Sumering

Ja, nu är det dags för mig att knyta ihop dagen säck och krypa ner till kojjs!

Dagens 3 glada tankar om dagen innan jag somnar kommer att bli

1: Chiron var jättefin att rida idag
2: Fick present av Catrin
3: Fått nya läsare till bloggen 

Vad är era 3 saker ni är nöjda över idag? 
 

Men för övrigt så har dagen gått bra. Ikaros har fått ett litet sår på ena bakbenet så han var svullen i morse. Men efter lite rengörning och tvättning av ljummet vatten och Aloevera spray på och sedan promenad så blodcirkulationen kom igång så gick den ner!

Chiron var som sagt fin idag. Han var lite över ambitiös i början och lyssnade inte riktigt för min sits, men efter en del övergångar skritt-halt. Så blev det bättre. Sedan gjorde jag volter längs låpngsidorna innan jag gick ur volten så gjorde jag en övergång mot staketet så jag får hjälp att bromsa honom så blev det bättre. Övergångar är magiska. Galoppen var fin, blev något stark så fick göra lite tillsittningar och föra över vikten på bakbenen. Traven efter galoppen var LOVLEY! 



Under eftermiddagen så har jag haft positiva samtal. Livet käns lovley faktiskt! Förutom den dagen jag lämnar dressyrgården kommer att kännas hårt. Tur att Catrin är iväg på sadelprovningar den dagen så vi säger hej då på Onsdagen. Då kanske det inte blir så ledsamt haha!
Mer om det när tiden är inne!

Kuddarna ropar efter en kram så det är dags för mig att krypa ner till sängs!
Men en bra dag på en ny vecka har det varit!

Sov Sött vänner!


Faddergalan

                              
                                   

Sitter och kikar på faddergalan samtidigt som jag sitter vid datorn.

När man ser detta så mår man nästan nästan lite dåligt. Missuppfatta mig rätt men det är nästan tur att man inte riktigt vet om hur det är där utei världen, man skulle nog inte må så bra. Det man inte vet om har man inteont av. Men mycket vet vi och plansverige gör mycket för att hjälpa dessa barn och undomar.

När man ser ettprogram som faddergalan så uppskattar jag mittliv betydligt mer än vad man annars gör. Tänk vad saker och ting vi tar för givet som de barnen kanske drömmer om.

Jag kommer i alla fall att ställa upp med en slant!





Ett gott skratt!!


Jeff Dunham är helt klart en av de bästa buktalarna som finns!
Vill man ha sig ett gott skratt så är det han som gäller. I denna filmen är det Peanut som är så grym. eller ja Jeff.
Jag fattar inte hur man kan ha så många olika röster! Grym är han i alla fall!






Allt i sin ordning

Japp.Nu är Catrin & och snattan hemma, allt är som vanligt!
Fick ett par presenter av Catrin från Stockholm International Horse Show!



En stor hästskötarväska samt fyra svarta lindor med väska (kommer ha mina vita lindor i den)

Sedan så drack vi lite glöggoch åt pepparkakor.samt provade catrins nyinköpta massagekudde!
En sådan är inte fel! Men förededrar ändå att gå till en riktig massör. Hotstone massage! =0)




Ett typiskt drag?

Är det, det?
Med hovslagare? Han skulle komme idag men ej dykt upp och ingen tid vet man. Det roliga i det hela att det är inte den första hovslager jag vet som är sån här.

Hovslgarsyndrom

*kan inte ringa och säga att jag inte kan komme idag
* ändrar tid femtioelva ggr
*håller sällan tider
*ringer och är sura och undrar varför man inte är istallet (bara för att det behagade dom att kommer x-antal timmar försent)

Är det bara jag som upplever detta? Jag har haft suveräna hovslagaer, men över lag, visst är en del av dom knepiga gällande tider mm?

well well återstår att vänta! =0)





Coffe and success

Sitter och dricker lite eftermiddags kaffe och snart ska jag ta och putsa! Things have to be done!
Ska även tända kaminen så det är varmt och skönt tills Catrin och snattan kommer hem!

Håller på att kika runt litepå olika sidor, men vad för sidor får ni inte vet ännu! Har en del planer inför framtiden och det är planer som kräver planering! Men som sagt nästa år 2010 kommer att bli MITT år, har man bestämt sig så kör man och det är det jag har gjort!








Snyggt!



Jag måste faktiskt hylla H&M. Jag måste erkänna att jag handlar nästan alla mina kläder från H&M Dels har dom nästan alltid storlekar som passar mig och kläder som är i min smak! En stor HISS för H&M.

Men jag fann detta som är ovan! Nyårs outfit vill jag säga! Skorna är dom från topman.com så väl klockan!
Detta är något jag skulle vilja fira nyår i!

Vad tycker ni??


Snabbt

Inne för att ta ett litet mellanmål innan det är dags att rida Corvetten. Får se hu det går, han kanske är överpigg nu när inte han har någon päls kvar!

Catrin och C/o är nu på väg hem efter en helg uppe i Globen och Stockholm international horse show. Kommer nog komma hem en anings trött Catrin har jag en känlsa av men säkerligen pigg och glad Nathalie. Ska kanske vara snäll och fråga om dom vill ha te eller glögg samt scones när dom kommer hem. Pepperkakor har vi inga men degfår införskaffas så ska det också bakas!


Jag är den som egentligen inte tycker omglögg, specielt inte den vanliga glöggen.Men jag kan rekomendera safransglöggen samt hjotronglögg. Dom är jätte goda och man känner hur julkänlsan kommer.Svensk hantverk brukar ha massor av olika glöggar under julen så är ni på någon julmarknad så se om dom är där! Rekomenderas av mig, starkt!

Dags att ta ut kronprinsen!


Måndag

Igen!
Ja, jag fattar då ingen ting. En hel vecka har gått och en ny tagit sin början och snart är det 2010, året 2012 kryper sig inpå och om det blir jordens undergång eller inte återstår ju att se. Mayafolket har ju haft rätt i mycket annat! Nä men hallå, hur kom man in på detta nu då??


Jenny "Velvet" Petterson var det som vann stjärnornas hoppning. Men stilhoppning vann Emma Wiklund.

Jag såg detta förra året när jag var med uppe på till Globen och jag måste säga OMG, men vad duktiga dom är ändå, jag menar knapptaldrig ridit i hela sitt liv och sedan göra en sådan här sak! Dom får enliten applåd av mig!

Nu är det dags för mig att åter traska ut till stallet, men känner mig helt frusen idag och skulle göra nästan vad som helst för lite varme.  Men imorgonär det bara två veckor kvar!

Hörs senare vänner!



Nu är det dags!

Jag har egentligen ett jätte sug och bara blogga!
Men jag tänker faktiskt ta och krypa ner i sängen och kika på tv4-filmen som går nu, mitt feta grekiska bröllop.

Jag gick och funderade lite medans jag var ute och kvällsmockade/fodrade. Det är en del läsare som följer min blogg dagligen. Är det något ni vill läsa mer om? några önskemål? höra en åsiikt om något kanske? eller en frågestund? Ni väljer!

                             


Som sagt sängen + film + praliner= mys!


Sov sött vänner när det blir dags!


Mat och gott i glaset!

Håller på¨att göa lite mat faktiskt.
Har egentligen ingen inspiration för det men ibland så får man faktiskt göra en insats för världen!
Jag vet att det ska drickas glögg den 1:a advent men jag smuttar faktiskt på lite vitt bubbel! Ja och jag vet att det är söndag men det var det igår och fredags också för min del haha!!

Vad äter ni på 1:a advent??


MÅSTE!

Detta är något som jag MÅSTE testa innan jag kollavippen och hamnr i en trälåda!

Belgiskt te-cholkad!

                                                     Belgisk te
Detta ärnågot sommåste testas! Jag älskar choklad, älskar te = UNDERBART!
Fann den HÄR


Pinsam Hårväxt!

Är det jag har just nu!

Chiron fick bli klippt, helrakning förutom benen dock. Men han var super duktig, tyckte att det killade lite när jag var under magen men resten var han superduktig. Han är ju stallets kronprins!

Men i alla fall såkänns det som att jag har en otrolig hårväxt! ÖVERALLT! Okej kanske inte så illa men nästintil, min näsa känns hemsk!

Så duchen nästa blir det för mig! Men jag är så STOLT!

På tal om hårväxt så fann jag detta!

En fyra åring som har diagnosen Ambrass syndrom. Detta betyder att hon har hårväxt över HELA kroppen.
Som andra fyraåringar gillar hon att äta glass, men svårt är det för henne då godsakerna ofta fastnar i håret som befinner sig i ansiktet!

                                                          SÄLLSYNT SJUKDOM
Läkarna säger också att det kommer ta flera år för detta barn att bli av med sin hårväxt och efter ett antal behandlingar så har hårväxten hejdats.

Tänk er själva att vandra runt med så mycket hår! Men detta verkar inte på verka henne så mycket om manläste artikeln men hennes föräldrar är oroliga inför framtiden!

Källa och artikeln finner du
HÄR


Första advent

Är det idag!
Nu pyntas det för fullt i de svenska hemmen antar jag!?!

Jag ska faktiskt ut och gårdspyna lite, ska hämta lsmå tallar som växer vid ridbanan som vi brukar sätta vid stallet och göra det lite myspys!



Vad gör ni en dag som denna, 1:a advent och allt!




Seriöst!

Det man minst tror på det ska man sattsa på!
För inte trodde jag att älgbajs kunde bli en succe? Trodde ni?

Var tvungen att googla runtlite på detta men fann ingen direkt sida med säljande produkter. Men i alla fall, man säljer bland annat älgbajs på burk! Kan ni fatta? Tyskarna kommer hit och köper med sig bajs från skogens konung som souvenir på burk? Vart har man den sen? bokyhyllan?
Det finns även smycken gjort av älgbajs som först är torkat och sedan lackat, säger ni om det. Kanske den nya tränden att ha älgbajs hängande i öronen!



Detta gav mig en ny synvinkel på saker och ting. Man kan göra vad som helst! Vem kunde tänka sig att älgbajs kunde bli en storsäljare tillturister? Inte jag. Kanske fungerar att göra te av älgbajs också?
Detta resulterar i att ju konstigare det är, ju lättare säljer det haha!!



Sverige=älgbajs! Nu vet vi varför det kommer turister till den svenska landsbyggden!


Advent

Idag är det 1:ta advent. Snart är det julafton!

Hoppas ni fick sova gott? Det fick i alla fall jag. Fast det var riktigt disigt i morse när jag var uppe och fodrade hästarna. var verkligen som att gå i blindo!



Tänk när man var lite så längtade man efter en julkalender och självklart så var ju dom med choklad man ville ha! Men nu så kanske man föredrar lite mysiga ljus att tända!

Ska inte babbla på så mycket just nu. Ska gå ut och fortsätta med mitt ute i stallet tänkte jag!

Men ville bara hälsa och säga trevlig 1:a Advent!




oooaaahh!!

Så har det bland annat låtit ikväll!

Jag har varit iväg en liten sväng nu på kvällen. Har varit i Laholm ochätit pizza på Anabell med Evelina. Super trevligt var det i alla fall och jag smällde i mig en hel kebabsan! Det var gott!
När matkoman befann sig i magen så drog vi hem till hennes syter yster för att låna en film som sågs hemma hos hennes pojkvän. Dock var pojkvännen inte hemma vilket var tur, satt med kudden framför ögonen typ hela tiden!
Shroom hette filmen vi kollade på i alla fall och jag kan inte säga att storyn var så bra kanske. Ett gäng undomar åker till Irland för att käka svamp och ha roliga timmen ungefär. En superbra mjukisskräck i alla fall! 
Så tack Evelina för en trevlig kväll med skratt och ooaahh!! 


                                         

Nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen och sova så sött.
Hoppas ni haft en fin fin lördag!?!



Jag vet att jag gör misstaget och inte tittar in i webcamen, men orkade inte ta om bilden!
=0)






hej på...

0-2f580a31ed9d3ba7ab5425ca352c7bc0.png

Kolla varifrån!

hej på er! Pizzan var supergod och nu blev det att jag och evelina ska se på film och snaska lite godis, bloggar mer när jag kommer hem! Kram timmie


Videblogg

Jag är lite fövirrad!


Dålig ljudkvalitet, jag vet. men blir bara så via youtube.com?
Någon som vet varför?

Hörs senare vänner!


Hej på er!

Dagen rullar på as ever before!

Fattar dock inte vart dagarna tar vägen och jag håller på att planera och organisera mitt lilla liv!
Håller på att kika på biljetter hem över jul osv och det finns den 23, men vi får se hur vi gör och hur jag lösaer allt runt omkring.

Ikväll ska jag faktiskt lämna dressyrgården för en stund, Evelina ringde och fråga om vi skulle åka och äta pizza ikväll, vad tror ni jag svara då? JA ofc! Har inte ätit pizza sedan jesus var barn och dessutom såmåste jag köpa mjölk, ni vet till kaffet!

Bloggar lite mer senare,ska susa ut och ta in mina fyrbenta vänner i från hagarna. Dom vill komma in innan mörkrets inbrott och få lite mat!



Ruggigt ute idag så jag kör på en jacka med massa ludd innuti!
en av mina stora favoriter!


Mellanmål!

Är inne en liten snabbis för att hämta sadel osv och passade då på att äta lite mellanmål! Kan ju inte rida på helt tom mage!

Hoppas ni har fått en bra start på denna lördagen!?!


God morgon!

Idag är det lördag och jag är redo för dagen! Sitter med ridkläder på mig och ska hoppa ut till stallet för att göra i ornding den första hästen!

Igår var det Mariette som åkte ut ur IDOL-2009. Men spela roll, hon kommer ändå att få ett skivkontrakt. Fast i mina ögon kommer alla säkerligen få en fin framtid inom musikbranshen, alla är grymt bra! 
                                         Mariette sjunger ut Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Jag ville bara säga god morgon till mina läsare! 

Dags att börja dagen! 

 

Refrängen!

Nu tänkte jag ta och tänkapå refrängen!

Ny dag väntar i morgon och då är det LÖRDAG!

Sov sött vänner




Hur ska man förhindra!


Mobbing är inget nytt. Vi vet att det finns där men vi stänger ögon och öron. Ingen ingriper när orden slår mot en själs öron.

"Bögjävel, Hora, manshora, fitta" Är ord som ingen reagerar på i en korridor. Orden är sagda så många gånger att ingen bryr sig om dess inebörd, vad dessa orden kan påverka en själ som dagligen får höra. Var dag är det någon som får dessa orden slagna i ansiktet och personen som slog skrattar och vet att ingen kommer att säga "lägg av" utan kommer enbart fortsätta.


                                                   


Fram till gymnasiet så var min vardag det som står ovan. Ingen hörde, ingen såg. Inte ens lärarna kunde förstå, orden jag fick höra av dom var ofta "men det är väl inte så farligt" "dom som är så snälla grabbar" Jag var givetvis den som bar ansvaret. Helt okej att kalla mig bögjävel eller höra sånger i matsalen "Bögen raskar över risen" En del ord kan jag inte ens nämna, för jag tycker att de orden inte är nämnvärda.

Idag är jag starkare, kalla mig vad du vill och jag skrattar. För jag har lärt mig bättre. Att ge personer som bokstavligen trycker ner andra är inte värd att ge uppmäksamhet. Undrar hur dom mår i dagens läge? Skit skulle jag har sagt för några år sedan men jag är bättre än så än att hoppas på att någon har det skit och sjunka ner på deras nivå.

Dom som INTE råkar ut för detta förstår nog inte hur påverkad man blir. Det har tagit tid att bli av med alla känslor, all förtvivlan, all rädsla. Förr vågade jag inte ens gå på stan, vågade inte fråga konduktören vilket spår tåget går ifrån. Min värld var svart, ibland kom funderingarna och frågorna om det ens var värt att fortsätta? Men med hjälp av mina underbara vänner som sedan kom i livet har lärt mig att se.

Mycket av det som hände då är förbi. Inget kan stoppa mig nu!

Det finns såmånga där ute som behöver ett stöd, höra en röst säga "hur mår du". Det är dags att sätta ett stopp för detta som sker. Inte är det enbart skolor detta hanldar om, även på arbetsplatser bland vuxna.

En kan inte göra allt men om vi hjälps åt kan vi göra något åt det!



Ny familjemedlem

 och något som melanoz deffenetivt kommer att använda! 

Nedanför får ni en litet titt!


Den översta är svart och den under är grå.



Var bara tvungen att testa dom!

Vad tycker ni HISS eller DISS?

Fredagshälsning


När det är fredag får man lov att synda choklad!

Jag brukar faktiskt tänka så här.

Choklad innerhåller kakao, kakao kommer från en böna, och sist jag hörde så var bönor nyttigt.
Socker finns det också och socker kommer jue från sockerbetan, betan är jue en rotfrukt = nyttigt!

Tycker om det tanke sättet!!
Gör inte ni det!



Snyggt från topman



Jag har hamnat i någon form av extrem vill-ha-mer-accessoarer tid!
Har alltidälskat accessoarer men nu har jag blivit beroende!

Fann dessa godingarna på topman.com och den sidan gör mig crazy!

Snart kommermin flytthjälp, han faktiskt packa klart allting och nu är det nästintill bara kläder jag har kvar!


Överaskning!

En postlåda kan vara som ett kinderägg med överaskningar. Ibaldn blir man lite besviken på översakningen som då kan handla om de där vita trevliga breven som kommer och ska vara betalda innan månadens slut. Eller så blir det en poisitv överaskning, något som är kul som i detta fallet ett brev som är tjockt med suprise!


Dessa två älsklingarna låg i ett brev i säkert förvar i brevlådan innan Melanoz fann dom. Tror ni jag blev lycklig?

Har ni fått oväntade överaskningar den senaste tiden?


Återfunnen!

Min röst är till en större del återfunnen, lät som ett rikigt sågverk när jag skulle prata innan.
Hästarna är klara och stallet är klart! Dags förmig att göra lite lunch, blir nog ingetför avancerat tror jag. Sedan ska jag fortsätta packa.Detär nog det sämsta med att man ska flytta så är det packningen och få allt till att gå ihop. Jag själv flyttar inte fören om två veckor så jag kan inte skicka med precsi allt vad gäller klädväg mm. Well well ORGANISERA Melanoz!


Fråga mig inte vad jag gör med två fingrar där??




Hej på er!

Nä, jag är INTE nyvaken. Har varit uppe ett tag men var ute i stallet en stund innan jag tänkte blogga!

Men gud vad skönt det hade varit att tagit en sovmorgon, fast samtidigt tycker jag inte om sovmorgon för då har hela dagen passerat! Men men...

Idag finns det en del att göra, ska försöka odla fram ca tio armab och 5 ben till så ska vi se att det går bra.

Men idag är det F-R-E-D-A-G och det är = I-D-O-L

Idol kommer till Malmö nya arena  Foto: Stella Pictures

Vem är din favorit?
Jag vill ha Erik och Mariette kvar!


Nä dags att fortsätta min dag!

Ni får ha det så bra så länge!




Tänkte bara säga.....

God natt vänner. Ny dag väntar och jag har loaded med things att göra.
Ska låta drömmarna sköta sitt ett tag!

Sov sött vänner!


En julgran

Julgranen jag nu kommer att visa er har en gång prytt ett köpcenter i Singapore.

Diamond Christmas Tree

Julgranen är dekorerad med 21,798 glittrande diamanter totalt 913 karat.
Den 6 meter höga granen blir belyst med 456 st lampor och väger
3215 kg!

$1,005,00 kostar denna granen.Lägg märke till att det är i US.

Vad säger ni om att ha en sådan julgran i hemmet?
Snacka om att skaffa inbrotslarm och galler!

Med tanker påkostnaderna för denna granen måste jag säga att den inte var så vacker! Håller på nog till en traditionell julgran, eller vad säger ni?




är det jag?

Ibland blir jag förundrad. var dag samma sak, Men inte föralla. Men för otroligt många!
Du är inte den du är. Funderat på det? Vet vi egentligen vilka vi är. Eller blir vi så påverkade av allt runtomkring,alla dessa åsikter från allt och alla. Är vi säkra på att det är våra egna åsikter vi tänker eller är det vad vi har hört eller sett som vi tycker? När är man sig själv, när bör man vara sig själv. Alltid givetvis men är vi det? Beter vi oss olika beroende på vilka som är åskådare.

Jag lägger ner mycket tid till att lyssna på mig själv. Vad säger jag, inte du, inte hon, inte han, vad JAG säger. Hur många är det som verkligen har självförtroendet till att lita på sig själv? Början är att lyssna på sig själv. Om du alltid lyssnar på vad alla andra säger att du ska göra så kommer erfarenheten till att ta egna beslut att suddas ut. När det väl är dags så kan du inte. 

Till er som inte vet vad ni vill med det ni just funderar öve, ta en paus. se dig själv, hör dig själv och lyssna. Vad säger du? Det är början till ett eget beslut och växten till ett självförtroende. 

Men att putta andra åt sidan för att själv nå dit, då har man misslyckats. Vi är inte ensamna här, ta hänsyn till varandra och respektera varandra i era beslut. Vad ger det att köra över andra för attsjälv lyckas med sig själv? 
Klara av att inte göra som orden ovan men fortfarande klara av att gå sin vilja igenom är success....
 

Läckert!

Om man vill köpa julklapp till sin pojkvän så är det värt att kika in på topman.com jag har valt ut en del av mina alla favoriter!

                             

                           Klockan uppe till vänster älskar jag designen, stirent snygg design just Melanoz!
                                                           Accessoarerna gör mannen




Here we go again!

Försökte lägga upp en video innan där jag tippsade om näringsprukterna som jag änvender mig utav! men det gick inte så bra så har gjort en ny video!

Produkterna jag pratar om är av märket HERBALIFE








Vill du veta mer om produkterna så kika in på min hemsida
www.melanoz-dressagestudent.se
sedan fliken Herbalife, där står det även om yttrenäring!



Försöker

Såg att min video inte var tillgänglig.

Ska lösa detta så fort jag kan vänner!


Min vän!

Turen har jag att ha underbara vänner!

Corinne är en av dom!

Hon sitter nu i en bil på väg upp mot stockholm och jag vill bara säga att hennes blogg är en väldigt läsvärd blogg, Där ni kan följa henne och vad som sker i Globen under helgen! Dessutom har hon med sig sitt vapen. Kameran. Hon är even en grym fotograf!

Men nu är ridstövlarna på och det är dags att rida första hästen!


God morgon!

Då har gänget åkt och kvar är jag!

Sitter och äter lite frukost, hjälpte till att apcka det sista innan och ska alldeles strax hoppa ut till stallet för att rida. Både Ikaros och Chiron ska gå idag, samt att Chicko ska ut och gås med. Sedan är det dags för ännu mer packning men det tar vi senare!

Som sagt ville bara säga GOD MORGON!


vart tog du vägen?

Det undrar jag ofta! Jag förstår verkligen inte vart dagarna har tagit vägen? Dom bara försvinner. Är det någon mer än jag som har det problemet??

Dagen har gått som på räls, eller ska vi säga vattenskidor med tanke på allt regn som faller ner.
I morgon ¨så drar Catrin och C/o kosan till Stockholm och International Horse Show. I år kommer dock inte Anky Van Grunsven att delta men andra i från holland kommer att besitta dressyrbanan!

                                                         

Jag ska även få känna mig så där vuxen, vuxen igen. Ska lämna lillstumpan Nathalie på dagis i morgon. Annars måste hon gå upp så fasligt tidigt om hon ska åka med mammsen Catrin.

I morgon så kommer jag bland annat att göra en videoblogg samt en hiss och diss historia.

Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och läsa en stund innan drömmarna trillar in.

Sov sött vänner!





Älska skor!

Eller älska allt med kläder och skor att göra, både till "vardags" och till stallet!

Men i detta fallet så hittade jag massa fin fina skor som jag hade velat prova!

Black Point Cuban Heel ShoesGrey Pointed Smart ShoesWhite Patent Pointed Shoes
Smart Shoes:
Denna typen av skor är jag helt såld för!
I wont say no to you babes!

Jag fick verkligen tvinga mig själv att klicka ner sidan jag fann dessa skorna på!
Melanoz goes shoesoholic! Dessutom hade dom mycket annat snygg också för den delen! För nästan alla smaker!

Skorna och sidan jag pratar om finner ni här!


Äntligen!

Är lastbilen packad och klar!

Ska snart hoppa in i duschen, men först så ska jag dammsuga. kan man inte uppfinna smutsfritt golv?

Men innan jag gör dessa saker ska jag visa ett armband jag fann HÄR

Arm Kulkedja 10mm bred. i gruppen Produkter / Armband & armlänkar hos Presidentor.se (Creative Bizniz of Sweden AB) (SB1042)
Brukar har svårtför att finna armband som faller mig i smaken. I detta fallet var det denna armbandslänken som mina ögon fastnade för. Passade min stilrena stil.

Tycker faktiskt att killar/män över lag borde ha mer accessoarer, eller vad tycker ni?



hmm....okej!

Vi skulle ha verit färdigpackade för typ en timme sedan. Men icke sa nicke. Nu ärman själv och packar. Catrin åkte iväg för att hämta Nathaliesamt Corinne och en tjej till! Så al alone i am in the darknes och packar haha!

Försökte att godkänna kommentarerna men det vill sig inte kommer upp en sida där det stå 500 error!! Någon annan som har det problemet??

Ska fortsätta så jag blir klar idag!

I fag är det lillördag för er som inte hade koll på det!!


Packa pappas packsäck.....

Ja, vi håller på för fulla muggar att packa lastbilen somåker upp til Globen och stockholm internationalhorse show!

Men fick lov att ta en snabb lunch. Vi arbetar hellre på så att vi blir klara än att vi bler sena!

Chiron var jätte fin idag! Catrin ville inte sitta upp när han gick så bra. Ibland såblir han dock lite stum i traven, då tar jag och fattar galopp, arbetar i galoppen en stund för att sedan göra en övergång till trav. Då blir han gensat mycket bättre. Galoppenhjälper honom på ett lätt sätt att blimjukare i travenoch får mer gung i sig! Så i stället för att som så¨många gör att trava sedan galoppera för att sedan avsluta, så potionerar jag ut galoppen i stället! Men i vilket fall så gick han jätte fint idag min lilla prins!



(Chiron kallas för lillprins!)

Ang inlägget jag skrev igår (melanoz har en åsikt) så verkar det vara som så att domflesta håller med mig om att det spelar ingen roll vilken parfym man använder oavsätt kön! Men klart kanske inte så skoj för flick/pojkvännen om ens partner tar av ens parfym haha!

Nä nu är det dags att fortsätta! kommer inte hinna blogga så mycket under eftermiddagen, men ikväll blir det annat!

Ha det guld vänner!



Införskaffat!

Alla kan ju inte ha det som mig, med en personlig shoppare! I går så inhandles mina hattar!
Tack vännen!!!!!
 

Natten, ingen aning om hur den var. Drömde skumt nu på morgonen, ingen jag kommer ihåg dock. Men ibland så funderar jag om man håller på att bli crazy när man tänker tillbaka på drömmar. Vadkommer allt ifrån?

Dagen ska snart ta sin början. Jag och Catrin ska börja med att rida, men först ska hon åka till Björbäck och hjälpa Evelina-lina haha! SKrattar bara av att höra hennes namn. Men vad vi skrattar åt är fortfarande ett mysterium.

Så dags att ta på sig ridkläder, slå på smilet och le åt dagen!!




Dags för sängen!

Mina ögon börjar bulta, så detär dags att stänga ner datorn!
Hade jag haft 3 önskningar så hade jag önkat att få bli av med min migrän!

Men inte bli deppig för det! I morgon är det nya tag. Lastbilen ska få det sista packat innan den ska fara upp till Stockholm och International Horse Show som är i helgen! Jag ska faktiskt stanna hemma över denna helgen! Ska ta hand om det jag är bäst på, Hästarna!


Corinne ska dock åka med upp! I morgon ses vi vännen!


Sov sött läsare!


Melanoz har en åsikt!

Läste AMIRS blogg tidigare idag där han skrev att han inte brydde sig över huvudtaget om det var en tjej eller killparfym han använde. Han hade köpt Britney´s nya parfym.

Jag ska erkänna en sak, jag använder tjejparfymer. Har herrparfym också men det är svårt att hitta någon som passar mig. Varför då tänker ni? Jo, om jag använder mig av en parfym som har en "hård" och frän doft som många herrparfymer har, så kallas det migrän! Axe ska vi inte prata om, dessutom så luktar det skunk! Därav att jag använder mig av tjej/unisex parfymer. Mildare i doften och luktar betydligt mer fräscht!


                   Britney VS axe 


Varför skulle inte en kille kunna använda en tjej perfym utan att det ska bli anmärkningsvärt? Om en tjej använder en kill perfym är det inte många som reagerar? eller har jag fel? Men klart använder en kille något från den feminina sidan så är man ju gay och det blir ett stort OMG över det hela. Jag är totalt oberörd gällande detta. Varför göra grupperingar manligt-kvinnligt och man får inte använda det motsattakönets produkter. Precis som Rosa=tjej och Blått=kille. Varför?? Visst jag kommer inte att springa runt i klänningar och högklackat, eller en tjej som vill ha på sig frack och hatt sålåt dom göra det! Det är ändå inte du som gör det du ser, eller hur? Låt andra leva sitt liv som dom vill leva det!

Min åsikt är med andra ord: Låt killar få använda tjejparfymer och låt tjejer få använda killparfymer!

Vad tycker ni??


TÄVLING

Åter FOKI som annordnar en tävling, denna gången med Cocoo.se


Det anda du behöver göra är att välja ut ett smycke från cocoo.se, blogga sedan om detta i din blogg och länka både till FOKI och Cocoo.se. Hur enkelt som helst! Och du! Kom inte med att det inte är någon ide för det är redan så många som är med! Om man aldrig är med så är det verkligen 0% chans att man vinner! Så kom igen, vad finns det att förlora??

pst...Det finns även msycken för herr!

Jag har i alla fall valt ut en klocka! Skulle sitta så fint med den!!




Ingen bra känsla!

Kroppen min mår inte så bra, varför vet ej. Vill både sova, inte sova, dö,göra något men orkar inte, typ samtidigt! Dessutom börjar min migrän smyga sig på! Orka orka säger jag bara!

Ska hoppa in i duschen senare. Sedan ska jag tipsa om en tävling!


PANIK kan...

2b7ec4ca0a4865432e6dee2dc2daae95.png

Kolla varifrån!

PANIK kan inte logga in på bloggen, allt är bara vitt! Ska testa om en stund igen. Hoppas ni har det bra vänner! (jag biter inte i grimman, fast det ser ut så haha) kram timmie


Akrobatik!

Är vad Chiron gjorde i dag, dock med mig på ryggen!
Bockade ganska så duktigt och catrin satt på Ikaro "jag står stilla här så du vet vart jag är" haha! Menkvar satt jag men resulterade med något sträckt i vänsterbenet! Men efter det så gick han riktigt fint! Björnen vaknade om man säger så!

Har precis haft lite lunch och ska hoppa ut till stallet igen. Mina bumbibjörnar ute i hagen vill nog komma in och få lite mat! Blir mörkt så fort nu för tiden!

Vill bara även påminna mina läsare om att idag är det bara 1 månad kvar till Julafton!



Då blir min fråga till er: Vad önskar du dig i julklapp??


Strax dags att rida

Ska gå ut och göra i ornding hästarna till Catrin är hemma.

Men först  en rolig pryl.
I södra Sverige har det blivit dåligt med snö de senaste vintrarna, vilket inte gör mig något men på julafton kanske man vill ha lite snö för att få in julstämningen!

Jag har hittat lösningen!

Snö på burk!!
Klicka för att se nästa bild
 
Information om snö på burkl:

  • En påse med snö i en fin julig burk
  • Bara addera vatten så har du snart mer snö än du behöver!
  • Efter ett par dagar torkar snön ut och du kan lätt dammsuga upp den.
  • Spraya eller häll vatten på snön för att den ska hålla längre och inte torka ut.
  • 20g pulver ger dig 1,5 liter snö.
  • Håll snön borta från barn.
  • Inhalera ej snön och undvik kontakt med ögonen.
  • Mått på burken: 9 x 6.5cm.
  • Sicken grej!!

    Kostar 69kr och finns HÄR


    Morning....

    Tisdag idag. Bara så ni vet!

    Morgonen har bestått av att läsa mail och sitta i telefonkö för att komma fram till 3. Var lite skeptisk till min faktura som jag fick häromdagen och är nu lite less på dom. Bad dom att skicka yttligare en specifikation på mina samtal. För det är något som är vajjsing. Men då hinner inte den komma innan fakturan ska vara betald och då är risken för att jag får en påminelse avgift på 50 spänn. Vem vill ha det då? Även om jag förklarade läget och sa att hankanske kunde göra en notering om detta,
    -Ja, men det blir ändå påminnelse avgift om du ej betalar i tid!
    Ibland är 3:s kundservice så damn kassa! Fast dom har varit till stor hjälp många gånger. Well nog pratat om min faktura, intresserar er säkert!

                                                       
    Vad som sker annars idag är till en början att ordna stallet. Catrin ska ha ensadelprovning nu på morgonen efter att ha lämnat snattan på¨dagis. När hon kommerhem är det antagligen dags för att rida. Vädret är något mer positivt idag, uppehåll i alla fall!

    Dags att fånga dagen my dears!


    Roligt!

    Blev så glad tidigare ikväll. Fått lite kommentarer på inlägget jag skrev igår angående frågan ja ställde er.
    Nu har det trillat in ett par till och ville bara säga tack! Kan faktiskt vara lite intressant hur man uppfattas av andra människor!

    Nu är dags för sängen. Är inte specielt trött men kanske blir om jag lägger mig i sängen och kikar på Jordan rättsläkaren, eller kanske räkna hurmånga bokstäver det är i min bok?





    Vad brukar ni göra när inte ni kan sova??

    Sov sött vänner!


    Att nå sina mål

    Fick en fråga för någon dag sedan.

    Hur når man sina mål?

    Dagligen så drömmer jag,drömmer att en dag får lov att rida Grand Prix. Om jag någonsin kommer att komma dit, vet jag inte. Men jag arbetar dagligen om att skaffa de bästa förutsättningarna för att en dag kunna uppleva min dröm.

    Inget är självklart här i livet. Vi måste se till att det sker. Inget händer genom att ligga i soffan och knapra OLW.

    Se frammåt, arbeta från de förutsättningarna du har.
     
    "Vad behöver jag för att bli bättre"
    "Hur ska jag göra för att kunna få det jag behöver"

    Vissa dagar kommer att kännas totalt meningslösa och man kommer att undra, Vad håller jag på med? Men det är även de dagarna som kommer att göra dig stark. "Vad gjorde att jag hamnade här?" Om man inte har dagar då man är nere så skulle man aldrig upptäcka utveklingen. Ibland kan jag känna att jag inte kan rida. Känner mig som en total nybörjare. När jag började rida för Catrin så kände jag mig så världelös.Men jag har lärt mig att det är då uteveckling sker. Det är bra att ha självförtoende men man ska inte neka sina svaga sidor. Gör man det så kan man inte utveckla de sidorna till att bli de starka sidorna! Var kritisk men var inte dum mot dig själv.

    Av erfarenhet har jag lärt mig att INTE låta andra påverka mina val. Jag tar råd från andra men jag tar mina egna beslut. Förr så lyssnade jag och gjorde det andra sa åt mig "Där ska du jobba" vilket resulterade i att jag inte gick på min egna känsla. Säger din magkäsnla att gå åt det andra hållet så lyssna på den. Du kommer säkerligen att trampa snett och göra misstag. Men utan misstag kommer man aldrig lära sig att undgå dom för ett senare skede. Sker ett misstag. Res på dig, ta det som en positiv sak och gör det ännu bättre.

    "Man ångrar aldrig det man har gjort, utan det man aldrig gjorde"

    Jag skulle kunna skriva en hel novell om detta. Det viktigaste är att man gör saker och ting för sin egen skull. Vad är detförmening annars?  Att inte heller glömma bort att ha roligt under tiden. Alla pratar om lycka. Men glömmer man bort att vara lycklig under vägens gång, hur lycklig blir man då när man är i mål? Det är vägen dit som sätter prägel. Var stolt över det du gör och det du har gjort så här långt.


    När du väl är där, ska du kunna njuta av resan du just gjort.

    Jag kan inte säga hur man görför att nå sina mål. Jag tänker och känner som jag beskrev ovan och kanske för någon därute kan få en ny synvinkel.






    Tack!

    Fick denna kommentaren i inlägget som heter : en liten fråga.

    om En liten fråga:
    Du uppfattas som en kunnig person innom ditt område och seriös

    Kände att jag behövde en kommentar som denna. Kanske inte uppfattas oseriös via bloggen trots allt. Här skriver jag verkligen om allt och ingenting. Mycket om det mesta. Bloggenär mitt fritidsintresse men man vet inte hur jag uppfattas via denna! 

    Så tack till dig!


    Jag på Chiron från tävling i Hässleholm.

    www.melanoz-dressagestudent.se

    Dags för puttsning

    Ja, det görs varje dag!
    Utrustningen är dyr och måste därmed skötas. Visst de 28 sadlarna jag puttsad eunder helgen görs inte varje dag utan enbart det två sadlar, kandaret och tränset som vi använder som ska puttsas. Jag klarar verkligen inte av skita träns eller sadlar. Ska vara vårdat. För mig betyder det ansvarsfullt intryck. Kanske låter nojjigt men thatsjust me. När jag var 14 så och skulle rida en lektion. Min tränare hadeglömt berätta att lektionen var framflyttad så jag han inte göra i ordning min häst så som jag brukar. Hade 3 olika borstar. Han bara använda 1. KATASTROF! Jag kunde verkligen inte rida som tur var hade min kompis som skulle rida efter mig redan varit i stallet ett tag och redan gjort i ordning sin häst, så hon fick rida före mig så jag kunde göra min häst fin fin. Kunde verkligen inte rida med på en häst sominte var ordentligt rycktad! Nu kan jag klara av sådant bättre men inte ofta det sker.

    Men nu till puttsandet!
    Hörs senare vänner!

    Märke av sadel: ALBION


    Det är väl roligt!

    Med regn? Tycker ni inte?
    Simfötter nästa.



    Det gick ialla fall bra med hästarna idag. Chiron blev lite stor i manegen när det var två andra som red inne i ridhuset. Men völ upp på ryggen så var han fin. Hur ska jag klara mig utan min prins?? smärta säger jag!

    Har fått en delkommentarer de senaste dagarna, I LOVE THAT! och jag blir så glad av mina läsare ni kan verkligen göra en hel dag!

    Mitt inlägg ang hattarna så funderar jag på 1 el 3:an det är mer jag. Vad tycker ni borde jag köra på en hatt??

    Nu så har jag haft en liten snabb lunch ochåter dags att vandra ut till stallet för melanoz!!






    Lasting

    Nu ska vi lasta hästarna för att köra iväg till Björbäck och rida! Kommerblogga mer senare men blir nog en något sen lunch, så ni undrar vart jag har tagit vägen!

    Hoppas ni får en fin start på veckan!


    Hattar


    Jag har bestämt mig för att för att köpa en hatt! Har kikat länge men aldrig blivit av att jag köppt någon! Dessa hattar kommer från H&M och kostar 99 kr. vilken är snyggast eller har ni något tips på fler hattar?


    1                                                                 2
        3
                    
    Nu ska jag börja våga ha hatt! Man lever bara en gång, right?


    God morgon!

    Ell goob borgon.... Låter det får det från mig!



    Vädret påtv:n såg också så uppmuntrande ut! Jag vill ha den gula filluren som är över havet och härjar! Över land tack!

    Idag får vi se vad som händer eventuellt så kanske vi åker till Björbäck och rider. Dock inget jag är ute efter idag. Mer tid imorgon för sådant! Tar en del tidnär alla måste åka med. Men Chiron var så duktig förra veckan när vi åkte med båda två! Nä, men det finns alltid en tendens till när det är ont om tid ska man tydligen göra sådant som tar tid! Make sense va?

    Som sagt måndag idag. IGEN! haha!





    Värmande te

    Halsen känns bättre efter en mugg te med lite honung. Som olja för halsen!

    Det bästa som finns är nog att ta en dusch för att sedan vira in sig i en mysig halsduk och en mugg te. Tycker ni inte?



    Något som är säkert det är att om jag blir miljonär så är det shopping som gällerför melanoz. Hittar verkligen så mycket saker man vill ha. Blir till att spara, sparaoch åter spara!

    Som ni ser på bilden så har jag en ny kärlek i familjen. Halsduken kommerfrån H&M and i just LOVE it!

    Nu så ska jag ta och krypa ner till sängs för att se vad det är för drömmar som kommer på besök! Har haft helt knepiga drömmar. Inga otäcka drömmar men drömmar somman vaknar med etstort WHAT WAS THAT! Ja ni förstår vad jag menar!

    Gucci glasögonen som jag visade er innan finner ni HÄR (glömde ju länka dit)

    Ni får sova sött vänner!

     


    Kärlek!


    Gucci pure love!

    Gucci Solglasögon - Gucci GG 1888 S 260 07
    Come to papa!!


    Förlåt,för att google finns

    kommentar
    Jag har bett dig att ta bort bilden förut, men jag ser att den fortfarande ligger kvar på din sida. Jag vore tacksam om du tog bort den omedelbart. Att använda andras bilder utan tillstånd är ett brott mot upphovsrättslagen.

    Denna kommentaren handlar om ett inlägg jag skrev den 25/9-09. Detta var en fredag. Jag googlade på ordet fredag för att se om jag kunde finna något kul. Fann en bild och la upp den på bloggen. På bilden stod det "Det är fredag!" med röd bakgrund!
    Personen ovan blev tydligen stött över detta. Fine. Kan förstå att personen hade blivit irriterad om det vore att foto som var arrangerat eller ett photoshop verk! Men så var nu inte fallet!  Om jag själv hade gjort en sådan bild ochnågon annan använder den (påpekar inget foto enbart text som denna bilden handlar om) Hade jag inte laggt någon större energi på, onödig energi. Men det är min åsikt!

    Men jag ber om URSÄKT och ska nu ta bort inlägget med bilden!

    Jag tror dock inte att jag är den enda som är en "tjuv" som du vill kalla det. Hur många finns det intesom använder google.se som ett bildarkiv. Det är kanske själva google.se man ska sätta åt? Att man från deras sida kan kopiera bilder!?

    Men åter igen ber jag om ursäkt!!

    //Timmie

    Klockor!

    Har kikat på dessa klockorna flera gånger!
    Jätte fräcka tycker jag!




    Finns HÄR

    Vad tycker ni? HISS eller DISS?


    Meningslöst inlägg!

    Känns som det har varit begravning ungefär! en äkta tyst och regnig söndag!

    Tummen upp för regniga söndagar med gegga!

    Jag har i alla fall puttsat klart alla 28 sadlar inklusive fettat in.Må säga att jag är trött på sadlar ochblöta svampar. Samt har jag konstaterat en sak, Stübben sadlarna är mer svår puttsade än de andra sadelmärkena. Karl Niedersüs var enkalst!

    Hmmm..... Dagens I-landsproblem? 

    Innan idag så ska jag erkänna att jag inte var på så bra humör! Varför vet ej. Ni vet när man har en irritation som man inte kan placera varför? Utan bara finns där. Visserligen så vet jag nog varför jag varirriterad men sådana saker tar man inte upp här.....Privat ni vet. Men efter att ha pratat med en person så blev det bättre. Stackarenförsöker alltid fåmig till att änka positivt men just nu är det verkligen mycket runt omkring som ska ordnas och allt verkar inte vara samarbetsvilligt, men ett stort tack och en mega kram för ditt tålamod!

    Jag är i alla fall glad att jag har bloggen! Ni läsare kan verkligen göra en hel dag!

    haha tänkte att jag skulle lägga upp en bild på mig själv, men såg en viss skillnad på innan respektive efter jag hade klippt mig!


    Gud vad jag ser sur ut haha!!

    Dags att ge mina darlings ute i stallet eftermiddags mat!


    Lunchen äten

    Var jätte gott kan jag säga! Thank you Barbro!

    Var faktiskt ute ch plockade in hästarna så domfick äta sittlunch hö inne, annars hade detlegat hö överallt!

    En dag som denna hade varit underbart att vira in sig i en filt och läsa en bok! Men is tälletför det så ska jag ta och puttsa det sista gänget av sadlar!



    Vad gör ni annars en regning söndag som denna?


    En bra låt i regnet!

    Håller på att koka potatis och värma grytan som blev över när barbro var här! Så smidgt med matlådor hihi!

    Jag var inne på min vänns blogg ,
    CORINNE och hon tippsade om en låt som jag faktiskt tänker dela med mig äveni min blogg! En jätte bra låt enligt mig, Behövs lite bra musik en dag som denna!



    Denna låten ska jag allt ta mig och göra ett freestyle program till med min lilla Trissan!!


    En liten fråga

    Nu tänkte jag ta och fråga er. Trogna, nya, kommer förbi iblandläsare får gärna svara!

    Många gånger har jag funderat på hur jag uppfattas via bloggen?
    I framtiden så vill jag kunna dirva eget företag, där jag utbildar, tränar och tävlar hästar och är kanske inte så långt därifrån. Jag är i alla fall en väldigt ansvarstagande person men vet inte om jag alltid uppfattas så via bloggen?

    Bloggen har jag för rent nöje. Älskar att skriva och älskar att blogga. Men frågan är om det kommer in en kund på bloggen som t.ex. vill lämna en häst på träning men kanske avstår efter ha läst bloggen?

    Så min fråga till er är: Hur uppfattas jag via bloggen?


    Timmie och ikaros


    Film

    Filmen transformers går just nu på tv4.



    Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen och kika på den, har inte sett den tidigare!
    Jag är ganska så sen när detgäller filmer mm. T.ex som Twilight och new moon?? Kanske i framtiden när man vandrar runt med rullstol kanske jag ser den haha! Nä men mitt liv är verkligen fyllt av annat så tid för film finns knappt!

    Förskylningen min håller i sig, känner mer halsont och tung i huvudet,skulle bara fattas att det blir feber också!

    Någon som kanske vill lägga ett vad?

    I morgon så tänkte jag ställa er läsare en fråga och hoppas att ni kan svara på den! Troligtvis så ställer jag er den på morgonen så fler kan svara på den om intresse finns!

    Ni får annars sova sött vänner och till er som är ute och roar er HA KUL! 


    Tjoho!

    Fick ett mail från reklamfabriken.se där det stod att min annons nu även syns på expressen under denna länken! (den syns inte var gång då¨det är fler som syns)

    Dessutom är jag då tydligen med i en utlottning där jag kan vinna som första pris eatt göra en reklamfilm som visas på biograferna! Samt finns det även 20 sprillans nya iphones ligger i potten!  

    Nu i efterhand kanske man hade önskat att jag hade lagt ner lite mer tid på annonsen. Men gjorde bara en rolig grej!

    Om ni vill så få ni jätte gäna hjälpa en liten bit på traven och ge min annons en liten röst!

    Det kan ni göra
    HÄR!




    Pannkakor!

    Fick det bli ikväll! Säger bara mums!

    Någon mer än jag som gillar pannkakor??

    Eftermiddagen har rullat på i sin lilla tackt! Fått en del sadlar puttsade.....



    Har kikat på dessa många gånger, eller ja. Går knappast att undgå dom när de finns överallt. 
    Men hur skönt kan det vara att ligga på en sådanhär då? AUCH! 

    Jag brukar säga att man köper sig smärta när man köper nya ridstövlar och ska gå in dom, men en matta med"spikar" är väl i högsta grad att köpa sig smärta!?! 

    Vad säger mina läsare om spikmattor? Kanske blir årets julklapp! 

     

    TÄVLING





    Denna gången är det VESNA som har en tävling i sammarbete med tvarumochkok.

    Tvarumochkok har hur mycket inredningssaker som helst! Jag är givetvis med och tävlar om en kakburk.
                                                 
    Tycker dom är så söta och dessutom en jätte rolig julklapp! (kan inte säga till vem dom ärtänka till ifall personen kikar in här)  Så har du svårt att finna en julklapp till någon så kika in på VESNAS blogg och kika på tävlingen.

    Tävlingen avslutas den 28/12.

    Så ge det en chans!




    Uppdaterad

    Har precis uppdaterat min hemsida!

    Även den behöver underhållas.





    Nu så är det dags för Melanoz att puttsa en hel drös med sadlar!

     


    Dagens tips!



    bloglovin'


    Jag har haft ett konto inne på bloglovin länge, men aldrig använt det. Inte fören idag!
    Nu så har jag lagt över ALLA mina bloggar somjag följer dagligen. Istället för att spara dom som favoriter på datorn så har jag alla på nätet! Smidigt och enkelt samt smart ifall datorn skulle kracha eller annat så kan du ändå komma åt dina bloggar på bloglovin om du inte har ett superminna och kommer ihågalla adresser till dina bloggar!

    Så har du en drös med bloggar du följer? Ja, skaffa då bloglovin! ÄLSKAR
    !

    BLOGLOVIN






    Lördag!

    Är det idag!

    Jag togmig faktiskt enliten sovmorgon till 07.45 idag!

    Catrin åke iväg tidigt idag för att fara upp till Stockholm på jobb.
    Åter fanns ett litet meddelande vid kaffekokaren!


    Hästarna idag får vilodag, men inte blir det raslöst för det haha!

    Dags att hoppa ner i stallkläderna för att gå ut till mina darlings i stallet!



    IDOL!

    Då var denna Fredagens IDOL 2009 över!

    Vilken är din favorit??



    Jag måste säga att Eric var helt fantastik ikväll!
    Reza är en av dom som jag har hållt som favorit under en lång tid, men jag måste erkänna att ikväll var hon inte det. Fast jag tror att hon har mycket att ge!

    Återstår att se vem av dessa det är som kommer att lämna IDOL ikväll!

    Kommer med dessa ord att säga god natt. Haråkt på en förskylning så min hals känns något som ett rivjärn, får tänka positivt, förskylning=ingen svinis på besök!

    Sov sött vänner!!



    En sista hälsning

    bilden har inget medtexten att göra

    Minnerna finns sedan tiden du var.
    Det barn jag då var,är minnen utav dig jag har.
    En önskan att du en gång skulle åter komma hem, men det är väl alla barns önskan?
    Hoppet fanns, men nu har det tynat bort.
    Äventyren vi var, är minnen jag än har kvar.

    Tiden gick, vi begav oss av. Men isär.
    Åren har gått, så min student. Men inget minne av dig jag har men önskan finns kvar att du skulle funnits där.
    Vad sägs om en omtanke?

    Jag är ej längre ett barn. Tiden tog mig till vuxen. Mellan där var det väntan som fyllde de tomma.

    Jag är en son. Men endabart till en mor. Mina minnen har haft en lång stund.
    Nu stänger jag boken och du blir nu utanför......

    Ta hand om dig,
    //Din son......

    Hälsnigen är till min far. Om du av en anleding finner dessa ord vet du.....


    Vad hände!

    Helt galet! Jag är före tidsplanen!
    Har reda lagat mat och ätit faktiskt! Blev spagetti och köttfärsås idag.

    Nu är det städning som står på chemat innan det är dags för fodring och dusch för att sedan mysa framför IDOL!




    Lunch!

    Då har man åter haft lunch!

    Dagen känns bättre nu!

    Chiron var lite seg och slingrig idag, allämt trött. Så vi gjorde inte så jätte mycket med honom idag!
    Det som sker nu är att tvätta däck! TJOHO!!

    Hoppas ni har en fin fin F-R-E-D-A-G!!!


    God morgon!

    Eller inte! Hade hellre sagt god natt!

    Dålig sömn har det varit i natt, svårt att andas samt halsont om något! Går upp och fodrar hästarna för att sedan göra frukost. Ett brev ligger vid kaffekokaren



    Jag käner en sådan glädje sprida sig igenom min kropp just nu! Plus att jag inte är riktigt nöjd över en annan sak. Har man kommit överns om en sak så hoppas man på att den andra parten håller det, NEN tydligen blir INTE så! Blir så damn trött!

    Det är jue F-R-E-D-A-G idag!!!
    glada miner ska det vara! Ska snart hoppa ut till stallet, Catrin har ett fullspäckat chema innan hon ska sätta sig i bilen idag för att hålla träningar i Hylte. Ikaros ska vara klar 09.30 som vanligt. Sedan är det till att rida Chiron, han får min dag till att bli en bättre! Fast idag kommer Evelina hit det är = skratt!!!!!!!

    Dags att studsa i ridbrallorna!

    Ta hand om er!



    God natt!

    Är ordet jag tänker använda mig av nu!

    Men före jag säger det så tänker jag tipsa om SNO-BALLER
    perfekt om man råkar ut för snöbollskrig!


    Med denna sno-baller och flinka fingrar kan man faktiskt kasta upp mot 60 bollar i minuten!!!
    Denna hade jag velat haft när man var lite och blev bombaderad av sin bror! Undrar vem som hade tagit benen på ryggen och sprungit iväg då??

    SNO-BALLER kostar 149kr och finns
    HÄR

    Sov sött vänner!



    Svar på kommentar

    Anonym om Finns inte ord:
    kan du inte säga vad det handlar om,för oss som är k'nnskiga och inte vågar titta

    svar:
    Visst kan jag göra det!

    Det är ett "gäng" ungdomar som går över en bro med en hund i famnen. Jag förtod nästan med en gång vad dom skulle göra efter ha läst FATTYBOMS inlägg om detta.
    Dessa ungdommar står och filmar samt skrattar och kastar hunden från bron så hunden landar på en hård grusväg, den ligger sedan där och kan inte resa på sig mer än att lyfta huvudet. Dom skrattar vidare. Detta kallar jag kännslokallt. Att man kan stå och skratta åt detta är för mig obegripligt, mer obergligt är det också HUR man kan göra detta.


    en av valparna hemma,5 veckor gamla!

    Missförsåt mig rätt nu kära läsare. Men det sliter mer i mitt hjärta när ett djur far illa på detta viset än när det gäller en människa. Nu kanske ni tycker att jag är totalt förvrängd i huvudet, men som svar har jag att ett djur kan inte försvara sig på samma sätt som vi människor kan. Denna hunden förlitade sig säkerligen på människan och sedan få denna upplevelse, av den varelse den förlitade sig på, människan. Det är VI som har tagit på oss ansvaret att ta hand om dom. Dom valde inte det, inte från början. Sedan har dom inte haft något val. Utan någon som ger dom mat eller vatten så är dom blottade inför döden. Deras liv ligger i våra händer. Dags att stå upp för det.......


    Min hund Trissan (Darko´s old treasure)

    Jag skrev ett liknande inläggför ett tag sedan om ni vill läsa det så finner ni det HÄR

    HAN ÄR GRIPEN OCH MISSTÄNKT FÖR DJURPLÅGERI


                   


    Fick precis en länk via facebook där det står att han som gjorde detta är gripen, han anmälde sig själv efter fått påtryckningar via internet. Tack vare ett samarbete fårn olika nätanvändare. bestämde sig för att hitta den skyldige. Detta lyckades och Svajunas Beniuk är nu gripenoch åtalas för djurplågeri.

                                                       

    Ni kan läsa hela artikeln HÄR




    Day goes by....

    Dagen rullar på!

    Vi har hållt på och tittat så att allt är helt på gården förutom 20kvm tak som flög bort igår!

    Chiron gick gick riktigt fint idag. Kändes stark och fin över ryggen och var positiv trots regn och blåst samt en bassängliknande ridbana!



    Catrin är på väg för att ha sadelprovningar, jag och Dora är här själva nu under eftermiddagen och ska fixa lite så inte all ved blir blöt i och med att taket försvann! Men tur nog så är det snickarkillar på väg som får klippa och klistra igen taket!

    Var ganska så bloggsugen men efter jag såg filmen som jag skrev om i förra inlägget så tappade jag lusten! Man blir gråtfärdig!


    Finns inte ord

    När jag ser sånt här så vänder sig hela min själ ut och in!
    Tårarna börjar rinna av ren ilska och medlidande.......

    Detta borde varastraffbart! Vad får man ut av att göra så här! Mår man bättre? blir man tuffare?

    Se och döm själva!
    HÄR!

    Jag fick se filmen hos FATTYBOM  och om jag inte har fel så har både jag och fattybom samma åsikt om detta!


    Snabb förklaring!

    Tänkte innan det är dags för stallet att jag förklarar en sak för er!

    Ibland så märker ni säker att vissa ord sitter ihop?!? Som inte ska sitta ihop. Det är för att mellanslags tangenten inte alltid fungerar och det är mitt fel, fick för mig att jag skulle pilla bort den för att gör rent där så fick jag den inte riktigt som förut. Därav ord som sitter ihop som inte ska sitte ihop! När jag skriver lite för snabbt så trycker jag ngt för löst på den och då vill den inte hoppa!

    Så kan vara!



    Lovley

    Strömmen är tillbaka, kom inatt! Skönt det så man får sitt morgon kaffe.Dock kännes det som att jag har en kyckling farm i min hals!

    Men har i alla fall kunnat sova helt okej!
    Var ute och tittade hur det såg ut på taken. Det konstiga är atttaken ser relativt hela ut, men det ligger massa tak på marken? Kanske grannen? Men inte troligt.Så idag får det fotas, Catrin måste ju anmäla till försäkringsbolaget och specielt om bilarna, dock så var det inte så stor skada på den gröna som det lät igår!

    Hur gick det hemma hos er??

    Innan jag gick och la mig igårsåkund ejga intelåta bli att leka med ficklampan, ni vet som man gjorde när man var lite och skulle se ut som ett spöke?

                                       

    Nu ska jag ta och läsa min bloggar och sedan är det dags för stallet! Blir nog att se runt pågården för att se vad som skett under natten!

    Senare idag kommer även en fråga till er läsare som jag skulle uppskatta om ni ville hjälpa mig med att svara på!
    GOD MORGON!



    Hej bloggen!!

    Ska inte blogga så mycket, vi har ingen ström så vill spara batteriet på datorn så det räcker i morgonbitti också!

    Takpannor flyger och har träffat Catrins bilar, denlilla gröna fick mest skador samt den stora grå har fått en repa i lacken finfint! eller inte!

    Ni får sova sött,jag ska försöka sova lite gran och se om man överlever natten!!


    Trillingnöten!

    Videon säger ALLT!


    Bling bling

    Något som är fint och som kan göra ett gammalt men snyggt träns till ett nytt är ett nutt pannband! Bling bling pannband är något som ALLTID går hem hos mig!

    På hos
    xtremehorsemakeover.com finns bland annat dessa pannbanden! Så snygga!



                           
    Schumacher                     Svängt med en rad 1100kr               pärlor 550kr 

                                                                                                  






    Schockemöhle swarowski gina
    690kr

    Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter
    Schockemöhle paris!
    1600kr


    Finns många andra träns och kandar plus mängder med annat jag tycker är snyggt!

    Tycker att ni ska kika in på xtremehorsemakeover.com så får ni verkligen se makover! 



     



    Säger du det?

    Att det blåser,  storm + regn = GALET!

    På ett sättär det tur att man bor på landet från allmänheten, ja, specieltnär en melanoz jagar en soptunna som far ivägsom skenande elefant och Melanoz springer efter med älgkliv över gården! En skenande soptunna är en farlig soptunna underskatta dom inte!



    Jag och Catrin red ut Ikaros och Chiron idag. Lika bra detnär regnet öser ner samt att min migrän inte är så rolig att rida meddå balans sinnet blir totalt kass. Men nu känner jag mig betydligt bättre!

    Nu är det duschen som gäller för min del. Känner mig så fräsch efter att använt min Body scrub med cocos doft och efter det shower gel med papaya doft för att sedan avsluta allt med bodylotion med cocos doft! LOVE it! 
                       






    Tävling hos FOKI!

    Denna gången är det en fin fin tävling som FOKI har på sin blogg!
    Denn gången kan man vinna en IPHONE! 





    Det enda man behövergöra är att välja ut ett valfritt skal från  Mrgizmo.se
    Sedan berättar du i din blogg att du är med i en tävling på FOKI.SE sedan länka till hennes blogg samt sidan som du hittade ditt skal på! 



                                                    

    Här är det skalet jag har valt ut, Fanns sjukt många snygga skal så till slut så blundade jag och valde ett av mina favoriter! 
     

    Var med du också! Klicka er in till FOKI och läs mer om tävlingen!

     

    Vad har jag gjort

    För att förtjäna ett huvud som mitt?
    Jag lovar er vänner att det skulle vara smärtfritt att såga av huvudet och dra ut ögonen än att det som känns nu!
    Varför migrän som sätter sig i ögonen också! L-O-V-L.-E-Y. Det känns i alla fall något bättre men rena rama ciruksen där uppe!

    Jag var inne på FOKIS blogg och såg denna videon! Jag trodde att detta var ett skämt från en film eller något!
    Men det är en vardag i Tokyo. FOKI skriver även att de personer med kostymer och hattar är anstälda som puschers, deras jobb är alltså att ptta in människor i tågen så dom kan stänga dörrarna!! SJUKT!



    Skulle ni klara av detta var dag när ni ska till och hem från jobbet/skolan??


    Gråter

    Av min migrän! Kul att börja dagen så här.
    kryper ner i sängen en stund till.....

    God morgon på er alla


    Sumering

    Dags för en sumering av dagen och sedan knyta ihop säcken för att krypa ner under täcket!

    Dagen ar verkligen gått non stop!
    Lunchen försvann haha!

    Chiron gick bättre idag, han kändes mjukare idag än igår.  Men gårdagen var det mycket nytt för honom och dessutom så var han skeptisk mot Ikaros somgalopperade med boots på sig. Lät lite konstigt tyckte han! 
    Som sagt så kändes han bättre över ryggen idag, han arbetade över ryggen med andra ord. 

    Men utöver den mysiga geggan och gymnastikövningar som det innebär så har dagen ändå gått bra, trotts att den har varit lite halvt jobbig haha! Men så är det ibland! 

    Idag kom jag på en sak. Hur man tar reda på när man är riktigt trött. När man sitter och skrattar halvt ihjäl sig åt Nalle Puh filmen!!! Då är man trött, det tog jag fakta på idag! 

    Innan jag avslutar det otroligt intressanta inlägget så tänkte jag ta och dissa lite! 



    Vad tycker ni?

    Sov sött vänner!





     



    Shopping

    Ja. det skulle vara det!

    Sitter och drömmer mig bort, hittat saker där det verkligen står "MELANOZ ta mig!" 

     

                 Mishumo                                     Khujo                              
                  1050kr                                      849kr                                 

    De två första jackorna är bara så jag och dessutom så snygga! Min stil! 

                                                                  
                                                                                   Diesel
                                                                                  1599kr
                                   Denna pullovern har jag kikat på länge! Men damn vad plånboken är tunn!

                                                                  
                                                                                 La Redoute
                                                                                   1279kr

    Någon som har överskott med pengar! Eller någon som vill skänka en slant till rädda Melanoz fonden?

                                                                   Vad tycker ni HISS eller DISS

    Kläderna finner ni HÄR


    Dags för mat!

    Ska strax göra lite mat, Får bli Nudlar med grönsaker och cashew nötter! Mumms fillibums,sedan kan man ha lite Sweat chilli sås om man vill spica till det lite! Gott, enkelt och snabbt! Det gillar vi!


    Jag använder dock inte kryddorna som medföljer, tar i stället svartpeppar.

    Passar även lilla Nathalie nu , men hon sitter och tittar på Nalle Puh! Catrin har träning här hemma så tänkte jag ha maten klar när hon kommer ner så det är dags att börja med den!

    Men först en fråga!

    En del håller med mig om att trillingnöten ska räddas och få vara kvar i alladinasken! Vilka vill ni INTE ha kvar?




    Lite

    Mycket att göra om man säger så! Har inte haft lunch ännu haha sp det kan bli!

    Men tänkte bara säga hej! Bloggar massor ikväll!


    Hej bloggen!

    Jag ska strax springa och göra i ordning ikarostill Catrin,hon har haft sadelprovning nu på förmiddagen så hon skulle rida när hon kom hem och då ska jag även rida min prins!

    Dagen har rullat på bra annars än så länge. Skickade hem Dora på lunch men själv äter jag efter ridningen!

    Hinner inte skriva så mkt mer just nu, men idag ska det bli bättre bloggning än igår! Melanoz på topp!


    RÄDDA JULEN!

    Såg precis reklamen på tv:n. Aladdinaskarna ska ändras och därmed ska en choklad FÖRSVINNA!!!!
    Hemska tanke!

    Choklade måste räddas!
    Vilken är din fravorit?




    Jag är med och röstar så att min favorit blir kvar!
    Det kan du också göra
    HÄR! När du har röstat kan du kanske lämna en kommentar på vilken du röstade på!




    Så mycket

    Jag vill skriva, så mycket jag vill säga. Men nu är det för mycket ivägen.

    Jag ska kypa ner under täcket och sila mina tankar. 



    Ska inte skriva mer än så här, risken att det blir på tok för privat och skriva något jag kanske ångrar. Även om man ibland vill skriva allt man känner här på bloggen så fungerar det inte,vissa saker kan man inte lämna ut!

    Hoppas ni förstår.....

    Sov sött vänner!







    Gott!

    Det var!

    Har pecis ätit mat, Barbro gör faktiskt kanon goda grytor! Åt som en häst haha!

    Det som står nu på "Att göra" listan är att puttsa. Sedan försöka hinna dammsuga för att sedan duscha och ta hand om tvätten och byta av Barbro som jag tror kommer att åka hem ikväll. Catrin är iväg och har träningar så någon behöver passa Nathalie. Fast hon skulle vara hemma redan klockan 21:00 så det blir inte så sent!




    Bloggar senare vänner!



    Drive in!

    Just nu sitter jag och har en aningens sen lunch!

    Vi gjorde i ordning både Chiron och Ikaros för att åke till Björbäck och rida.
    Första gången båda två åkte i samma transport samtidigt! Men det gick bra, Chiron var jätte duktig. Käns bra med en storlek större på transporten haha!!

    Sedan så måste jag bara påpeka en sak, inte något personligt till någon. Men jag är lite av en språkpolis!

    ett typiskt exempel: "Brukar du ofta....." Vadå brukar ofta!  fungerar inte ihop! Antingen eller!

    Brukar du gå på bio? Går du ofta på bio?

    Är det någon mer än jag som är en aningens språkpolis?



    Kanske borde skaffa mig en sådan här?


    Nu ska Melanoz åter sätta fart! Har en del saker att göra under eftermiddagen, ja, varför ta det lugnt haha!



    God morgon!

    Måndag idag!

    Ny vecka med andra ord. Tiden går och den vandrar mot fort mot Jul och snart har även detta året gått!


    Jag skulle ha bloggat om Grand Prix igår som vi såg, men jag var så trött och dessutom så var bloggen helt seg!
    Men tänkte blogga om det under lunchen senare!

    Idag så är det vanlig vardag. Catrin åker senare iväg för att hålla träningar och innan dess så ska hästarna ridas.
    Erika som var här under veckan åkte hem igår, sedan får vi se om hon kommer tillbaka, hon glömde dock son stickade vantar så hon får väl komma tillbaka för att hämta dom haha!

    Vi får helt enkelt se vart denna dagen för oss. Jag ska i alla fall städa i eftermiddag, behöer även tvätta.



    Vi hörs senare, nu dags för stallet och hoppas ni får en bra start på veckan!




    Tänkt på det?

    En dröm som kom, talade om, även frågade om jag hade glömt!

    När vet man? Hur ska man veta när man inte kan få svaret på att man vet? eller är det en självklarhet?
    Önskar att jag i stället kunde få höra vad jag bör göra, ett stöd,ett ord vi tror på dig. De saker ni säger är inget nytt. Jag tar hand om mitt liv,är inget barn. Jag är vuxen nu.

    Vad ska jag göra, säga eller höra. För att få er att förstå jag är på väg att gå.
    Drömmen är sann, jag ser mig själv, Arbeta hårt, men viljan den består.¨Ni som skrattar det är ni som bör fatta.

    Se mig, hör mig, stöd mig......





    Hej vänner!

    Är hem kommen sedan en stund tillbaka!

    Var kul att se Grand Pix klassen idag! Kvaliten på ekipagen mot förra året var stor skillnad och inte åt det sämre hållet!

    Nu ska jag faktiskt baka lite chokladbollar, chefen bokade det via et sms tidigare så man får väl göra en insats för världen!

    Bloggar mer senare om dagen!




    Kalas

    Ja,kändes det nästan som!

    Chiron varlite låg i början men blev riktigt fin! Så en bra ritt och lektion idag! Catrin säger att min ridning har utvecklats stort detta året. Kul att höra! Men jag skulle tydligen få rida Ikaros innan jag flyttar för att se hur pass bra jag kan rida honom nu haha!

    Well well

    Ville bara säga att jag är kanon nöjd med ritten idag!


    Guld i mun!



                              
                                
    Sovit gott vänner?

    Jag myser med mitt morgonkaffe och ätit lite frukost. Tog faktiskt ett par peppatkakor också! Kunde ju inte låta bli när burken stod där och viska mitt namn! Kanske något tidigt att äta pepparkakor men äh! haha!!

    Kommer ni ihåg när man brukar knacka sönder kakan för att den skulle bli i tre delar och ge tur? Är det något ni gör fortfarande? Kanke hör julen till!

    Om en stund ska jag göra mig i ordning för att sedan hoppa ut till stallet. Jag och Erika ska rida lektion innan vi ska åke till Laholm för att titta på Grand Prix. Ska försöka blogga under dagen, men kan inte lova någon jätte bra uppdatering. Men ska ta med mig datorn!

    Ni får ha en mysig söndag så länge!


    Grand Prix i Laholm



    I morgon är det Grand Prix i Laholm (Laholmsortens Lantliga Ryttarförening) vilket jag tycker är jätte kul! Fin anläggning som även är en bra tävlingsanlägning med jätte trevliga funktionärer!

    I morgon så kommer en del intressanta ryttare att starta som man vill se, Vi kommer i alla fall att vara där för att se hela startfältet!

    Grand Prix klassen kommer att börja kl 12:45
    Nedan är ett urval ur startfältet.

      12:54 Nina BengtssonLejondals RF Ajax Två
    Zephyr - GaspariLilian Dzedins

    14:21 Ulla HåkansonStrömsholms RSF Richelle 2
    Rivero II - DarlingtonRueben Gebrüder
                                          
      14:48 Mattias JanssonLindelunda SRK Don Dorn
    Don Schufro - Democritos
    Brita Stenpil


    Startlistan finner ni HÄR

    Nu ska jag ta och krypa till kojjs! Det här med att "ikväll ska jag lägga mig tidigt" ska jag nog sluta med haha! Kommer aldrig i säng när man tänkt sig!

    Sov sött vänner!


    HeeBeeGeeBee

    Jag måste verkligen få Dissa en sak, ja jag vet att jag verkar vara lite dissande idag men det bjuder jag på haha!

    Men denna grejjen som kallar sig HeeBeeGeeBee är HEMSK!!



    Produktbeskrivning:
    Den ger behagliga rysningar genomkroppen och man ska känna dig mindre stressad och huvudverken släpper efter en hård dag på jobbet!

    Jag kan säga att jag blev sjukt mer stressad och inte mer huvudverk utan migrän fick jag av den! Behagliga rysningar yeah right, kallakårarlängs ryggraden och benen ville bara springa! Är det, det som kallas behgliga rysningar??

    Jag blev jagad av en tjej somsålde dessa i Scandinavium under Eurohorse. Kan säga NEVER MORE! Dessutom förstår den frisyren, hemskt ju! Dagens I-landsproblem!

    Vad tycker ni om dessa?

                                                         För mig blir det en klar DISS

    Och jag som förövrig älskar när någon pillar i håret.....Men denna gjorde att jag bara ville skrika!

    Glögg

    viktoria om Hej bloggen!:
    hade varit kanonkul om du ville kika in på min blogg :)

    Svar: Jag försöktegå in på din blogg igår, men vet inte om du har skrivit i fel blogg adress för jag kan inte komma in på din blogg!



    Catrin och C/O har kommit hem och nu ska det tydligen bjudaspå lite glögg. Dock ingen alko-glögg.för det smakar pecka haha!! Utan en saftglög kan man säga, tror det till coh med var safransglögg! Gott är det i alla fall!


                 En diss för denna!!

    Händer ute hos er ikväll då?


    Hej bloggen!

    Eftermiddagen är här snart intar kvällen sitt pass.

    I KNOW, dålig update idag! Men käner mig inte 100:dra idag. Motivationen är på noll.
    Catrin och Erika är i Laholm och kikar på svår:b1:an. Men jag orkade inte följa med spar mig till Grand Prix i morgon i ställer. Ringer lite telefonsamtal som måste ringas mm.

    Nu ska jag lägga mig i sängen en stund faktiskt och läsa lite!

    Bloggar ett mer roligare inlägg senare vänner!



    God Morgon

    Hej darlings!

    Sovit gott?

    Just nu sitter jag och har ätit lite frukost. Passar Nathalie också. Catrin åkte vid 08.00 för att sitta brevid och dömma FEI prix Sangt Gerorg som börjar nu vid 09 i Laholm. Lite svårt att ha med sig Nathalie då kanske haha!
    Men hon ligger och sover gott i sin lilla säng!

    Vad sägs då om en inspelningsbar Julkula! eller pumla som en del säger.


    Jag funderade faktiskt på det att i stället för att skicka ett typiskt julkort kanske man kan skicka denna Julkulan! Sätta in ett fotografi och spla in en hälsning. Hur smidigt som helst, lite fiffigt.
    Julgranskulan får med sig batterier och det enda man får göra själv är att sätta dit ett foto samt spela in en hälsning. Finns i färgerna Rött och grön.

    Kostar: 139kr och finns
    HÄR


    Kallt

    Som attans har det varit idag!
    Kan säga efter jag hade skrittat fram Ikaros vid hand och sedan gick in i ridhuset så var det VARMT där inne. Små regn, då menar jag små blandat med kalla vindar = ISTID! 

    Idag så gick det inte så kanon bra på tävlingen, Ikaros såg jämn ut men han kom aldrig "upp" sig. Inne på banan så svarade han inte riktigt på hjälperna vid byterna men satte ett par! Vi misstänker att han var kissnödig helt enkelt. Han kissade två gånger i transporten efter vi var klara. Han kan nämligen inte utanför en box, skvätter ju på benen. Men Catrin känner sig ändå nöjd ned vissa saker.

    Träffade en del bekanta på tävlingen också lite kul!

    Men något som jag inte var så nöjd med var faktiskt knopparna, hade kunnat göra dom bättre. Men om jag säger som så här, jämför man med hur många andra knoppar så ger jag mig själv en klapp på axeln! Får man lov att göra det?




    Nu ska jag strax hoppa in i duschen och känna mig fräsch! Sedan är det ju I-D-O-L ikväll! Men en av mina favoriter åkte ju ut så känns inte lika kul faktiskt haha!

    Hur ser eran F-R-E-D-A-G ut vänner, inga olycker i och med att det är den 13:de???



    GAH.....

    Kom ju på! Det är F-R-E-D-A-G-E-N den 13:DE!!!!!!

    Ha en fin fin dag trots detta!!


    God morgon!

    Har varit vaken en stund, sitter och dricker lite morgon kaffe så klart.
    Kan säga att jag skulle så gärna vilja krypa ner under täcket igen, frosten ör utanför och det är allmänt ruggigt.
    Det är nu man önskade att man hade ett tråkigt kontorsjobb för en stund, Fast om jag skulle säga så, så ljuger jag för mig själv.

    Knoppning är det som står på shemat idag. ´Catrin ska tävla i Laholm så allt är förberett. Ska snart ut till stallet för att grejja runt och göra klart icke darling. Skönt om man kan ha hela stallet klart innan man åker så man slipper det när man kommer hem!

    Något som jag tycker är så kul är att Ulla Håkansson fyller nu 72 år i dagarna och hon har köpt sig en ny Grand Prix häst!

    Hon vågar nästan påstå att det nya stoet är bland det bästa hon har haft!





    Bild från tidningenridsport.se.

    Det som är mest beundransvärt är att hon trots sina 72 år inte gett upp sadeln utan fortsätter. Ulla är verkligen en ryttare som ändå har gett mycket till den svenska dressyren och som sport. Får man se om man stöter på henne i Laholm under helgen, hon var i Laholm under de stora sommar tävingarna!

    Men i alla fall en stor HISS till Ulla Håkansson!


    Natti Natti!

    Nu är det då dags för sängen asså!

    Men innan den så vill jag visa denna sparbössa!
    Tyckte den var riktigt kul!

    Krossa glaset sparbössa!
    När man blir fattig är det KRIS! haha!
    Fast kanske kan vara bra att ha något att lägga i den.
    Borde kanske stå "RÄDDA MELANOZ FONDEN" på den!


    kostar 129kr och finns här!

    Sov sött vänner!


    Dags för duschen!


    Men tänkte höra med er läsare om vaccinera sig mot svininfluensan!?

                                        

    Så kär!

    Jag är verkligen så kär!
    Kännslor som dessa hör inte till vanligheten.
    Känslan när huden möts är helt underbar!











    Ja, vad trodde ni jag pratade om??

    Produkter från The body shop. Kan säga att jag älskar dessa produkter.
    Coconut är en stor favorit! Kom på att jag glömde en darling och det är body scrubben som står i duschen! Men i alla fall så rekomenderar jag dessa till 100%  man blir som ny!!

    Deras hemsida finner ni här!
    Finns produkter både för män och kvinnor!



    Hej bloggen!

    viktoria om God morgon:

    vilka dagar ska du upp till laholm?
     
    Tänkte börja med att svara på denna kommentar
    jag kommer att vara däri morgon, klockan 12.08 startar Catrin och jag är givetvis med! Lördag och Söndag vet jag intenär jag kommer vara där i och med stallet här hemma men blir nog något under dagarna där!


          Catrin och Ikaros Ängelholm MSV:B4 2 placering!

    Under eftrmiddagen som är i full gång är det att bada Icke darling och puttsa samt puttsa stövlar mm.

    Men bloggar mer senare måsteut och fortsätta!


    God morgon

    Sovit gott?

    Jag drömde en hel skum dröm inatt och vet ni vad, jag behåller den för mig själv! haha!

    Idag är det redan Torsdag, jisses va tiden går. I morgon är det tävling och då¨ska Catrin tävla Ikaros borta i Laholm. Går även upp till Grand Prix klasser där i helgen, riktigt kul att dom har så stora klasser!

    Jag är med i en ny tävling som de olika bloggarna har som jag följer!
    Denna gången är det hos Bobby, ni vet han som har en hår studio uppe i stockholm. (många här i skogarna vet faktiskt inte vem han är) well well han blogg finner ni
    HÄR



    Han har i alla fall en tävling där man kan vinna underkläder från lias.se Bra kvalitets underkläder. Alla kan vara med och tävlakillar som tjejer. Vad sägs om en julklapp till pojkvännen tjejer?? Jätte enkelt att vara med. Bara till att hoppa in till han blogg och skriva en kommentar till det inlägget om att ni vill vara med och tävla! Glöm ej eran mail.  allt som är gratis vill man väl ha eller?haha

    Sedan ska jag få en annan sak ur världen. min melllanslags tangent fungerar inte alltid så därför hänger vissa ord ihop! Så jag kan faktiskt skriva men ibänd så går det lite fort och jag hinner inte se om det blivit fel eller ej!

    Dags för stallet!!!


    Melanoz bloggtopplista

                                      
    Fast egentligen ska jag inte säga topplista! Men fick bli så. Finns en hel del bloggar jag följer och jag kommer faktiskt inte ta upp alla men en del!

    Ordningen är ingen ranking utan enligt mig är alla kanon bra!

    FATTYBOM
    Jag började följa hennesblogg för etttag sedan och denna bloggerskan verkar vara störtskön! Hon står för det hon säger och vekar tro på sig själv. Hon är inte det träsket där det skrivs skit om andra eller tvärtom! En grym blogg som inspirerar med en jordnära skrivare! LÄS VÄRD!

    FOKI
    Är en söt tjej från Thailand som skirver en kanon bra blogg. Knanske därför hon tog hem 3 stycken titlar från blog awards 2009. Foki har alltid någotroligt att erbjuda i sin blogg. Man blir glad av den och verkar vara en super trevlig person. Lika som Fattybom så kstar hon inte sten i glashus, inget bloggbråk med någon utan har bara kul med sin blogg utan att hänga ut andra! Även denna LÄS VÄRD!

    UATILLUSA
    Är en tjej som jag lärde känna här nere på Dressyrgården förra sommaren. Hon är en undebar person som man fick många skratt med. Nu så jobbar hon som au-pair i USA hos en familj och verkar leva ett ROLIGT liv med ett stort R. Hon skriver bloggen autillusa sedan ett par månader tillbaka och den är stört skön. Hon kan verkligen bjuda på sig själv. GO LINNEA!


    STORSTADSPOJKEN
    Är som ni många säker vet blondinbellas pojkvän/sambo. Han driver sin humorblogg storstadspojken. Man får sig alltid ett gott skratt.

    CORINNESANDBERG
    Är en bloggerska som även är en underbar vän! Hon är grym på att skriva och kan verkligen få till det i många inlägg. Hade hon haft mer tid till bloggen så hade hon kunnat bli stor i blogg världen det tvekar jag inte på. Dessutom såtar hon grymma fotografier, kanon duktigpå att fota hästar och ALLT! Kram på dig vännen!
    Dessutom så är det hon som gjort min design på bloggen!

    LUFFI
    Är en kille som bor i Halmstad och bloggar om dess vardagsbetraktelser. Varför jag följer dennabloggen vet jag faktiskt inte, men han är en supertrevlig människa som jag hoppas når sin lycka i framtiden!



    Här fick ni en del av mina bloggar som jag följer dagligen! Har en drös mer bloggar som jag läser. Men inlägget skulle bli mil långt!

    Kanske skulle ha veckans bloggar, vilken blogg jag tycker har varit bäst under veckan? Kanske något ni vill vara med på!??  I så fall skicka mig en kommentar och glöm inte eran blogg adress så jag kan följa den! På söndag drar jag den som jag tycker mest om under veckan som gått!

    Nu är det dags för sängen för min del!

    Sov sött vänner!


    Måste

    Samla mig lite! eller något åt det hållet kanske!

    min bloggtopplista kommer senare!


    Jag vet inte....

    Riktigt vad jag ska ta vägen!

    Kliar liksom i hela kroppen och det är inte för att jag är uttråkad eller något sådant! Men har lust att ställa mig och AAAAAAAAAA........

    Ja, varför får ni veta i framtiden!!







    Nu ska jag ta och städa rummet och lyssna på musik!
    Denn låten somär ovan lyssnad jag mycketpå förut, detblev min sommarlåt 2007!

    Har ni en speciel sommarlåt?


    What to do without

    my coffe!!

    Längtar verkligen till lunchen, sätta sig ner, varva ner och dricka sitt kaffe!



    Dagen rullar på bra här i alla fall. Vi är numera 3 stycken ute i stallet, känns bra. Har varit helt själv därute innan och nu två till så kul......Slipper man diskutera med sig själv. Märkliga saker kan diskuteras med sig själv om man enbart har sig själv som bollblank!

    Chiron kändes fin idag! Stark över ryggen och orkade bära sig bättre i galoppen, men man känner att han håller på att växa! Men nöjda var vi idag i alla fall samt god kretik från Catrin!

    Något som jag tycker om är att ibland ta ett glas vin eller champagne, dock inbte något rött äckel päckel haha!!
    Men fann i alla fall dessa vinglasen!
    Klicka för att se nästa bild
    Klicka för att se nästa bild

    Jätte roliga glas tycker jag!
    Genom att trycka på en knapp under glaset så börjar dom byta färger!
    Dom går till och med att tvätta i diskmaskinen!
    Batterier ingår och glasen hittar du här!

    Nu ska jag ut och fortsätta i stallet och i eftermiddag ska jag blogga om min blogglista, vilka bloggar följer Melanoz!



    God morgon!

    Trött man blir åter igen haha!!

    Mitt inlägg försvann, blir tossig på det asså! Jag vill ju inte att mina inlägg ska försvinna så hinner jag inte blogga om allt för jag måste ut till stallet!

    Humanity - Word Bracelet          Humanity - Word Bracelet             Humanity - Word Bracelet 
                                                               Humanity - Word Bracelet
    Hittade i alla fall lite armband på nelly.com. Har börjat gilla dessa lite grand. Kul att kunna kombinera med varandra och med något som faktiskt kan betya något?

    299kr på nelly.com


    Hinner inte blogga mer nu, får ta igen det över lunchen!
    Dags för stallet!


    Hej!

    På er alla nya läsare som hittat hit idag!

    Roligt, men lite tråkigt kanske då jag har en mindre bloggtorka och huvudet känns som en torkad svamp som legat ute i solen. Fin jämförelse där va??

    Jag har i allafall via Fokis blogg hittat en sida med olika linser! Hade kanske varit lite fräckt att ha lite olika färger på ögonen?? Beroende på vad man har på sig eller ska göra. Vad tycke ni om färgade linser!
    och bara för att jag ville visa er att jag kan visa lite roliga saker på min blogg så fungerar givetvis inte hemsidan! Min dag idag eller?

    Fick i alla fall upp en bild via google.se/bilder


    Nu menar jag kanske inte direkt orange lysande linser, vill ju inte skrämma folk. Inte mig själv heller för den delen när jag tittar mig i spegeln haha! Lite "Svarta madam varning" om ni kommer ihåg henne.

    "svart madam, svarta madam kom fram i andens namn" nu skittöntig men då seriöst allvar haha!!

    Nu ska jag i alla fall säga god natt, känner att jag i alla fall gav er ett litet mer positivt inlägg än förra.

    Men sov sött vänneroch hoppas ni nya stannar som kom idag!





    Lusten

    Att titta efter vad som finns innanför min ögonlock en stund, inte sova nej nej bara titta haha!
    Men jag konstaterade den saken till en omöjlighet! Golvet och sängen är fylld med prylar!
    Borde verkligen ta ta i det där men fastnade framfö tv4 play och kikade på programmet efter 10när Isabella och Nils var med (Blondinbella och Storstadspojken) Två av de bloggar som jag följer.
    Knske borde göra en ny Melanoz blogglista,följer en drös med bloggar!

    Förutom allt regn idag så har dagen rullat på helt okej. Min inspiration och ambition ska jag vara ärlig och säga inte har varit på topp idag. Nu känns det som att jag i alla fall har fått en del sorterat i huvudet!

    Har en del som måste fixas med i alla fall, en sak som är säker. Telefonsamtal hit och dit, fixa ditt och fixa datt!
    Kan man gå i ide!?!?

    Tror jag inte ska försöka till att göra detta till ett bra inlägg, ska göra ett bättre senare ikväll, i promisse!

    Kanske kan ställa en läsafråga så länge?

    Vilka bloggar följer du?


    (
    bild från google.se)

    Denna bilden får bli passande till detta inlägg!

    Just det HAHAH!!



    Tjoho bloggen!

     Tisdag idag! Veckan är snart slut haha eller??

    Erika som kom igår och jag har precis haft lite lunch och Dora kom precis tillbaka från sin lunch så snart dags att forstästta ute i stallet!



    Tänkte bara visa er en bild på stallet där jag var i under helgen!

    Bloggar mer senare blev en del prat än bloggande haha!!








    Varför

    Att ta sitt liv i sina egna händer brukar det väl heta?
    Men undran är stor. I stället för att tappa verkligheten och skaffa sig fördommar om vad som görs.
    Vad sägs om ett stöd i stället för ett trasigt. Man kanske skulle leva åt andra. Enklare så, kanske? För hur mycket man än försöker så sticker saker och ting i andras ögon. Jag börjar bli damn trött på det.

    Till dig som sitter där ute och har sina förutfattade meningar, skaffa dig en sanning i stället för spridning av gödsel! Fråga, undra! Jag är mer värd än de du ställer dig självt! Besviken på att man troddes har visat hur man står på jorden!

    Sanningen först kanske? Innan de förutfattade meningarna kommer......





    Hmm....

    Kan inte komma ut kaffebryggaren då innedörren är låst, brukar aldrig vara låst!
    Dessutom så är det strömavbrott mellan 08:00-11:00 
    Meh....

    Var uppe för en stund sedan och lite till för att fodra. Catrin ska rida tidigt idag då hon ska iväg på olika möten under dagen!

    Men tänkte bara säga

    god morgon!!



    To see in yourself

    Se efter, noga. Djupare
    .
    Leta efter dig själv, inom dig själv.
    Endast du har det du söker. Svaret till dig.
    Se det som ingen annan kan se, viljan till att se inside yourslef.  
    Gör det till dig själv, bortse dom som vill dig annorlunda än dig själv för att själva leta efter deras.
    Påverkan av andra letare vars spår har tappats. Kartan finns där, men förblindad av solen är det även lätt att blända den som redan är på väg men som då tappar sitt grepp. Viljan är din, likt ditt egna skinn. Du har kontrollen över rollen.Vad andra vill se är vad dom ber, men din bön är svaret till dig själv.

    Se efter,noga Djupare,

     Leta efter dig själv inom dig själv. Endas du själv vet beslutet till ditt egna dig.......
    Jag tas inte för någon annans bekostnad, kostnaden är det jag fann i det jag sökte där ingen annan har sitt sköte. Egna belsut det är jag som vann till slut.




    Sylviakaka!

    Ikväll så fick jag en smaskig sylviakaka. Nathalie´s pappa hade bakat kaka innan han kom hit! Kan säga att den är ljuvligt god, man blir helt lycklig av den!

    Nu kommer jag till det som endel av er undrar, som jag gjorde under helgen.



    Jag har varit och kikat på ett nytt jobb.
    Över det hela så är jag nöjd men jag fortfarande lite att fundera på.

    Det jobbiga kommer vara att lämna Dressyrgården, Catrin och Nathalie!
    1 1/2 år har gått och kunskapen har växt, både so ryttare och männsika.
    Catrin är en fantastisk människa så nästa som kommer hit hoppas jag
    verkligen vill fövalta allt hon har!

    Mer kommer jag faktiskt inte skriva om detta, men det kommer att komma senare.



    Fantasilöst

    Ska snart ut och kvällsfodra, för att sedan ta emot Nathalie som kommer med sin pappa kl 21.00 och öven då så kommer det en tjej som ska provpraktisera här en vecka!

    Men före fodringen så måste jag bara få lov att säga en sak!
    Nu har jag inte sett programmet men hallå, ett helt tv-program om Ge-kås i ullared. Hur damn intresant kan det vara? Se massa folk springa runt som galningar och drar i varsin ände av ett paket strumpor!!
    Vad kommer härnest, Inside Coop Forum??

    Dessutom så hörde jag en frågetävling på Radion där dom frågade om just vad  affären heter som kanal 5 har ett tv-program om! Ullared sa han då och fick rätt, men FEL affären heter faktiskt       Ge-kås samhället heter Ullared, jag menar rätt ska vara rätt haha!! dagens I-landsproblem.... 




    (bild frånkanal5.se) Fantasilöst!

    Ja, nä nu låter jag kanske lite väl sne men men.....

    Senare ska jag faktiskt ploppa ur mig om vad jag gjorde i helgen!

    Dags för hästarna!



    Så söta!!

    Visst är dom så söta!!

    Valparna är nu 5 veckor gamla!!

    Kika in på
    Darkos kennel för att se fler bilder på de söta!!

     




    Panik!

    Idag var det galet inne iIkaros box.
    Mockar i lugnan ro och grejjar, ser något typ silvrigt och långt!

    AAAAAA!!!! Grepen i högsta hugg for jag ut ur boxen och skriker DORA!!! Så Dora fick komma och ta bort snusket som låg i boxen. en orm!! Melanoz höll på att dö! Tur att den inte levde!


    Vad är det nu jag har varit och gjort då!

    Ni kan få en liten ledtråd i form av en bild!



    Låt mig nu få höra era gissningar!!



    God Morgon!

    Tillbaka till vardagen!

    Sitter åter igen och dricke rmitt kaffe!

    Ska snart ut till stallet och mina darlings här ute och dagen kommer säkerligen bestå av funderingar,hit och dit! Men jag har nog redan gjort ett beslut men ska fundera lite till under dagen!

    Men måste bara fråga! Jag får helt skumma mail!?!
    Typ någon som mailar en typ av kontakt annons kan man säga, fått flera stycker men jämna mellanrum!
    Vågar knappt öppna mailen!

    Men så här kan det stå!

     
                                                                                

    Hello! My name is Irina. I am a girl, I am 28 years old. I want to meet man for serious relationship. I am cheerful, kind girl. I want to find a man with such qualities as loyalty, kindness, politeness. I sent you my photo in this letter. If you are interested in my personality, then write to me at my email address: [email protected]. I'll wait for your answer! Irina!


    Jag känner att jag INTE ¨är så intresserad!

    Hoppas ni får en bra start på veckan!


    Halloj bloggen!

    Så här illa uppdatering har det inte varit sedan jesus var barn!

    Jag sitter nu på tåget på väg ner till Laholm där jag blir upphämtad av Catrin. Är nere vid 19.14 faktiskt!

    Helgen i sig har varit intressant om man säger så. Lovade som sagt några ledtrådar men jag behöver tänka lite. Se om jag bloggar någotom det senare ikväll när jag är tillbaka på Dressyrgården. Men i vilket fall såär jag nöjd.

    Får nog ta och trycka in mp3:n iöronen och hoppas på att klockan tickar på lite fortare.....

    A new countdown has just started......


    Hur har eran helg vari då? Vad har ni hittat på?? TELL Me!!


    Vojne Vojne

    Råkade viss blilite mätt i magen!!!

    Dagen har gått bra, det lilla testet eller vad man ska säga gick helt okej.
    I morgon klockan 10:00 är det andra bullar. Upp till bevis!

    Igår fick jag reda på något som gjorde mig lite sad! Rabih åkte ju ut ur I-D-O-L!!

    -VA!!!
    -Nä här vart det nog fel i systemet!  
    -Rabih har ju inte kunnat lämna idol!



    Vad säger man? He will be back!!

    Nu är det snart dags för för sängen,hör den ropa "Timmie" "TIMMIE"

    Vad har ni hittat på för kul ikväll då förutom att sörja över I-D-O-L 2009 utan Rabih??


    Vad säger man?

    Jo, Att solen faktiskt tittar fram!!

    Sitter och tar det lite lungt för tillfället. Senare ska jag få, hmm... ska vi säga göra ett litet prov, får vi ser hur det går!

    Annars rullar livet på ganska så bra just nu!

    Ska blogga mer senare vänner när jag har lite mer tid!


    Färg

    Lite överallt känns det som haha!

    Nu så är man ny färgad och blev även lite slingor i luggen!! Får se hur det blir, ska snart skölja ur det!

    Dagen min har rullat på, som sagt håller det lite hemligt fram tills i morgon i alla fall! Får se om jag kläcker ur mig vad det är jag gör! Nyfikna va?? Kan säga som så här So far so good

    Jag har dock inte hunnit kika på IDOL så om ni vil får ni gärna berätta för mig hur det har gått för dm ikväll vänner!!??

    Dags att skölja ur håret!


    Ni får min lilla prinsessa att titta på! Måste jue ger er något liksom!
    Trissan!


    Förmiddagen

    Är gången!

    Måste säga att jag är nöjd so far!
    Lovar er att jag kommer att brätta mer efter helgen. Men kanske kan ge er lite ledtrådar med bilder osv!

    Ikväll är det en sak bestämt i alla fall och det är att jag ska färga håret!



    Blir denna färgen, cacao brun! oh får vi se hur det blir!


    Titta!!!! Måste läsa dom andra så jag kan komma tll denna!

    Dags för lite kaffe!


    God Morgon!

    Idag är det F-R-E-D-A-G!!

    Är som sagt på väg till lite hemliga grejjer men ni får veta mer senare!

    Ville bara säga god morgon och hoppas ni får en L-o-v-l--e-y fredag!


    god kväll

    Eller man kanske ska säga natten!?!?

    Idag är jag lycklig, har bland annat fått äta på Mc-Donalds hihihi!



    Snart nalkas det för sängenför min del! Hoppas ni har haft enbra Tosdag och i morgon så är det F-R-E-D-A-G!

    Ni får ursäkta den dåliga eftermidags/kvälls bloggningen! Men har som sgat varit fullt upp och har behövt vara social! Men i morgon är det andra puckar!

    Puss och kram på er!



    hej bloggen!...

    0-61367ccec9976b8e61881eb753e16df4.png

    Kolla varifrån!

    hej bloggen! Han inte blogga under eftermiddagen, var en del att göra innan jag kunde packa klart pch duscha! Nu är jag i alla fall iväg från dressyrgården över helgen! Bloggar mer ikväll vänner! Kram timmie


    Glad!

    simone om The white soul.....:
    SV: Vad bra sagt, du tänker väldigt fint du - roligt att du arbetar med något du verkligen trivs med - målinriktad, det gillar jag. Din dröm ses då inte långt borta i mina ögon :)

    Jag blev väldigt glad över denna kommentar! Inte varje dag man får höra att man tänker fint!
    Kan säga att jag är enormt målinriktad och kommeraldrig never ever ge upp min dröm!

    Tack Simone för din komplimang!

    Nu ska jag rida Chiron, ätit lunch och sedan är det jalla jalla som gäller! Han var jätte duktig idag, röde inte en fena när jag klippte honom, helt still stod han och det var allra första gången!!

    Puss på det va stolt jag äröver min prins!



    The white soul.....

                                  
    Om det nu ska komma snö, så kan det väl ändå komma sådant som ligger kvar? Idag kommer Melanoz halka runt i sina gummistövlar och Dora kommer få se lustig gymnastik! Så diss till snö som inte ligger kvar!

                                    
                                                                      Bilen ser lite frusen ut??


    Ni vet att jag har skrivit ibland om att jag inte kan sova.... Bilden nedanför är orsaken haha! Älgarna galopperar på taket och för ett herrans oväsen! Men klart dom måste väll hålla värmen när det blåser!



                                    
                                                                
    Idag så är Catrin iväg på sadelprovning hela dagen! Jag och Dora är själva idag. Vi ska ut och gå med Ikaros bland annat och jag ska vara moraliskt stöd åt Dora så hon blir van vid stora hästar. Men hon är jätte duktig och med mer rutin i kroppen kommer det som sagt att gå toppen. Jag själv ska se om Chiron vill bli av med lite vinterpäls. Han har aldrig varit klippt förut så det kan bli spännande. Efter det ska han ridas. Under dagen så kommer jag att få springa som en lite duracellkanin om jag ska hinna med allt. Men I have done it before! haha!
    Men jag fattar verkligen inte varför man alltid packa och tvättar i sista minuten, fast man har haft gott om tid. Det är väl det som är problemet?

    Är du också ute i sista minuten gällande packning när du ska iväg??




    Är dom?

    Så läs värda som alla säger?
    Nu har det kommit ut en till bok från Dan Brown. Jag har faktsit inte läst dessa böckerna men är otroligt sugen!
    Men har hört från olika att ordningen i böckerna är inte så i filmerna. I böckerna ska tydligen Änglar och Demoner vara den första sedan kommer Da vinci Koden?? Någon som har koll?

    Men i alla fall så hade jag en lite pippifågel i mitt öra och en hel del ugglor som hoar imossen om att jag har hela serien, återstår att se! Men gråa hår ÄR PÅ VÄG!! 


     Bild på boken Da Vinci koden      

    Så en Hiss eller Diss för dessa böckerna??

    Jag själv kan inte vänta på att få sätta ögonen i dessa böckerna!


    örn, misstänkt för mord!

    God morgon!

    Sitter och dricke lite morgon kaffe, varit uppe en stund.Ärinne i huset och håller koll på Nathalie. Utanför liger det snöblask!

    Såg en så kallad nyhet!

    "Havsörn åt upp kanin-polisanmäldes"

    I Oktober månad så var det en Havsörn som döda en kanin, flickan so ägde kanin tog förlusten hårt.
    Familjen har nu polisanmält ärendet, men polisen kommer inte att utreda faller. I lagboken står det att inget brått har begåtts.


    Havsörn åt upp kanin - polisanmäldes. Foto: SÖREN ANDERSSON

    Jag måste bara får säga en sak, vad har dessa människor innanförpannbenet?? Polisanmäla ett djur? Ja, men lycka till sweetie! Tro sjutton att barnet är helt förkrossat över sina döda kanin. Men gå så lång till att polisanmäla ett vilt djur! Undrar vad han hade velat fått ut utav det? Kanske kommeri framtiden en "Animal Judge" hoho!

    Hoppas ni har en trevlig torsdagsmorgon!!


    Natten

    Är här och jag har fått lite ordning på mitt packande inför morgondagens avresa!

    Nu ska jag krypa ner under täcket! Klockan ringer tidigt då Catrin måste åka iväg tidigt för att prova sadlar hela dagen så jag ska passa Nathalie hela morgonen och göra henne klar för dagis. Dessutom ska vi välja en nalle då dom ska ha Nallefest på dagis, ni fattar! Så fullt upp för min del med andra ord!

    Jag skulle nog behöva en sådan här dock. Var gång jag vet att jag MÅSTE upp för i en speciell tid så får jag för mig att jag kommer försåva mig och kan då inte sova! Men med en klocka som klocky kan man kanske könna sig trygg!
    Clocky - Chrome
    En klocky! Du har endas en schans att snooza, går du inte upp så springer klóckan iväg och gömmer sig och inväntar att du ska hoppa upp ur sängen! Vet en som skulle behöva denna, kanske en julklapp!

    Denna finner ni här

    Sov sött vänner om ni inte redan gör det!



    Barn

    Kan slåss!!
    Hårt dessutom! Nathalieoch jag låg och lekte i sängen medans Catrin pratade i telefon, helt plötsligt så får man en bitch slap! AJJJ!!

    Nu ska jag utoch fodra mina fyrbenta vänner!!


    Stjärnorna laddar inför GLOBEN



    Malin Baryard Johnsson har varit gäst tränare till årets stjärnhoppare som ska rida och tävla mot varandr i en egen klass under Stockholm international Horse Show.

    Bygg Matte som var vann förra årets hoppning ska åter vara med. Malin tror att han har stora chanser att kamma hem 1:platsen åter i år!

    Emma Wiklund, föredetta supermodell ska också vara samt Jenny "velvet" Pettersson.

    Dom är sammanlagt 8:ta stycken som ska hoppa för en fullsatt Globen och ingen av dom har en direkt ryttar-erfarenhet! Modigt anser jag!

    Undrar vem som tar hem vinsten i år??

    Nä!

    Jag lever fast jag är död, men jag lever, men tror nog jag är död!

    Jag ska flytta!
    Det är sant, far far away! Gud vad skönt det skulle vara! Slippa Sverige!
    Så intalar jag mig att verkligheten är men icke. Jag fryser då ta mg fn ihjäl, På stående fot.

    Detta vädret gö mig seriöst irriterad, kallt överallt och dessa isbit-snöflingor wanna bee som kommer ner från skyn och ger en kalla kårar!!! Nä.....         

    Sådan big diss!!!

    VS

    Sådan big Hiss



    Till er som ska iväg till solen, ville bara nämna att jag får plats i en resväska!!

    Dagen är snart slut även denna. Har egentligen hur mycket som helst somåste göras men vad gör Melanoz?? Sitter vid datorn och knaprar choklad och tycker synd om sig sälv efter ha fryst ihjäl! Dora, Jag och Catrin hade i alla fall ett litet snabbt stallmöte idag. Kan vara bra att planera in lite samt så man vet vad som kommer under veckan. Annars så står man med byxorna nere vilket inte är såmysigt i detta väder och ens planering flög iväg.
    Vi har i alla fall fått lite gjort idag, som om vi aldrig får det annars haha! Dresyrbokstävernaär nu vinterförvarade samt bänken uppe från ridbanan även bommarna! Så hoppas det snöar så in i h...... nu när allt är inne så man känner att det va värt mördan! Hmmm.....kände att det blev lite dubbla budskap där.

    Nä dags för duschen och tvätta och packa och äta och fodra ch dammsuga och.........


    Vad trött man blir!

    Satt och skrev ett lunch inlägg!
    Men vadhänder då?? Jo allt försvann!! GRRRRR!!!

    Well well

    Hoppas ni har en trevlig iskall dag! Här är det i alla fall svinkallt!!


    isiga vindar!

    Är det någon som kan stänga av fläkten ute??
    Jag börjar bli lite seriös, blåpser attans uta och Melanoz kan inte sova på grund av den snurrande fågeln vi harpå taket! grrr......

    Igår så slog det mig en tanke, men tanken har varit där förr. Men likväl man vet om det se tappar man det!

    Alla har vi haft motgångar, men även så olika. Igår när jag tittade på America´s got talent. Så var det en 45 årig man som ställde upp. Han var sångare, en professionell sådan. Men för 11 år sedan.
    Han var med om en olycka som gjorde att han tappade förmågan till att tala. Men han kom tillbaka. Gav aldrig upp. Nu 11 år senare stod han på scenen igen och gjorde det han älskade mest av allt. Ibörjan av hans nummer stod hela publiken upp och buade ut honom. Men efter några sekunder stod alla och apploderade!  stod och buade ut honom tvekade han på sin röst och det han gör! Starkt.


    (Fann inte videon på honom jag såg igår, så ni får förra årets vinnare)
     

    Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta men det fick mig till att fundera till, känna efter! ALDRIG GE UPP! Tänk att förlora förmågan till att prata som sångare och måste lära sig tala på nytt. "Vad har jag att klaga på" var tanken. Varför klagar man!?? Jag brukar vara väldigt nöjd och "stolt"  över mig själv, i det JAG gör. Men det är märkligt, den som hat/haft det tuffast i livet är den som sällan klagar.....


    Nu ska jag ta och blåsa bort!
    Känner mig taggad att ta ut Chiron bland alla flygande löven och träden som svajar fram och tilbaka i vinden haha!!





    Konsten att våga

    Skrämmande, osäkert. Något som lämnar rutiner.
    Att våga är en konst för sig!

    Men att inte våga kan vara en förlust. Lätt att bli förblindad av sin vardag, man känner sig säker. Våga lämna den säkerheten är svår förmånga själar.  

    Ordet våga kan vara i många former och är likväl olika för alla. För mig gäller det att våga lämna, våga se frammåt utan att vara osäker på mig själv.

    Utveckling handlar om att våga......

    Vågar du ta steget?

                          

    Sov sött vänner!
                       

    !


    Blås......ER

    Ute kan jag säga! Inte så lite heller!

    Maten var i alla fall godare än godast så man får tacka kocken för maten!


    Kanske jag också blir en fräsbloggare,
    den kända "detta-åt-jag-till-mat-bilden"

     
    Snoopy fick också smaka lite älgstek!

    Nu ska jag i alla fall hoppa in i min stora vinterkappa och frysa ut till stallet och natta mina darlings.
    Efter det ska jag avnjuta en Marabou Choklad!



    Lite mindre allvarlig va??


    Dinner

    Dags för dinner, farbror frej är här och lagar mat!
    Lovley med en kock som lagar maten ikväll, vem säger nej till det?
    Älgstek blir det i alla fall.  Dock försökte han bjuda på rött vin, gick inge bra för honom! haha han trodde jag var sjuk! Så han får allt dricka själv ikväll. Catrin dricker inte heller rött ellernågot med alkohol. Nathalie hmm ja sist jag kolla var det 18 års gräns!



    Ja, jag vet att jag ser allmänt allvarlig ut men när jag försökte se lite glad ut så seg det screamy ut!!!!

    Nu ropar dom att maten är klar så får la traska in!!




    Kaffe

    och lunch är avklarat!

    Det har nu slutat att regna i alla fall! Är så trött på regn och blask!

    Catrin och jag har ridit, Catrin satt upp Chiron en stund idag också. Hon tyckte att han var mycket bättre och rakare på linjen så fick ett plus i kanten där!!

    Vad sägs om ett par glassar till läpparna??

    Tre stycken små söta läppbalsam i form av glassar!
    Finns i olika smaker Cherrey&bBerry mint choc chip och jordgubbe!

    Varför finns det inte såhär roliga saker till killar??? haha!!

    Kostar 79kr och finns
    här

    Nu ska jagoch dora fortsätta ute i stallet!
    Vi ska bland annat fortsätta med det sista gällande dressyrstaketen! Få in dom 11 som är kvar! 

    Ikväll kommer det en kock hit och ska laga mat så ikväll blir det älgstek till middag! hihi! sicken sörvice!






    Tisdag

    Börjar dra ihop sig! Endast två dagar kvar och sedan är det Torsdag!

    Klockan tickar på,sitteroch dricker det sista kaffet och sedan är det dags att vandra ut till stallet och det underbara regnet. I L-Ö-V-E it! Jag och vattenpölar......euw!!


    Jag har dock funnit mig en jätte fräck jacka, med nitar! Kanske inte såmycket Melanoz men snygg var den!

    Skinnjacka med nitar
    899kr och finns på modekungen.se

    Kort dubbelknäppt trench
    Denna är mer min stil. En kort dubbelknäppt trench
    899kr på modekungen.se


    Dags att hoppa ut i det blöta vänner!


    Förlåt!

    Jag lovad er en sak på heder och samvete!
    Ja, jag kan nu säga att man inte ska lova sådana saker haha!

    Satt och skrev om den artikeln i ridsport, men den blogg,se ville inte publicera det! Tror faktiskt det var mitt internet som krånglade. Men ska göra den lite bättre tänkte jag på min STORA dator.

    Kvällen har bestått av att passa en duracellkanin vid namn Nathalie!

    Det har varit att ha haft vattenkrig vid diskhon, till att leka flyga flygplan till att hoppa apan (en lek som jag och Nathalie har) Så nu är man trötter!

    Snart så ska jag kika på Amarica´s Got Talent.
    Hittade ett klipp från förra veckan tror jag det var, när det var en som imiterade Ozzy Osbourne.
    Saken är den att Ozzys fru sitter med i juryn, Hon var inte så imponerad!



    Tycker ni att han är lik Ozzy??

    Ni får sova sött vänner!!



    Jag vill...

    -1b607e132e180df2e09bc826cdb4760.png

    Kolla varifrån!

    Jag vill också gå på dagis och ha NALLEFEST som Nathalie ska ha på Torsdag! Haha! Gulligt. .


    Billigare på Hööks

    Var inne på Nelly.com för att kika på lite skor, fann då dessa!


    Dessaskor kosta 1199 kr på Nelly.com. Men jag kan inte låta bli att skratta. Dettsa ser ut som ridskor!!
    Sånna här har man i stallet, och kostar dessutom halva priset på ridsportsbutiken Hööks.

    ProduktbildProduktbild
    Dessa ligger runt 700kr på Hööks och finns i nästan var ridsportsbutik!

    Tycker inte ni dom ser lika ut??

                                                                               HÖÖKS VS NELLY

    Svar på kommentar

    Melanoz svarar!


    viktoria om Kudden:
    hejsan. Skulle inte du kunna berätta lite om din ridning och om din häst?

                             
    Jag fick kommentaren ovan tidigare idag och tänkte ta och svara på den!

    Hästen jag rider är tyvärr inte min. Även om jag önskade över allt annat att han vore det. Hästen heter Chiron efter Don Charly- Testarossa. Han är en vallack och går in som 6 åring nästa år! Catrin Henriksson är ägare till Chiron.


    Chiron har jag haft som min egna häst under det 1 1/2 året jag har varit här. Jag har planerat hans träningsuppläg osv, men givetvis som Catrin som bollplank. Catrin är min mentor, min tränare och en vän som har hjälpt mig under den sista tiden. Hon är en suverän tränare och anpassar sig väldigt bra efter ekipaget.

    Jag har inte någon egen häst. Min häst sålde jag får 2 år sedan i November. Hon var bättre anpassad till hoppningen.  Dessutom så är man lite mer "friare" utan egen häst när det gäller jobb. Jag kände att egen häst kanske hindrar mig från att arbeta på ett ställe som ger mig kunskap och utveckling men där jag inte kan ta med hästen, hästen vill man alltid ha med sig?! inte sant? Dessutom är det en ekonomisk fråga, man känar inte så bra med pengar att arbeta med hästar. Men att rida andras hästar som chefens får man den bästa hjälpen, klart att dom vill att deras hästar ska gå bra, eller hur? Men i framtiden vill jag absolut ha en egen häst igen.

    Funderar på hur jag ska svara på gällande min ridning. Mitt mål med min ridning är att kunna rida Grand Prix, om jag någonsin får göra det är en sak. Men min kunskap ska vara så pass professionell. Jag är en ryttare som rider med mjuka hjälper, men man måste anpassa sig efter hästen man sitter på. En del kräver tydligare lite mer starkare hjälper en del mjukare osv. Men jag rider och tränar hästarna så dom lyssnar på lätta hjälper, att rida en häst genom ett MSV program som hänger i handen och inte har någon bärighet som gämförelse är som ett godståg är inte så kul. 

            "att rida ska vara enkelt men det är just det som gör det svårt!"

    För mig är det viktigt att hålla hästen positivtill arbetet. En häst som är uttråkad och dålig motiverad till arbete är ingen rolig häst att rida, utvecklingen upphör. Varierad ridning blandat men skogsridning (specielt på unghästar) försöker jag hålla hästen positiv. Bommar är ett bra hjälpmedel,många använder inte bommar som hjälp, då talar jag om dressyrryttare. Kavaletti är jätte bra. Likaså på hästar som kanske har svårt att hitta framåtbjudningen och blir lite långsamma i galoppen. Lägg upp bommar på långsidorna som du kan galoppera över. Något nytt för hästen och något för ryttaren att tänka på "Stora galoppsprång frammåt" var bara ett exempel. Men jag tror på mycket variation på arbete för att hålla hästen positiv och hållbar. 
                                                   
                                                     

                                    "En avspänd häst är en förbereddhäst"
                                              (Både psykist och fysiskt)


                     
                                              "En positiv häst är en rolig häst"


    Var dag som går lär jag mig något nytt, varje gång jag sitter på en häst är en ny erfarenhet. 
                                       Arbetet mot min min dröm har bara börjat!


    Hoppas detta var ett okej svar på din fråga?!?


    Kommer senare!

    viktoria om Kudden:
    hejsan. Skulle inte du kunna berätta lite om din ridning och om din häst?

    Kommentaren ovan är den jag kommer att besvara senare idag!


    Lunch

    Nu sitter jag och Dora och har lite lunch.
    Dor är den praktikanten som var här förra veckan som ska vara här på arbetspraktik! Men hon rä super trevlig och kommer bli kanon bra!

    Har hittat enjätte fräck klocka!

    En klocka med inbyggd väderstation samt med kalender! I ett riktigt fräckt framförande, ser ut som en träkloss eller något liknande!


    WOOD STATION CLOCK

    Drivs med 2st AA batterier.
    Kostar
    $114.99
    och finns
    har

    Dags för att fortsätta ute i stallet!

    Ska svara på en kommentar senare! Och sedan så LOVAR jag med heder och samvete att jag ska skriva om artikeln som jag såg i ridsport "tänk och tyck"

    Hoppas ni har en fin fin dag!


    Måndagen

    Är här, hur gick detta till? Blev man framspolad? Tyckte det var måndag precis nyss!?!

    Idag så blåser det ganska så duktigt ute! Har gjort det hela natten! Skulle tydligen komme i något skit från vänster! Vinter är runt hörnet!

    Det som händer idag är att Dora kommer hit vid 09.00 så jag ska snart byta om för att hoppa ut till stallet!
    Catrin komer vid 09.30 för att börja rida.Hon valde att köra hem från Götebrorg i dag påmogonen istället flr sent igår kväll/Natt. Under ettermiddagen kommer jag att vara barnvakt men nu är ju Dora här så då kan man hinna med lite små grejjer fast man är Snatt vakt!


    (Nathalie i sommras när vi hade rea-helg, farmtida dressyrryttare kanske??)


    Så nu är det dags för mig att studsa ut till stallet!

    Trevlig Måndag på er alla!


    Kudden

    Kallar snart för min del. Ska ligga ner och läsa min bok tänkte jag. Helene Tursten, Eldsdansen. Älskar att ligga och läsa. Innan så läste jag upp till 1 bok i veckan! Men nu så orkar jag inteläsa så intensivtoch dessutom så har jag ingen buss att åka som tog en hel del tid!

    Men innan jag slänger huvudetner i kudden så vill jag visa en kylskåpsmagnet!
    En Digital fotoram med magnet! Den kan spara upp till 60 bilder samt uppladdningsbara batterier. Ingår även usb kabel och allt annat som behövs.

    Jag skulle tycka det var roligt att ha en lite fotoram på kylskåpet med fina foton på nära och kära istället för de vanliga magneterna!

    kostar $39.99
    finns här




    DIGITAL FRIDGE MAGNET PHOTO FRAME

    Sov sött vänner!




    Kvällen!

    Är här och söndagen börjar närma sig mot sitt slut! Fattar inte, alltid tar dagarna slut så damn fort!
    Men jag ärnöjd med det för på Torsdag är Melanoz på språng. Varför, vart? är frågor ni får vänta med, är ett typ av möte kan jag säga men nothing else darlings. 

    Idag så har jag kört klart röjsågen runt hagarna, även trixat med trådarna och bytt ut isolatorer efter våra grannar vildsvinen hade besökt ena hagen! 

    Så nu ger jag faktiskt vildsvinet en diss! När dom förstör mina hagar!!



    Men till något trevligare!
                            
    Så har jag även ordnat varme i huset tills Catrin kommer hem, en mysig värme som sprider sig runt i huset från kaminen! Fick en riktig känsla av höst och hade bara lust att vira in mig i en filt för att läsa en bok, men nope. Melanoz ska puttsa nu!

    Har ni haft enbra söndag?


    Roliga lurar!



    För er som gillar att sticka ut så har jag hittat roliga hörlurar!
    Finns flugor, anklor, nyckelpigorna samt döskallar!
    Skit fräcka tycker jag!

    Hörluranra finner ni
    här! och kostar 169kr.  


    Söndag

    Idag vänner!

    Idag är det även bara 4 veckor kvar tills 1:ta advent! Och bara två månader kvar av år 2009!
    Vart har detta året tagit vägen??

    Igår så var det Amy som fick lämna körslaget. Ingen aning om vad dom eller de andra sjöng, men tror säker att Amy egentligen skulle stannat kvar. Henne kund eman se i Jönköping förr men nu var det ju länge sedan man var där.

    Nu måste jag skynda ut till stallet!

    Min mysmorgon är slut och det är dags för jobbet!



    RSS 2.0