har gått...

0-728332470e63a8606e1af79dffbb4cf6.png

Kolla varifrån!

har gått bra att blogga idag, eller inte! ligger i alla fall i sängen och kunde bara inte låta dagen gå utan ett enda blogginlägg. en smärre katastrof! dagen har varit blöt men tur att det finns ridhus. red även igenom programet som jag ska rida på måndag och det fanns en del saker som uppenbarade sig under programets gång, så träning gäller. men ni får sova sött vänner så hörs vi i morgon! kram timmie


The End

Nu är det dags för mig att säga Natti Natti.

Ska ta och läsa lite innan jag somnar och hoppas att morgondagen blir lika solig och fin som den var idag!

Sov sött vänner!!


(foto: Timmie Melanoz)


En åsikt

Våga Vägra Mobbning

Jag blev inbjuden till en grupp på facebook "Våga vägra mobbning" Inte så konstigt för mig att jag gick med i den. Har man själv blivit utsatt så vet man vad det kan handla om och hur hårt det kan ta. Mer än vad många tror. "Äh, klenis det därvar väl inget" en del av de svar man får bland alla skratt och icke förstående ord.

Men det somfår mig att undra är hur stor mobbningen fortfarande är. Även om det har varit mycket prat och disskutioner som var för ett tag sedan. Man kan stata facebook grupper (bättre än inget) men det sker fortfarande inte såmycket inom skolan, där ändå mycket sker. Ett barn/ungdom ska inte behöva få ta del av det. Att det förekommer bland vuxna personer gör mig ännu mer fundersam. Varför? Vad är det för en skön känsla dom får genom att bete sig så illamot andra människor??

Jag kommer aldrig glömma när jag försökte berätta för lärana om vad som hände när man gick i korridoren. "Men dom som är så snälla" är vad för svar man fick. Inte såg dom att man blev knuffad in i skåpen och fick glåp ord efter sig. Där skönk mitt förtoende för skolan radikalt. Även de ord som rektorn sa sitter ibland och nöter och kan göra mig så fruktansvärt irriterad fortafarande. "Men dom säger ju inget när du inte är här" Vad är det för en lösning? Jag tog inte skada om jag inte hörde eller kände......

Frågan är vad man bör göra för att få dessa"kännslokalla" personer med sina med sina slag i ord att förstå konsikvenserna. Det tar hårdare än vad människor runt omkring inte kan inse.

Jag hoppas innerligt att om du som läser detta och är utsatt för någon form av mobbning att inte förlora hoppet och glädjen av livet. Det finns bättre och det finns vägar ut. Den som till sist kommer bli uppäten av skiten är skiten som gjorde det. Våga prata.......


house



Sitter och äter en kvälsmacka och kikar på House under tiden. Jag kan inte bestämma mig om jag tycker om eller inte tycker om serien. Ibland är den enbart skum och House, ja vad ska man säga om honom. USA´S motsvarighet till Sveriges Persbrandt. Inte långt ifrån?!?!

Eftermiddagen har gått som på rels. Longerade en häst och red ut en av dom med Lotten, att rida ut under vårens kommande är så underbart. Dessutom var jag tvungen att stanna för att peka och stamma på två Snödroppar som kom upp från den bruna "gräset" Tänk vad en liten blomma som tyder på vår kan göragott för skälen.

Efter den uteritten var det bara till att hoppa upp på nästa. Jag har suttit på många hästar och fina hästar. Men aldrig som denna. En häst med otroligt mycket ALLT. Det svåra på honom är mest han själv. Han går väldigt lätt upp i varv och hela tiden för jag tänka att jag sjlv måste andas, så även han kan andas. Om och om igen berätta att vi är två så han inte lämnar mig bakom sig. När man fått honom till sig så är den en helt underbar häst att rida! Hade jag vunnit dom där 215miljonerna så vet jag vilken häst jag hade köpt utan tvekan!!!

Nu ska jag ta och besöka duschen innan det är dags för sängen!!


Sunny day!

Helt klart, snön nästan bortasolen skiner, nadamoln på himlen. VÅREN är här!! Man kan inte nämna detförmånga gånger, detär en sak som är säker. Kan till och med ha dörrenöppen och låta solen komma in lite.

Hinner inte skriva så mycket, men känner att jag måste ändå säga hej till er läsare! Ska ta på mig lie ridkläder för att först göra en häst, sedan rida ut en häst för att sedan rida en annan häst!  Men mer bloggning blir det ikväll!

Har ni lika underbart väder som vi har här??



Måndag

Märks att det är måndag idag. Fast min telefon gjorde nog det mesta arbetet imorseoch tvingade upp mig ganska så mycket tidigare än jag bad om!! Men inte i morgon thats for sure.....

Ska ta och göranågot ätbart!

Hörs senare!


Bra kväll!

Hej alla kottar! Mås det där ute idag? Kan nämna att det är måndag för er som inte märkt det......
Jag hade ju en rolig morgon. I lördags natt ställde jag om kolockan på mobilen som jag även har som väckarklocka. Idag så ringde telefonen och jag gick upp. Satte på datorn och tv:n gick för att göra miglite frukost. Något var i alla fall inte som det skulle. Då hade min lilla nalle automatsikt ställt om sig yttliggare en timme så i stället för att ringa 06.45 så ringde den 04.45. Inte konstigt att man var trött och det var ovanligt segt att gå upp idag.

Igår så åkte jag med min chef och hennes dotter på tävling till Trollhättan, startade sin andra LA:P1 och ficken andra placering på 68,16% Så säger bara GRATTIS!!!! Trots den sena startiden 21.15 så hade hon fokus!

Så vi var hemma vid 23.30, sängen boms blev det i alla fall!! och inte nog med det så blev det då fel med alarmet!


med lite...

0f6d441b1c5cc67fb9383f79d01f7ec2.png

Kolla varifrån!

med lite sprenger diamond past vileda duk och en fuktig svamp får man nya saker, som i detta fallet ett par sporrar! :o)


More or less

1h förlorade vi i natt!! Någon som glömde det?? Men nu är det i alla fall sommartid och dagarnarna är ljusa 1h längre! Wonderful!

Sitter och dricker lite kaffe. Varit nere i stallt fram till för en stund sedan. Ikväll ska jag åka med tävling så det lär bli dålig bloggning ikväll också vänner. Men lovar att blogga ngt inläggnär jag kommer hem igen!

Igår så hade jag allvarliga problem, verken mitt internet eller mobil hade täckning under förmiddagen fram till kvällen. Ingen aning om varför så därför dålig bloggning igår!! Höll på att får kruppmen nu är allt on the track again!!

Nu ska jag ta och puttsa upp ryttarens sporrar. Använder mig av ytbehandling fö metall som sporrar, stigbyglarm bett (ringarna) som nya och shine shine!!


bild från egypten......Vill åka utomland igen!! Underbart att ligga på stranden!!

Jag hoppas ni haft en underbar helg vänner!!

Hös ikväll! Ska försöka mobilblogga också!!


Över

Foto: Henrik Graan/TV4

Då var det avklarat, Mattias och Cecilia vann Lets Dance. Själv hade det inte spelat någon roll vem som tog hem skon!

Nu ska jag faktiskt ta och dra täcket över huvudet och sova! Ny dag i morgon, inte vilken som helst heller utan LÖRDAG!!! 

Sov sött vänner!


Lovley!

Hej vänner!

Har inte jaft tid till någon bloggning idag, har inte tagit mig tid rättare sagt!

Är i alla fall nyduschad och håller på med lite mat! Uncle bens sås med kyckling och ris, snabbt och enkelt!!
Ikväll är det fredag och det mest underbara är att jag har tv för första fredagen på länge och det känns UNDERBART! det pussar vi på!



Härligt var det också närvi red ut idag! Hästarna blir verkligen överlyckliga!

Vad har mina älskade läsare gjort annars idag då??


Jasså?

I morgon är det Final för årets Lets Dance. Är väl ingen som har missat det. Jag själv har dock inte följt lets dance så intensivt i år som kanske föregående år, Har inte tyckt att det har varit så roliga deltagere i år. Men helt klart är det dom bästa somär kavr till finalen.

Skådespelaren Claudia Galli är laddad inför ”Let's dance”-fi
Bild från aftonbladet.se

Men när det gäller favoriten bland det svenska folket är det tydligt att det är Claudia. Jag själv trodde faktiskt att Mattias var den vinnande favorite men fel hade jag där. Enligt nöjesbladets ankät fick Claudia hela 68% av av Sveriges röster. Återstår dock att se vem som vinner!


create free polls | comment on this



Damnit

Våffeldagen idag! Kul, gott.....Men inget våffeljärn. Men jag har en backup plan! Får helt enkelt bli pannkakor med gräde och sylt i ställer. Nästan lika dant. Dock inte frasiga, men vem behöver fras. (Försöker med en positiv tanke) Så, får det bli!

Hörs om en stund vänner!! 




create free polls | comment on this



Fort

Är ordet, dagen liksom bara springer iväg och även tiden till bloggning. Men blir bättre igen sakta men säkert!
Efter att jag hade lunch så sprang jag ner och vattnade ridhuset, är det inte frys tort så är det bara tort och Saharaöknen micro befinner sig under ett tak.



Det härliga med denna dagen är att solen verkligen varmer och det är bara så LOVLEY på utsidan! Kunde till och med sitta på trappen och dricka en kaffe i bara tröja utan att frysa ihjäl, var riktigt varmt då! Skulle dock vara 9+ grader under kvällen till och med så BYE BYE BYE SNOWWWWW!! SEE YA!!! Kändes bra det där!



En gammal bild få bjudas på så länge! Tråkigt med massa inlägg utan bilder jue!


Men nu så måste jag rusa igen, ska snart ta ut den sista hästen för idag!!



Morgon @ H&M

God morgon vänner, vart inget mer bloggande under kvällen igår! Somnade i soffan lite lätt kan man säga efter jag hade ätit.

Jag har i alla fall fåttlite vårkänslor och villverkligen kunna gå i bara t-shirt utan att behöva klä på sig underställ och tre lager med tröjor och halsduk för att kunna gå ut! Var inne på H&M för lite inspiration och finns en hel del som Melanoz kan tänka sig!



Ett par enka chinos shorts och en mysig t-shirt! LÄNGTAR!

Bara att kunna rida i t-shirt gör att livet känns helt underbart haha!

Hör senare vänner! Dags för mig att vandra ner till stallet!


Ide torka!

Pannkakor, orka steka pannisar, pasta...hmmm!

Har mattorka ikväl, seriöst också!

Någon som har ett förslag?


Saker ändras

Sitter och har precis ätit lite innan det är dags att ta sig ner till stallet igen.

Men först tänkte jag dela ut en DISS.
Hoppas et är någon som håller med mig. Lady Gaga och låten Bad Romance. Snälla, hur många gånger om dagen hör man inte denna låt på radion, hur ofta spelas den inte ute på klubbarna?? Är det inte dags att byta ut den låten? Låten är så 2009!!! Men ändå så ska den spelas omoch om igen! Likadant kommer det att bli med alla dessa schlager låtar. Men dagens diss får helt kalrt gå till Lady Gaga och Bad Romance.........



(Oh i am an alien, just a little alien......)

Många andra låtar är super bra, men Bad Romance har haft sin tid!


Så mums!

Ett bevis på att killar faktiskt kan öra flera saker samtidigt och det är att laga mat och baka samtidigt! Nu har man ätit och kakan står och gottar sig i ugnen!!

Funderar på om ja ska hinna hoppa in i duschen innan den är klar! Tror nog att ja gör det!

Hörs senare!


Dags!

Ja, då var det dags att åter vandra ner till stallet. Men lugn!
Bloggar mer ikväll så klart!!

Under tiiden så får ni lyssna på Lady Gaga och Telephone! Tycker det är ganska bra låt!!! Den pumpas ur mina hötalare i alla fall! Passar när man ska diska och köra dammsugaren!!






create free polls | comment on this

Hörs senare vänner!!


Stress

Kan man säga att jag vaknade med idag, fast det var igentligen inte stressigt. Min klocka ringde inte imorse och jag vaknadelite senare än beräknat och det var ändå inte så sent. Men det är nog det värsta jag vet så är det att försova mig. Även om det inte är någon tid att passa så blir jag über stressad. Men tur är så händer det inte så ofta! Thank god for that.

(hästprat igen)

Vi har haft ute en massör till två hästar idag. Super duktig och jätte kul att titta på. Jag själv fick testa på för hon ville att jag skulle underhålla "stress" punkter som finns 5 st på vardera sida. Masserar man dessa punkterna så kommer flödet i muskeln igång och bli uppvärmd kan man säga. Så fort man började massera dessa punkterna så släpper massa spänningar och hästen blrjade gäspa och tugga vilket beyder avslapning. Att hästen helt enkelt släpper spänningarna. Men hennes arbete innan var det som gjorde att han verkligen släppte efter i muskelaturen. Men det jag ska göra är bara underhåll,lite verktyg som jag kan ta hjälp av!  Så det ska bli intressant. Hästen har vairt spänd sedan efter kastreringen. Mycket tyder på der för det var efter det han fick sina spänningar. En käsnlig häst som han är kan ha tagit det hårt. Musklerna har ett muskelminne. När han inte var medveten om sin kropp och vad som skedde när han katrerades blev han helt enkelt stressad och musklerna hamnade i en så kallad chock. Men nu är i alla fall läget så mycket bättre.. Specielt nu när han känner att han kan och vågar använda sin bakdel igen......

Vad har ni gjot under förmiddagen??


The lyrics goes.....



En låt som går over and over igen i huvudet.......

Love it.


Lady gaga + disk

Ja, måndag ä väl måndag! Ska ta och diska i takt till lady gaga.Det som inte är så kul får man väl göra till en rolig sak!

Har tittat en stund på Guldfeber med erik och mackan. Det verkar gå bra för dom att bli miljonärer!!

Hörs senare vänner! Bättre att ta tag i disken när man ändå har bestämt sig!


Kul!

Hej vänner!

Igår så blev det en massa prat i telefon efter att jag var klar i stallet. Rättare sagt i 3 timmar!! Fråga mig inte hur det kan bli så men det blev det.

Ska starx dra ner till stallet igen, as always vad annars! Något som är så underbaret i alla fall är att man hör fågelkvitter in till stallet och det ger ren energi! Våren är här nu!!!

(häst prat nedan)

Igår så red jag hästen när ägaren var här som varit på semester och var jätte nöjd med ridningen jag gjort på honom.Så det var super kul. Hästen är också jätte rolig att rida för den har så enormt lätt för alla krussedeuller som byten ner till vartannat, piruetter, piaff och passage. Inte för att jag har suttir och gjort detta unde hela tiden men man varkligen känner att han har så lätt för det. Räcker bara om man galopperar längs spåret i vänstervarv och råkar sitta över något för mycket till höger sittben så då byter han. Känslig och uppmärksam kan man säga. Även om det var en miss från ryttaren. 


Chiron, som jag red när jag arbetade hos Catrin henriksson.
www.dressyr.com

 som sagt stallet nästa!

Hörs senare!


Back!

Nu är den här så kallada bloggvilan nerlagd! Melanoz has returned. Jag ska ändå snart ner till stallet igen. Ikväll ska jag rida en liten polle vars ägare varit iväg på semester och har nu komit hem men ville se mig rida hennes prins som hon säger.

Men helgen har varit super trevlig i alla fall. Haft en kompis från stockholm som varit här och hälsat på, underbart att ha egen lägenhet. Att jag inte testt på det tidigare. Men bland det bästa av det bästa så har jag numra TV också, eller ja. Tv har jag haft hela tiden men ingen antenn. Tog med en antenn hemifrån,en bordsantenn med förstärkare och boxer. Men räckte inte men hittade en antennförstärkare här i lägenheten och vännen min ordnade det igår så nu fungerar tv med kanaler och det är helt underbart. Kanske kan bli sevelicerad nu!

Nu ska jag ner till stallet men tänkte bara också säga GRATTIS till mamma och Roger som var på en internationell hundutställning igår med Elroij och fick både BIM och sitt första CERT!!




Elroij

www.darkoskennel.se

Hörs senare vänner!


Hej!

Lörda i dag vänner och en otroli dåli bloggning igår! Men det var sanslöst, jag kunde inte logga in och när jag väl kom in så var det sååååå segt. Gav upp det när jag fick besök igår.

Stallet är klart och hästar gjorda, ska snart ta och hoppa in i duschen för att åka iväg till stan en sväng under eftermiddagen, tur att man är morgonpig och en kompis med bil och körkort. wondeful.....

Ska ta och dricka upp mitt kaffe och käka upp min muffin som grannen kom med innan! Som sagt världens bästa grannar!!

Hörs senare!!


men vad...

768b4a8b77f72d76f614e651c991fa22.png

Kolla varifrån!

men vad menas med detta? inloggningen är för tillfället avstängd?!? det var den bloggningen det. Någon annan sm inte heller kan logga in? well, jag hinner i alla fall inte vänta på inloggningen ska fungera igen. Måste ner till stallet. men vi hörs senare vänner! kram timmie


Mumbo jumbo! TACK!

Ni måsteäta för att förstå! Sitter och verkligen njuter av en Laxtallrik som jag fick tidiare idag! Så ljuvlit god. Att överdriva finns liksom inte. Smaklökarna går helt mumbo jumbo inne i munnen, sagolikt gott!!




Energi!

Hej vänner!

I know, total disaster gällande uppdateinen idag, men haft annat att göra. Sitter i allfa fall och vänta på min mat som snart är klar, vart hungrig efter ridningen så tänkte ta och äta lite innan jag gör det allra sista nere i stallet. Då kommer det att kännas som att kvällen är längre....


Sedan vill jag också påminna er om en tävlingen som hålls av www.showjumper.blogg.se






Man tävlar om tränset ovan (kanske inte såmkt för er som inte är så hästintresserade) pannabandet är med swarovskikristaller och av märker Otto Schumacher.

För at komma direkt till tävlingen kan ni klicka HÄR där står även hur ni går till väga för att delta i tävlingen!

vinnaren dras den 29 mars


Gårdagen Shopping



Ridvantar från Myone
Hittade ett par vita equipage samt ett par bruna i en REA hög!
Rea tycker vi om. Dock är inte equipage de bästa ridhandskarna men
åter, rea är ju rea. (jag vet att bilden blev gul, men orkade inte fota om)



Ljus och typ och glasunderlägg från Lagerhouse.
Glasunderläggen kommer passa så bra till mina tallrikar mm.
Lagerhoue är något som jag alltid stoppar in näsan när jag kommer in till stan.
Finns massa roliga och udda saker att hitta där! Så ett litet tips faktiskt. Kan ni komma¨åt ett lagerhouse så kika in där. Finns blandannt i nordstan inne på 5:an i göteborg.  





Ännu mera ljus från IKEA.




Jag kan erkänna att jag är lite av en ljus nörd! Men tycker det är mysigt,samt att det är super och ha ifall det nu blir strömavbrott. Bor man på landet så gör man.


Hittade lite annat smått och gott också, men det får ni se i morgon för nu är det sängen som gäller för min del!

Kommer somna gott med en bra dag bakom mig. Fast en sak var ganska trälig. Vattnade rihuset på förmiddagen för på natten så blir det frys torrt och under dagen blir det varmt så det blir som sahara öken där inne. Longerar i alla fall en häst efter det och ger sedan lunch och går upp för att äta själv. När jag går ner efter lunchen och tar ut den andra hästen så har det nästan torakt upp??? Vadå?? Så nu får dessa kalla nätter ge upp så man kan vattna ordentligt utan att det ska frysa. Men det hjälpte dock det jag fick gjort under förmiddagen. Dammet blev bundet.

Som sagt dags för sängen.

Sov sött vänner!!




Missing


Grey's Anatomy



Ett program som jag saknar! Greys & Anatomy är nog den bästa serien som jag följt!

Någon av mina läsare som brukarfölja den??





Vad ska man hitta på?

Hej darlings!

Då är man klar för stallet idag,har varit uppe i lägenheten en stund och fastnade givetvis vid datorn och läste lite bloggar och mail. ´Försökt att fundera ut under tiden vad man ska ta och äta ikväll. Funderar nog på avancerat som spagetti och köttfärsås, tänkte på Pilaff ett men kändes lite väl ambitiöst!

Men ska nog ta och sätta fart med maten och förbereda lite foton till bloggen så ni får se vad jag handlade igår!!


Åter dags!

Att dra ner till stallet! Har besvarat lite frågor somkom in på mittblogsvar. Där kan ni enkelt ställa frågor,läsa frågos samt mina svar.Finns på startsidan till höger eller under varje inlägg "fråga mig"

Hör senare vänner!


Mamma

På facebook så kunde man kopiera en text och lägga in på sin staus. Men jag tyckte den texten var värd att lägga upp här på bloggen också!

Om din mor är den finaste mamman på jorden, så kopiera denna status och låt oss på det viset ge våra mammor den uppmärksamhet de är värda! Jag ÄLSKAR min mamma! ♥

(uppdatering: Varför inte kopiera denn texten och lägga ut på våra bloggar?? Lämna ärna en kommentar och länken till eran blogg om ni kopierar texten.)




En stor kram från din son!


100315

Hej vänner!!

Hinner egentligen blogga ett längre inläg just nu, ska ju ner till stallet igen.

Ville i alla fall bara säga hej och hoppas ni får en fin fin tisdag!

Kommer visa fundet jag gjorde igår samt vad som fanns i den blå Ikea kassen!

Hör senare vänner!!




En fråga till er!

Ja, dår var man tillbaka till sitt lilla krypin!
Sprang direkt ner till stallet när jag kom hem och nu har ja precis ätit lite och funderar starkt på att krypa ner i sängen och läsa boken. Det är ansträngande att gå på stan, den saken är säker och skulle då aldrig klara av att bo där på heltid! Räcker att jag blir jagad av alla dessa spårvagnar och bussar någon gång då och då! Hu jeda mig!

Jag har i alla fall fyndat lite idag menorkar inte blogga om det just nu, så ni får vänta tills i morgon!

Däremot så har jag en lite fråga till er läsare! Nu när jag har fått lite nya läsare hit så voreet kul att veta lite.

Så min fråga är:

Vilken ålder är du somläser melanozz.blogg.se











Uppdatering: Det gick tydligen inte att lägga en röst, men problemet ska vara ordnat så rösta på!!

Med detta säger jag Natti Natti

Sov sött vänner!


varit en...

5712ff0beae05d851a296f88e8cc7cb3.png

Kolla varifrån!

varit en sväng på ikea! så härligt väder idag! skönt att kunna gå runti stan utan att behöva se ut som en snögubbe och fly in i alla affärerna eller frysa ihjäl när man går ut! kram timmie


Ärende

Hej vänner!!

Hur är det med er en solig måndag som denna då??

Själv är jag inne i stan för tillfället, ska göra en del ärenden mm. Men kommer säker mobilblogga lite under dagen!

Dresscode for today!



Vi hörs senare vänner!!



Shakie chicken!


Fick syn på denna reklamen under pausen till Wallander! Hönsen är jue bara stört sköna. Ni behöver inte kommentera min humor en söndag som denna!




Ja, jag kanske är sen också, men jag har ingen antenn till lägenheten ännu utan kan bara se tv via internet vilket är toppen, ingen reklam!!


Hej vänner!

Idag har jag verkligen försummat bloggen. Men har nöjt mig med att läsa bloggar idag!

Solen har lyst och dagen har bara gått fint!

Hur är har ni haft det efter gårdagen melodifestival nöstintill shock??


Sweet dreams

Nu är det dags för sängen vänner!

Klockan ringer i morgonbitti då pälsklingarna nere i stallet vill ha mat!!

Dagen har i alla fall varit UNDERBAR! Hoppas ni är nöjda med eran också!






Dagens!

Nu får det allt bli en dagen, Jag var inne på bloggen showjumper.blogg.se för att kika på vad hon skev om melodifestivalen då jag följer bloggen på bloglovin.com.

Ser då inlägget och tänker
"-Men det är jue min bild??"
Tills att jag ser att även hon har mobilbloggat, och kan därmed inte ha kopierat min bild-  Vi har mer eller mindre fotat precis samtidigt!! Hur ofta händer detta på en skala 1-10? Jag har aldrig varit med om det haha! Men roligt var det!


Showjumpers.blogg.se



melanozz.blogg.se



Woops vad inläggen blev melodifestival insirerade då?? Vad skulle man göra utan denna inspirations källa......


jasså?


"Hon låg pyrt till när de utländska jurygrupperna la sina röster"

Så skriver aftonbladet.se och det är helt sant. Att melodi nr 9 alltså This is my life hamnade på de utländksa jurygruppernas "inte så bra" lista så kanske det var ett tecken på att vi inte skulle skickat vidare Anna. Men vad gör man. Låter är inte dålig men ingen ESC låt i alla fall. Vi får helt enkelt se.

Tror du att Anna kan hamna bland topp 5 i Oslo??





Inget konstigt alls!

                                                   Typ den bästa repliken Marlena Ernman sa!!


                        



Så det blev då Anna och låten This is my life som van. Jag vet dock inte om jag kan hålla med det svenska folket! Ingen dålig låt, men en låt som jag tror inte kommer att gå hem i E S C faktiskt. Undrar cad Europa tror vi har för musiksmak i detta landet? Inte förstår jag heller dom som ville skcika vidare Timotej......vojne vojne!!

Själv tycker jag dock att man borde sära på detta, en vinner melodifestivalen och en skickas vidare till ESC!! Tycker jag låter som en bra ide och om jag inte har helt fel så är jag nog inte den enda som anser det.

Vem anser du skulle vinna Melodifestivalen 2010??














hej sweeties!...

657abe0853ec76dcc80857b821955235.png

Kolla varifrån!

hej sweeties! nu är det melodifestival dax! kan inte blogga nu, kollar via svt play. men darin gjorde verkligen en bra start! men hejja erik!! :)


Dags!

Har man fått lite mat i magen! Ska ta och smita ner till stallet igen, hinner inte blogga så mycket mer, fastnade vid en clinic jag såg på youtube som tog tiden!!

Men vill ni veta en sak? utanför stalldörren och min trappa stod termometern på 22+ grader! How lovley!!!

Hör senare vänner!!


Du och jag måste fånga dagen!



Då har man ätit frukost, gjort nödvändigeheter som att diska, dammsuga mm. Stallet är redan klart med mockning mm. Men dags att vandra ner igen för att släppa ut lite djur i hagen, SOLEN skiner som attans och snön som dom hotade med igår kom i alla fall inte hit!

Hoppas ni fått en bra start på dagen vänner!!


Se mig, hör mig, rör mig, hur svårt kan va??

Lyssnar på äldre schlager och ska ta och göra mig lite Tacos tänkte jag, sent som vanligt. Men hey better late then never! Right?

På tal om schlager, vem tycker du ska ta hem årets melodifestival och skickas till eourovision??

Här har ni numret som jag hoppas på! Tror även att han kan gå hem i övriga länder också!!



Dessutom är den kanon att rida till!! Buggs vill helt klart ha den som kür musik, passade honom perfekt till traven!



Tröst

Till er där det snöar!



För här är det SOL, SOL, SOL och mera SOL!!!!


Bättre idag!

Hej vänner!
Förlåt men har inte hunnit att blogga fören nu och mobilen har jag glömt hemma när vi var iväg så jag kunde inte mobilblogga heller. Men ni har säkert överlevt en utan er Melanoz under förmimdagen. '

Jag har i alla fall under tiden jag åt lite "lunch" sett Bellas och Tyras show som man kan se i efterhand, att se den direktsänt var kanske ingen höjdare men fungerade utan problem nu efter!

Om ni vill se första sändningen så kan nå gå in på www.bellatyrashow.se Jag tycker att dom gjorde ett grymt bra jobb!!



Det var dock några saker som jag inte riktigt tyckte om, kändes mer som lite skitsnack bland annat om Kenza skulle välja att ha kissies bröst resten av livet eller Paows klädstil resten av livet?!?! Kändes lite onödigt. Visst det dom frågad eom var ju sant men Kenza hamnade lite i kläm där kan jag tycka som gäst och måste välja en av sakerna och därmed anses "ogilla" den andra? Förstår ni hur jag menar? Från min sida var det ganska så onödigt! Men för övrigt tycker jag att det var ett inspirerande program som jag absolut kommer att titta på igen!

Nu så måste jag i alla fall ta och smita ner till stallet igen vänner!!

Vi hörs senare!!

Idag är det fredagsmys........


Inte till förväntning!

Bellas och Tyras show hade premiär ikväll kl 21:00- Någon som såg på den?? Man kan se den på blondinbella.se, tyras.se eller bellatyrashow.se.

Jag måste faktiskt säga att premiären var väl inte mitt i prick om man säger så! Det laggade något enormt mycket, man hörde mer än vad man såg och synd var det bär ändå Kenza var deras första gäst under premiären. Man får väl hoppas på att det blir bättre i framkommande torsdagskvällar.

Vad tyckte du som såg showen??






Matlagning

Här pågår det matlagning för fulla muggar!! Bli korvstroganof och ris.

Väntar även på ett samtal från en hästägare samt att jag har blvivit visad saker då jag ska ta han dom en häst i 10 dagar. Vissa har ju det skönt med att åka till Italien, men jag får väl trösta mig med att det faktiskt snöar där! Jag har faktiskt aldrig tänkt på att det kan snöa i italien??

Well well

Vi hörs senare vänner!!


Hur??

Blir det så här??




Energidryk istället för vård

Jag blir rent ut sagt så damn arg!! Hoppas (ursäkta mig) Svin äcklet får sitta inlåst!



Vadå ge djuren energi dryck och sjukgymnastik?? Vad menar han?? I artikeln står det även att han haft ett tital kaniner på en yta av en halv kvadratmeter som inte hade någon möjlighet till att kunna röra sig över huvudtaget! 300 DJUR!!!! Har fått råka ut för vanvård! Gud jag blir så arg att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Men jag hoppas innerligt att personen i fråga ALDRIG ska få möjlighet att ha fler djur!



Artikeln fan jag på aftonbladet.se


Stark stolt trygg

Hej vänner!

Jag har faktiskt överlevt shocken och den plötsliga händelsen med min kaffebryggare. Sorgligt men sant.

Dagen harminsan varit rå i luften, hal om inte annat. Hu jeda mig!! Men nedeför min trappa och fram till stalldörren är det faktiskt bar mark! Heltotroligt, man har liksom inte sett en gnutta mark sedan november månad!!! Helt underbart är det i alla fall!

Nöjd är jag med dagen för övrigt. Hästarna har gått bra och fått en del ärenden uträtt under kvällen, som svarat på mail och pratat i samtal. Spännande!

Nu ska jag faktiskt vara så tråkig och besöka sängen. Skulle gjort det förlänge sedan var tanke men det blir alltid samma visa.



Somsagt dags för sängen och boken en stund! Håller på med hela Dan Brown serien. Spännande är det i alla fall, använder givetvis bokmärket från egypten!



Hittade en T-shirt som mamma hade packat ner i helgen, ingen aning om vat den kommer ifrån men den kanske säger lite??

Sov sött vänner!!


KATASTROF!!!

Någonting som absolut inte fåR hända har inträffat. En smärre mardöm. Ingenting kommer att bli sig likt. Hämska tanke. Detta måste i alla fall lösas. Hu jeda mig! Det är som så att en trogen vän inte mår så bra, alls rättare sagt. Det blir nog begravning. Min trogna kaffebryggare vill inte mer. Har försökt med allt men inte ens byta filter och klappa på den räddning hjälper. Nå väl, en kaffe fri dag helt enkelt!! BUHU!


R.I.P


Vandring

Klockan har en speciel förmåga till att vandra och aldrig stanna. Kvällen har bara sagt poff så var den över. Även över för en dag med dålig bloggning. Ska verkligen försöka bättra mig. Specielt när det verkar som att jag fått en del nya läsare!! Hoppas ni gillar det ni läser!!

Jag är i alla fall väldigtnöjd med dagen. Solen skiner och man kan se marken utanför stalldörrarna. En känsla av att slutet på vintern och början på våren spirar i kroppen!


(foto: Timmie Melanoz)

Ljusetbörjar ta över den mörka tiden!!!

Nu så ska jag ta och krypa ner under täcken och läsa en stund innan jag intar drömläge!

Sov sött vänner!!


Woops!

Igår så råkade lilla jag somna i soffan efter smaskat på lite kladdkaka! God blev den i alla fall.

Dagen rullar på må jag säga, solen skiner och det är verkligen så skönt! Våren må väl vara här???  Vårkänslorna börjar i alla fall att komma fram!

Nu så har jag ätit lite snabbt och ska ta mig ner till stallet igen för att vattna ridhuset innan resten av hästarna ska gå!!

Hörs senare vänner!!


mummsigt!



Nu så ska jag ta och ordna i ihop lite mat och sedan ska jag ta och kaa ihop en mummsig kladdiskaka tänkte jag! Ibland så får man faktisktlyxa till det lite med smarrigheter!!


Vad handlar det om?

Vad handlar dagen bloggning om igentligen?
Det käns inte som att bloggning idag inte alltid skrivs för glädjes skull utan mer för jämförelse och bevisning. Är det inte så? De finns en drös storbloggare som Kenza, blondinbella mf som jag uppfattar det som att det ska vara roligt. Men flera av de andra är som en enda stor jämförelse, måste hävda mig, bevisa sig krig?!?!

Den ena hackar på den andra mengör ändå likadant som den ena men måste bevisa att det är bättre and so on! Vad är det för något??

Att jag bloggar var från början att jag älskar att skriva. Men efter studenten så skriver man inte synligt för andra utan för sig själv så jag började blogga med en pasion för att skriva helt enkelt. Sedan att bloggen fick fler och fler läsare gjorde det hela ännu roligare. Men inte skulle ja gå över döda lik för att få en stor blogg. Därför ser jag upp till de mindre bloggarna somför mig är stora än de som är det verkliga storbloggarna. För att för mig käns det som om att dom har glömt bort just varför......

Så frågan jag ställer er vad handlar det hela om? Varför bloggar du, och varför läser du bloggar??

Nu ska jag i alla fall ta och vandra ner till pälsklingarna nere i stallet efter lite mat i magen! Äta bör man annars dör man vänner! Jag lovar er, äter man bra så mår man bra!!




Home?

Hej vänner!!

Igår blev det ingen bloggning allsför min del! Men nu är det en ny vecka och allt ska vara som vanligt.

Jag och mamma hoppade in i bilen och styrde bilen mot Lödöse kl 06.30 igår morse. Men vi var inte här fören 14-14:30 tror jag. Vi stannade till i Borås för att smita in på Ö&B samt Rusta för att se om man kunde finna lite nödvändigheter som en mopp mm. Men det öppnade jue inte fören 11:00 och vi var där 10:30 men men det gav mer tid att umgås med mammsen. Jag fick i alla fall mitt första egna strykjärn. Men mamma hade inte tanken på att jag skulle stryka kläder med den utan hennes beskymmer var att jag skulle hänga upp skrynkliga gardiner. Så igår kväll spenderades här uppe ilägenheten igår för att ordna ochfixa samt styka gardiner och göra mamma nöjd!
Så nu har man sin egna lilla lya med sin egen soffa och sitt eget bord och sit eget.......massa! Helt underbart!


05:15 bip biiip biiiiip!

Kommer klockan att låta imorgonbitti! Klockan 06:00 styr jag och min mor kosan mot Lödöse. Mamma ska köra den´lilla bilen med lita saker till lägenheten i morgon. Soffa, bord, tv, hylla, spegel ja you name it! Mycket fick man plats i den lilla bilen. Slippa köra med släp är jue ganska skönt!



Jag ska i alla fall ta och faktiskt krypa ner i sängen, mysa med min sessa och läsa Dan Bown och Da vinci serien!!

Sov sött vänner!


Melodifestival!!!



Vadå fredgasmys?? nähä har är det lördagsmys som gäller!! Med melodifestivalen!
Andra chansen är det idag och pernilla walgren gick precis vidare.

Vilken tycker du är den bästa låten so far i melodifestivalen??


Kärlek

Hej vänner!

Igår så var det ingen tanke på att blogga. Men nu sitter jag i mammas soffa hemma i blomstermåla och myser med min kärlek. Ja,päls och fyra ben så klart. Min lilla trissan. Hon blev totalt galen igår när jag kom hem. Min lilla sessa!

Jag ville i alla fall bara säga hej och att jag lever! Jag kommer att blogga bättre under dagen så gått det går mellan allt packande!!


FN kanske?

Hej återigen vänner!!

Ska snart ta och lägga huvudet mellan mina två kuddaroch stänga ute allt ljud och ljus. De små grå är inte alls sams idag, funderar på att lämna et slutet avtal om fred? en för tillfället verkar det vara nästintill omöjligt.
Men fick i alla fall krattat ridhuset och gjort klart hästarna innan de satte igång på riktigt där inne!

Som sagt, dåligt bloggande från min sida idag men hoppas mina fina läsare har förståelse?

Hörs i morgon

Sov sött!


Motivation

Hej vänner!!

Förlåt för dåligt bloggande so far idag!
Men mitt huvud mår inte så bra idag. Den vita snön och den strålande solen gör så att mina ögon bara skriker!
så till er som slipper migrän va glada för det! Lagom roligt när det sätter sig i ögonen också.....

Så dålig motivation för bloggning helt enkelt!

Därför väljer jag att inte sitta så mycket vid datorn idag, håller jag mig sysselsatt så tänker jag inte så mycket på det!

Hoppas ni har det bra där ute i alla fall!


3 good things!

Dagarna går med stora steg. Hinner inte med!! Dock är det ju skönt men jag förstår knappt vart dagarna tar vägen. 

Som jag brukar skriva lite då och då.

Vilka är era 3 positiva saker från denna dagen?

Mina är

 1: Jag lät fantasin flöda i stallet i morse och tänkte att jag var på semester när solen sken in i stallet! UNDERBART!

2: Är nöjd med arbetet av hästarna idag

3: Känner mig allmänt GLAD!

Det är ett enkeltknep jag har. Dagen som vi precis varit med om kommer aldrig tillbaka, så varför inte försöka finna positiva saker innan den är slut? Dessutom så tror jag att det är bra för självförtoenden om man tänker på just 3 saker som känts så bra under dagen. Behöver inte vara något stort. Kan vara att man kände sig stoltövernågot, att man gjorde något som man tänkt dagen innan. Eller att man är nöjd med maten man lagade? Att skolan, stallet har fungerat bra! Precis vad som helst!!!


Så¨skriv gärna era 3 bra saker från dagen i en kommentar till detta inlägget!! Skulle vara kul att läsa!!

Nu vankas det i alla fall sängdags för min del.

Sov sött vänner!!

(Foto:  Timmie Melanoz)


T Ä V L I N G

Nu är det fullt ös gällande tävlingar bland många hästbloggar och jag är med i ännu en! Som sagt, är man inte med så ha man ingen chans alls och vad har man att förlora??





Denna tävlingen är om ett hästtäcke från charlies häst & hund i sammarbete med stockholmsjenna.blogg.se.
Ge det en chans om inte annat kan ni kanske kika in på bloggen??

För att komma till inlägget för tävlingen klicka HÄR


T Ä V L I N G

Då var det dags igen!!

Jag är med och deltar i en tävling, tävlar om ett träns från Otto Shumacher modell Berlin.



För att komma till bloggen som har tävlingen kan ni klicka HÄR

Pannbandet som ni kan se är av ÄKTA Swarovskikristaller. Inte dumt ALLS och ridport som hade skrivit i förra numret att bling bling var ute! Det kommer aldrig vara ute för det är mer inne then ever!!

Så för dig som vill ha shansen till att vinna ett träns som ovan? Ja, var då med i tävlingen och besök hennes blogg för att läsa mer!!


Lunch!

Så har man fått handlat lite och inte en enda onyttig grej jag handlade =0)!!

Jag sitter och dricker lite kaffe efter maten och googlade lite på frisyrer. Vill ha lite inspiraton till våren och sommaren.

Men den enda som verkligen tilltalade mig och som är så Melanoz över den frisyren är denna!


                                                          Vad tror ni? Hiss eller Diss??

                                  
                                                                    saknar min lugg haha!

Kanske inte riktigt så långt men saknar min lugg!! Det ska vara stilrent, men ändå lite attityd och något man kan variera beroende på humör och vad man ska göra. Om jag ska gå på gala (som aldrig händer) så vill jag kanske inte ha Mohawk på huvudet!!

Jag fick tipset om att googla av bloggaren fattyboom. Hittade DENNA sidan.

Finns massa olika herr/kill frisyrer i olika katergorier. Så får nästan bli ett tips. Att innan ni ska klippa er eller vill ha ny inspiration så googla! Jag googlade på "Short hair men" 


Vojne vojne!

Vad jag har bloggat  dåligt! Men så blir det ibland!!

Hinner inte skriva så mycket nu heller.Ska åka med chefen för att inhandla en sadelgjord samt handa lite mat till mig själv och hämta hennes dotter!!

Vi hörs senare vänner!!


SHOCK!

Har sett att inget av mina två inlägg som jag skrev tidigare idag har publicerats!! SAD!!! Men vad gör man. Jag vill helst inte byta bloggportal men man funderar nästan på att byta snart, men vill ju inte tappa alla mina gamla inlägg, så nej tack ändå! Beslutsångest? Ja.

Well well!!

Jag ska inte vara uppe så länge till och inte tänker jag knåpa ihop ett vettigt inlägg heller! Det får helt enkelt vara bra som det är!! 

Men jag hoopas ni haft en bra dag vänner!!


Souring

Idag är det bara en LOVLEY dag!!

Att solen verkligen göra en sådan skillnad på de små grå! Man känner sig så glad, sämre blir det knappast n'är man hör dom små pippifåglarna kvittra därute!! Våren är på väg sakta men säkert vänner.

Sitter och tar mig lite förmiddagsfika efter morgonen/förmiddagen stalltjänst. Snart är det dockl dags att vandra ner igen till de "små" söta. Finns det något bättre? Att var dag ser fram emot att gå ner till jobbet som i detta fallet är något man älskar över allt annat man kan göra! Staller är mitt andra hem och hästarna är min familj!

Sol, blå himmel och gröna träd!! SNART HÄR!!!


(bild: Timmie Melanoz)

hörs senare vänner!!


Time for bed!!

Klockan verkligen rusar iväg, men fått en del saker uträttat via nätet så tummen upp för det!!



Hörs i morgon vänner!!


Inget är gratis!

Jag var inne på min sida där man kan se hur många röster man har fått om min outift som jag har bloggat om tidigare. Jag hade i alla fall fått enkommentar på den sidan!! KUL tycker jag. Jag tar det där med aldrig sett något liknande som något positivt!!  Men som skrivet, inget är gratis!! (då vill jag att du röstar på mig) hihi! Men själklart kan jag rösta på personen som skrev kommentaren!!



Ni vet att ni fortfarande kan rösta på mig i tävlingen??


Om ni inte har gjort det så kan ni göra det
HÄR
Blir superglad om ni även lägger en kommentar vad ni tyckte eller bara för att säga att ni har röstat!!




Lite av

Bloggtorka har jag idag! Mina tankar finner inget roligt att slra för tillfället!

Jag har i alla fallätit lite och ska ner till stallet igen för att rida, den sista hästen för idag!

Hörs senare vänner!


Ny vecka!

Då var det måndag igen! Veckorna bara springer iväg men likväl ändå så ligger snön kvar....essutom så har det kommit ännu mer snö dock inte såmycket under natten/morgonen men man fick ett litet hopp under helgen då det började töa. Men gud vad halt!!

Sitter nu och drickerlite kaffe men om enliten liten stund ska jag ta och gå ner till stallet igen. Man får ju också ta hand om sin lilla farm på facebook. Tillhör dock inte den gruppen som har sin farm som sitt liv, vissa är verkligen helt beroende!!!! GALET!!



Hästar har man också, så klart. Hållerpå att bygga mig ett stall men det verkar ta en stund!!

Dags att vandra ner till stallet och till pälsklingarna!!

Någon av mina läsare som är farmville freaks??





RSS 2.0