Fredag im in love!

Fast spela roll om det är måndag så som fredag, ingen skillnad här! All days are the same!
Kanske inte inom jobbet men hästarna behöver komma ut, ridas, mockas, fylla på vatten och gud vet vad även om det så är fredag eller onsdag!

Well well

Idag har jag i alla fall fått mitt photoshop Cs3 samt filmen Twilight! Tack vännen för det!

Idag så finns det en hel del saker att göra. Måste göra klart stallet, fylla på vatten etc. Sedan så måste jag tävlingsputsa inöfr morgondagen. Catrin ska starta DM i Falkenberg på Ikaros! Han gick ganska så bra idag, han var lite för tänd dock så vi får hoppas på att det vänder sig till något positivt i morgon. Som han gick i Ängelholm var kanon. SÅ vill vi ha det igen, dock ännu bättre!

Ni ryttare ska veta det att det finns alltid mer. Har hästen blviti starkare så finns det mer energi att plocka ut, har man fått mer energi så kan den bli ännu starkare. Precis som Sjef säger " Jag är aldrig nöjd) Sjef är Anky Van grunsven man om ni inte visste det. Han rider även Patrik Kittel för numera, och det är just det Patrik gillar med Sjef, "han är aldrig nöjd" haha och Catrin som har varit deras stallchef sa det samma. Han är verkligen aldrig nöjd.

Patrik Kittel och hästen Scandic efter en 8:de placering på en av världens bästa tävlingar och en procent på 73.958% så var Patrik otroligt nöjd. Men ägaren till hästen säger att Patrik kommer sitta kvar på hästen, han är inte till salu. Skönt att sverige har ett riktigt bra lag!

Tinne Vilhelmson, Favourit                                     Patrik kittel, ScandicMinna Telde, Don Charly
Chirons pappa                                   Maria Eriksson, Glliano


Försåt ni varför det svenska laget kallas för fuxlaget??

Nu måste jag fortsätta jobba! Senare blir det svar på en kommentar!

Kram
Timmie

Kommentarer
Postat av: Satsande Ryttare, Modell och mkt mer

heja minna :D fin blogg föresten =)

2010-12-10 @ 13:53:40
URL: http://laholmshetaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0