Sant eller falskt?

Igår när jag och Catrin red ut och gräsmatte incidenten skedde så sa catrin att "Gud, Ikaros ser ut som ett murveldjur igen!!!"

Så pratade vi lite om päls och klippning. Men i vilket fall, hon sa att när hon flyttade till Frankrike för x-antal år sedan så fick hon lära sig att INTE klippa hästarna när det är fullmåne, varför? Jo för att pälsen växer betydligt fortare om man klipper hästen vid fullmåne. Hon tog med sig detta hem och fråga även frisörer här hemma. Dom sa samma sak. Detta ska dock inte vara något buffel och båg utan det ska stämma.

Det sägs också att patienter som opereras vid fullmåne blöder betydligt mer än de som opereras vid t.ex halvmåne.

Det finns tydligen olika typer av månar, nymåne och fullmåne.


                (Stjärntecknet oxen)

Läste också att för som t.ex mig som är en oxe i mitt stjärntecken så har man oftast friskt, långt och bra växande hår (stämmer) och ska där med klippas för bästa resultat i nymåne om jag har fattat det hela rätt?!?!

Vad tror ni om detta? Det finns en hel del forskning om detta och något som gjorde mig fundersam var att dom nämnde att vid fullmåne, så kan man känna att humöret och livet inte känns på topp alls. Beroende på vilken typ av fullmåna det är. Igår ska jag erkänna att jag kände mig lite nere, under kvällen så kom funderingar om livet, ja ni vet. Men vad var det igår? Jo fullmåne så klart?!?!?!

Vad tror ni om detta??

Har månen större påverkan än vi tror på oss människor??

En bra sida om månen som jag läste finner ni HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0