God morning

Har varit vaken sedan 05.20 och åt frukost med min mor som skulle åka till Bjuv och mentalbeskriva hundar. Kan inte säga att jag är avundsjuk då det verkligen ÖS-REGNAR utanför!! Jag menar det. Brukar skriva att det regnar mycket men idag så regnar det verkligen otroligt mycket! helt hemskt! Önskar som bara den att ridhuset står där uppe och väntar på mig. Antar väl att fantasin får räcka för idag! *suck*

Idag skulle min älskade vän Corinne åka till falsterbo. HIHI vet du vad Corinne det REGANR!! Själv ska man dit i morgon som sagt. Menr egnar det så här är jag inte så sugen på att åka ner och se Grand Prix kûren om jag ska vara ärlig. Men vi får se i morgon.  En sak är säker och det är att jag troligtvis får byta kläder mer än en gång idag om jag ska sitta och rida! Wiohoo!! 
 
Innan när jag satt och kika ut genom förnstret och företällde mig att se sol genom vattnet som föllr ner så såg jag en turnebuss köra förbi haha gissa vilka det var? SCOTTS! Sicken status att dom körde förbi oss här i Vråkärr som inte ens finns med i någon GPS! Ja ni fattar!




På tal om GPS så skulle jag och min mamma åka och se vart det var hon skulle i moron då det bara ligger typ 3 mil härifrån. Precis! Roger hade lagt in Bjuv som favrit och jag tryckte fram så den skulle visa vägen! precis! Vi kör in mot Örkelljunga för att handla mjölk ute vid skåneporten och stanna på Mc donalds. Vi körde förbi skåneporten för vi kände för att kika i Bjuv först och sedan äta. HAHA! GPS:en fick typ spunk på oss och tjatade och tjatade om att vi skulle vända, ricktigt pisstoff blev den! well well körde och körde tills den ville svänga av från mototrvägen (E4:AN) Så sa vi att vi kör efter GPS:en och ser vart han för oss, vi trodde på ngn bakväg som han hade funnit. Annars om vi hade förlj motorvägen lite till så hade skylten Bjuv dykt upp. Vilket fall. Vi körde och körde. Bara det att vi körde hela vägen tillbaka. Kändes typ helt skumt! Så kom vi till en skylt Örkelljunga??? VA?? jag börjar ju då asgarva då mamma blir ganska så irriterad på kärringen i fönstret (GPS:EN) Vi fortsattei alla fall att köra. Bjuv ska nämligen ligga nästan nere i Helsningborg, men när vi hamnade på Hallandsåsen och sedan i Båstad så vart vi helt fel! Jag satte på min GPS via telefonen som ville helt tvärtom! Han ville åka tillbaka och skrek flera gånger! Saken var den att efter fullt med irriterande ord från mor och jag sitter skrattandes dubbelvikt så kika jag igenom GPS:en. Det fanns två Bjuv inlagda! saken var den att den Bjuv som vi hade tryckt på var till Våxtorp! Så vi körde 1H runt hela jäkla Halland typ! HAHA! sedan så tog vi fram den andra Bjuv och då ville den åka tillbaka hela vägen precis som min GPS! Men vi hoppade över att åka tillbaka! Utan körde förbi gården åter igen för att åka till Skåneporten och köpa mjölk samt Mc Donalds! haha ni fattar! Och ni som känner min mamma förstår vad jag garvade åt! GPS dagens roligatse ting haha!!


Min telefon kunde man allt lita på!!



Vill även skriva ett STORT GRATTIS till min kusin som fick sitt körkort i förrgår! Verkligen kanon kul och vet att är det någon som kör anvarsfullt så är det hon! Nu är jag allt mer taggad att ta mitt körkort! till hösten då jäklar!


Nu ska jag ta och se när svampbob fyrkant lär sig knyta skorna och dricka upp mitl kaffe!
KRAM
TIMMIE

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack för grattishälsningen kusinen :) Och skojig historia om gps:n ;) Kram

2009-07-18 @ 18:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0