Magic Brush TÄVLING!

Jag tycker att jag har sådana goingar till bloggläsare så därför tänkte jag slänga upp en liten tävling för er, låter det som en bra ide? ☺


Jag själv har använt och använder dagligen MAGIC BRUSH, tycker dom är superbra och därför tänkte jag nu ge möjligheten till er att faktiskt vinna ett set med magic brush borstar!

Det är en borste för ben, en borste för kroppen och en borste för hovarna. Kissfläckarna borststar man bort med ett bye bye och pälsen blir superfin! Kanonbra att ha när man badar hästen och istället för att bara använda svamp så är borsten kanon till att komma åt hårbotten så man får bort smutsen ännu bättre.

För att vara med i tävlingen behöver du bara göra som så!

• Kopiera bilden ovan och lägg upp på din blogg, facebook, bilddagboken etc. och länka till detta inlägget och min blogg.

• Lägga till min blogg på blogglovin som kan görs här------->bloglovin

• Lämna en kommentar till detta inlägget att du är med, länk till bilden som du kopierat och glöm inte din e-mailadress så jag kan kontakta vinnaren när tävlingen är avslutad!

•Om du inte kan göra punkt 1 så skriv en motivering till varför just du ska vinna!

Tävlingen avslutas den 14/7

LYCKA TILL!!!


Hej vänner! Är snart klar i Stallet för id...

img508-1 (MMS)

Hej vänner! Är snart klar i Stallet för idag, har hjälpt till att packa inför tävlingar som ponnysarna ska åka iväg på i morgon! Men som komepensation för dålig uppdatering kommer det Upp en tävling här på bloggen lite senare ikväll och hoppas ni kommer att gilla den! Hörs lite senare darlings :-)


Ja, så kan kan också chilla när det är var...

img506 (MMS)

Ja, så kan kan också chilla när det är varmt ;-)


Falsterbosajt!

Idag släpper HIPPSON sin falsterbo horse show sajt för 2011!!  Där kan man bland annat kolla in bildspel under veckan samt FHS-kollen och mycket annat! Så du som är Falsterbo Horse Show galen, kanske som mig? Så hittar ni sidan HÄR
Hej på er! Har Inte hunnit sitta vid dator...

img505 (MMS)

Hej på er! Har Inte hunnit sitta vid datorn än idag! Men värmen är här och solen lyser massor. Jätteskönt att kunna rida ute och sjön glittrar :-) om man förbiser alla insekter dock ;-) hoppas ni har kanondag!!


Tumme upp & Tumme ner!♦ Att det om bara någon vecka så vankas det Falsterbo Horse Show. Men som jag skrivit tidigare så är det inte direkt för bara tävlingarna jag åker dit. Det är faktiskt mer för folket. Visst kollar jag på tävlingarna också, men man träffar så otroligt mycket folk och i vissa som man faktiskt bara träffar där nere, lite som falstebokompisar! 

♦ Att jag har kommit igång med bloggen igen! Det känns faktiskt riktigt kul att vara tillbaka efter lite blogguppehåll! Visst kom det något inlägg då och då, men nu så känns det som att motivationen är back on track! Dessutom så kommer det hända lite nytt och fräscht här också, men mer om det lite längre fram. 

♦ Jordgubbar! Jag måste bara få lov att hissa dom, gärna till skyarna om jag kan. Undrar om man tycker om dom så mycket för att man bara äter dom en begränsad tid under året. Jag äter mer eller mindre bara färska jordisar. 

♦ Trevliga bloggar! Har hittat en massa nya roliga och blandade bloggar. Känns lite som att alla blev lite gladare när det blev varmare. Sedan kan det ju vara lite mer sol, gör ingenting för min del. 

♦ Nyheten som alla pratar om! Magical Brusch. Tycker dom är suveränt bra och hästarna verkar njuta när man borstar med dom.
♦ Personer som kommer till stallet eller gården och ifrågarsätter saker som där dom inte har någon bakgrund till saker och ting. T.ex. om en häst. Varför man inte har ridit den på graman, eller kört den i stället för att ridit den om man har tröttat ut den i en sandgrop och sedan frågar vem man själv är och vad man har gjort och nästan ett förhör på vem man är! Sådant kan jag bli så fruktansvärt irriterad på. Om jag själv skulle åka till ett nytt stall så skulle ju inte jag ifrågasätta deras kunskap och leka besservisser själv och defenetivt inte utan någon bakgrund. För mig känns sådant beteénde väldigt oprofessionellt. Folk som kan och vet sin sak, ifrågarsätter inte andras arbete om man inte är inblandad givetvis. Sedan kan man ju undra varför man ska vara så dum när man är i en annans stall för första gången och bara ska kolla, att man då ska behöva bete sig som någon översittare och ifrågasätta personerna i stallet. Ibland undrar jag hur dåligt självfötroende en del kan ha om man måste ställa sig över andra och bete sig på ett dumt sätt! 

♦ Att inte veta hur andra planerar! Jag väntar på ett samtal som jag har gjort sedan 10:00 och jag har fortfarande inte fått någon information om när. Det ogillas. Det innerbär att man inte kan åka från gården utan man är låst tills det behagas att ringa och man kan få en ca tid. I och med att jag då inte vet hur den hade planerat upp sin dag, så kan inte jag planera upp min dag! Komunikation.... 

♦ Icke sopade uppbindningsplatser kan ge mig gåshud. Jag måste verkligen sopa upp skiten och efter man kratsat hovarna. Det är inte alltid jag lägger det i skottkärra efter varje häst, men att sopa bort det i en liten hög och tar det när jag är klar. Men alla har inte samma syn haha!

♦Skydd som inte är knäppta även när dom ligger på sin plats. Vi har till exempel en stor korg med alla skydden liggandes. De skydden med korreborrar som jag brukar säga inte är ihopsatta utan ligger öppna. Så ska man ha ett par skydd men får med sig 3 par skydd, så ska man stå där och dra loss dom och det ena paret fastnar med det andra och kan gladerligen hålla på så en liten stund.


T.Ä.V.L.I.N.GHar ni sett showjumpers tävling? Man kan vara med och vinna en turdining hos Firemoon Horses.  
Jag är inte med i tävlingen för att jag själv vill ha turridningen men jag vill vara med så jag kan ge denna till en kompis som jag tror skulle uppskatta detta väldigt mycket! Kanske ni har någon som kan ge det till i present eller ni kanske själva vill vara med på en supermysig turridning? 

 


Morning!

God Morgon på er vänner! Eller god morgon och god morgon, snart förmiddag ju! Allt bra med er?
Här är det fin fint, börjar blir lite förskyld men det försöker jag helst inte att känner efter! Det är sommar och enligt mig ska man inte vara förskyld under sommaren haha!

Sitter och har kollat igenom allmenackan gällande dagen och veckan som kommer. Gör alltid så varje morgon att öppna min bibel och kikar igenom så man inte glömmer något!På kvällen så gör jag likadant fast då brukar jag alltid fylla i lite stödord på vad annt som gjorde under dagen, tillexempel om ngn häst longerades, blev riden eller joggad och liknande, ifall jag öppnade en ny hösilagebal etc. Sådant är jag ganska pedantisk med att skriva upp. 

Skriver ni också upp allt?

Nu ska jag ta och susa vidare ner till stallet men vi hörs lite senare vänner!


Inget tuggandeKrats/Sax/Kam/Gummiband | Gummiband i Silikon

Jag har helt klart nya favoriter på gummibandfronten när man kommer till knoppning. Gummiband av silikon! Helt fantastiska. De vanliga gummibanden går så mycket lättare sönder och det är alltid lagom till att man har rullat upp flätan och ska fästa den och ett två tre "smack" så går gummibandet av. En sak som jag verkligen ogillar skaprt. Men dessa gummibanden som då är gjorda med silikon är mycket mer töjbara som gör att man kan dra åt hårdare för att få fastare och snyggare knoppar. Det händer väldigt sällan att dessa går sönder. Möjligtvis om man ska knoppa en ardenner med en jätte man. Men det bästa av allt, man behöver inte ha dessa i munnen. Hur pecka det än låter så har jag alltid stoppat in ett gäng gummiband i munnen för att förhindra att de ska gå sönder, dom blir lite mjukare!

Dom finns bland annat HÄR och kostar ca 40kr, väl värda pengarna!


Den röda lördagen

Hej vänner! Har ni haft en bra dag?

Här har det varit en väldans bra dag i form av god mat och flera olika tårtor och annat smaskigt, så jo, den har varit bra och dessutom har det varit massa sol under dagen.

Men jag har ändå hunnit med lite pinsamheter, återigen omdeveten pinsamhet. smsade en kompis tidigare idag där det typ stod "Måste bestämma en dag vi kan ses!! puss" men det visade sig att min kära lilla vän hade skrivit lite fel i sitt telefon nr så det hade kommit till någon som heter Sirwa.... haha hon tyckte det lät jätte kul i alla fall men det var bara lite fel person! Men men, what to do.
<---- Löve this!!

Jag tänkte mer eller mindre bara säga hej och snart är den röda lördagen slut för min del, ska kika lite på tv och sedan ska jag läsa min bok, så livat har jag det haha!

Men som sagt, hoppas ni har det helt super bra!


Nu har jag också fått lov att testa dessa ...

img493 (MMS)

Nu har jag också fått lov att testa dessa omskrivna magical brush! Dom är verkligen toppenbra!! :-)


Snabbis!


Falsterbo Horse show närmar sig med stormsteg. utan tvekan. LÄNGTAR halv ihjäl mig för att åka ner och det är inte bara för att det är en hästfest utan också för att man träffar så otroligt mycket personer och falsterbokompisar som jag brukar säga. Dessutom tycker jag om själva stämningen under dessa tävlingar.
Men dagens snabba fråga är:
Är det något specefikt som du längtar efter gällande Falsterbo Horse Show?
Om du ska dit vill säga. ☺

Trevlig torr midsommar ☺

Hej på er vänner! Ja, då var det dags för midsommar igen, i vanlig ordning så vräker regnet ner och kylan gör det omöjligt att ta på sig ngt somrigt och vill man ändå ha på sig kortisar och t-shirt så är det bra med sommarlov eller semester då förskylning säkerligen kommer härnäst haha! Jag kommer seriöst inte ihåg när det var sol sist på midsommarafton? VILL HA MASSOR AV SOOOOOL!

Allt är redan ridet för idag, ska ner och grejja lite i stallet lite senare tänkte jag, blir så otroligt rastlös av sådana här aftondagar och röda dagar som i morgon. Mindre rastlös blir jag ju inte när man vet att affärer är stängda och de flesta sitter i sina ministugor och äter sin sill som man för övrigt äter både under julen, påsken och i vissa tillfällen på nyår. Tillhör inte min favorit kan jag säga. Men det absolut BÄSTA med midsommar är i alla fall  jordgubbarna! Som jag inte ens har några utav då det var fenito utanför affären. Får nöja mig med Ballerina kladdkaka ☺Men jag hoppas i alla fall att alla mina läsare har en jätte trevlig midsommar och tänk på lilla dressyrkillen när ni äter era jordgubbar ☺


snabba fråganVad tycker ni om dessa frackar från GPA?
Finns både en herr modell och en dam modell.

Personligen så tycker jag att dam-modellen är snyggare gällande knäppningen. På herrmodellen så tycke rjag det ser lite knepigt ut. Men däremot så tycker jag att kragen på herrfracken är finare.
Skulle nog vilja göra en liten mix på dom! Men dessa får ett betyg fräckt ändå! Nytänkande frackar som kanske kan ta dressyrmodet lite mer framåt.Blött

Ja, midsommarvädret håller i sig, och midsommar är ändå inte förens i morgon!

Hej på er föresten! Hoppas ni har det bra allihopa. Här är det som sagt regn, molningt, soligt, blåsigt, soligt, regn och sedan kan man fortsätta en stund till! Vart tog den härliga sommaren vägen måntro?


Annars händer det nog inget specielt idag. Vi ska i alla fall försöka ta oss iväg för att hämta lite hö, om nu inte himlen bestämer sig för att öpnna sig fullständigt när vi ska köra!

Men innan det är dags för mig att susa ner till stallet igen så kör vi en dagens. Var ett tag sedan nu!

Dagens klädsel: just nu är det T-shirt från emilio och tröja från ralph lauren, fleece jacka från Anky technical casuals, jeans från jack and jones (som snart kommer bytas till ridbrallor) Skor från Lacrosse och sedan strumpor of course.

Dagens Smink: Just nu, mitt all home made faktiskt!  (damm från boxgaller, som jag borstade av när jag mockade)

Dagens vill ha: Jordgubbar hade suttit fint!

Dagens bad thing: Att det är Juni månad och man springer runt i fleecejacka! 

Dagens good thing:  Än så länge är det nog mitt morgonkaffe

Dagens humör: Är bra!

Dagens fail: Att kattmaten är slut för en stund så katterna springer runt benen så man håller på att snubbla nästan hela tiden.

Dagens BÄSTA: I detta nu fick jag ett superkul mail som jag hoppas kommer bli super!!!

Dagens längtan: Att rida faktiskt!!

Dagens snackis: Att få babbla med Matilda, dagarna blir liksom inte fulländade annars!

Dagens Beroende: Det är lite av ett nytt beroende, i vanliga fall hade jag skrivit kaffe och det är det väl fortfarande men nu har jag fått dille på att dricka dricktoghurt
 

Gör susen för min mage och kompenserar upp mitt kaffe tror jag så inte magen blir vansinig haha! Dessutom ett kanonbra mellanmål!

Dagens låt: Bruno Mars- Lazy dayVarje gång låten kommer så börjar jag omedvetet vissla med och sjunga på! Inte för att jag egentligen tycker den är superduperbra, men den är mysig på ngt vis! haha sedan så gav mig faktiskt denna videon ett litet skratt, tycker aporna ser lite roliga ut! ☺


Dressyrkillen gillar


Det finns en hel uppsjö av olika slags ridhandskar, som en ljungel! Dock en ganska angenäm ljungel. Det tråkiga är kanske om man lägger 300 spänn eller kanske mer och kvaliten visar sig vara kass.

Men jag har en stor favorit gällande ridhandkar och det är de på bilden ovan. Kingsland är märket och jag bara älskar dom! Känns som att ha ett andra skinn på sig. Man får bra grepp om tygeln, det är bra kvalitet och helt enkelt supersköna. Nu har jag nästan använt mina dagligen i flera månader och inte förens nu börjar man se att dom ser slitna ut.Handksarna ligger mellan 450-500kr och finns bland annat här
Men jag kan verkligen rekomendera dessa, jag har i alla fall bara varit supernöjd med dom!


Svar på kommentar


Tänkte att jag svarar på denna kommentar i ett inlägg, kanske kan hjälpa andra också?!Jag hade faktiskt ingen aning om att man skulle värma compeed plåster! Kanske står på anvisningarna, men det läser man, eller? Men jag tackar så jätte mycket för ditt tips och ska absolut testa detta. För att undvika mina fina skavsår så har jag faktiskt börjat att linda mina knän med tunna benlindor och det har faktiskt fungerat. Kändes lite skumt de första gångerna men det blev vant relativt fort. Men klart att compeed skavsårsplåster är snäppet lättare!

Tittar snett!

Hej på er vänner! Hur är läget med er?

Här är det bra. Tycker bara att dagarna flyger förbi i en rasande fart, blir nästas rädd att JULI snart är här och sedan går det undan. Fast det gör det ju redan, i alla fall för mig. Men hoppas att ni som har sommarlov hinner njuta riktigt ordentligt och vi hoppas på att det härliga sommarvädret kommer snart.Idag har jag lyckats att skämma ut mig lite också, eller nja inte så att jag bryr mig. Men folk kan verkligen stirra på andra människor om det är något som dom anser är skumt med en person, som att gå runt i en mataffär och prata med sig självt. Fast jag kan säga att jag inte gick runt och pratade med mig själv i mataffären. Jag hade nämligen mitt bluetooth headset på mig och den är väldigt liten och syns knappt om man har lite hår över örat. Så där gick jag runt i godan ro och fnissade med showjumper i örat. Efter ett tag märkte jag att folk nästan gick omvägar runt mig och ni vet smygtittade över axeln när dom gick förbi. Vi ska inte prata om ett par som plockade lösgodis. Där sprang jag runt bland lådorna och plockade med spaden i högsta hugg och fnissade glatt. Kanske trodde jag gick på något. Så gick lite medvetet och petade på headsetet så folk skulle förstå att jag var en normal människa med en godisspade i handen som prata i telefon.

Har ni kanske råkat ut för något liknande?


snabba frågan

Vad tycker ni om denna stöveln från De Niro?
Själv så gillar jag den väldigt mycket! Annorlunda, men inte för mycket utan enligt min åsikt helt klart snygg!


Morning läsare! El förmiddag är det kanske...

img441 (MMS)

Morning läsare! El förmiddag är det kanske. Haha nu är shettisarna ute på en liten tur, ska få sin vaccinering idag. Tre hästars släpet kanns som en lagenhet med dom små i ;-)


En del av familjen är samlad! :-)

img440 (MMS)

En del av familjen är samlad! :-)


Finns det några?

Jag har en fråga. Finns det verkligen helskodda ridbyxor som man inte får ridsår av? Börjar snart misstänka nej. insidan av mina knän och där ridstöveln slutar är helt såriga och det är lagom med ajaj! Jag vet inte riktigt hur man ska vara skapt haha! Tydligen inte ha så beniga och smala knän som jag har.


Så här myspysigt kan det se ut efter ett ridpass! och nej kära ni, det är inte som jag klämmer med mina knän.

Problemet är den att själva sömmen där skoningen går lägger sig och bränner på insidan av knät och där mina stövlar slutar blir det liksom ett veck som inte gör det hela bättre. Har till och med försökt med Compeed fotplåster som till och med är tjockare och lite geliga, men sitter det kvar? Nope. Får kanske ta och prova med knästöd som vissa idrottare har, men frågan är om det går för stöveln?Något som inte skulle vara så fint är om det blir så på sina vita ridbyxor??

Någon som har ett bra tips eller någon som har samma typ av problem?Dressyrkillens favorit helt enkelt!

Tänkte att jag skulle ta och slänga in en ny kategori här i bloggen där just jag bloggar om saker som helt enkelt är mina favoriter. Kan vara allt från ridkläder till hästutrustning till hästar till ryttare ja helt enkelt allt som jag gillar! Vad tror ni om det?När jag satt och letade efter en pryl igår så kommer jag som vanligt ifrån själva ämnet och sedan slutar det med att jag kollar på sådant som jag egentligen inte skulle göra ifrån början. Någon som känner igen sig?

Men i dagens favorit så får ANKY schabraken eller paddarna pryda inlägget!


Varför dom är stora favoriter hos mig är för att de är av kanon bra kvalitet, färgen och passformen håller tvätt efter tvätt. Det värsta som jag vet är när kanterna krullar ihop sig när man tvättat dom första gången. Sedan så ligger dom verkligen kanon bra under sadeln. Jag har tyvärr erfarenhet av andra typer av paddar att dom inte ligger kvar när man inte kan sätta in sadelstroppar i ett fäste på schabrkaet. Men det har jag inte märkt av när det gäller ANKY schabraken. Sedan något annat som jag gillar är att de finns i massor av olika färger, men nu så bor man i sverige vilket resulterar i mer neutrala färger. Lyckades dock att hitta ett par "glada" schabrak hos www.charlies.nu som gör det hela lite roligare. Dessutom så görs det alltid lindor i samma kulörer som gör att man kan matcha både schabrak och lindor. Det finns även hoppshabrak i samma stuk fast med sadelstropparfästen. 

Så ett stort plus till ANKY shabraken. Priset på dessa är ca 600kr och finns bland annats hos www.charlies.nu och www.dressyr.com
Tjingeling!

Halloj på er! Hur är läget?
Här är det fin fint. Lite trött efter helgen så hjärnan har gått på lite lågvarv, men börjar bli lite mer människa. I söndags satt jag som domarsekreterare för Camilla Assarson på en nationell ponny dressyr från kl 12:00 till typ 18:00 så man var ganska trött i huvudet efter det. Men det var riktigt kul faktiskt. Man ser verkligen andra saker som man kanske inte ser när man står vid sidan om banan. Vi satt vid domare M och där var det väldigt avslöjande när det gällde den öppnan som skulle varea på den långsida, just om linjen blev rak eller svajig, om tvärningen för lite eller för mkt och så vidare. Sedan höra hennes resunemang på hur hon och varför hon satte de poäng som hon gjorde. Väldigt nyttigt ialla fall! Vad har ni sysslat med under helgen som var?


Så här såg det ut kl 5 på morgonen i söndags, var uppe tidigt för att hinna göra klart allt i stallet och göra lite hästar innan det var dags att vara på tävlingsplatsen! Älskar morgonen på sommaren!!!

På tävlingen så hade dom verkligen superduper fina priser till de placerade. Bland annat så hade dom mitt favorit pannband, som jag tycker är såå snyggt. Hittade faktiskt ett liknande på charlies webshop 

SWAROWSKI PANNBAND GULD MED SVART LÄDERSWAROWSKI PANNBAND LJUSBLÅ MED BRUNT LÄDERSWAROWSKI PANNBAND SILVER MED BRUNT LÄDER
Dessa pannband med tvåradigt shwarowski stenar. Favoritfärgen av dessa är de "guldiga, shampagne" färgade stenarna. Älskar dessa med lite större lite mer fyrkantiga stenarna fast själva pannbandet fortfarande är smalt. Men pannbanden kom från www.xtremehorsemakeover.com som dessutom gör pannbanden själv och man kan även önska förg och kombination! I mina ögon riktigt läckra!! Men måste erkänna att jag faktiskt dör lite varje gång man är inne på x-treme horsemakover, man vill bara ha såååå mycket!!


The days walking by...

Tjoho vänner! Är det bara jag eller låter tjoho lite knepigt att börja ett blogginlägg med?


Jisses vad dagarna är fullbokade just nu, så jag ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering, men efter helgen ska det vara back to basic igen. Det har varit häst som åkt till Norge och veterinärbesiktning, bygge av dressyrbanor inför helgens tävlingar och förberedelser med pollarna här hemma som ska tävla idag. I morgon så ska jag vara sekreterare för en domare. Skulle egentligen varit för Britt Hammar men det blev ändrade planer då Britt tyvärr inte kunde komma.

Jag fick i alla fall en kommentar på min snabba fråga som jag skrev häromdagen om hästraser som jag blev väldigt glad över!


Det är väldigt kul när man får sådana här kommentarer, men det blir en liten väckarklocka om att det faktiskt finns människor som läser det man skriver, vilket man  kanske inte tänker på när man bloggar och kanske inte de människor som man ibland skriver om som Thina i detta fallet! Jag arbetar själv för en perosn som har funktionshinder och jag blir verkligen sååå inspirerad av dessa personer på ett sätt man kanske inte annars skulle bli, att dom faktiskt klarar det som dom gör. Vilket gör att man känner sig väldigt dum om man skulle tycka att man har lite ont någonstans etc. Men tänk då dessa som kanske har ont varje dag och stöter på problem eller bara att veta, nu har jag ridit eller mockat och vet att kroppen tar stryk! Men gör det ändå för dom älskar det dom gör!  Det har fått mig själv till att dels vara så otroligt mer glad och uppskattar det ännu mer att jag har en fungerande kropp. Vad har jag att klaga över? Sedan dom som har funktionshinder och som jag har träffat på dom som möjligheterna på sådana sätt som vi utan funktionshinder kanske tar för givet. Det finns så många skickliga och duktiga ryttare och tränare som har funktionshinder, men som aldrig uppmärksammas. Hur många vet till exempel om hur det har gått för vårat handikapslandslag? eller hur det har gått för dom i paralympics? bara av att nämna ett par? Jag har blivit så mycker mer uppmärksam och medvetande om dessa personer sedan jag börjde där jag är och tycker att det är för lite uppmärksamhet för dessa personer och deras framgångar. För mig ska dom ha en eloge för vad dom gör, både för sig själva och för andra!


Jag hoppas inte Thina tar illa upp, men var tvungen att googla lite och fann denna bilden på hennes hingst Thijs och till min förvåning så var det exakt så här jag minns dom sedan uppvisningen dom gjorde som jag såg för kanske 10 år sedan. Tack Thina för din kommentar och för att du inspirerar inte bara mig, men säker många andra också!TIPS for you!Erbjudandet gäller till 30/6-2011

EL4408

Till den som kanske är ute efter färgshocker så har dom pannbandet ice från Catago till kanonpris!


Places for World Cup(Info från tidningenridsport.se)
Dressyrens världscup 2011-2012

Samtliga tävlingsplatser och datum för världscupen i dressyr 2011-2012 har fastställts av FEI.

Västeuropeiska ligahttp://publishme.se/664105/entries/article/new/n
2011
20-23 oktober Odense, Danmark
28 okt-1 november Lyon, Frankrike
25-27 november Stockholm, Sverige
13-14 december London, England
14-18 december Frankfurt, Tyskland
26-30 december Mechelen, Belgien

2012
19-22 januari Amsterdam, Holland
16-19 februari Neumünster, Tyskland
23-26 februari Göteborg, Sverige
18-22 april ´s-Hertogenbosch, Holland FINAL

Tänk att det faktiskt kommer gå ganska så fort tills det är både Globen och Scandinavium  igen! Tyckte liksom det bara var ett tag sedan det var falsterbo och snart är det dags för att Springa runt där nere och svettas!! Någon av mina läsare som ska till Falsterbo??


Ingen uppmuntran....

Hej på er vänner!! Hur är läget med er alla? Här rullar det på och allt är bara så mycket bättre än igår. Fick en mega migrän attack så jag visste knappt vart jag var, den senaste tiden så har det bara sagt pang så fort kommer det, men det lättade tack och lov under kvällen sen.Jag hade fått denna kommentaren tidigare idag. Jag håller med, det är säkert gör tråkigt att jag inte uppdaterar lika mycket som förut. Men som jag har skrivit i tidigare inlägg så har jag en del att göra. Det är därför det är såå tråkigt när inte mobilbloggningarna fungerar, med hjälp av det så kan jag ändå hålla bloggen uppdaterad och när inte ens det fungerar så blir det vissa dagar ingenting här på bloggen. Tro mig när jag skriver att det känns verkligen skit tråkigt! Sedan som jag skrivit tigigare så håller jag på att kolla upp med byte av bloggportal och det tar sin tid, håller på att planera intressant läsning till er med bland annat frågestunder men det håller jag mig med tills vidare för att se vad showjumper kommer med så det inte blir för likadant! Vi har trots allt ett väldigt lika tankesätt om många saker haha. Så det finns saker som ta sin tid och en del för att bloggen ska bli bättre framöver. Att få en sådan kommentar ovan är inte driekt till någon uppmuntran heller, ni får jätte gärna komma med saker ni skulle vilja läsa om eller något annat som gör det inspirerande till att blogga på även om man har lite tid och inspirationen dalar om dagarna för huvudet är fullt upp med annat. Men ber om ursäkt för dålig uppdatering.

Annars så springer dagarna på här må jag säga, planerar veckan för fullt med både hästar och mig själv. Under helgen kommer jag bland annat att vara en del på Lilla Edet´s ridklubb för att hjälpa till på ponnydressyrtävlingarna som sker under kommande helg. Ska bland annat skriva för Britt Hammar när hon dömer en nationell klass, har skrivit för henne tidigare och ska blir kul att träffa henne igen.

Nu ska jag dra ner till stallet igen, men måste bara visa ett par bilder på våra supersöta katt och kanin bebisar!
Trött man blir!

På att inga av mina mobilbloggningar fungerar!!

Ja, 36 plus säger termometern idag :-) jag...

img225 (MMS)

Ja, 36 plus säger termometern idag :-) jag klagar INTE ;-)


Eldsjäl

Att lågkonjukturen har slagit hårt på många går knappt att gå miste om, även om det vänder här i sverige så finns det fortfarande länder som har det svårt. Inte minst dom som har djur att föda dessutom. Inte heller blir det lätt att sälja djur i ett land där de flesta är drabbade. Jag kan inte sätta mig in i hur man själv skulle resonera eller göra i ett sådant läge, det krävs nog en egen erfarenhet för att kunna sätta ord på det!

Däremot så finns det eldsjälvar som vill hjälpa till.


Här får ni för er som inte sett det innan, se en intervju av Dennis Lynch som har i ett välgörenhetsprojekt samlat ihop 150:000 euro för att hjälpa de utsatta hästarna.Källa
En stor eloge till Dennis!


snabba fråganNew day, new question.

Förutom ridhästarna så finns det en typ av hästras som jag tycker är så fina att titta på vilket jag nog inte är ensam om. Det är Friserhästen.


Bild lånad från google,se sök friserhästen.

Jag tycker dom är riktigt vackra hästar. Deras attityd, deras hållning och sättet till att bara vara gör att jag tycker dom är fasionerande att se på. Så vill jag se ren uppvisning så kollar jag gärna på friserhästarna. Kom ihåg när jag hjälpte till att premiera ardenner förr så kollade jag alltid på friserhästen när det var dom stora premieringarna. Kommer aldrig glömma när jag såg en uppvisning av en tjej som heter Tina och jag var kanske 13 år när hon red runt inne på banan. Till en fantastisk musik så blev hela publiken trollbunden av den maffiga hingsten och ryttaren hade en jättefin härlig klänning som la sig som ett täcke över hästen. Men det som nog gör att jag kommer ihåg detta så väl var när spikern sa att ryttaren var förlamad från midjan och neråt. Men fick denna stora hingst till att flyta fram över banan. Så får jag välja en hästras som jag tycker är en av de vackraste så kommer frisern med för min del!

Så, vilken ras tycker du är en av de vackraste att titta på?


Dagen började med brunstkoll på kliniken m...

img220 (MMS)

Dagen började med brunstkoll på kliniken med det andra stoet och i morgon kommer det en ny kille på burk ;-) hur har ni det idag?


snabba frågan


Nu var det ett tag sedan, så hög tid att ny kommer upp va? ☺ Det finns oändligt många kürer som har ridits en del tycker man om och en del tycker man mindre om! Men en av alla kürer som jag faktiskt tycker om är küren med Steffen Peters & Ravel. Tycker musiken är kanon i sambandet med vägarna och byte av musiken i küren. Men framför allt passar den ekipaget och här är det i alla fall inte bara en massa "svenska visor" om ni förstår vad jag menar. Detta är nog inte det bästa klippet som finns. Det jag ville ha haft med gick inte att bädda in då den koden var spärrad. Men ni kan kolla på den HÄR och det känns som att publiken i denna videon håller med. Tycker det var kanonkul och det verkade inte störa hästen att publiken satt och apploderade mitt i programet. Dessutom är det bättre ljud på den videon! ☺

Så dagens snabba fråga blir helt enkelt. Vilken är den favorit kür?
Meningen är min....

Hej vänner!
Hur är det med er alla? Strålande soool idag också, här var det klass 1 varning igår om åska etc, men ingenting hände. Lika skönt det. Även om jag kan tycka det är fint att kolla på över sjön. Jag sitter säkert i och med att lägenheten jag bor i är i samma byggnad som ridhus och stall, där till och med boxarna är jordade så inte de ska kunna bli strömförande och åskledare är nergrävda bort i från byggnaden, plus att vi har sjön en pytte bit bort. Så att det ska ske något med åskan här är jag ganska så lugn över.

I vanlig ordning satt jag och surfade omkring lite när jag hade lite lunch och fann en tråkig artikel på tidningen ridsport.se

Efter jag hade läst detta inlägget så tänkte jag bara "Stackars flicka" Här får hon vara med om sin dröm i programet "Kvällen är din". Efter dom hade visat mötet mellan Denice och Malin så kommer Martin Sten mark med en jacka och en ridhjälm som han sedan säger till Denice är en gåva från Malin Baryard. Men detta var då tydligen bluff. Det är givetvis tråkigt för både Malin och framför allt Denice som säkert trodde att det var en gåva från hennes största idol Malin till bara henne och sedan får reda på att det bara var påhittat! Snacka om att ta kakan från barnet. Det blir ganska tråkigt på Malins sida också då det inte ens var sådana saker som hon själv använder som hennes sponsorer "ger" henne. Att då säga att det är dessa saker som Malin själv använder och då gör reklam för andra märken kan jag tänka mig att hennes sponsorer inte blir specielt glada vilket inte är kul för Malins del. Riktigt tråkigt. Men mest känner jag för denna stackars lilla tjej som trodde sig fått en personlig gåva från sin idol men som i själva verket var påhittat. Hade ju bara varit lika bra att programet "kvällen är din" sagt att här får du en gåva från oss och inte från Malin Baryard och därmed slippa göra en liten tjej både ledsen och besviken.


(bilden hittad på www.resume.se )
RSS 2.0