ojsan hoppas

Söndagen försvann i ett naffs. Igår var det en slappar dag. Hästar vilade och även vi. Vi gjorde endast stallet och såg till att det fanns vatten överallt. Sedan så åkte vi faktiskt ner till den lilla bad stranden vi har och solade. Är glad för att vi inte skulle rida igår. Hisskiligt varmt! Corinne fick liten smärre panik attack igår när vi låg och solade. Helt plöstsligt så skriker hon och kastar med armarna och skvätter sand överallt. När jag förstod var det var hon skrek om så började jag med att få ett skratt anfall och Corinne kikade knepigt på mig mig "VAD" sa hon stup i kvarten och jag kunde inte få fram ett ord. Men efter mycket om och men så fick jag fram och höll fram den två centimeter långa pinnen som låg på hennes badlakan, den otroliga insekten. I den icke så allvarliga paniken såg hon riktigt rolig ut.

Under eftermiddagen så kom Josefin som var här i under några dagar i Februari som ska vara här i sommar. Trevligt säger jag. Har snart läst ut min bok. Liza Marklund, Livstid. Den är riktigt bra och har lite svårt för att vänta tills jag kan få läsa några rader nästa gång. Får se om dom finner Alexander.

Well well

Denna dagen kommer säkerligen buda på värme som igår och de andra dagarna, det går faktiskt bra med mitt exem, smörjer in mig satan i gatan så det inte börjar klia. Men fick lite blåsor och bulor i lördags när Jeffrey var här. Ja ja. Alla hästarna ska ridas idag och som chemat ser ut så ska vi hinna med alla till kl 12.00 så ska snart gå ut och göra i ordning första hästen. Sedan så ska det grejjas med annat under eftermiddagen. Måste röja lite med röjsågen om det inte är gassande varmt vilket jag nästan antar att det kommer att vara. Girlsen ska i alla fall roa sig med att högtryckstvätta det ensa stallet. Hmmm....undrar vem som kommer bli högtryckstvättad? Glad för jag inte är inblandad i det där. Vi får helt enkelt se hur detta ter sig.

Ikväll så ska jag föra över lite bilder från Corinns kamera från veckan som varit. Men blir nog inte fören senare ikväll eller tidigt i eftermiddag vi får se men senast i morgon bitti får ni ett inlägg med lite bilder.

Puss och Kram i värmen
Timmie

Tiden går

Svampbob fyrkant springer naken på tv:n och Nathalie sover sött i sin säng. Catrin åkte iväg 07.00 för att dömma fälttävlan, dressyrbiten och jag sitter och är barnvakt just nu. Hon får sovmorgon den lilla stumpan, hon har varit snorig och lite förskyld denna veckan så hon behöver sova. Corrine ligger fortfarande i sin säng men är på väg upp. Hoppas jag. Annars får jag gå in och poke the pig.....

Igår var det sista dagen på kursen för denna gång. Det har varit en otroligt rolig vecka och alla verkade var nöjda med sina hästar och sig själva, och alla fick uppnå det målet dom hade med kursen. Själv så skulle jag socialisera Chiron uppe på ridbanan med andra hästar och red när det var två andra hästar uppe på banan samtidigt. Blir lätt att man ofta rider själv där uppe när det är bara jag och Catrin som är här i vanliga fall. Men det gick riktigt bra. Till och med när dom slog hö jämta ridbanan. Igår fick jag en riktig aha uplevelse på Chiron. Han kommer kunna passagera det är en sak som är säker, en häst som kommer bli stark i sin kropp.

I eftermiddag kommer det en engelsman hit till Dressyrgården som vill att Catrin ska prova lite sadlar han har. Får vi se hur dana dom sadlarna är om det är något Catrin skulle kunna tänka sig att sälja. Men vi får se vad han har för typ utav sadlar när han kommer.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och se på något typ yu-gi-yo.......

Kram
Timmie

Saknad

Igår var det redan en vecka sedan jag åkte hem, helt sjukt vad tiden går. Men idag så kände jag att jag saknade min lila Trissan. Min plutte hund. Ibland så skulle jag kunna flytta hem igen bara för att kunna hålla på med hundarna.

Gåårdagen, den bjöd på lite allt möjligt som t.ex strech övningar på verandan bakom stugan så granarna tror inte vi är kloka. Den bjöd även på etr litet skrattanfall och som vanligt, ingen skrattar åt det jag skrattaå ÅT, alla skrattar ÅT mig. I wonder why?

Ska snart ta och läsa lite ur min bok som är så bra. Vill bara fortsätta läsa och  nu så har dom i alla fall hittat något så måste läsa och e vad dom har funnit i skogen i allt ösregn!
Sedan är det dags för stallet och idag är det lite mer av fullt ös medvetslös i och med att vi ska göra lite övningar under tiden vi rider. Hoppa av, göra övning som just den ryttaren behöver, hoppa upp och se eventuella resultat. Kan bli lite intressant. Ska dock inte göra detta på chiron men på chicketrixen, ska det bli.

Ska bli bättre på att blogga framöver men denna veckan är lite udda så jag hinna inte riktigt med allting. Men morgonbloggar finns det nästan alltid tid för.

Ha en fin fin Torsdag mina läsare!

Kram
Timmie

Stålande

Sol var det igår och kommer även bli idag. Så underbart. Önskar att det var lika varmt under helgen som var som detär nu, för då hade det varit en toppen helg. Får väl nöja mig med att ett inte var för mkt regn eller åska som det gjorde här.

Gårdagen, bjöd på en del skratt. Det är trevöigt med sommarkurser, man finner alltid något att skratta åt. Chiron gick i alla fall fin fint igår. galoppen i vänstervarvet var han riktigt fin. Idag ska jag rida honom direkt på morgonen, ska snart gå ut till stallet fefter jag har bloggat klart. Vart denna dagen mer för med sig återstår att se. Jag är i alla fall lite trött och hade gärna stannat i sängen lite längre idag. Eller kanske kunnat vara hemma och myst med hunden i sängen som ligger som en boll vid kudden.

Nähe mina vänner, inget större jippie inlägg men det får bli så här. Trött och skrivtorka gör det inte bra.

Ha en fin fin dag

Kram
Timmie

God morgon

Dumma dumma dumma mig. Bloggade inte igår! Kankse ni undrar varför? well det vara endast för att mitt huvud k'ändes som en typ basketboll. Det är inte skoj. Så sova tidigt och vakna tidigt och känna sig fräsch!

Nu så har den första sommarkursen kommit igång. Var kul igår och specielt på¨teorin när man ska göra olika rörelser för att själv vara lösgjord i sin kropp. Så temat är, RYTTARENS SITS FÖR BÄTTRE RIDNING" Med Eckarts Meyners folosofi. Ganska så intressant faktiskt och skilnaden känner man.  Vi ryttare är så duktigta på att granska allt och alla men att hålla våra kropp i trim är vi dålig på! Vadå strecha? vaå bör göra före och efter? Hure många gör det? Dags att lägga in nya rutiner. Hästen känner en fluga på rumpan, då känner den nog en människas ridning gansla så väl, bör väl då även känna spänningar hos människan? eller?

Well well

Det jag ska ta och göra nu innan jag ska ut till stalet är faktiskt att läsa lite. Läser Liza Marklunds "LIVSTIS" Det är typ måste måste läsa hela tiden. Så efter denna boken blir det "EN PLATS I SOLEN" Hat aldrig läst hennes böcker förut men är helt nöjd av valet bok i alla fall.

Ha en underbar dag, och njut i solen!

Kram
Timmie

åter vägen ner

Sitter nu på tåget och väntar på att det ska börja rulla. Så jag är på väg tillbaka till Dressyrgården efter 3 härliga dagar hemma. Önskar att jag hade kunnat vara hemma lite längre. Alla andra börjar snart sin semester och ska ut och träffa vänner och bekanta. Men jag får väl åka hem snart igen.

Helgen för övrigt har varit kanon mysig. Igår så var vi över till Öland och kikade på alla människor och åt glass vid havet och på kvällen så åkte vi hem och grillade samt spelade kubb. Fick även träffa min lilla hund Jindalee som numera bor hos min morbror och trivs verkar det som men kom i hundranitti hon kände igen sin matte! Trissan blev glad som vanligt av att se mig och följde mig överallt, vart jag än gick. Synd att jag inte kan ta med mig min hund. Men så är livet. Man kan sumera helgen med skratt, MAT, mer skratt och helt jätta skön helg! Men i morgon så börjar sommarkurserna på Dressyrgården så det blir fullt hus. Vännen Corinne kommer ikväll eller i morgon kväll så vi får se när hon dyker upp.
Kommer lite bilder här nedan som togs under hlegen med lägger bara upp ett par. Fler kommer famöver!

Kram
Timmie


Här har vi Maja som hoppar efter en bolll men som hamnade ur bild!


Janne och min bror står redo att kassta pinnar som dom ändå inte kunde träffa kubben med!Midsommar

Och solen skiner, kan ni fatta! Helt underbart. Men nu sitter alla och är gravida efter maten och jordgubbar och tårta som jag gjorde tidigare idag. Ganska enkel tårta. Vaniljbotnar och vanlijkräm, in i frysen sedan tar man ut den när det är dags att äta. Lägger vispgrädde över och lite blåbär. Kanon gott och enkelt!

Har tagit lite foton under dagen och mer blir det ikväll. Ska ladda upp lite bilder senare, så håll till godo!

Nu så ska jag vara lite social igen.

GLAD MIDSOMMAR

KRAM
TIMMIE

Natti Natti

Är det för min del. Vi har grillat och skrattat under kvällen. Linda är helt underbar! Min bror och Jan, ja dom är som dom är. Men trevlig var det i alla fall, Nu så sitter jag ute i husvagnen där jag fick flytta ut då huset är fullt. Men det är mysigt med husvagn. Har en skylt på dörren där det står "Bo i husvagn är toppen, känns i hela kroppen" hur man ska tolka den får vi se i morgon. Kan både vara positivt och negativt. Kankse har mega ont i ryggen efter husvagnssängen, men det hoppas jag inte. I morgon ät der i alla fall midsommarafton och jag hoppas att det är uppehåll från regn. Mormor ska även hämtas så damen får lufta sig lite på landet.

Men nu så ligger min lilla hund och gisat in sig så jag ska ta och göra det samma!

Natti Natti!

Kram
Timmie

Ledig

Är ibland helt underbart! Sitter nu med en shake och njuter av sommar och ledigt. Idag så var jag och klippte mig. Blev kanon nöjd så nu kan man synas ute land civilisationen igen. Min bror och Jan kommer snart att komma inrullandes med sina motorcyklar och Linda kommer senare. Brottas tydligen med trafiken idag då alla ska iväg samtidigt, dagen innan midsommar.....

Bloggar lite senare.

Hoppas ni har en nicelinice torsdag!

Kram
Timmie

I väntans tider

Ganska så mycket vänta idad faktiskt. Har suttit i Växsjö och väntat på ett mötande tåg som var fösenat som betyder att mitt tåg är försenat vilket betyder att jag får jalla jalla till bussen som ska ta mig till Blomstermåla. Ibland är det bra att få vänta men nu börjar det bli tråkigt!

Men i morgon så är det i alla fall frisören som gäller. Hade jag åkt på minglet i lördags och skrivit kontrakt på modelljobbet så skulle jag ha blivit stylad på salongupdate. Men inte hänga läpp för det. Sedan få vi se vad morgondagen har att bjuda på. Ska i alla fall ta lite foton och lägga ut i och med att jag numera åter kan lägga ut bilder på bloggen! LOVLEY!

Sedan så vill jag bara meddela att jag har världens bästa chef! Finns nog ingen bättre chef än Catrin. Hon är både min mentor, min förebild och en vän för livet! Den utbildningen jag får hos Catrin och de möjligheter hon ger mig får man leta efter. Hon är en person som alltid finns där och man kan alltid prata med henne utan att känna sig dum. Hon förstår verkligen hur man känner och får en alltid¨på ett vättrre humör! Tack Catrin för allt!

Nu så funderar jag på att luta mig tillbaka med min mp3 i öronen och stänga av ljudet från tåget som jag kallar godvagn. Är nog lika gammlat sedan jesus var tonnåring! Skojjar inte. inkletade tuggumi överallt och det bordet jag har framför mig vågar jag inte ens fälla ner för då tror jag hela ryggstödet på stolen framför går sönder. well well jag kommer i alla fall hem.

Puss och kram
Timmie

Hej!

All nya som gamla läsare! Nu så har jag äntligen fått min nya blogg klar! Den som väntar på något gott eller vad säger ni! Tack till er som har hjälp mig!!!!

Denna dagen har som sagt gått i 190 tempo hela dagen. Men jag hann till bussen och sitter nu med mitt kaffe och precis ätit en Antonberg choklad. Dagen för övrigt har som vanligt rullat på. Chiron och Totte fick komma ut i skogen en sväng kan säga att det var uppskattat att dom fick galoppera lite ute i skogen. Dock under kontrollerade former.

Conrad träningen gick fin fint igår. Catrin var nöjd och Conrad hade sett en stor utvekling på hästen. Han berättade för mig vad han ville ha ut utav övningarna som Catrin fick rida så jag kunde bli en bättre spegel! Var lite läskigt ibland då han verkligen tittade in i mina ögon, men jag släppte inte blicken utan tittade tillbaka. Han är en väldig människoläsare. Han ser direkt vilka som är intresserade och vill lära sig. Så det var kul. Vi stod även och pratade en stund efter träningen och kan säga att Conrad uppskattar verkligen Catrins ridning och det arbete hon lägger ner.

Som sagt nu sitter i Hässleholm och väntar på att tåget ska gå, 20:00 så det är en stund att vänta. Men inte gör det något utan då hinner jag jobba lite som wellnes coach och som Oberoende Herbalifedistributör. Och på tal om det så ska jag ta och ringa till distributörservicen. Behöver lite saker.

Kram
T

RSS 2.0