Brain brake



Jag känner mig lite som Homer just nu!! SEG SEG SEG. Att det 'är söndagkväll känns i hela knoppen. Men jag ska ta och göra lite mat, duscha och sedan titta på någon film tänkte jag. Alltsåladda batterierna för en ny vecka!! Every day gives me something new....

Vad gör ni en söndag kväll som denna??




Söndag!!

Då var man hemma och varit nere i stallet nu på förmiddagen och ordnat stallet.Pussat på hästarna givetvis, har jue inte sett dom påtvå dagar! Man blir verkligen helt galen av att inte vara nere i stallet. Som jag brukar säga tll mamma, de enda barn barnen hon får är med fyra ben och päls!

Igår var jag som sagt på göterborg horse show och som tur var hittade jag biljetter till kvällsföreställning alltså küren!! Var jätte roligt att se men den som jag var mest intresserad av att se var Minna och Larina Höm.

Patrik kittel på Scandic gjorde en jätte fin ritt!! Det var verkligen dom två igår! Han hamnade på en 2:dra plavering så hejja sverige!

Men nu så måste jag hoppa ner till stallet igen och fortsätta!!



Minna Telde på Larina Höm




11.805 åskådare påkvällen för att se dressyren!!




Time to leave!!

Kör på hatten idag och en enkel randig tröja från H&M samt lite sparkling armband!



Hörs senare vänner!!

Horse show kallar!!


Halloj!

Hur mår ni där ute i slasket??

Jag håller på att smått göra mig i ordning för att dra ner till stan om en stund!!
Ska ta och ta en fika för att sedan vandra vidare till Göteborg Horse Show och kika runt på mässan. Planen var jue att jag skulle åkthem över helgen så inge biljetter för min del!! Men mässan får väl duga helt enkelt. Dressyrenbörjar inte för kl 20:00 i kväll heller och håller säkerligen på ett par timmar och därefter åka med chefen hem!

Ska fortsätta göra mig i ordning vänner!!

Hörs senare!


Wops!!

Hej darlings!!

Förlåt för dålig uppdatering, men har bara inte orkat idag. Jag kom i alla fall in till stan igår för att kika på bio och mening var att jag skulle åkt hem idag men så vart inte fallet utan jag ska tydligen ut och chakea ute på dansgolvet i kväll. Dock hade jag inga kläder med mig för utgång som jag hade velat ha, men det får gå ändå! Var runt och kikade på stan idag men FANN INGENTING att ha på mig ikväll!! Men vem tänker på det när man ändå står på ett mörkt dansgolv! Im i Right eller??

Ja hoppas att ni har det bra där ute och att ni har fått en bra start på helgen.

Kommer att blogga mer i morgon sweeties!!



KRAM TIMMIE

Varför?

Jag orkar inte mer!! Vill inte mer!!!
Det snöar igen! Inte lite heller utan MASSOR. Att komma in tillstan känns ju föga, men finns dock ett litet hopp inom mig som fortfarande stussar runt!

Hästarna är i alla fall klara för idag, får vi se när chefen ringer. Dom har varit på Göteborg Horse Show idag.


(GHS)

Är det någon av mina läsare som är eller ska dit??


Pssst!

Ni kan fortfarande rösta om ni inte redan har gjort det!!



Klicka på denna texten för komma till röst sidan, snäckan till höger klickar ni på för att lägga eran röst!

 


Tankad

Då var man tankad, ja inte tankad somni kanske tror utan med mat!! Något som jag verkligen har lärt migoch framför allt när man arbetar med hästar är att äta bra så man orkar arbeta!! Lyssna på den visa Melanoz vänner! =0)



Nu ska jag ta och dra ner till stallet igen! Jag vet att jaginte har bloggat så roligt idag men måste arbeta på lite om jag ska hinna åka in till stan, om det nu går vill säga! Annars så kommer jag banne mig gå!!


Damn

Är så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen och maten tar evigheter på sig att bli klar!!!

Nu såkommer det mer snö!! Kan säga att det inte blir någon hemresa för min del i morgon, igår tog SJ in militären för att häjlpa till att skotta väklar och spår!! REDAN! Det var liksom 1 vecka sedan all snön ko, hae dom varit lite snabba så kanske dom hade klarat av den snön som kommer nu....

Jag Hoppas innerligt att jag kan komma in till stan i eftermiddag kväll! Ska på bio och se åskviggen tänkte jag!

Men känner att jag behöver komma in till stan och se lite folk!



Någon mer än jag som ske den ikväll??


Fryst



Hej vänner! Sovit gott??  Jag har i alla fall, fast jag fryser något så grymt idag att det finns inte! Det är dags för mig att gå ner till pollarna och börja dagen. Mocka som attans såman få upp värmen.

Hör senare!


Vad gör man!!

Jag letar fortfarande förgäves efter ett sätt på att komma hem över helgen. Planen var att jag skulle åla hempå fredag och packa ihop lite saker som jag vill att min mor ska komma upp med eventuellt nästa helg samt passa djuren på söndag då dom ska ivägpå utställning. Men detta verkar förgäves!!

Klicka här för att se försenade och inställda tåg
Specielt när man klickar på den texten ovan inne på SJ´s hemsida. Där står det att nästan alla avgångar från Göteborg är antingen försenade eller inställda. FORTFARANDE jag menar Come on!! Visst dom kan inte rå för vädrets makter, men hur lång tid ska dom ha på sig för att återställa allt?? Det som är mest tråkigt är att avgångarna till just dit jag ska är tydligen mest drabbat.Satan i gatan på ren svenska, Men det är klart att med dom godsvagnarna till tåg man får åka på den sträckan inte kan klara av snö!!



BLÄÄÄÄÄ


The weels on the bus goes round and round



This gay singen over and over again in speakers at the moment!


Aj aj!!

Mätt i magen må jag säga!! Varför ska man äta för mycket när man är så hungrig, varför inte bara nöja sig med att bli mätt i stället för propp mätt?? Helt galet!

Sitter och väntar på lite kaffe faktiskt, tro det eller ej, men jag sover faktiskt bättre om jag dricker kaffe på kvällen. Skumt jag vet....

Onsdag har det i alla fall varit idag, Strålande sol och ett skottat ridhust tak, känns bra helt enkelt. Dock orkade inte killarna göra hela ridhuset så dom ska komme en stund i morgon också.. Hästarna fick i alla fall bli longerade idag, den ena han jag longera med skottkillarna hade Lunch och de andra två nu på kvällen. Vi ville helst inte vara inne i ridhuset under tiden dom skottade, låter ganska så mycket, Som i en förstorad plåtburk ungefär.

Hur har eran dag varit vänner??


Mat!!

Håller på att laga mat just!! Får bli spagetti och köttfärsås ikväll! orkar inget annat!  

Vad äter ni ikväll??

Hörs sen vänner!!


Tack

Dags att dra ner till stallet igen!!

Ska bland annat se hur det är på taket! Dom har hålltpå hela dagen där uppe, snacka om styrke träning, 83-84cm snö var det på taket! Jesus! och vi som var runt och tittade och inte trodde att det var så mycket!!

Sedan vill jag bara Ge er et STORT TACK och en kram som hjälper mig och röstar på i tävlingen om en dator! Det gårfortfarande och rösta, Jag är den enda killen som ligger med i topp 5 listan i OUTFIT tävlingen! WIHO får det faktiskt bli på den!! Tycker ni inte att en kille borde kunna vara med och vinna en oufit tävling, jag menar hur ofta händer det!!!



Så klicka här och var med och rösta!!
(klicka på snäckan som är till höger på sidan ni kommer in på och lägg gärna en kommentar så jag kan tacka er!! glöm ej att skriva in eran blogg om ni har någon!!)

 

 


I väntan!!

Har lunch just nu!! Har diskat och plockat undan lite,väntar på att maten min ska bli varm. Får bli lite från frysen just nu! Orkar inte ställa mig och laga lunch!!

Jag han ner och Longera en häst innan i alla fall. Det är som så att vi har tre nissar på ridhust/stalltaket somskottar undan snö. Inte skoj att vara inne i ridhuset med hästarna då det låter som lavinras gånger hundra där inne. Hörs ända in till min lägenhet till och med, Men bättre det så man blir av med all snö så man kan vara lung senare. Det är flera ridhus och andra stora hallar som rasat samman på grund av all snö som ligger på taket.Ska det dessutom komma ännu mer snö eventuellt regn såblir det jobbigt. Men inte för oss för vi kommer inge snö ha på taket!! Tack för dom som vågar sig stå på det enorma taket. 




Ni glömmer väl inte!!

Att rösta på mig???




Tycker ni om outfiten jag harpå mig på bannern ovan, lägg då en röst!!! Den som leder har bara 12 röster och det bore ni kunna hjälpa att slå?? Så alla ni darlings därute, släng in en röst genom att klicka på denna texten och för att lägga rösten kickar ni på den lilla snäckan som är nere till höger på sidan ni kommer till!!!

Ni får gärna skicka en kommentar om att ni har röstat och glöm inte eran blogg om ni har en så jag kan kika in på den!!


tome for



Skulle ha publicerat detta inlägget häromdagen men då sega givetvis blogg.se men tänkte ta och slänga upp den nu!!

Jag gjorde Pilaf häromdagen eller persikokyckling som man säger på svenska!! Supergott och super enkelt!

vad som behövs:

Kycklingfileér
Ris
Persilja (ej nödvändigt)
Persikor (på burk)
peppar
salt
ketchup (rejält)
lök
soya sås

Gör så här:

Börja med att koka kycklingen om den är frys i ca 10 minuter, eventuellt längre. Är den inte fryst så går det bra att göra vid den i stekpanna så den blir lagad. Bryn sedan löken. Blanda sedan löken, kycklingen,ketchupen, salt, peppar och lite soya sås efter smak. Tilsätt något av spat från den kokta kycklingensamt allt fruktspa från persikan. När allt sedan är klar tillsätter du persikan.
Serveras med ris.

Såsen blir som sötsur sås och bli kanon gott! Enkelt, snabbt och inte allt för dyrt!

Hoppas det smakar!


God morning!!

Hej Sweeties!!!


Har varit upp en stund ochätitlite frukost, ska snart ta mig ner till stallet.Men har fått svarat på lite mail undermorgonen. Jag har även lite Herbalifekunder att ta hand om!!

Har ni sovit gott där ute då??



 


Melanoz behöver er!!



Det är åter dags att be om hjälp till mina darlings till läsare där ute! Jag är med och tävlar om en pc
Eee pc seashell.  Tycker ni att min outfit som jag har på mig i fotot ovan?? Tycker ni JA så klicka på bilden eller denna texten för att lägga en röst på mig och min outfit!!

Love you all!!!


T Ä V L I N G

Då var det dags att tipsa om en ny tävling där jag självklart är med och deltar!!

Läser henne blogg dagligen och tycker att hon är en grym bloggare så om ni inte vill vara med och tävla så kika i alla fall in på hennes blogg!!

T Ä V L I N G E N handlar i alla fall om en vinst om en header till bloggen samt en enklare design!! Jag är med och deltar, ibland så behövs det en uppfräschning och vad är inte bättre än en nu header och design!

Så hoppa in till CONLER.BLOGG.SE som driva av tjejen Madicken, skadar jue inte att klicka in och läsa henne blogg! Som sagt en grym tjej so står för sina åsikter och som ärlig. Behövs verkligen i bloggvärlden!! GO GIRL!!




Bild från google.se


Something new!!



Har lagt till en ny sak här på bloggen. Tänkte ta och testa en ny funktion Fråga mig!! Där kan jag enkelt svara på era frågor snabbt och enkelt, dessutomså kan ni gå in och läsa frågor som jag har svarat på!


Ska ta och testa den ett tag och se om det är något som kan fungera och vad NI läsare tycker!! Ska verkligen ta och göra den härbloggen bättre skärpning Melanoz. Men man kan säga att jag börjar med denna nya funktionen!

Ni hittar frågerutan längre ner på vänstersida med en lilla ram runt! Precis som på bilden ovan!!


Mössa, fleece sheck!

Dags att gå ner till stallet igen!
(undrar hur många gånger jag har skrivit de orden)


Mössan är på,fleecen är på, polotröja på!! Redoför att motstå kylan!!

hörs senare vänner!!


Annons

Timmie Melanoz erbjuder träning av unghästar, utbildade hästar samt konvalescenter. Även förberedelser inför 3 årstest, kvalitetstävlan. Träningen planeras utifrån hästens ålder, kondition samt utbildningsståndpunkt i samråd med hästägaren. (Gäller även ponny)

Hästen erbjuds full inackordering i en härlig miljö på Larsereds Gård utanför lödöse.

Jag själv arbetar för och bedriver min verksamhet hos Lotten Aronsson. Som hennes elev får jag daglig hjälp både med hennes egna hästar samt hästar som jag har på träning.



För mer information kontakta



Timmie Melanoz
0735-293641
[email protected]

 

För referens kontakta

Lotten Aronsson
0706-095121

och/eller

 

Bo Åhman
0705-573149 eller 0431-73149
Grand Prix ryttare samt internationell dressyrdomare


   

from spotlife to wordpress



Bye bye spotlife! Bloggerskan Wysteria ska byta bloggplattform från spotlife till wprdpress. Anledning är den att hon inte tycker att dom håller vad dom lovar! Läste även en kommenar som någon hade skrivit till det inlägget att hon också funderar på att sluta blogga för Spotlife av samma anledning samt att det kostar tydligen 600kr per år att blogga för spotlife! Why undrar jag men det är kanske av service anledning. Men om man nu får lov att blogga för spotlife så borde väl det ändå ingå, eller??

Jag som trodde att alla ville blogga för spotlife!!

Är det någon annan som hört något liknande om spotlife??

Till er ärliga!



Ibland så undrar jag hur människan igentligen fungerar. Ganska fashinerande av att vi kan ha så olika åsikter. Men något som jag verkligen har funderat över är hur folk kan bli så hysteriskaöver en blogg/bloggaren/bloggerskan bakom den.

När jag började blogga så var bloggen otroligt liten, skrev bara om min dag fö mina närmaste så dom kunde gå in och kika. Hade inget mål inget krav på min blogg. Sedan så växte den och bloggintresset kom upp.

Idag så följer jag flera bloggar och har rätt såmånga läsare för att vara lilla jag. Men varför får man inte blogga om saker man vill blogga om utan att så många ska bli så elaka i sina kommentarer och bara vara allmänt dumma! Specielt tycker jag det är tråkigt till dom bloggar som verkligen är ärliga mot sig själva och i sin blog till er läsare! Om man nu inte tycker om en viss blogg. Varför läser man den? Varför fortsätter man och irriterar sig genom att läsa den och lägga ut onödig energi! För mig är en ärlig bloggare en förebild. Att man vågar stå ut och stå för sina ord i sin blogg mot alla som läser den!

Visst är det skillnad mot att provocera och vara ärlig. Många säger att om man ska blogga så måste man vara en bra förebild. Men för vem?? Det är omöjligt att vara en förebild för alla. eller är det inte så? I och med att alla har olika åsikter så är det svårt att vara alla till lags. Så länge man inte är dum och går till personangrepp så tycker jag man ska vara ärlig. Att hänga ut människor i sin blogg är inte heller rättvist. Men come on! Tycker ni inte om bloggen så skit i att läsa den för era kommentarer bry dom ändå inte ryggen.

Om dom gjorde det tror jag att vi inte hade haft några storbloggare som kissie, paow, dessie,blondinbella och många fler.

Stå på er kära bloggvänner somskriver därute!! Låt inte några dumass komentarer förstöra eran lust till att blogga! puss på det!


Snabbis!!

Har bara en liten stund på mig!

Sitter och dricke rlite snabbkaffe just nu innan jag ska hoppa ner till stallet coh släppa ut lite ponnysar!! Solen skiner INGEN snö som trillar ner! Ridhuset/stallet står fortfarande kvar! LOVLEY!!!

Hörs Senare vänner! Ville bara säga hej!!


mobilbloggning. det...

4a188180fb979257c198db96eeba4223.png

Kolla varifrån!

mobilbloggning. det är mer eller mindre omöjligt inne på blogg.se just nu. försökt att skriva ett inlägg i evgiheter men de kan inte ladda upp sidan "504 gateway time out" morr wordpress nästa kanske? två vänliga själar kom med en film idag HSM 2 tänkte ta och börja se den men lär säkerligen somna! sov sött vänner kram timmie


Svin

kallt är det!! Seriöst kallt också!

Men en sak som är så LOVLEY, slutat att snöa och kommer det mer ja då lovar jag att jag är redo med hårfönen!!!! För på min trapp är det slutsnöat!!

Ska ta och laga lite Pilaf tänkte jag, har sagt det i evigheter men har alltid gjort något annat.Men ikväll är det andra bullar och för er som inte har en aning om vadPilaf är så är det Persikokyckling på svenska. SO DAMN GOTT kan ta och lägga upp receptet här lite senre! Melanoz säger mumms alltså!


Reloaded

Dags att dra sig ner till stallet igen. Har laddat om med macka och kaffe samt sett öve rmin farm på facebook. Det är viktigt!!


Man får väl använda webcamen ibaland =0)

Hör senare vänner!!


Snösting

Om man kan ha solsting så kan man väl få snösting??


(klicka på bilden för att komme till sidan)

Jag är i alla fall inna på sidan Smartbyglasses.se och skeckar in solglasögon! Ja, jag längtar efter solen. Denna sidan har alla stora märken som GUCCI, PRADA, ED HARDY, D&G, DIESELoch MÅNGA fler märken till ba priser!!

Så vill ni leta efter typiska sommar accessoarer kika in på smartbyglasses.se
Dom har även linser och vanligfa bågar också!!  

Gucci Solglasögon
So Melanoz style.


Blä!

Dagen har varit ytters uppiggande, Därav bloggningen under dagen (ni hängde med på ironin?)
Så mycket snö som befinner sig där ute har jag då aldrig varit med om, jag överderdriver inte ens!! Helt sjukt!

Kvällen bestod av att vara nere i stallet och pyssla om vännerna där nere för at sedan hoppa in i duschen och laga mat till melodifestivalen. Thank god för svtplay.



Dock blir det mer lyssna än att titta! Jag får nämligen titta på "tv" via min minilaptop, ingen större hit kan jag säga haha!! Men bättre än inget. Snön får ta all klagan för närvarande

  

Fin tv va??

Vad tyckte man omkvällen melodifestival då?
Jag missade Alcasars nr när jag var inne i duschen men dom är nästan alltid bra! Men utöver dom så tycer jag att Darin hade denbästa låten men kanske inte showmässigt. Den ändå bästa hittils är helt klart Eric Saade!


Men det jag är mest sur på under kvällen är att min facebook har krånglat och har inte kunnat logga in på min farm!! GALET! Jag vet, innan så förstod jag inte hysterin över farmville, men idag så började jag på en egen och jag tror mest att det handlar om vinnarskalle helt enkelt. Man vill levla upp hela tiden.....Ack i fall man inte hinner skörda!!

Nu ska jag i alla fall ta och besöka sängen och försöka sova lite. Känns dock ganska så illa just nu, var trött för en stund sedan och nu pigg. Övertrött kanske det kallas. Brukar ändå ligga i sängen vid senast 22 på vardagarna!! Gud vad jag babblar på! Bloggningen som inte blev av idag kommer tydligen nu!

Hörs i morgon vänner!

Sov söt.





Inte en skoj!

Man skrattar inte direkt av glädje utan mer att hjärnan får spykiskt kaos som gör att man skrattar åt detta!!
Det första man gjorde givetvisnär man hoppade i skorna och skulle ge pollarna sin frukost att göra en missberäkning av hur djup snön kunde vara och trillade ner i det vita för att kräla runt som en säl i myskläder för att ta sig upp igen. Att hitta gödselstaden var som att leta efter en nål i en hö-stack!! Vadå en tsunami av SNÖ!

Melanoz today!




Sitter och laddar upp för nästa etapp med kaffe och choklad, tyckte att jag förtjänade det faktiskt!!

Hur många av mina läsare är insnöade idag??


Saknad



Min lilla sessa!! Fick en plötsligt stark saknad efter mitt lilla troll! Hon hade säkert velat vara här och hållt mig sällskap framför en film!!!

Men nästa helg så ska jag busa massa med dig!


Lackat!

Ihop, ja nästan!!

Kan tydligen inte se serien på tv6play som jag börjat följa, legend of the seeker. Får väl bli att man har Lets Dance på i stället! Fast någon som kanske har en inspelningsbar DVD???



Pratade precis med mamma och med videosamtal för första gången om min lilla hund blev precis till sig när hon hörde mig men inte hittade mig!! Gud vad jag saknar min lilla sessa!!!

Men nu ska jag ta något att äta vänner!!

Hörs senare!


Dagens

Shopping online på shoppinggatan

Tänkte ta och göra en dagens bestående av ett tips till en kanon sida!
Ofta sitter man och googlar runt och letar efter måfå när man är ute efter något specefikt eller bara inte kan hitta hemsidan.

Shopping Gatan hjälper i alla fall mig!

Dom har alla bästa webshopparna och med hjälp av sökverktyg så kan du leta i alla webshoppar samtidigt! Super bra och super enkelt!! Allt samlat på ett ställe!

Man kan även få present tips, inspiration och ideér!!

Sidan finnder du här


Vem är du??



Den frågan ställer jag mig ofta när jag är inne på min ansiktsbok. Har ganska så många vänner där men säkerligen hälften av personerna har jag ingen aning om vilka det är!!

Fattybom skrev ett inlägg tidigare idag om detta och det fick mig att tänka lite på detta. Jag känner igen många men flera stycken har jag faktiskt mer eller mindre ingen aning om vilka det är, man får liksom inte ens ett hej det är jag som bla bla bla kommer du ihåg mig?? Håller helt klart med Simoneom detta. Nästa gånge jag får en förfågan så kanske jag skulle tänka efter och se om jag känner personen i fråga, för vad ger det mig eller personen att ha en som vän på fejjan om man aldrig snackar där utan bara finns där för att.....

Känner du igen dig??

Inlägget som fattybom skrev finner ni här


In the dark!

Jahopp! Roligt värre! Strömmen gick för ett tag sedan, gud vad roligt med fredag!!!!
Hoppas att den snart kommer tillbaka, håller tummen!!

Ska ta mig något att äta i alla fall! Macka får helt enkelt bli bra!

Hur har ni det där ute i snön?


Åter!

Då har man laddat om!

Dags att dra sig ner till stallet igen! Älskar att bo precis ovanför stallet,smidigt,enkelt och nära. Man kommer alltid dit!

Fastblir nog till att skotta lite till insläppet av hagarna, domskottade bort snön i morse (TAACK FÖR DET) men det blev lite vallar in till hagarna så bäst att ta tag i detså slipper man drunkna!

Hörs senare vänner!!


Ironin!

Vaknade med ett strålande humör och man verkligen längtade efter frukosten och den vita härliga snön som ligger utanför. Att sedan ta sig ner för den icke hala trappan för att efter det börja med gymnastik, baletthopp över snö vallen. Som sagt jag älskar ju snö!

Något annat som ligger mig varmt om hjärtat är när mobilen ringer i natten pecis när man håller på att slumra till. Men det bästa är om den ringer igen för att man inte svarade den första gången. Sova kan man göra när man är död och begraven. Men en sak som gör att det verkligen pirrar i hela kroppen är när man precis har somnat om efter glädjeruset man fick av att telefon ringde är när sms signalen börjar ringa! Jesus säger jag bara sådan kick!!! Men hinner man inte svara på det sms:et så är det så härligt när man får ännu ett........

God förmiddag vänner!!




Sleep

Dag för sängen vänner!!

Bli spännande att se hur det ser ut i morgon när man sticker ut huvudet!!

Sov sött!


Avatar!

Facebook och dess grupper! Vad förvånar? Mnga grupper är lika betydelsefulla som dammråttorna under sängen. Men denna gruppern var faktiskt lite rolig. I alla fall bilden!!

facebook gruppen finner ni HÄR

IF MR. BEAN WAS IN AVATAR HE WOULD LOOK LIKE THIS!!

IF MR. BEAN WAS IN AVATAR HE WOULD LOOK LIKE THIS!!


Ganska likt tycker jag!!


Wiho!!



Kanske på tiden att någon kan säga vad man tycker och tänker om kändis kissemissen Kissie!! Fågan är dock om det är sanning i deras gräl eller om Amir verkligen är trött på kissemissen?? Jag själv kan ärligt säga att jag börjar drömma mardrömmar om hennes boobs snart! Dom är ju överallt!!!! Hur många artiklar och tv program har dom inte ploppat upp i? Vad består hennes blogg av?? Jo hennes damn tuttar och det börjar bli så uttjatat! Finns det någon annan svensk kändis som har fått sådana rubriker efter en bröstoperation??


(Bild från kissie.se)
Undrar hur folk kommer att bemöta henne när tiden som storbloggare är över?? Tycker synd om bruden.....

Vad tycker ni??



Asg förlänger livet

Fast jag kanske inte as garvade men skrattade det gjorde jag!!

Fick ett roligt mail från mamma med en massa bilder "missa inte texten tlll varbild" stod det!! Men jag är bara tvungen till att lägga upp ett par bilder som var i mailet!


Harlem Globetrotters, här kommer jag!!


Party, party, party!!



Katt!! Vilken katt? Jag ser ingen katt??



Hej! Vill ni bli mina nya vänner??




Peace....



Galen färdighet!




Var massa flera bilder, men orkade inte lägga upp alla, men här var en del!!


Phust!

Snö och massa blåst!! Sådan dålig kombinationatt det finns inte! Kanske skulle passa på att fira Jul & Nyår så har man liksom gjort det för i år......

Nu ska jag ta och göra mig lite mat, fast känner mig dock inge hungrig med det får jag allt lov att bli, äta bör man annars dör man. 

Hör senare vänner!!


Time

Jupp, man är mätt i magen och det är dags att traska ner till stallet och inleda eftermiddags turen.

Kan säga att fast jag inte var så förtjust i Hurghada så skulle jag tänka mig att åka dit typ NU!!!





SOL, SOL, SOL, SOL, SOL!!!!!

Hörs senare vänner!!


Men LÄGG AV!!

Jag skrev för ett tag sedan att man bara skulle gilla läget. Men nu vet i f*n!!

Det ska som sagt komma mer SNÖ, har börjat att snöa lite här men blåsten är ju den som är värst och klimatförändingen skulle göra så att medeltemperaturen skulle gå upp och inte ner!!!!

Undrar hur detta kommer att sluta!!



Snart får man väl besök av detta gänget!!


Better than nothing!

Så, kvällen för mig börjar närma sig mot sitt slut. Har haft roligt med cd-spelaren och lyssnat på en drös massa skivoroch sjungt med i massa låtar man trodde var glömda, men inte här inte! Så allsång eller wanabee allsång i lägenheten här uppe. Kan dock erkänna att det kunde ha låtit bättre, men man får väl nöja sig med att man har rytmkänsla i alla fall. Right??

Någon som vet hur man hamnar ur en HSM trans???

Sov sött vänner!


upp till bevis

Igår så inhandlade jag faktiskt glass! Trots den nya istiden som omringar vårat land.

Men tummen upp för ICAs Slection, Double Chocolate & Almond. Älskar som sagt choklad och den var faktiskt helt okej! Budget glass =0)



mumms


Tudelu!

Jopp, sant. Har klarat av att INTE blogga unde HELA gårdag samt idag! Ärligheten är att jag inte haft någon motivation eller bloggintresse alls. Men ikväll kom den tillbaka, men jag ska hålla på mig själv och faktiskt bara skriva detta inlägget för att köra på i morgon! Men nu vet ni varför i alla fall.

Sedan i lördags kväll så har jag haft på samma dvd konstant. Varför undrar ni? Jo för jag har ingen antenn till denna lägenheten och en antenn nisse har liksom inte lust med att klättra upp på ridhustaket för att sätta upp en heller. Så där av High School Musical over and over again. Ni vet i gotta get my head in the game.....

Fast jag måste dock erkänna att jag tycker filmen är ganska så bra så det blir väl att se de andra också. Men nu mera kan jag alla låtar utantill som sjungs i filmen. Det går liksom runt i mitt huvud allt he time!

Men för att sammanfatt så är gotta get my head in the game samt Stick to the status quo dom bästa......





Hörs i morgon vänner!!

Sov sött!!


There is no halo

Round my haed!!

you cancall me manboy!!!



yea you can call me manboy.....


Hej darlings!!

Sitter och käkar lite mat! Håller på att bya lägenhetså det är en del konkande men nu ska alla saker vara flyttade i alla fall! Så därav ingetbloggande fören nu och det kommer nog bli ganska så dålig uppdatering i eftermiddag också!! Men ikväll darlings då kör vi!


Hej och Hå!!

Så nu har man ätit och ligger i soffan och myser till Legend of the seeker!! Bättre än Lets Dance tycker jag i alla fall!!

Vad tittar ni på annars ikväll då vänner??


At home!

Ja, då var man hemma igen efter en dag i stan. Varit inne i massa olika inredningsaffäreroch bland annat inne på Åhlens. Kan säga att jag hittade MASSA saker som jag skulle vilja ha! Men det fåt vänta. Hittade även lite roliga saker inne på Lagerhouse och fick en liten ide hihi! Men den släpper jag intefören jag själv har den! Fast det ärsäkert många som redan har kommit på det, men ändå!

Nästa steg blir till kyrkan alltså IKEA!



Jag köpte i alla fall shampo och tänkte att jag skulle testa SYOSS,den som dom igentligen är för frisörer, men damn that! 59krpå hemköp, Ålens tar faktiskt 69kr!!

Jag tänkte ta och testa Repair Therapy. Har ganska slitet hår sedan innan jag klippte mig. Dessutom så använder jag mycket mössa under dagarna i stallet och hjälmen på det så det blir lätt slitet! Men återstår att se om den fungerar!! 


On the way

Hej vänner!!

Då var man på väg in till stan. Var nere i stallet idag på morgonen och fixade lite innan jag hoppade på bussen som tar mit till Göteborg. Men jag måste erkänna att jag har flyt denna morgonen. När jag stod vid busshållplatsen så hittade jag inte mitt busskort,börjadeleta frebilt i fickoroch väska, efter någon minut så ser jag chefen komma med bilen och ha busskortet i vindrutan och sa att jag bhövde antagligen denna! Stämde ganska så bra i och med att man inte kommer någonstans utan busskort i detta länet, man kan inte ens köpa lösa biljetter. Men bussen kommer jag hoppar glatt på, lägger busskortet mot den lilla grejen som drarpengar och trycker plus, men dåbörjar den rödalampan lysa och säga att jag har för lite pengar på kortet och frågar då om jag kan fylla på med 100kr, jo fick jag till svar men bara med kontokort. wooops Melanoz har inget fungerande kontokort. Men efter lite smörande och fågelholksutseende så fick jag åka med!! Sådan tur jag har!!

Han i alla fall ta en outfit bild innan jag åkte i alla hast,blev inte den bästa, ser ut som en havande groda i sk*** ställning ungefär, men det bjuder jag på!!



Skor : din sko
Byxor: Moder amusement, från bubbleroom.se
Skojrta: Jack and jones
Overzise farfars tröja: H6M
Fluga: H&M (hittade den innan idag, den försvunne accessoaren är tillbaka)
klocka: Memphis från ur & penn

(när jag serbilden är jag inte riktigt helt nöjd med valet av outfit idag, men menharmin svarta kappa idag från H&M ändå!!)



irrpanna!!

Känner jag mig som just nu! Tog ytligare en stund innan jag hoppade in i duschen!! Hittade inte en sak! Fattar inte vartden har tagit vägen, kanske harglömt den nåonstans, men har jue inte använt den jue,hmm.... Pratar om min fluga!


Pratar inte dom om flugan ovan utan en fluga nedan!



Har en jättesöt liten fluga, inte i den typen ovan, utan en mer udda men så snygg fluga! Jag vet att jag testade den en gång men ville inte ha den till den skjortan och la den någonstans i lägenheten men vet inte vart! SUR jag blir på sådant! Men den dykerväl upp under helgen när jag ska byta boende, hoppas jag i alla fall!

Men nu är det dags för sängen!! Klockan är way för mycket!!

Sov sött vänner!


Framtiden



Här har vi framtiden vänner! Bara att vänja sig!!


Konsten

Att göra det man ska är inte alltid så lätt. Inte för en Melanoz gällande kvällsbestyren som snabbt blir nattbestyr!
Skulle ha hoppat in i duschen för LÄNGE sedan men blir det så?? svar nej! Har skickat icäg lite mail och varav ett ett svar till min hemside leverantör. Vill byta domän namn men jag fick ett svar som liknade danska heroglyfer och förstod absolut nada....Eller kanskelite men vi får se vad jag får för svar nu då!!

Well well darling!

Ska hoppa in i duschen nu.I morgon blir det en tidig morgon. Ska åka in till stan och göra lite ärenden, men måste så klart ner till stallet innan och göra lite morgonsysslor!!


HEJ!!!

HEJ PÅ ER!!!

Läget ute i kylan??

Jag har faktiskt inte hunnit med bloggen idag, har haft lite annat att göra! Men ska snartblogga lite mer, men först en sväng in i köket och laga i hop något ätbart och ha GLEE club i bakggrunden!!




kanske

Skulle ta och göra lite mat! Är jue inte helt fel kanske!

Vadpysslar ni med där ute??


Lite gjort!!

Har suttir och arbetat lite med Herbalife under eftermiddagen men nu ska jag ta mig ner till stallet igen. Ska rida runt 5 tiden. Men ska försöka hinna gör lite annat klartföre ridningen!



Men kul är det i alla fall att det rullar på med Herbalife! 2 nya kunder fick sina produkter igår!!

Till er som kanske är lite nyfikna om Herbalife kan ni kika in på denna länken
om ni vill ha en liten pressentation skickad via mailen så kommentera detta inlägge, skriv eran mail och om ni skulle villja se en produktinformation eller en affärspresentation, kanske båda?? eller maila mig uppgifterna till [email protected].

Men nu är det dags för stallet vänner!!

Hörs senare!!


ICA-Dejt!!



Från den 12 till 14 februari så är det detjting på ICA som gäller! Jag tycker dom har kommit på ett roligt koncept!
För hur ofta se vi inte den därsnyggingen mellan mathyllorna när vi handlar eller ser något som ger en mumbo jumbo orgasm för ögonen när vi springer omkring i mataffären.

Under alla hjärtans dag helgen så kan man med hjälp av ICA göra någonting åt det!
Häng en dejtl lapp på din vagn eller varukorg och på så sätt visa att du är öppen för en dejt. Finner ni någon som verkar varaintresserad så byter ni lappar med varandra och sedan är resten upp till er!!

Jag tycker detta verkar vara ett roligt sätt att hitta kanske den rätta på eller bara få roligt när man ska handla. För många lär nog kolla in andras korgar och vagnar i ställer för shoppinglistan!? eller vad tror du?


Är dettanågot du skulle kunna ställa upp på???

För mer info klicka HÄR


Melanoz svarar

om Visning!:
riktigt fint! Vart är du & jobbar ngnstans & vad har du för hästar? :))

Igår så visade jag er några bilder som visarlite av min arbetsplats kan man säga. Och fick då denna kommentaren som jag tänke svara på.

Svar: Jag är arbetar för Lotten Aronsson på Larseredsgård utanför götebrog. Här så hjälper jag till att rida hennes hästar samt tar jag emot hästar hästar på träning, utbildning, fortsatt inridning, tävling, träning, matchining inför kvalitets tävlingar mm. Men kort och gott har jag världens bästa jobb. Att få arbeta med det man älskar är så kul!!

Om ni vill veta lite mer om vad jag gör när jag intebloggar så kika in på min hemsida genom att klicka HÄR 



Ja, gud vad kul!

Känner mig allmänt torr och irriterad! Ska ta och se om jag kan sova bort min irritation.Tröttoch ont i huvudet, ingen bra kombination. sedan kan jag bara säga damn ass till nr 503 service unvailable som ploppar upp hela tiden här på blogg.se....

Sov sött vänner!!


Visning!

Ska snart vandra ner till stallet igenför att rida de två sista hästarna. Fast den ena ären ponny som jag ska hjälpa till att rida "utbilda" ettpar gånger i veckan för att hjälpadottern.

Men tänkte ta och visa er lite av min arbetsplats!



Här har vi en del av stallet.



En lite del av stallet utifrån. (dock en gammal bilddå det nu är fullt med snö utanför haha)



Här har vi ridhuset!! 20*60 manege. Stalletliggerprecis underdär fotot är taget så man behöver inte ens gå ut för att komme in till ridhuset!



En bilde tagen på andra sidan sjön, den gula byggnaden är stallet/ridhusetoch denlilla byggnaden till höger bor jag just nu! Men lägenheten som jag ska bo i senare ligger över själva stallet, typ i ridhuset. Sånära till jobbet kommer det bli! Men miljön här är så underbar!!

Så det varlite från min lilla liv!!!


I väntan

på att min lunch ska bli klar så surfade jag på aftonbladet och läste lite.
Jag har sagt att jag ALDRIG har varit med om sådan här vinter som det har varit eller är kanske man ska säga. Inte undra på när det var 23 år sedan det senast var så här kallat i vårat avlånga land.

Bistert vinterväder I slutet av januari i år orsakade snön
(bild från aftonbaldet.se)

Det står även i artikeln att i stockholm slog ett rekord sedan 1829gällande kylan! Det äges ago och lite till! Men i medelhavsområdet så har det varit varmare i Januari än vanligt! Det sa dom även när jag var i Egypten, där hade vi från 27-30 grader varmt varje dag och så varmt har det inte varit på flera år i December månad. Helt skumt enligt mig!

Som tur är så är det ridhus där jag arbetar så därav dabbas jag inte så hårt av snön som många andra hästägare gör.

artikeln finner du här

Hur har denna vintern drabbat dig??


Ledsen

Ja, det är jag. inte en allvarlig grej men ändå!! Min stora laptopmår inte så bra. Den har fått virus så nu har jag bara bloggdatorn kvar. Men nu har jag inget photoshop och har INGEN aning om hur jag ska ordna med den gamla datorn. Är ganska bra att ha denså man kan kolla på lite tv och kika på DVD i och med att antenn nissaran inte vill klättra på taket och få upp antennen i alla snö, vilket jag kan förstå. Blir jue av med denna lägeneheten till helgen för att invänta den andra som jag ska ha senare.

MEN JAG VILL ÄNDÅ HA MIN GAMLA DATOR eller i alla fall en större bärbar!!! SUCK säger jag!


FOOOOOD!

Jupp, hemkommen från stallet sedan en stund tillbaka och nu håller jag på att laga lite magt. Får bli kycklingfile med potatis kroketter & B.sås! So damn gott!!


Stallet

Dags att vandra ner till stallet!

Hörs senare vänner!!


Dubbla budskap!

Well.....

Jag fann en sak till alla hjärans dag som närmar sig men jag kan tycka att den ger lite dubbla budskap!



Ett hjärtformat knivställ??
Vem vill ha ett sådant på alla hjärtans dag och i köket, dessutom!
Antingen så vill man visa att man är så kär att det gör ont, eller så vill man säga att man helt enkelt inte är så kär längre....

Kostar 549kr och finns HÄR


Hur skulle du reagera om du fick ett hjärtformat knivställ??


Mys

Eller nja! Sitter och äter lite mat innan det är dags för att dra ner till stallet igen!

Läste precis en artikel fårn Aftonbladet.se där Arbetsförmedlingen inte gav aktivitetsstöd till en 28 årig man pga att den 28 åriga mannen inte ville skakahand på grund av religösa skäl!
AF. Få betala ut 60:000kr i skadestånd plus betala rättegångskostnaderna!


Jag måste faktiskt erkänna att jag tycker det är lite fel från båda sidor. Men bara min åsikt. Om man nu kommer till sverige och är svensk medborgare. Kan man inte göra som vi gör här? Tänk efter. När vi far utomland så tar i alla fall jag seden dit jag kommer. Då är jag inte ens medborgare i det landet. Men när det kommer till sverige så behöver man inte gör som vi svenskar utan man kan i stället få skadestånd!! Dock tycker jag det är fel av arbetsförmedlingen att inte gett honom Aktivitetsstöd på grund av en sådan lite sak!

Enligt mig så får man ändå ta seden dit man kommer. Men klart säger man ifrån eller ha en åsikt i ett sådan här ämne så får man lätt rasitst stämpeln. Men som sagt bara min åsikt!

Artikeln finner ni HÄR

Vad tycker du??


DAMN YOU!

Det ska då vara problem hela tiden!!!!! JAG VILL BLOGGA BESKYMMERSLÖST!!
När jag kom upp till lägenheten tidigare ikväll så sitter jag en liten stund och skulle precis börja blogga då det kommer upp världens varningsruta! DU HAR VIRUS! Något i den stilen, Kommer inte ihåg vad viruset hette men allvarligt verkade det till att vara men nu ska det vara löst! Så hela min dator har varit i slowmotion eller inte ens det, i ultrarapid, med en scanner som har gått igenom hela datorn efter dessa små virusar som har mina mappar som levebröd! Nej tack säger jag!

<--vadå ett virusoffer!!

Men jag blev tipsad om ett virusprogram som är gratis att ladda ner till er som också har oturen att inte ha antivirusprogram. Är ni ute efter ett panikvirusprogram så finner du det HÄR!

Om inte annat så kanske man kan testa denna versionen!


(Bilder från google.se)


Men nu så hade jag tänkt att kassta in handuken. Det tar på krafterna när ens bästa vän här råkade ut för snuskisar som äter mappar och härjar! Frågan man kan ställa sig...vem skickade mailet med virus???

Nä som sagt vänner!!

Sov sött!


Down

Fast inte riktigt down är jag inte. Bara allmänt trött idag!
Vaknade men än kass rygg och fick rulla mig ur sängen och bara till att ta på sig byxorna var en konst för sig!
Men bättre är det i alla fall.

Har varit i lägenheten en stund och städat och ska ner till stallet igen för att fixa med det sista i stallet.



Jay Sean- Down ft Lil wayn
En bra städarlåt liksom!!

Hörs senare vänner!!


Time to say!

Min lördag börjar närma sig ett slut!

Ska ta och krypa ner under täcket och drömma sött!! Förhoppningsvis.

Dagen min har i alla fall har arit bra. Hästarna går bättre och bättre och jag känner att jag börjar finna mer fler knappar till bättre ridning. Var som sagt länge sedan jag red en häst med så mkt gång men det börjar sätta sig mer och mer. Glädjen av att rida så fina hästar som det finns här är för mig helt fantastiskt!!

Så helt enkelt!!! IM SO HAPPY!

men nu



Sov sött vänner!


@ asos

Hittade ett skit snyggt smycke från asos.com eller ja en mer accessoar.



Military safety pon brooch.

Denna lilla sak får gärna pryda min skjorta!!!

67.77kr finns HÄR


BTW

Har sett en sak to die for!

Måns kavaj han har på sig idag!! SÅ GRYM and so Melanoz style!!


WOHO!

Melodisfestivalen!!

Hade jag ingen kolla på att det började idag!!! LÖVLEY!!


En sista

Dags att smita ner till stallet igen, sista gången för idag!

Hlrs senare!!


som sagt...



Förutom att jag trivs super och är så glad över mitt jobb, så har jag dessutom världens snällaste grannar!!


Heya!

Hej på er små kottar där ute!!

Har inte hunnit blogga, eller jo, det kanske jag har men jag typ han inte haha!
Idag känns det som en sådär lovey day, gör det inte? Solen lyser och det är inte svinkallt utan allt är bara så lagom! Tycker i alla fall jag!

Sitter och äter lite, något sen lunch kanske men bättre sent än aldrig!!

Vad gör ni därute idag då??




So spännande

Så då var det slut, fast fortsättningen kommer nästa vecka, ska man behöva vänta en hel väcka liksom! Melanoz tycker nej! Men men.....

Sitter och gräver i massa minnen, vet inte varför. Är väl den otrologt trevliga årstiden vi har. Önskade att jag kunde turn back time och vara med om vissa saker one more time.

Om man ska se i verkligheten så är det bästa att kanske inte se det som är gjort utan se det som är frömför. Ibland inte ens det utan bara se uppgiften man har just då!

Men nu är det dags för sängen för min del.

Sov sött vänner!


psstt.....Jag kunde skirva hela inlägget utan att titta på tantbordet!! Puss på det!


Mys med legend...

Ligger nermyst i soffan och tittar på Legend of the seeker. Älskar sådana filmer, fast det bästa är att det är en serie och jag hade turen att det var dubbelavsnitt idag! Är det start på en ny serie tycker jag inte det är men en rätt!



Bad gör ni ikväll då??


As new

Då var man nyduschad och man känner sig verkligen som ny! Bland det bästa på hela dagen!



produkter som jag använder till the face...

Loreal menexpert. Ansiktsvård! Använder dessa produkteran för att hålla mitt ansikte vid liv.
Den oranga tuben, Hydra Energetic rengör på ljupet använder jag mest. Dock inte den allra bästa jag har använt,
Den gröna, Pure & Matt använder jag kanske 2-3ggr per vecka. Det är en ansikts scrubb som öppnar upp porerna och rengör på djupet. En liten favorit hos mig faktiskt. Den är bra när man har den arbetsmiljön som jag har. Sedan har jag ansiktskrämen Hydra Energetic Anti-stress moisturisinglotion, använder jag dagligen morgon och kväll. Super efter rakning, lugnar huden och gör den mindre irriterad. Till ögonen så använder jag Hydra Energetic Eye, tycker huden under mina ögon är ganska så känslig så den hjälper till och lugnar samt förhindrar mörka ringar under ögonen.

Så, det var en del av mitt toalettskåp!

Vad har du i ditt??


WIEE!!

Ja, idag är man glad!!

Jag är nöjd med ridningen idag måste jag erkänna! Hästen har en sådan gång och så mycket av allt och har ett otroligt starkt JAG men idag så gick det riktigt bra, bara småsaker och små små framgångar kan göra så mycket! Så svar JA im happy!!

Nu är det FREDAG kväll och det innebär mys! Ska ta och hoppa in i duschen, göra lite Tacos, den klassiska freagsmys middagen och mysa framför tv:n, blogga och läsa bloggar!! LÖVE that!

Hörs snart vänner!


Surt...

Jag funderar seriöst på att byta bloggplattform!
Har mobilbloggat under dagen men inte ett enda inlägg har kommit fram! Det har dessutom varit svårt att logga in och bloggen blir lidande!! NÄ! Ska funderas på, men vill ju inte byta egentligen då ALLA mina gamla inlägg är jue här!

Jag ska i alla fall snart ner i stallet för att rida. Men kvällen kommer bestå av hemma mys och leta lite webhotell där min nya hemsida ska vara!

Någon som kanske har ett bra tips på ett BRA webhotell som inte kostar skjortan??

Hörs senare vänner!!


Med känsla av

Välmående för att bloggen återigen fungerar så kommer jag att sova gott i natt! Men som sagt. Inte enbart det som har kråmglat för mig idag gällande nätet.

Men jag är i alla fall nöjd med ridningen idag. Börjar få till det mer och mer på hästen. Som sagt det är en häst för sig och ingen häst som jag tackar nej för att rida utan ett mer JA är passande!

Well, nu ska jag hoppa ner i sängen, ska försöka komma upp i tid i morgon så jag hinner göra lite på min moders hemsida i och med att jag inte har kunnat göra något idag!

Sov sött vänner!



Tips från Melanoz,



Gratis5.se



Jag har blivit medlem på en ganska såokänd gratis sajt, dock BRA och SERIÖS sida. gratis5.se är en sajt där man samlar poäng och få dermed gratis presentkort som man kan utnyttja i över 60 olika butiker. Så som H&M, JC, Skopunkten, SIBA, Modellfoton eller Din sko. Dessa var bara exempel på affärer man kan handla i.

Att bli medlem är enkelt och helt gratis, ett smart tips är att bli medlem nu då det är lättare att värva nya medlemmar.

Du blir medlem genom att klicka på bilden ovan. Anger du Melanoz när du registrerar dig så får du 50 + 25 extra poäng av mig! Bra va.


Tips på hur du kan samla ihop till presentkort för
300kr= 180 poäng 4 värvade
el
500kr= 65 poäng 7 värvade

Jag har snart samlat ihop till mitt första presentkort och jag blev medlem idag. Enkelt, smidigt och GRATIS!!


JAAAA!!!

Nu blev jag glad!!

Äntligen så kom man inpå blogg.se, fast det är inte den enda sidan som jag har ahft problem med! Suck och stön menar jag, vet inte om 3 har haft problem med någon mast här eller något??


Precis tittat på en av veckans favorit serier. Made in sweden. Tycker det är ett geymt roligt gäng och att dom måste verkligen ha roligt på jobbet. Fast även jag fattar att dom om några måste ha ett pressat shema. Men ändå! Jag vill också!!!!

Fast jag måste nog erkänna att jag inte har något minne av PLAY som dom håller på att återförena, dock med en ny medlem. Någon som kommer ihåg dom???





Time for a ride!



Softshell jacka från Anky Technical casuals
Ridbyxor från Pikür
Ridstrumpor från Pikür
Fleece jacka från Anky Technical casuals


Dags att dra ner till stallet och rida....

See ya!


Nytänkande!

Ingen kan väl undgå den snö som landat de senatse dagarna!? eller? Iså fall skaffa glasögon!

Well. Jag är ingen älskare av snö! Jag hatar snö, snö behöver liksom inte existera. Men nu gör den ju det, tydligen. Men jag har börjat tänka om. Istället för att vakna varje morgon och se alla den nya snön som trillat ner och bli irriterad. Visst att man halkar runt när man ska ner till stallet och man gör alla dess kostiga balettsteg. Men jag har börjat att bara acceptera läget. Snö finns snö kommer snön är sen att dra sig tillbaka. Nä, orkar helt enkelt inte bry mig om snön utan den får helt enkelt bara vara där!!



Vad säger du?




mums!

Hej vänner!!

Haft en bra dag?

Har precis varit nere i stallet och är klar för idag. Så nu ska jag ta och göra mig smarriga pannkakor är tänken!!



gratisfynda.se - Tävlingar och gratissaker

Gud vad

Tiden går! Har varit nere i stallet och sedan for vi iväg och handlade och nu så har jag precis ätit och ska snart göra mig i ordning för att dra mig ner till stallet igen!!

Trodde jag skulle hunnit blogga en massa nu under lunchen men han tydligen inte!

Well well här ät det i alla fall så damn mycket snö att det är sjukt! Tror inte jag har varit med om detta under hela mitt liv!!

Vu hörs senare vänner!!


God förmiddag!!

Jag vill inte mer så enkelt är det bara och om jag inte har fel så är det fler som håller med mig. ORKAR INTE MED MER SNÖÖÖÖ!!  Det har snöat som sjutton här i natt. Helt jätte mycket mega snö är vad det är här. URK!

Jag hinner inte blogga så mycket mer faktiskt. Men blir mer under dagen så gott det går. Ska ner till stallet igen efter  ha ätit lite fika, kaffe och macka! Så dags att börja arbetet med hästarna!!


Skiter i det!!!

Jag blir så frustrerad när personer säger sig förstå! ELLER HUR!!!
Ordna det själva så ska ni se att det blir bra!

Well är en aningens på dåligt humör för att blogga mer idag och det pågrund av att man vill hjälpa andra!

Screw that!!


Stallet

Kallar!



Tur att man ser helt waisted ut haha!
well ankyflisen fick åka på idag! Nu dags att rida Hubbe. Och i vikäll så har jag ett telefonmöte vid 20:00, min personliga suport med hemsidan!

Hör senare vänner!


Dreams

Som ni säkert har lagt märke till i alla fall ni som har följt bloggen ett tag så är min dröm och mål att rida grand prix. Men en annan dröm som givetvis det är inom ridsporten är att få designa och driva ett eget märke. Det skulle vara så rent ut sagt coolt och stort!

Vad skulle ni säga om det kom ett märke inom ridsporten som det står Melanoz på! Typ som ANKY eller Pikür!


One more dream to fill!


Säg något vi redan inte vet!



                              Lärarna tar inte mobbningen på allvar

Fann en artikel på aftonbladet.se där det handlar om lärare som inte tar mobbning på allvar.
Det fick mig att känna en viss irritation, ska det ta till 2010 innan man kom på detta!! SNÄLLA! 
Hur skulle det vara om lärare och andra inom skolan skulle ta och börja lyssna istället för att sopa det under mattan eller tycker den stackarn som blir utsatt för mobbning att den är lite "klen" Sånt här gör mig så pisst off så det blir över. När ska man börja ta tag i dessa problem på riktigt, hjälper inte att bara säga stoppa mibbingen utan dags att verkligen göra något åt saken. Och alla dessa lärare som bara skrattar eller inte försåt allvaret! Open your damn eays!!


Knapert...

Sitter och äter lite mat, kanske en något sen lunch haha!

Putt i panna fick det bli så knaprar jag knäcke bröd, men saken är den att jag äter nog mer knäckebröd än vad jag äter pytt i panna haha! Helt beroende framkallande.



Falu råg&rut är mina favvo knäcke!!


time

For me to say good night!

Sov sött vänner!!!


1,2,3,4 andas 5,6,

Jag blir tossig!! Jag fattar inte varför! Så fort man ringer och frågar så fungerar allt även om jag gjort likadant själv och jag vet att det kommer att bli likadant i morgon!!

Jag pratar om hemsidan som jag håller på att göra. Sedan så rings det och tjatas om att den MÅSTE bli klar! JA JAG FÖRSÖKER GE MIG TID!! Men i alla fall, satt och gjorde om första sidan, lade till ny text och gjorde om menyn. Sparade och förde över det via filezilla, men fungerar det NÄÄÄ!!! GAH!  Seriöst! Så blir till att kontakta den personliga suportern!

Nä, dags för en dusch!!!

Det positiva ikväll är att jag lagt en ny order till en ny kund som vill börja med herbalife!! kram på det!


one more

UNO de 50 Armband

Ett udda smycke som detta armband får gärna pryda min arm!!
udda och coolt! Men prislappen är lite way to high!

bubbleroom.se


Spring brake

På onsdag ska det tydligen komma ännu mer snö! Det fick mig att längta till våren och det bästa sättet är att leta på nätet och planera sin vår garderob!



Fann dessa på bubbleroom.se
Så söta!! Det kanske inte är det snuggaste jag sett men dom ser så våriga och avslappanande ut! Helt klart ett par som jag skulle använda!

Kostar 799kr men nu är det REA på dom så 399kr!!

Märker är keep Ramos.

Vad tycker ni? HISS EL DISS



dags för...

0-4441fd620af4d452d1b1a4a96bdafc49.png

Kolla varifrån!

dags för det roliga, men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det är mysigt att vara själv och putsa dagens användna utrustning! kisse missen fick vara med på bild. ingen aning om vad de heter haha finns en de kisse missar här och jag vågar nog inte nämna antalet :O) kram timmie


Duracellkanin

Dags för mig att vindra ner till stallet igen. Har en häst kvar att göra idag och den "lilla" mannen ska få bli longerad. Den gästen har lika mycket energi som ett paket Duracell batterier har!!

Ni får ha det så bra vänner så hörs vi!!


Har hittat den!

Min mössa som jag så länge har letat efter, skulle verkligen vara den abslout snyggaste på stan!!



En pac Man hatt!!!

Fst jag kommer ALDRIG använda en sådan här hatt!!
Men det finns bara ett fåtal i sverige så du kan vara en som kan få vara en stolt användare av denna hatten!

Priset för denna hatt är 598kr.

Finns HÄR




Kan man bli

mer frustrerad?? Skrev ett inlägg innan idag men som inte publierades och igår kunde jag inte logga in efter att jag hade varit nere i stallet! What a hell??

Man kanske skulle byta till wordpress?

Som ni vet så såg jag Twilight i Lördags!



Måste erkänna att i början så fattade jag inte varför alla kunde tycka han var SÅ snygg och helt galna i honom!!
Jag menar likblekt ansikte och illröda läppar samt hans ögonryn.....
Men under tiden filmen gick så förstod man och jag tror inte helt ärligt att det var hans utseende utan hans charm. Jag tyckte filmen var jätte bra och jag bara älskar sådan här filmer. Så helt klart ska jag se New Moon. Måste nog erkänna att jag blev lite kär i hela filmen! Jag kan tycka att visa romans filmer är lite väl påklistrat men om detta skulle gå under gengern roman skulle jag helt klart se på fler roman filmer!!

Puss på det!!


RSS 2.0