Vill inte!

Satt och klickade in på exrepssen.se för att se vad för nytt som hänt i världen och sverige medan jag åt lite mellanmål. Fann en artikeln innehållet har man läst för många gånger. Så jag har bestämt mig för att jag inte vill bli gammal.
                                         

                                                            mer om artikeln finner du här!

Artikeln handlar om att hemtjänsten missade en död 90-åring!! HALLÅ!! Hur ofta har man inte hört något sådant under de senate åren. Att personalen på ålderdomshemmen har blivit allt mer slarviga och vissa fall misshandlat de boende. Är det detta som man har att se fram emot när man blir gammal??

Jag har sagt till alla att när jag blir gammal och inte kan klara mig själv, då är det slut! ALDRIG att jag ska hamna på hem. Den saken är säker!



kanske är bra!

woops, glömde bort att jag inte hade ätit något så håller på att ordan mig lite mat och kikar på
American pie presents band. Handlar tydligen om när Stifler the naughty one blev skickad på ett musik läger!





Just det, mamma jag lovar att jag äter ordentligt! =0)


Talking

haha! Något som jag tycker är fashinerande är fåglar. De är ju de enda djuren på jorde som vi vet om verkliegn kan prata. Tydligt dessutom!

Fann denna på youtube, haha skulle dö för att ha en sådan fågel!



Dessutom heter pippin Einstein!


Så nice!


Det finns vissa saker som är bland det bästa under dagen, och det är en dusch! Kännslan efter är så lovley!
och jag förskönar känslan med produkter bland annat från The body shop. Fick paketet nedan i nyårs present, har dock inte använt den ännu utan använder de andra produkterna först. Men i detta paketet finns det en tvål, boddy lotion, body scrub, en "tvättsvamp" samt en body shower. Dessa är av shea och älskar dom lika mycket som cocos jag har. The body shop, extra lyx i vardagen helt enkelt!!


Dessutom så vill man verkligen duscha länge när man använder dessa produkterna haha! och man luktar som en gud efteråt!!


Hey on you!

Läget med er vänner!!??

Jag mår fin fint! Är så glad att vara tillbaka i stallet så det finns inte! Saken blir dessutom bättre av hästarna som finns att rida Im in heaven!!!!

Jag ska ta och hoppa in i duschen tänkte jag!

Hörs snart!


I väntan!

Har varit nere i stallet och hjälp till att mocka och vara social med herren som är här och hjälper till. Jag och cefen sköt upp ridningen en stund, rena kylskåpet ute i ridhuset så jag ät just nu uppe i lägenheten och tar lite mellanmål och invätar synen av hennes bil!


                                      


                                                                                    (Bild i repris)
Jag har fotfarande ett par fönstertittare, haha. Sitter utanför och mjauar och hoppas på att få något smaskigt att äta, men elak som jag är får dom ingenting av mig haha!

 

 vi hörs senare vänner!



 


God morgon!!

Hoppas ni sovit gott? Gjorde jag i alla fall kan jag säga. Sitter just nu och dricker lite kaffe. Ska ner till stallet om en stund. Men kylan ser väldigt bitande ut utanför så tur att det är varmare i stallet. I vilket fall så kommer det vara första gången jag sitter på en häst i dag sedan 4 veckor tillbaka!

Hinner dock inte skriva så mycket mer just nu!

Men vi hörs senare!!


Jag ska bli stjärna!

Kan säga oj! Råkade somna på soffan efter att jag hade ätit och vaknade för en studn sedan till programet "Jag ska bli stjärna" på tv4.



Jag kan känna igen mig i mycket av det som dom känner i programet. Deras vilja och ambition till att nå deras mål. Skillnaden är att jag växte upp och insåg att det är inte värt att ta halvt död på sig själv och slita ut sig och dom man har runt omkring sig. Dessutom så hade inte jag dom förutsättningarna som dessa ungdomar har eller barn kanske man ska säga.

Väldigt många är så fixerade av att bli den största stjärnan inom sin genere. Man ska ha mål, motivation, ambition och man får såm man kan kalla det offra en del av sin vardag. Men brinner man för något så offrar man inget. Det jag ville ha sagt med att inte kämpa för hårt för att just bli en stor stjärna utan att bli bra på sitt yrke. Jag vill bli en av sveriges bästa ryttare och lite till. Men storhetsvansinnet kommer inte ta över. Jag vill bli så bra jag kan inom mitt yrke!!


Inside info

För er som inte har märkt det ännu, så är det KALLT i detta land!

Idag så har jag varit nere i stallet med chefen så bi har gjort ett lätt arbete med hästarna idag och berättat lite om djuren. Så i morgon börjar det på allvar!

Det som gäller för mig just nu är att få tillbaka varmen och kanske göra lite mat!


Hey!

Hoppas ni mår bra där ute??

Har haft en del att göra under förmiddagen/lunchen och ska snart ta mig ner till stallet och arbeta lite hästar! Se hur det går, dock inegn ridning idag utan bara longering!

Vi hörs senare vänner!


Ibland!

Jag sa att jag skulle svara på kommentar idag. Men det får helt enkelt vänta, Har haft lite saker ivägen. Ibland dyker det upp saker som man måste ta i tu med så enkelt är det haha! 

Men ska blogga bättre i morgon, kvällen har bestått av massa telefonsamtal fram och tillbaka!

Har liten släng av migrän så känner att jag ska avsluta dagen med att säga

Sov sött vänner!



Ovana kostar

Alla har vi något litet som man stör sig på i vardagen. Något jag har svårt för och alltid ger en tung suck för är när toalett sitsen är uppefäld och inte nerfäld när jag går in på en toalett! haha jag vet kanske låter som småpotatis men det är just det jag pratar om!

För er andra som ogillar uppfälda toalettsitsar har jag en lösning!

Sätt en lapp på toalettdörren, men namn på alla som bor och använder toaletten. Sedan så fäster man en penna i pappret på något lämpligt sätt. När du sedan går in eller någon annan på toaletten och ser att toalettsitsen är uppfäld, vet du vem det är som var på toaletten sist, sätt då ett sträck på pappret på den personen som då var inne sist! När månaden/veckan (vad ni kommer överns om) är slut så ska den som har minst streck få en 5:a från varje namn på listan/streck!! På så sätt så lär sig den som INTE kan fälla ner sitsen att göra det. Om inte annat så kan man i alla fall vara glad och tjäna pengar på det!


För visst är det så att någon aldrig erkänner när man frågar??
=0)


Tjuvttitare!



Satt och åt lunch, kände mig iaktagen. Vände mig om och såg att jag hade en tjuvtittare vid balkongdörren! En kompanjon hade kissen också som tydligen höll vakt ifall någon skulle komma!!


Packa pappas packsäck!

Eller hur går den? Jag borde dock sjunga "packa upp pappas packsäck"


Efter att jag ahde ätit lite så öppnade jag åter min väska (garderoben) som jag mer eller mindre är van att bo i!
När jag kom med min packning igår så skrattade Chefen som hämtade mig. "jag sa att jag hade en rullande garderob haha" Saken är den att jag hade inte enbart denna väskan utan en svart bag plus en stor axelväska. Men så är det när man ska flytta!

Nu ska jag ta på mig lite andra kläder och sedan dra till den andra lägenheten på gården där mina resterande saker finns som blev hämtad från Dressyrgården.


God Morgon!!

Sovit gott??

Har jag i alla fall, vaknade för en liten stund sedan och ska göra lite frukost!

Men ville bara säga god morgon!!




Woops!

Har man fått i ordning på en del här i lägenheten. Jag kommer dock inte bo i just denna lägenheten hela tiden men en liten tid framöver. Fastnade i ett telefonsamtal innan och jag kunde inte blogga under tiden.

I morgon tänkte jag svara på en kommentar!

Nu ska jag ta och besöka sängen en sväng.

Hörs i morgon vänner!

Sov sött!


Blir att sova utan min lilla tös inatt, saknar!


Hey!

Ja då var man framm efter en lång dags resa med tåg och buss, men behövde dock bara byta mellan b-måla och kalmar och sedan göteborg till Lödöse så det gick ganska smidigt!!

Jag ska ta och bädda sängen tänkte jag innan jag sätter igång med aftonens bloggning! Kaffet är givetvis på!!


hej på...

0-7a89ededfa43d6167252da767be89721.png

Kolla varifrån!

hej på er! Framme i gbg, sitter en stund på esprecco house innan det är dags för bussen! Bloggar senare vänner! Kram timmie


Bingo!!

Jag vann! Det fanns servering,  BINGO!! ska bara låtaalla sätta sig ner som har hoppat på tåget! Folk är ju som halvt galna med sina väskor,knör det gör dom också. Ofärskämt haha! Tågen borde faktiskt ha lite mer utrymme förpackning. Manfår ju inte plats. Som tur var träffade jag på en snäll gammal dam som sa att jag kunde flytta upp hennes väska så jag fick plats med min "garderob" längst ner! Snacka omkörkort SNART! Vill landet att man ska åka miljvänligt så får dom allt göra det lite smidigare med utrymme för pacnkningen!

Haha då var det dagens gnäll, är ju nästan kullt att klaga på SJ!!


On my way!!

Hej alla glada därute!!

Nu sitter jag på tåget som ska ta mig till Goteborg och muttrar lite lätt över varför dom inte haröppnat serveringe ännu! Melanozbörjar bli kaffesugen och desutom behöver ha en torr mackafrån sj haha!!

För er sominte harhängt med på bloggen så är jag på väg upp till göteborg för att börja mit nya arbete som beridare i ett dressyrstall. Ser fram emot dettakan jag säga. Har haft en lite semester, varit hemma och planerat framtiden kan man säga och det har ändå gått bra så bara till att tuta och köra, samthoppas på att man kan hålla bilen stadig på körfältet!!



Nu ska jag jaga reda lite serving på detta tåget!! Hörs senare!!



00:00

Stod klockan på när jag klickade på nytt inlägg!

Ska inte hålla ett direkt tal här. Ögonen håller på att trilla ihop och jag känner att sängen är ett måste. Ska försöka komma upp tidigt i morgon så jag slipper stressa innan tåget. Sedan kan man ju be en bön innan jag somnar om att tåget inte ska ha några förseningar eller etc, eller ännu värre, att alla toalette är broken!!

Well well

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen under kvällen men som jag sa så ville jag vara social med mor min innan jag åker i morgon!!

Sov sött alla!!


Surt



Då har man duschar och ätiti samt varit ute och gett pollarna mat ute i stallet och snart så bli det lite mer mys i soffan. Ska vara lite social med mamma i och med att jag åker i morgon!

Blir nog mest *snyft* attlämna hunden igen haha!! Men hon är hemma som  sagt.
Kvällen ska tillbringas med sura ahlgrensbilar. Dom är mycket godare än dom vanliga bilarna. Tycker i alla fall jag! Givetvis har jag en liten påse med choklad också!


Klar för idag

Nu får allt packande vara klart för idag och snart är det duschen som gäller!
Skulle ni se min väska skulle ni nog dö, dessutom är det inte den enda väskan utan två till! Den största väskan brukar jag kalla för min rullande garderob.....yes, så stor är den!!

Men nu dka jag hoppa in i duschen innan det blir mat!!

Så länge tänkte jag slänga upp lite bilder på valparna man försökte fotografera så gott det gick, det roligatse är ju inte att stå still haha!!








Om ni undrar över deras namn så är det ryska namn, och det betyder något specielt till varje valp. Varför? Jo för att Svartterrier kommer ursprungligen från Ryssland (Black Russian Terrier) Darkos är mammas kennel och det skrivs alltid före hundens namn, på så sätt så vet man vilken kennel hunden kommer ifrån.



Fullt upp!

Ja inte en lugn sekund!

I morgon så tar jag tåget och kommer att flytta upp och börja mitt nya arbete! Ser fram emot det som bara den! Jag hoppas att det kommer bli kanon bra, fast det är ju givetvis att det kommer att bli det!!

Bloggar me om en stund vänner! Ska bara göra klart lite saker! Men ville bara säga hej till er!!


200.000 i timmen???

VA!!!




Gunde Svan ska tydligen göra come back i tv-rutan och som programledare. Dock så kommer han att få rekord lön för en programledare. 200.000 kr i TIMMEN!! Detta är för veckan innan OS ska leda kändisprogramet "Vinterspelen i åre" Jag vet inte om jag är ensam om denna tanken, men är Gunde en så pass bra och folkagod programledare att han förtjänar 200.000 kr i timmen? Det är en helt sjuk summa som lön! Han säger också i artikeln att han INTE gör det för pengarna utan för att det passade bra in i chemat för tillfället och det är i en vintermiljö så det passade honom. Fine. Men inte tror jag att han sa jag pga. av att det var en vintermiljö! Så klart att pengarna har en inverkan!!!

Vad tycker ni om lönen och Gunde som programledare?

Artikeln finner ni här


God Förmiddag!

Klockan är redan halv tolv! Fattar inte vart hela förmiddagen tog vägen??

Har suttit och grejjat med mammas gamla hemsida och laggt upp dom nya bilder där på dom som söker ett nytt hem! Höll på med dom igår, men så råkade jag blanda iho alla namnen mm. så jag fick lov att gör om dom men det gick ganska så fort!

Lördag i dag i alla fall!!

Dags för stallet!


The End

 



Lyder mina sista ord! Höll på med hemsidan men jag lägger ner för ikväll! I morgon kommer det en fråga till er läsare, eller ja snara om lite hjälp!!!!


Är det till att härma??

Läste precis Lillys blogg!
Hon tänker samma ide som mig, hm.. Ja att hon vill göra en live bloggning till programmer lets dance som jag hade tänkt att ha nästa vecka! Visst hon var före gällande Idol, men. Om jag nu kör på det kommer det bli "Melanoz härmar lilly" = Dålig fantasi stämpel!!??




Familjemys i soffan!



Så här kan en famijedag se ut hemma hos Melanoz. Trissan givetvis men även mammas stora svartterrier Akilina ville också mysa i soffan. Oftast så rbukar inte hundarna vara inne i vardagsrummet men ibland blir det så. HUndarna i vårat hem är som våran familj så dom få vara med oss överallt. Hästarna är givetvis också i familjen men jag vill nog inte ha dom i knät när jag sitte ri soffan haha!!

Sedan så brukar jag bara säga till mamma att dom ända barnbarnen hon kommer att få är fyrbenta med päls!


OMG!

Vad mätt jag är!
Fick bli fläskfile med klyftpotatis och B-sås ikväll! Trodde jag skulle äta ihjäl mig och snart blir det smarrig efterätt!
Sitter för övrigt och kikar på Lets Dance me nu är det paus. Såg Stefan innan och det såg faktiskt helt okej ut. Något styv i axlarna ibland tycker jag, fast det har jag också varit om jag skulle ha dansat för alla tittare som kikar på programet!

Ska återgå och vara social med mammsen!

Hörs senare!


Iskallt!

Så fort solen försvinner så blir det verkligen svinkallt!!

Eftermiddagen har bestått av att fota valparna så gott det gick. Jag var inte nöjd med dom förra och inte så mer nöjd nu, men något bättre. Men dom har något svårt för att stå still, huvudet åker upp och ner som nickedockor och vill hellre leka än se söta och fina ut haha!! Efter allt fotande så tog vi en lite promenad, gjorde lite filmklipp med kameran så ska se om jag får upp den bloggen senare!

Men nu ska jag vara lite social, har lite besök men dom åker nog starx och ikväll blir det en mys fredag!

www.darkoskennel.se


yttligare ett i-landproblem!

Jag kan hålla med om att ibland så glömmer jag bort vissa bokstäver eller ändra orndingn i vissa ord när jag skriver på datorn, och det är på grund av att jag ibland skriver så fort och ibland händer det att mina fingrar inte hänger med haha!

Men i alla fall så såg mamma att jag råkade stava Melanoz "fel" igår jag råkade glömma bokstaven A....
"-Ja men det är en blogg mamma det är inte hela världen, då ska du läsa Paow, kissie´s bloggar mf."
"- Ja men man ska allt stava rätt"

Typ en sådan pratstund hade jag och mamma för en lite stund sedan haha!


Sässongs premiär


Ikväll är det första programet av Lets Dance och bland annat så kommer två tidigare deltagare från IDOL att vara med. Mattias och Rabhi, ser om någon tar hem Lets Dance skon i stället för ett skivkontrakt. Jag tycker att det är ganska så roliga deltagare med i år, och kommer bli ganska så intressant att se hur det kommer att se ut.

Så mitt tips är helt enkelt att kika på Lets Dande på tv4 ikväll kl 20:00

                         


Badad och fin!


Nu har min stackars hund dött etfer att fått bada, finns roligare saker säger hon!




Jag vet inte en hund till som kan se så oerhört förnärmad ut. "Tyck synd om mig" haha ni vet katten i Shrek? Han med dom små söta kattögonen. Dom kan Trissan få!



Sedan så fick hon bli lite fönad och borstad, avlutningsvis fick hon en liten rosett i luggen sin! Min lilla putte hund är bara för söt!


God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag i alla fall! Somnade ganska så sent efter att ha läst boken och nu är det inte så mycket kvar utav den och det händer en massa saker! Liza Marklund är en av de bästa svenska författarna, utan tvekan.




Idag är det verkligen svinkallt ute. Solen skiner men inga värmande strålar utan kylan verkligen biter sig fast i näsan. Man känner liksom hur det bara stelnar till. Hu jeda mig säger jag!

Nu ska jag ta och bada min hund, gjorde aldrig det igår och sedan så ska hon få fönas lite så hon torkar fort när det är så kyligt!


Det är dags!

Att äntligen få släppa den stora hemligheten, en hemlighet som varit ganska så svår att hålla inne. Läpparna har man fått försegla!








Sov sött vänner!


Vad var det jag sa?!?!

Din order
B-ArtNr Benämning Antal á pris Radtotal
304309 Modern Amusement, Byxa 28 1

Ser ni vad det är haha!! Bloggade om det för en liten stund sedan!
TACK!!!!!!!!


Vänta och se!

Jag har precis skickat iväg ett mail till en bloggerska som heter Therés. Jag har följt hennes blogg ett tag och hon erbjuder sig även att göra gratis bloggdesigner. Jga kan säga att jag är djupt imponerad av hur hon gör och lägger upp en design, hennes header brukar vara one of cinde och det på ett positivt sätt!

Jag har i alla fall skickat ett mail till henne ang om hjälp till min bloggdesign. Jag känner att jag behöver hjälp och en uppfräschning här! Jag är supernöjd med min header, men allt runomkring! Så jag hoppas att jag kan få hjälp för då skulle jag bli överlycklig, känna sig som en riktig proffsbloggare men en proffs design som är MELNOZ!

Så håll tummen för förändring!

Men gör du likadant om du vill ha en egen personlig design? Kika in på hennes blogg och skicka iväg en förfrågan!


Rea @ bubbleroom


Klickade in på bubbleroom.se och sedan kikade jag in på REA. Såg dessa byxorna och blev helt lycklig haha!! Så Melanoz style!!

Märket är Modern Amusement och kostade tidigare 1299kr men nu  699kr. Sjukt snygga, tänk med en figursydd skjorta, hatt och sedan mjum mjum haha!! Men nu så har jag kläder, för det jag bloggar om har en viss tendens till att bli verklighet. Sedan så är det till att införskaffa sig lite nya ridkläder aswell men det får bli lite mer in till våren!

Här hittar du riktigt snygga skjortor till riktigt bra priser. Tveka inte utan kolla in dom nu!


Irriterande

Något som kan göra mig så grymt irriterad är denns damn smygreklam som duker upp på bloggen!
I ett inlägg som jag skrev tidigare idag så använda jag mig av ordet hund! Sedan när jag kikade igenom inlägget så såg jag att just ordet hund var understryket med dubbla understreck! KLICKA INTE!! för det är ren smygreklam som poppar upp på bloggen och det är inte jag som lägger ut dessa. Idag var det en djurklinik som gjorde en lite smygis. Ska bli spännande och se om ordet i även detta inlägget blir undertruket med TVÅ streck!


Ett I-landsproblem!

Ni vet när man har sett något riktigt bra, men vill bara se mera. Men kommer troligtvis inget mer av just den. Men avd finns det att se fram emot sedan? Det jag pratar om är filmen AVATAR, I morgon så är det 1 vecka sedan jag såg den och den var verkligen så bra så jag har en kuslig känlsa om det verkligen kommer att göras en lika bra film? Nästan samma känsla som när man hade sett sgan om ringen och kunungen återkomst och ni vet känslan "Nu då?" Har funderat på det ganska så ofta under veckan. Jag trodde inte en sådan typ av film kunde sätta ett sådant spår men jag är verkligen helt tagen av den! Så har ni fortfarande inte sett den?? SE DEN!!!!!




Skallebank!

Under eftermiddagen har jag fått en släng av migrän så jag känner mig helt lost! Suck säger jag bara!

Nu hade jag tänkt att titta lite på Glee Club, Tycker att det är ett bra program. underhållande och desstuom massa musik, me like en vardagskväll som denna!




Refresh!

Tänkte ta och hoppa in i duschen en liten stund nu och göra mig lite fräch! Känns nästan som att avd man än tar på sig så fryser man ändå! Så en dusch och lite produkter från the body store ska nog göra susen!!

Hörs senare!


I pölsande snö!!

Hittade jag pälsbollarna ute i hagen. Ja, i alla fall min lilla polle är en pälsboll utan desslike, men tacksam är han nog för den pälsen när vädret är så här. Hästarna fick faktiskt komma in lite tidigare idag, blåser, snöar och kalla vindar!! Monne tittade på mig med sina visa ögona och sa "ta in mig" Och så det blev haha!!

                                        (Rufus min lilla shittis haha! 14 år har vi haft varandra!)


(Monné och Rufus)

Dgaen rular på med en massa uppgiter som ska göras under loppet....Men hinner nog med det mesta! Snart ska jag ta och pyssla om min hund lite, hon behöver kammas för att sedan badas!


klockan.....

Tänkte precis skriva att ikväll lyckas jag komma i säng tidigt! Men tittade på klockan längst ner i det högra hörnet på skärmen och sa OJ!

Ska upp med tuppen i morgon, fullspäckat chema as always! Att vara en Melanoz inerbär fullt chema!!  Skulle egentligen iväg på ett möte i morgon men vädret satte stopp så "canseld" kan man säga! Nu dags för bokens värld en liten stund inna Jhon Blund kommer och kliar en god natt i ögonen!!




veckans toppblogg.....




Var inne på luffis blogg för en stund sedan och såg till min häpnad att han har valt mig som en av hans
"Veckans toppblogglista" och vad säger man?? TACK TACK TACK!! Jättekul, verkligen!!

Just citatet tyckte jag var roligt
"Men tycker ni ska in och kolla! Det är ju lilla Timmie som bloggar"
(men så liten är jag inte!? haha)

Men thats right, i denna bloggen är det pure Melanoz!

Inte varje dag man bli med i en "veckans toppblogg lista" så jag slår på med smilet och är allmänt glad!!




FÖRLÅT!!!

Hle eftremiddagen/kvällen har gått att sitta i samtal med att ordna hemsida och få coachning. Har även haft ett litet telefonmöte ang en hästägare som eventuellt vill lämna häst på träning hos mig en tid framöver. Så tiden har bara runnit iväg! Men nu är det inga mer telefonsamtal ikväll!!

Kontoret har stäng haha!!


Hej!!

Ja, fyrkantiga ögon kan man säga att jag nästintill börja få! Men ska ta ett litet break för en liten stund.
Håller som sgat på att upprätta en ny hemsida till mamma men det tar en liten stund innan man kommer in i alla och alla program som behövs för att hålla på med alla dessa koder så man kan få som man vill ha dom!

Kommer att blogga mer under dagen men nu måste jag jaga fatt i en mugg kaffe och en god kaka

För övrigt så håller man på att försvinna i alla snö som väller ner!!


Vad hände??



Vad hände med svininfluensan?? Blev det ett break mellan jul &nyår och att hysterin kommer att återuptas efter dessa dagarna eller vad? Jag själv har dock inte tagit någon spruta. Jag hatar sprutor. Inte så att jag håller på att svimma eller liknande men inget för min smak direkt. Räckt med sprutan innan Egypten och bara den gjorde ju ont i armen! Men konstigt tycker jag ändå att det verkar som har dött ut totalt inom media med allt inom svininfluensan. Dom talade om att det skulle bli epedemi i och med kylan och den låga luftfuktigheten att spridningen skulle öka. Nu om inte annat så är det väl kallt? eller?

Men från dagens i-landproblem till sängen, för det är den som jag kommer att besöka resten av natten!! Så följande ord lyder som vanligt....

Sov sött vänner!!

Perfekt syn


The same


Kanske inte riktigt men nästan. Kommer ni ihåg att jag brukar fråga er om ni har funderat ut era 3 positiva saker från dagen innan ni går och lägger er? Ibland så har jag bloggat om de saker som jag vill minnas dagen innan jag går och lägger mig. Inbillat mig att om man kommer på 3 positiva saker som skett under dagen innan man somnar så lämnar man dagen med något positiv. Var dag är en sista dag för just den dagen vi haft....

well well

Läste precis Blondinbellas blogg där även hon skriver om sina tre positiva saker som skett under dagen eller något som hon är nöjd över! Jag tror dock inte att hon läser min blogg och som många andra antagligen skulle skriva "Snodde min idé" Nä, det tror jag inte om henne. Jag har heller inte snott hennes idé utan mer från min kloka kusin i så fall. Men trots att jag är en kille så behöver även jag tänke positivt, för enligt henne är det oftast tjejer som behöver en positiv uppmuntran!


Jesus....

Va snö vi har här utanför! Inte nog med all snö som redan låg utan nu har det även kommit ännu mer! Däcken på bilarna är snart begravda av snö. ush va jobbigt haha!!

Har haft fullt upp under eftermiddagen med att planera hemsidor med det och det andra. Jag har i alla fall funnit ett nytt webhotell till min hemsida och ska även hjälpa mamma med den nya lite smått när jag har kommit igång med min hemsida. Ja, inget görs av sig själv och inte har jag lust att betala någon annan för att göra jobbet när jag kan göra det själ. Även om det innebär nattarbete haha!!

Men vi hörs om en stund vänner!!


Varför?



Satt precis och tittade på proframet Glee Club på 4:an. Ofta när jag ser serier/filmer i den genern så undrar jag varför det inte finns något liknande i de svenska skolrona. Ta t.ex. Glee Club, där tvälar dom om den bästa kören på de olika skololorna och till och med hamnar i media. Nu kanske det inte är så i verkligheten men man vet att det finna cheelleading och rygby, eller hur? Men inte finns det något sådant i sverige. Många ungdomars framtid bygger på de sporter/körer som skolan erbjuder. Jag tror att många ungdomar skulle bli mer engagerade i skolan och sin utbildning om skolan har något att erbjuda som USA t.ex har. Här i sverige bli man mer eller mindre tvingad till gymnastiken och avrför många känner sig så tvingade kan bero på många faktorer. Jag hatade gymnastiken fram till andra året på gymnasiet på grund av olika anledningar. Men kan man göra något roligt av det hela, bilda en grupp där alla brinner för amma sak tror jag skolan skulle bli ett roliagre ställe.

Om man tar alla ridgymnasier som finns. varför inte bilda olika typer av runeringar inom hoppning, dressyr och eller kadrilj?? Att man har lag där skolorna tävlar mot varandra. Även där tror jag att fler elever skulle våga mera. Dessutom våga tro på sig själva och kanske göra lärarna mer engagerade i eleverna. Det finns även fler gymnasieformer man kan utveckla på så vis. Kanske är jag inne på fel spår och tänker fel. Allt ska inte vara roligt. Men kan bygga up skolan till ett roligare ställe och göra dagens ungdomar mer engagerade så why not??





Saker till hunden


Innan när jag tränade freestyle med min hund regelbundet så hade jag ett mål att börja tävla i fressyle och kvala till stora stockholm. Men hästarna tog över för mycket tid och jag är inte en som vill göra ett slarvigt jobb så nu tränar jag och hunden för skoj skull. Men jag hittade lite roliga saker som jag hade kunnat tänka mig att hon skulle ha inne på banan. Bland annat en t-shirt med en krona och bling bling och så klart texten lukury. Hittade även halsbandet med bling bling och en liten kedja, dörskallar och stjärnor. Lite fräckt tycker jag. De två saker fann jag på Rusta faktiskt. Gav 15 kr för t-shirten och 30 kr för halsbandet. Scarfen med texten "Min husse är singel" fick jag i julklapp av mamma ett år. HAHA vadå använda hunden som reklampelare!!


Första ettapen

Av schemat är avklarat, i alla fall en del. Har fått i mig lite mat och ska ta och vandra ut till stallet och göra klart där. Klockan tickar iväg haha!!

Ni kan få se lite foton senare av valparna. Inte så lätt att få små småttingar stå still och se fina ut. Men några bra kort blev det!


Men nu måste jag ut till stallet och få det avklarat,
Hörs senare!



Hey!

 Har ni vänner sovit gott?
Jga har blandade känslor om den saken. Vaknade tidigt i morse och fortsatte läsas boken. Men drömmen var så skum, handlade om ormar och grejjer. Jag kunde styra dom och sedan var vi vid någon ridbana och helt plötsligt så flyger hela ladan iväg och landar brevid ridbanan, men då lämnar vi gården för att åka till en flygplats för att shoppa. Ja, förstår ni??

Well well

Dagen min bestå av lite arbete!!


Även lite annat måste ordnas. Ska hjälpa mamma att fota valparna senare och även försöka hinna göra en lite video!! hihi!

Hörs senare!


Parningssässong??



Det jag menade med rubriken var paradise hotel.
Stefan i årets paradise hotell hade en mysig natt. Att förs ligga i säng och snuska runt med en tjej till att vandra ner när det var avklarat till en annan tjej och göra samma procedur där för att sedan gå och lgga sig mec första tjejen och somna gott. Fullt upp på dröm hotellet får man väl lov att säga. Första gången jag såg programet med dessa deltagare, men inget jag kommer att planera in i tv kalendern.

well well

med dessa ord tänker jag säga sov sött vänner. Dags för melanoz att krypa ner till sängs och läsa boken min.



www.barkurser.se Har Dom Hetaste Barkurserna i Spanien & Thailand


Inget för någon med höjdskräck!



Hörde precis på nyheterna att skyskrapan Burj (om nu namnet var så) blev klar och invig idag!
Skyskrapan är den högsta som någonson har byggts hel 818 meter slutade byggnaden på.
Meningen med byggnaden är till kontor, lägenheter samt hotell. Två av våningarna 123-124 ska användas som utsiktsplatser där man tydligen ska kunna vara utomhus? 4 poler ska även pryda den stora byggnaden och 334:000 m2 golvyta!

Tänk vilka hyrerätter det måste finnas i denna byggnaden. Byggnaden är som 4 T ourning Torso. 

 

Jag skulle dock inte våga bo i den Dubai byggnaden, snacka om höjdskräck!! eller tänk om hissen slutar fungera. Inte tror jag att man orkar gå så många trappor!

Här finns billiga och snygga fruit of the loom tröjor utan tryck.


Diesel @ Nelly




Tre av få Diesel armband jag har fastnat för!! 
Dock tycker jag dom är lite i överpris, men för den som vill kostar dom 499kr på nelly.com.

Här hittar du riktigt snygga skjortor till riktigt bra priser. Tveka inte utan kolla in dom nu!


Tävling!



Har precis anmält mig till en tävling som en av mina favorit bloggar har!
Jag är nog inte den edna som följer Simone och hennes blogg Fattybom.

Tväingen är om ett nagelvårdskit av märket Trind!
Väl behövt under dessa tider så därför anmälde jag mig med en gång haha!

Men gör du det samma. Vad finns det att förlora??

Klicka er på hennes blogg. Kommentera i inlägget att ni vill vara med och sedan skriv ett par rader om varför ni är med och tävlar. Svårare än så är det inte!!



Tipp tapp

Ska jag ut och gör till stallet. Ska ut och ge mina pälsade vänner där ute i stallet lite kvällsmat. Antar att katterna vill ha lite dom också!

Skrev innan idag att jag skulle göra en videoblogg, men blev lite förhinder så det kommer att komma i morgon i stället!!

Medans jag är ute i stallet så får jag nog starta om min dator för den vill ingenting just nu, vare sig ladda upp bilder eller öppna upp en ny internet sida. Blir väl till att spara ihop till en ny stor dator. Behöver ju ändå en för kontoret. Och denna vill tydligen inte hålle i sig så mycket längre!!

Men nu stallet!!

Kram så länge!

Melanoz Dissar


Som ni ser på bilden så kanske ni kommer fram till vad det är jag kommer att diss.
Dessa koppel, flexikoppel eller som jag brukar höra cenilsnören. Jag är uppvuxen med hundar och hästar. Mor min är utbildad hundinstruktör och är bland annat dommare till mentahbeskrivningar på hundar. Ofta har man sett människor men noll koll på sina hundar irrar omkring med sådana här koppel. Vissa säger att min hund skulle "aldrig" okej. Men vi säger att linan är längst ute och ser något intressant på andra sidan gatan tillexempel och springer över vägen. Vad har du som förare för chanser att ta till dig hunden?? Hur kan man lita på att låsen i kopplet fungerar? Flertalet gånger har man sett förare på brukshundklubben använt dessa koppel och sedan gått sönder! Köp vanliga koppel säger jag. Finns till coh med i olka längder om man då tycker att vissa koppel är för korta! Jag skulle kunna tänka mig att ha en så kallat flexikoppel på en hamster och där går gränsen!


Om vad?

Ett lyckligt liv. Har du ett sådant? Eller strävas det fortafarnade efter att vara lycklig? Sett dig omkring? Ibland behöver man inte se så långt bort för att finna det som ger en den energiska glädjen och pasion som driver livet. Glädjen som man så gärna jagar och lika fort man fångat den så smiter den iväg och stressen efter att få tag på den igen infinner sig. Frågan, varför? Någonsin dykt upp? Att utverdera livet behöver inte vara det som är det svåraste utan barriären till att ständigt jaga lyckan som ger glädjen, men smiter ofta därifrån. Frågan är vad har den glädjen att ge när den hela tiden smiter? Att hela tiden kämpa för det man tycker om är något man hela tiden får göra och vi gör det, omedvetet. Men jag tror inte på en ständig kamp om att jaga lyckan. Det gäller att finna det som passar just dig? Det har jag gjort.


Vad är lycka??


Ännu mera!!


Så här ser du ut i Blomstermåla! Undrar om jag kommer att finna hästarna ute i hagen! Min lilla rufus lär väl vara täckt med snö! Visst jag önskade mig snö till julafton men då vitt jag vet är den över och likaså nyår?!? Så snälla sluta NU!

Hur är vädret hos er vänner??


telefonkö


sitter i telfenonkö till tre,s kundcervice. Jättekul haha!! Men vad gör man när man inte kan komma åt sin sida på tre.se.


God förmiddag!!

Snart lunch men i alla fall!

Är edan i full gång och ska starx t till stallet och göra klart där ute!

Idag har jag faktiskt en diss att dela ut men den kommer inte fören senare under dagen och så blir det nog en videoblogg senare idag, på något otroligt sött!!!

Hoppas ni fått en bra start på veckan!!


PEZ & Star wars!

Så ska jag i alla fall tillbringa resten av kvällen. Är så otroligt dålig tv tycker jag. Finns inget som lockar mig. Men Star Wars får helt enkelt duga!




Bloggar jag inget mer så är det nog som så att jag har somnat haha!!

Så för säkerheltsskull säger jag
Sov sött vänner!!


Make my heart goes bom bom.....



Låten som Linda Sundblad står för i årets Lets dance där hon även är deltagaren tycker jag faktiskt är ganska så bra! Såg även att när jag var och letade efter låten bland annat inne på tv4.se att Rabhi ska vara med i Lets Dance efter att bonden Janne vat tvungen att avbryta. Även Mattias från E.M.D ska delta i programet. Men även om dom två sak bli roliga att se på dansgolvet ska det även bli ganska så intressant att se Willt Björkman från bygglov! Det tror jag kan bli en syn för gudarna, nä nu ska jag inte ha förutfattade meningar men kan inte låta bli att se honom simma omkring på dansgolvet!

Foto: TV4



mys söndag








Vad gör ni annars ikväll??

                                              TailorStore.se - Skräddarsydda skjortor 298 kr


Steel & Bronze @ Topman





Udda kostymer från topman.com Jag tror att det är ett snäpp för mycket. Men jag hade nog kunnat tänka mig kavajen för sig och byxorna för sig när det gäller färgen steel. Tror man had ekunnat kombinera ihop något riktig fräckt!!




Ge det ett försök!







Jag har hört en del som säger att detta är bland den bästa gratsi sidan. Lätt att få ihop poäng mm. Jag har varit medlem där under dagen och redan fått ihop en del pöäng så snart har jag redan mitt första pressentkort!! Hur bra som helst. Pressentkorten kan man välja vad man vill använda dom till, finns en uppsjö av sajter och butiker man kan använda dom i. Till och med mataffärer!

Så jag rekomenderar även jag denna sidan till er som vill testa och det är ju värt ett försök! Allt är precis grati! Kostar inget att bli medlem och inget därffter heller. 

Så gör som jag och ge det ett försök!

Så klicka här och bli medlem!

 


Kan du det rätta svaret så tveka inte......




luffi
 ([email protected])
om Nyårshälsning:
hehe timmie du skulle passa som en sån som sköter alla spelprogram i tv! hahha vet inte varför jag tycker det men fick bara den kännslan. typ "och vi söker ett ord som börjar på "B", vet du det rätta ordet så tveka in på att ringa... kanske blir det just du som vinner extra priset" typ så hahah vad elak jag känner mig! Men fick den kännslan som sagt... puss och kram och gott nytt år!



Svar:
haha Jag skrattade när jag läste denna kommentaren! Vet inte men jag tycker jag tar den som en komplimang. Kanske skulle ta kontakt med tv3 eller någon annan kanal med spelprogram "gissa ordet" haha! Kanske skulle göra en videoblogg så får vi se vad ni tycker! En av årets roligatse kommentarer för jag har aldrig hört en sådan förut!





Lite sovmorgon!

Idag tog jag mig lite sovmorgon. Dock inte ända fram tills nu. Men somnade inte så tidigt igår. Fastnade som jag sa i boken min!

Mammam och Roger är ute och går med valparna och det ser ut som en näve löss som man släpper löst haha! Dom frågade om jag skulle med ut men ville sitta och lyssna lite på min nya skiva!! Erik Grönvalls!

                                

Om en liten stund så ska jag dock ta och vandra ut till stallet och göra dagens sysslor där och ser omm an får skotta sig fram för att tömma skottkärran! Söndagens diss. SNÖ!!!

Vad gör ni en Söndag som denna efter allt nyårsfirande etc....??


Fortsättning följer.....

I morgon!

Hade tänkt att ta mig till sängen och fortsätta läsa min bok, "En plats i solen" av Liza Marklund. Har läst mer än halva boken under tiden jag åkt tåg och den är fångande som "Livstid" som är boken innan "en plats pås olen". Ganska fashinerande att man kan skriva på ett sådant sätt att man kan fånga en läsares intresse så pass att man bara vil fortsätta. Det är en gåva!

 

10 av 10 till dessa böckerna!!

I morgon är det lite telefonsamtal som gäller och kontoret givetvis med Herbalife. Nu är det även inte långt kvar tills min så kallade semsester är över. Snart är man tillbaka i sadeln. Har en häst att rida här hemma. Men med tanke på väg laget och alla bilar som snurrar runt hit och dit så vill jag inte utsätta stackars hästen för att åka "bambipå hal is".....Men abstinensen växer. Som sagt en Melanoz klarar inte av att vara ledig för länge.....Det är uttråkande!

Men nog om det! Dags för sängen ny dag i morgon.....

Sov sött vänner!


Galet bra!

Igår så såg jag filmen AVATAR i 3D version! Den var så mycket bättre än mina förväntningar. Jag för övrigt gillar typer av film som Sagan om ringen (inte många som slår den) men AVATAR är jag nästan beredd på att säga att den tar hem priset för den bästa filmen jag har sett i den generen. Bra gjord och bra handling. Vet inte om det var för att det var 3D men man allt kändes så enormt verkligt och vilken inlevelse det var!! Jag blev i alla fall helt fashinerad av filmen och man märker att det är samma skapare som Titanic. Helt klart värt pengarna och deffenetivt en film jag kommer att köpa när den komme ut på DVD!!!! Glömde ju nästan att mitt godis som man köpt innan!!

10 av 10 blir det en klar 10 from Melanoz!




New members

Har fått lite ny medlemmar till min lilla familj! Fick en del nyårsklappar istället för julklappar!



Detta riktiga bling bling armband!

 



En LITEN plattång! Denna är min räddnig, visserligen så har jag en plattång sedan innan men jämfört mot denna är den rena rama mutanttången! Perfekt är denna lilla fårn OBH NORDICA.

 



Idag så gjorde jag dock ett litet fynd på rean innan jag tog tåget hem till Kalmar.
Ett par jeans med detaljer av nitar! Precis lagom mycket och dom satt skit snyggt på!




Äntligen!

Hemma efter en 5h lång resa från Göteborg, det tar lika lång tid att åka till Egypten med flyg? Fattar ni?
Hunden min blev hlet galen när jag kom hem. Visserligen så blir hon alltid glad och låter som en säl när jag kommer hem men idag var det extremt!

Det jag ska ta och göra lite snabbt nu är att ta mig något att äta! Bitron på godsvagnarna som går mellan kalmar och göteborg är inte helt upphetsande, 30 spänn för en torr fralla men hård ost på!


Kanske skulle höra av mig till Bert om att förbättra frallorna på tågen??

Jag är på världens blogghumör så ikväll blir dett blogga av!!


bild i...

0-337fea9918e85cdc91d03c8b70d4f6a0.png

Kolla varifrån!

bild i repris! då var man inne i varmen igen! Snorkallt ute! Är mega trött för den delen också, men filmen var så damn bra! Helt klart värd pengarna och lite till! Men bloggar mer om den i morgon! Dags för sängen. Sov sött vänner! Kram timmie


HEJ! Haha...

0-337fea9918e85cdc91d03c8b70d4f6a0.png

Kolla varifrån!

HEJ! Haha jag dör av skratt, världens största cola med världens glasögon! Detta ska bli en upplevelse. Kram timmie


Just det ja!!



Hinner inte visa er bilderna, kom ju på att jag ska iväg på bio om en liten stund! Ska se Avatar i 3D, ser fram emot filmen. Men ni får följa mig via mobilen resten av kvällen så får ni se mina nya familjemedlemmar i morgon! Lovar er det vänner!


Medans kameran laddar!

Jag tänkte ta och berätta om gårdagen och den dåliga bloggningen! Dettakanske inte är ett braskäl men ändå. SJ=dåligt humör. Fast denna gången kanske dom inte kunde rå för det. Men loket som skulle dra mitt tåg hade krockat med en älg och då var dom tvungna att köra ner ett lok till Kalmar från Göteborg?? Detta resulterade i ordentliga förseningar. Inte nog med detta så fungerade inga toaletterpå tåget, så där fick man sitta i 5h utan WC!!!! Kan lova er att jag och många fler hade kaplöpning till toaletterna på centralen när vi väl var framme!

                                    

I och med detta så hade jag verkligen inget blogghumör!

Jag hadetänkt att visa er ett par nya familjemedlemmar, men kameran jag fick låna var batteriet slut på så den får ligga på laddning en lten stund!!

Men kommer snart!


2010

Första dagen på år 2010 och jag kan inte påstå att den är roande haha! Precis alla affärer är igenbommade så inget vandande i affärer idag inte!

Men gårdagskvällen var kul! Dansade det gjorde jag. Men något jag inte förstårär hur folk orkar gå ut på krogen varje helg? Förmig räcker detnågon gång ibland, annars försvinner det roliga, eller?

Jag har i alla fall varit förbi eccpresso house och smaskatpå en cheesecake och en kaffelatte.Inget slår deras cheescake, okej kanske 1,och det är Minna Teldes. Jag och Paula fick en sådan en eftermiddag i stallet och man kunde intelåt bli den. Borsta en häst, ta en bit kaka och så höll det på haha!

Ikväll blir det att gåpå bio, dock inte fören 21:15. Ska se AVATAR i 3D. Aldrig varit på bio och sett 3D förut så kan bli en upplevesle med fina glasögon!


Den egyptiska julgranen som prydde hotellet Le patcha. Rupan är dessvärre unknown!


RSS 2.0