Dagens nära dödenupplevelse. Attackerad Av...

img093-1 (MMS)

Dagens nära dödenupplevelse. Attackerad Av en groda i en box när man mockar =-O


Im alive

Hej på er darlings!! Ni är verkligen helt AMAZNING så många som kikar in här dagligen trots att jag inte uppdaterar så specielt mycket, men nu så börjar lusten att komma tillbaka och lite ideér börjar att dyka upp till bloggen i huvudet igen! Underbart.

Livet rullar på som vanlig här i alla fall, stallet för det mesta men det är kul. Den ena hästen åkte hem för ett litet tag sedan och ägarna är jättenöjda med sin lilla häst som dom fick hem och det är ju jättekul och höra! Sedan kommer det upp en unghäst som ska ridas in, en liten 3 åring som är hoppstammad. Dressyrkillen goes hopphäst. Så då kommer jag har två jämlika uppfinningsrika ungdomar i stallet. Men det är bara kul!

Sedan har jag faktiskt fått uppleva Åmåls ridklubb, kan sammanfatta det som ett kyligt litet ställe haha! Men som sagt det rullar på som vanligt fast med varmare och ljusare omständigheter som känns wonderful till 100% denna damn massasnö-fram-och-tillbaka-med-isgata-istidsvinter äntligen är över! 

Hur lever livet för mina läsare då?


Så då har man putsat klart åt ponnyekipage...

img080 (MMS)

Så då har man putsat klart åt ponnyekipaget som ska tävla idag, ibland kanner jag mig lite extra snäll ;-)


Då var man Åmål. Är lite groom Idag när bå...

img077 (MMS)

Då var man Åmål. Är lite groom Idag när båda ponnysarna ska gå. Svinigt kallt Är det här i alla fall och här ligger det Snö kvar. Hemma är allt borta. Hur är det med er då? :-)


RSS 2.0