Gästbloggare- Josefine ...

.. det är jag som bor i nallepuh rummet och är värdelös på att laga mat. Undrar hur det skall gå nu när timmie har hoppat in i duschen .. Nu känner jag mig inte särskilt feminim när jag inte kan laga mat, men annars har jag faktiskt gjort det hela dagen! Började dagen med att hämta nål och tråd och sy igen ett hål i mina byxor (!) Kände att det var dax för det då hålet bara blev större och större och mina trosor började synas allt mer ..

Ett annat exempel på min "tjejighet" denna dag var när jag skulle kolla så att våra kära vänner pollarna hade vatten i sina boxar. I ena boxen låg en minifågelunge och tittade på mig, jag såg dock inte att det var en fågelunge, så jag blundade och sprang fort upp för att hämta timmie så att han kunde hjälpa mig! Rädd som jag var berättade jag att det var ett jätteäckligt djur i ena boxen, och nej det var ingen råtta, den var liten och lurivg och såg ut som en apa!! 
Timmie konstaterade snart att det inte var en apa, utan en nyfödd fågelunge som ramlat ner från sitt bo i taket, så han la den på en padd och klättrade upp för att lämna tillbaka den (medans jag stod utanför) ...
 
Självklart fick jag inte heller upp majonäslocket när vi skulle äta lunch, utan det fick timmie göra ... 

 Eftersom jag vet att mamma följer timmies blogg, vill jag hälsa en stor kram till dig :D !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0