ojojoj! + Dagens goda gärning!

Hej vänner!!

Han inte blogga i morse! Sedan ringde chefen precis när jag hade mockat klart stallet och frågade om jag ville haka på med in till IKEA, behövde lite smakråd samt att hon var rädd att jag skulle få lappsjukan! Givetvis så hakade man på!

Det vart visst 3 fulla vagnar på två presoner. Såg ut som ett godståg ungefär. Vi var imellan vagnarna så Lotten puttade och drog en och jag puttade och drog den tredje. Men kul hade vi.

När vi nästan var hemma så sprang det en svart hund på E45 som sprang från den ena sidan till den andra och djurmänniska som man är stannar man givetvis in till vägkanten dålångtrade efterlångtrader dök upp och risken att hunden tog sin sista promenad var överhängande gjorde Melanoz en insats mellan lastbilar och galna chauförer. Hunden hade ingen öronmärkning så antog att den var chippad med den var ingen ugdom heller, så fick bära den "lilla"hunden över vägen till bilen och den pussade såglatt och undrade vilken roliga människa jag var. Men med hela bilen full med IKEA påsar och c/o så fick den sitta på golvet framme hos mig så Lotten körde till en bekant som visste vem hundens ägare var. Hunden hoppade glatt ur och puffadepå sin Husse med sin panna och såg väldigt nöjd ut över att få åka bil!! Slutet gott allting gott! Men jag fattar inte heller om det står typ 3 bilar med varningsblinkers på varför alla ska köra förbi som idioter och tuta som galningar. Antagligen fått sittkörkort via ett cornflakespaket. Men jag kunde intelåta den lilla stackaren springa löspå jättevägen som är så tungtrafikerad. Så kändes skönt att veta att hunden är tillbaka hemma!! 
 
 
Men om just du ser en sådan sak som jag just beskrev. Skulle du hjälpa hunden ävenom vägen var tung trafikerad?


                                                         create free polls | comment on thisÖnskan

Att när jag öppnar mina ögon efter blundat ngra sekunder, att framför mig ska uppenbara sig en påse full med CHOKLAD!!! Hade inte alls suttit fel. Måste städa i kväll öckså när jag är klar i stallet, bara där hade det varit fint att ha en belöning till sig själv! Kanske finns nåon vänli själ som vill vara snäll idag som uppfyller min önskan haha!

                                                       Sedan så får man inte glömma!!
Hur fungerar det??

Dags för Melanoz att avreagera sig!

Det finns en sak som kan göra att mina kromosomer i huvudet goes wilde är när någon står och kan ljuga en upp i ansiktet utan en enda beröring.

Men det som är mest otroligt här att man har "bevis" på att personen i fråga ljuger. Man tar och slänger upp lite saker för att göra en vink om att "jag vet att du just nu står och ljuger" utan resultat. Att personen i sig bara kan babbla vidare och tror att den som lyssnar är helt född bakom flötet.

När man verkligen försöker konfrontera detta så har personen fortfarande mage att förneka. Man skulle kunna säga att jag kan ha sett en person göra någonting och sedan konfrontera personen och kanske säga
"-varför gjorde du så? "-Nej men jag gjorde inget" "-jag såg dig precis nu göra det" "-nej men det var inte jag" Vem är det som är född bakom flötet här igentligen, jag eller personen??

Jag kan bli så fruktansvärt irriterad på detta så jag kan gå upp i molekyler. Hur kan man vara så kännslokall? Men saken är den att jag bara väntar ut tiden, för till slut har denna ursäkta lillaskot grävt sin egna grav.....

Här blir det faktiskt inget
Kram Timmie inte.....
Melanoz Tipsar

Medans jag är uppe i lägenheten för att ta lite kaffe (behövs idag) så tänkte jag slänga iväg ett litet tips!MIRACLE GROOM!
Denna är suverän inför/under tävling, visning etc. Dusch på flaska. Är kanon till den vita hästen/ponnyn för att ta bort fläckar. Jag brukar spraya på en handduk och sedan gnugga bort fläcken! Är verkligen super.Dusch på flaska finns även som wipes, som våtservetter ungefär. Fungerar på samma sätt som flaskan men är mycket enklare för den mer akuta behoven. Perfekt för den som är rädd att få vatten i huvudet och man vill ha bläsen vit eller till fläckiga halsar och ben på tävling. Dessa har räddat mig många gånger! Dessutom så brukar jag fuska lite när quick chine´n är slut eller glömd när man vill få till den sista finishen innan det är dags för banan till nosgrimma, stövlar, sadel etc. Anväder jag wipsen, håller givetvis inte lika länge som en vanlig quick chine eller self chine men nöden har ingen lag haha! Bara att dra ut en wipe ur förpackningen och börja trolla!!

finns bland annat hos
www.xtremehorsemakeover.com
yeah! :o)

photo0055 (MMS)

yeah! :o)


hej vänner! vad hittar ni på en lördagk...

hej vänner! vad hittar ni på en lördagkväll om denna då? någon ska se ESC ikväll? har ingen aning om vilka som är med, vet dock att anna inte gick vidare men kanske inget shock besked kanske. well jag väntar på att lita hösilagebalar ska komma så jag kan bli klar så man kan få äta. vrålhungrig! hörs senare ikväll och det kanske dyker upp ett nytt tips ikväll kram timmie


dags att fortsätta med ridandet innan det ...

redigerat_photo0 (MMS)

dags att fortsätta med ridandet innan det är dags för inkörning av hösilagebalar! haft en lite avkopplingsstund inne hos ninisarna! visst är dom för söta. här är teddytassens danila från www.teddytassen.se kram timmie


Tack och godnatt!Första kommentaren efter den nya designen på bloggen!! Böev superglad över att någon kommenterade den! Men inte hade jag haft en fin design om det inte vorre för vännen Corran och bland annat hennes kamera!

SUPER TACK!

Nu så tänkte jag ta och besöka sängen, har lite att göra i morgon inga måsten men saker som jag gärna vill ha gjort så är det gjort innan detblir måsten, smart va?

Sov sött vänner!!


Melanoz Tipsar

Det är jue ändå fredakväll, så varför inte bjuda på lite tips till er HorsepeopleTipset idag blir två olika typer av Detagler som är suverena till svansen! Hästskötarmagi på högnivå, i alla fall inte långt ifrån.

Man kan jämföra detangelrn som olja som används till man och svansar. För min del använder jag den enbart till svansar. Perfekt för den sprayskygga ponnyn. Men jag tycker att dessa kan passa bättre än pälsglans. T.ex till den som harlite tunnare svans kan man använda detangler då den inte blir så hal som medpälsglans utan lite fluffigare. och ger en exta glans. På en häst som redan har en tjockare svans brukar jag fördela detangler först och sedan vanlig pälsglans för att få den mindre "elektriks" och få mer lyster!

Det finns flera olika sorters av Detangler men dessa ärmina favoriter. SILVERADOS luktar gott och använder jag mest till tävling och ABSROBINE använder jag mestadels till hemmabruk.Jag använder även en man och svans borse som är på bilden!

Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter
(Denna manborste härstammar från människoborstar för långt hår och är det bästa du kan ha till man och svans. Dom sliter inte alls i samma utsträckning som en Piggborste gör men du får ändå en snyggt genomkammad man och svans. Dessutom är denna borste väldigt bra till långhåriga leriga hästar. Den är skön att jobba med och hästarna älskar den och leran försvinner på enklaste sätt. Rejäl och hållbar borste. )Dessa borstarna finns att köpa i olika ridsportbutiker, bland annat inne på GE-KÅS i ullared men även på
x-tremehorsemakeover
 
Borsten ligger på ca 100 lappen, klart värd pengarna.
Detaglern ligger på ca 120-200kr beroende på märke.


Hej! :D


Melanoz svarar!
Hej :D

Den hjälmen jag har på fotona i min header t.ex. är min tävlingshjälm och är en Champion Delux heter den. En väldigt typisk Dressyrhjälm.

Jag tycker helt klart att det är snyggast med en enkelfärgad hjälm inne på dressyrbanan. Jag vet faktiskt inte vart häjlmen är köpt, fick denna hjälmen av Minna Teldes då varande beridare som tack för hjälpen! Men finns i de flesta ridsportbutker och ligger runt 1600kr.

Jag älskar denna hjälmen, sitter bra och bekvämt. Snörningen som är baktill på hjälmen kan man ta bortom man vill, så ni tjejer med hår som ska sättas upp fårbättre plats! Dessutom enligt mig är den väldigt snygg!!

Ni kan se häjlmen på Myone´s hemsida

 


Woopsi

Tiden går och jag har tänkt blogga så många gånger men sen så kommer nåot annat upp i vägen!

Livet leker vidare och idag samt imorgon så har vi en praktikant från en 6:te klass som är här. Så ska se om hon har kommit tillbaka från lunchen. Hon har fått i uppdrag att ta hand om små ponnysarna i dag så nu är dom fin fina i pälsarna!!

Nu i eftermiddag så ska vi ta och rida ut och jag ska longera ett par hästar och ikväll så kommer jag att svara på en kommentar som jag fick igår!!

Hoppasmina läsaremår bra??


tillökning i stallet!

photo0044 (MMS)

tillökning i stallet!


förmiddags massage! :o)

photo0043 (MMS)

förmiddags massage! :o)


Things that that make a smile bright!Jag hade fått denna på min Bloggsvar sida.
Det jag kan säga är att det är tack vare mina underbara vänner och du vännen som skrev detta som gör att jag älskar livet och kommer säkert leva galet länge så mycket skratt som blivit!!Hey!

Har mina läsare sovit gott??

Jag hade i alla fall kunnat sovit bättre. Drömmarna förtsätter.

Well.

Jag skrev igår att det är dags att avslöja vad som låg i påsen som jag fick av min chef. Jag har bloggat om detta tidigare och det var näst intill panik när detta skedde.

Men nu ÅTER igen så kan jag på morgonen få gå till denna

 

en KAFFEBRYGGARE!! Ren lycka. Så nu slipper jag det där pulverkaffet. Fasst det är helt okej, men inget slår kaffe från en kaffebryggare!


kommer ikväll!!Höll på att glömma bort detta! Tur man har läsare som håller koll. Fast Paula har alltid haft koll på melanoz!! =0)


Moped @ melanoz

I alla fall i morse när jag vaknade, när jag sa de första orden lät som en gamal moped drog igång nere i halsen. Men efter lite te och en mugg kaffe så så försvann det. Men jag väntar fortfarande om förskylningen ska bryta ut eller om den funderar på att försvinna snart. Denna väntan är nästan jobbigare än att vara dålig i ett par dagar!

Jag började med att rida ut när jag började med hästarna. och Den hästenb jag red ut på blir lite dum, den vill inte lämna gården, utan börjar resa sig på bakbenen och sparka backut och kasstar sig. Försöker helt enkelt få av ryttaren. Men idag så ville han trava från gården och ville verkligen komma ut i skogen. Vilket givetvis var en lättand för min del. Han har fattat poängen. Inte lönt att börja bråka och bli farligt dum, utan det är nog skönare att komma ut och vara ute i skogen!!

Men nu ska jag ner till stallet för att ta dom två sista hästarna och släppa ut fler pollar i hagen!!

Hörs senare vänner!!


FINAL

Hej vänner!!

Förlåt för igår. Men dagen bara försvann i ett svep varvat med ridning och stallet och telefonsamtal.

Nu är jag färdig med själva stallet och inväntar Lotten och hennes dotter, för idag är det final för DIV.2. Ponny dressyr. Det roliga är att dom behöver inte ens vara med för att vinna allsvenskan DIV.2. Ligger så passöverlägset gällande lag poäng! Det gillar vi. GO LILLA EDETS PONNYLAG. Men blir spännande och se deras individuella procent i klasserna. Efter att DIV.2. Är klar är det dags för DIV.1.

Nu kom bilen. Så dags att dra ner och göra klart det sista innan vi åker. Ska försöka mobilblogga under dagen, men vi är hemma ganska tidigt i eftermiddag igen.
Oh my....

Jag missade helt denna tjej i tidigare TALANG program. Ikväll fick jag se henne i Semifinal. HON ÄR 14 ÅR och kan sjunga så som hon gör! Helt otroligt. Det var verkligen många som var bra i dagens program, men hon satte sig verkligen. Henne kommer man ihåg oavsätt hur det gåt för henne i TALANG 2010 så kommer hon att gå långt! Att ha lärt sig sjunga så som hon gjorde ikväll på 1 år, är verkligen en talang!

Fick dock inte fatt i kvällens uppträdande men jag fann det hon sjöng i uttagningen till semifinal!WIHO!!! HON GICK VIDARE TILL FINAL!! En klar favorit!!
man har ju bara en fantastik chef! ngn som...

photo0041 (MMS)

man har ju bara en fantastik chef! ngn som kan gissa vad jag fått? :o)


Vad säger man!!??

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Ska seom ja orkar göra ett inlägg om detta senare ikväll.
Lite mållös faktiskt.....Bra gjort att kunna hantera det dessutom.

Well är det någon som har en kluring på vad det är jag menar?

Nu dags att dra ner till stallet igen!!
även den lilla maskoten Bongo vill ha lite...

photo0040 (MMS)

även den lilla maskoten Bongo vill ha lite grönt! :o)


God Morgon

Hej sweeties!!

Har ni sovit gott? Både och för min del. Hamnat i en period med konstiga drömmar, som att hela ridhuset blir inrett med akvarier och akvariefiskar!!??Jag förstår ingenting.

Jag är rdo för att snart vandra ner till stallet och börja, ber nere och fodrade innan dags att släppa utlite pollar i hagen och börja mocka,för att sedan rida!

vad ska ni göra idag?
skrämdMånga har säkert sett denna förut menmåste bara läga upp den för dom är ju bara så söta!!Oj då!

Detta kan inte bli mer spännande för oss bloggnördar. För er som har missat detta (vilket jag tror int eär så många) så ska KISSIE vara gäst  hos Bella& Tyra show kl 21:00 ikväll! Hon var dock inte så snäll mot dom i sitt videoinlägg hon publicerade tidigare idag! Skippa filmen här är det bella tyra show som gäller!
Kommer du att se Bella & Tyra Show ikväll?

Showen Hittar ni HÄRMelanoz Tipsar

Ett inläggför dom mer hästbitna!

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg om där jag tipsar oms aker och ting. I detta fallet så är det en suverän liten sak!


En massageappart för häst. Med denna apparat kommer man verkligen åt hästens muskelatur på ett bekvämt sätt. Vi använder oss av en sådan här och jag använder den nästan dagligen på hästarna här. Specielt om jag vet att dom ska gå ett lite tuffare pass och vill att domska vara smidiga i sin muskler eller samt efter. När man har använt den ett tag såkan man lära se hur sin häst reagerar på olika ställer. Om den reagerar på ett sådant sätt som säger att muskeln är trött och spänd mm. osv. Jag tycker den är suverän. Både lätt att använda, tyst och smidig. Det finns 5 olika nivåer man kan använda sig utav beroende på vat man ska massera och hur hästen reagerar. Sumeringen blir helt enkelt ettsmidigt sätt att förebygga träningsvärk och spänningar samt ger ett bra underhåll till muskelaturen.

Kostar 650 :-

Massage apparaten finns hos www.xtremehorsemakeover.com eller direkt till sidan klicka HÄR
Rött

Våran kalender visar att det är en röd dag idag, och jag är klar i stallet. Eller nja, inte helt men nästan. Har ett par hästar ute i hagen och  lite senare nerför att fodra. Men själva arbetet för hästarna är klara.

Vädret är inte heller det mest lovley vi har idag och ikväll så vankas det film, ingen aning om vad ör film jag ska se men det blir nog något bra.

Men vi kan ju kalla detta inlägget för dålig fantasi och kanske-bäst-att-avsluta-innan-det-blir-värre!!

Hörs senare vänner!!


Segt

Så fruktansvärt segt! Det är kallt, ruggigt och man bara känner hur en förskylning fnissar i kroppen i väntan på att bryta ut i den mest tänkvärda opassande tidpunkt! Någon annan som känner igen sig?

Jag ska i alla fall ner till stallet och ta dom två sista hästarna. Tur att man har dom, motivations källan till livet en sådan här dag. Det blir inte tråkigare av att hästarna går så fint nu också.

Träningsponnyn som jag har bli bättre och bättre för var dag. En väldigt okompliceradlite häst med humör ändå. Det är i alla fall kul när man har hästar att arbeta med som är glada till arbete!

Dags för melanoz att fortsätta dagen!


Chironoch jag på tävling sommaren 2009. Äg Catrin Henriksson

keep on going

Jag skulle tagit och bloggat nu under lunchen hade jag tänkt med det hans ju inte riktigt med. Ska dra mig ner till stallet igen efter en kort lunch.

Har två hästar kvar att rida idag och den första ska vara klar om en ca en timme så ska ner och släppa ut lite hästar efter lunchen.

Bloggar mer ikväll vänner!!
Skulle

Bara säga
The bell will ring

Hej vänner!!

Hoppas ni haft en bra Lördag? Det har i alla fall jag haft. Gick upp tidit imorse för att fodraför att sedan köra igång med stallet. Åkte ju in till stan tidigare idag för att bland annat kuta till 3 och skrika HJÄLP MIG!!! Men riktigt så behövde jag inte göra, telefonen fungerade utan problem inne i stan. Men efter mycket väntande i den lilla 3 buiken inne på femman så var det min tur men "gubben" svarade bara med "Jag kan inte hjälpa dig, du får ringa kundservice" men det var jue det jag hade gjort och dom sa att jag skulle gå tillen 3 butik "men jag vet ingenting, jag står och säljer rosa donglar dagarna i ända" SUCK. Men jag ringde till kundservice i alla fall och fick denna gången hjälp med hur jag skulle göra. När detgäller teknik så har jag lärt mig att man ska inte prata med killar verken i butik eller på telefonekundservice. Tydligen så kan dom inte sitt jobb utan en tjej ska det vara. Efter pratet med henne såfungerar nu min telefon numera!!! LYCKAN ÄR STOR!!! 

Jag var inne på kicks en snabbis också men vad jag köpte där får ni se imorgon. Mina viktigaste ärenden blev ialla fall gjorda, bland dom var en LATTE! 

Nu har jag blurrat på en damn massa, men nu så måste jag hoppa ner i sängen klockan ringer TIDIGT i morgon. Ska åka med på tävling och vi ska åka senast 0600.

Sov sött vänner!


Melanoz Svarar
Svar:
Att dricka vattet är för mig en helt annan sak än att befinna sig i det. Jag badade till exempel inte en enda gång när jag var i egypten i vintras. Finns många anledningar till att jag ogillar vatten. Saker som hände förr. Men jag önskar att jag ännu en gång an tycka det är roligt att bada t.ex. Men jag gillar däremot att dricka vatten. Oftast 8 stora glas om dagen!


Love

Hej vänner!!

Lördag idag och jag ska till stan senare i dag. Ska därmed ner till stallet snart så att jag hinner med allt innan jag ska åka!

Det hat också blivitliteförnyelsehär på bloggen med ny design som min darling har gjort. Henns blogg finner ni här www.corinnesandberg.blogg.se
Vad tycker ni om den nya designen!?

Jag hoppa sni har det bra där ute vänner!

Jag bloggar lite senare! Dags att rusa!


Morning + problem

God morgon vänner!!

Sovit gott?

Har varit vaken ett bra tag och är reda att gå ner till stallet så fort detta inlägget är publicerat. Men det är verkligen kallt ute! Vanligtvis när jag fyller år och efter så brukar det vara typ 20 grader varmt men inte nu inte. Fattar inte, skulle inte växthus effekten göra att medeltemepraturen skulle stiga och inte sjunka?

Sedan har jkag verkligen ett problem!!
Från i gårmorse har jag inte haft ngn mottagning på telefonen?? Har alltid haft nästan full mottagning här och mitt bredband fungerar super som vanligt här med super 3g. Har även samma opperatör på bredbandet som på telefonen. Det är verkligen inte kul, INTE KUL!!! Blir inte bättre när jag testat den gamla telefonen. BUHU!Någon annan som har problem men täckningen på telefonen??


Well well vänner!

Das för stallet!
Mumbo jumbo!!

This is so god to my ears!!
Blogg frågor

1. Vem är du? Timmie
2. Är du självständig? Mycket.
3. Personlighet: Lojal, snäll, ärlig, Tänker före handling.
4. E-post: melanoz@live.se
5. Stjärntecken:
Oxe
6. Jag kommer från: Gislaved
7. Jag bor: Utanför Göteborg
8. Mentalitet: Lung, Tålamod
9. Civilstatus: Singel
10. Spel? Farm wille!
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? 1024*768
13. Internet Explorer eller Netscape? Explorer
14. Din bästa egenskap: Villja, Ambition, Perfektionist
15. Din sämsta egenskap: För mycket av det ovan
16. Husdjur: Hund
17. Familj: Mamma, Storebror
18. Kroppsdel du har mest nytta av? Hjärnan. Kroppen
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Samma.
20. Jag sover: När det är dags
21. Djur jag är lik: Häst kanske, Ställer alltid upp och försöker 
22. Tror du på något? Att inget är omöjligt, man måste bara tro på det

23. Frisyr:
Halv långt med ruffs
24. Hårfärg: Brun
25. Ögonfärg: Gråblå.
26. Längd: 172 cm 
27. Jeansstorlek: mellan 28-30
28. Skostorlek: 40-41
29. Gillar: Rida, träna, tävla, Ridsport, Djur över lag, Umgås med vänner, shoppa, fika, bio, mys hemma.
30. Ogillar: Människor som kränker andra, Bortskämdhet, Folk som är elakamot sina djur. Kalla vintrar, vatten, migrän
31. Favoritmat: All ätare.
32. Favoritglass: Ben & Jerrys
33. Favoritdessert: Kaffelatte med cheesecake
34. Favoritpizza: Kebab
35. Favoritdryck: Kaffe, vatten, cola, Jouice
36. Gillar du godis? ÄLSKA CHOKLAD
37. Isåfall vilken sort? Nästan all!
38. Min favoritdrink(ar): Har inga favvo drinkar, dricker väldigt sällan.
39. Min favoritfilm: Avatar, Sagan om ringen mf
40. Min favoritdag: Fredag.
41. Mitt favoritklädesplagg: Har förmånga haha
42. Min favoritbok: Liza marklund En plats i solen, livstid, Dan Brown böckerna.
43. Min favoritmusik: Pop, Rnb, det som spelas på radion
44. Min favoritlukt: Paul Smith, Söta milda dofter, annars kommer migrän, HATAR AXE...
45. Min favoritblomma/planta? Liljekonvalj, blåklocka.
46. Öl eller vin? Vin, jag kan inte dricka öl, det är så vidrigt.
47. Liknar du en kändis? Många kallar mig Alexander, tydligen lik Alexander Ryback
48Senast köpta skiva: Idol Erik
49. Senast film på bio: Åsk viggen
50. Bästa låten i världen: Halöbland annat
51. Senast lästa bok: Dan Brown - Änglar och demoner
52. Favoritförfattare: Många
53. Skriver du dagbok? Utöver bloggen ja. Både till mig själv och med hästarna, var dom har gjortoch hur det gick osv.
54. Bästa årstiden: Vår, Sommar.
55. Älsklingsfärg: Blå, Lila, vit, svart
56. Skulle aldrig ta på dig: Aldrig kunna haka på Jeans modet som en helkostym somär modernt nu. Aldrig använda häng eller liknande. Om jag vore tjej skulle jag never ever ta på mig haremsbyxan urk vad fult det är...

57. Vad ville du bli när du var liten? Att arbeta professionellt med hästar och bli tävlingsryttare. Men när jag var liten var det hoppning som gällde tills jag praktiserade hos Minna Telde, då var det att sadla om.
58. Blev du det? Ja, jag arbetar professionellt tävlar en del.
59. Brinner för: Djur, Hästar och Dressyr
61. Katt eller hund? Hund.
62. Har du nån nojja? Tål inte när det är stökigt i stallet eller i hemmet,måste sopa hela tiden,måste borsta hästarna med en ordning av olika borstar haha, inte heller rida med skitig utrustning.
Fobier?
Nej.
64. Deppig eller glad? Nästan alltid glad eller i allafall med positivt tänkande
65. Politiskt insatt? Lagom.
66. Värdesätter du ärlighet? Ja.
67. Brukar du dra vita lögner? Det händer men sällan
68. Är det ok med vita lögner? Ja det kan det absolut vara med rimliga anledninar
69. Känner du en mytoman? Det tror jag inte.
70. Tycker du bäst om film på bio eller hemma? Hemma, men bio är kul det ocskå :)
71. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Ja.
72. Hur tidigt stiger du upp? Runt 6-7
73. Är det bra eller dåligt? Tycker om att gå upp påmorgonen.
74. Vem/vilka vet mest om dig? Mamma,kanske?
75. Gillar du att slåss? Nej verkligen inte, det är bara folk med väldigt begränsad hjärnkapacitet som måste slå.
76. Vad har du på dig just nu? Ridkläder.
77. Vad ska du göra ikväll? Göra klart i stallet och se på ponnyträning
78. När var du senast riktigt full? Så full blir jag aldrig.
79. Är du seriös? Beror på sammanhanget. men oftast
80. Hur många väskor äger du? Många, inga handväskor dock
81. Hur många bilar har du/din familj: 2
82. Hur många biologiska syskon har du? En halvbror somär 7 åräldre
83. Isåfall, vad heter de? Rickard
84. Hur många timmar sover du per natt? 6-7.
85. Vem är snyggast i världen? Vet faktiskt inte.
86. Vad är du allergisk mot? Ingen aning
87. Ska du duscha idag? Självklart.
88. Vad är det för veckodag? Tisdag.
89. Vad är det för datum idag? 4 maj.
90. Vad gör du nästa år? Samma som nu hoppas jag.
91. Är du likgiltig? Inte ofta, jag tycker nästan alltid NÅGOT.
92. Hårdrock eller synth? Synth.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Landet.
94. Har du utländska föräldrar? Svenska
95. Gillar du att laga mat? Helt okej
96. Märkeskläder eller secondhand? Både och beroende på vad 
97. Hur många par skor har du? Många
98. Fixa håret eller fixa makeupen? Fixa Håret
99. Vem är snällast just nu? Hästarna.
100. Var har du ont? Lite ont i ryggen.

Om du kopierar detta så får du gärna kommentera i bloggen, kan vara intressant och se hur många som vill göra detta, lämna gärna bloggadressen också så kan jag gå inoch läsa!!
blogg hittade denna lilla creapy sak ovanf...

photo0039 (MMS)

blogg hittade denna lilla creapy sak ovanför min säng, så börjar dt regna folks så är det mitt fel! sorry!


God morgon!

Hej vänner!!

Idag känns det som en bra morgon!

Äter precis lite frukost för att starx gå ner till stallet och börja dagen. Ska ta och börja med att skritta ut en häst idag och sedan får vi se vad chefen säger.

Solen visar sig idag också och jag hoppas den håller i sig!!!

Tänkte ta och visa ett par sakersom jag fick av Lotten och hennes dotter när jag fyllde år i söndags.
Now i in thw 22+ group....En häst i form av en äggkopp! Tydligen så hade Lottens dotter hittat denna oc började tänka på mig. Till och med en tillhörande sked fick man med hihi. Även ägget som är i. Ngn form av Kinder egg whane bee men gott var det.
Fick även filmen AVATAR. ÄLSKAR den filmen och jag har tänkt så många gånger att köpa den när den kom ut på DVD blev så glad när jag fick den!!

Fick även en burk medolika typer av godisar, mums och givetvis tårta på kvällen av Lotten mor, Ni vet dom där världens bästa grannar!
Bad day!

Både för bloggen och allmänt!

Hare känt mig totalt borta idag. Kropp och knopp varit på slö växel och under eftermiddagen bestämde sig fröken migrän komma på besök. Givetvis blev det en galen fika som resulterade i att somna på soffan när man var klar i stallet.

Men i morgon ska det i alla fall bli en betydligt bättre bloggning. Det ska bland annat bli svar på kommentar och lite bilder av det jag fick igår. Även om jag inte firade min födelsedag hemma så fick jag öppnat lite paket! WIHO!

Men nu är det dags för sängen vänner!

Sov sött
2010-05-02Denna utsikt är det som skådas av mina ögon denna morgon som nu håller på att bli förmiddag. Har en känsla av att detta kommer att bli en fin dag!

Vid elva så kommer det en elev till Lotten som ska rida och efter det är det min tur att hoppa upp i sadeln. Stallet är redan helt klart men är uppe i lägenheten för att byta om till ridkläder för att sedan vandra ner till stallet och fortsätta dagen.

Nu så har jag i alla fall fått upp min motivation igen för bloggen och jag hoppas att dt även kommer att bli lite förändringar gällande designen också, när vet jag inte men inom snar framtid i alla fall.

Veckan som har gåt har gått i ett. Lördags förra veckan så fick jag upp en ponny för igångsättning och träning som ska vara hos mig i två månader. Tidigare i veckan så var jag neråt landet för att testrida en häst som eventuellt kommer att komma upp för fortsatt utbildning, en liten unghäst.

Livet rullar på kära vänner och jag hoppas att ni är redo för mer Blog by Melanoz??

Livet leker och idag blir man visst 22!!


RSS 2.0