Sängen med frukost och bloggdatorn!

Morgonen är verkligen bland den bästa stunden på dagen. Man kä'änner inga måsten alls, förutom när jag ska upp och fodra hästarna så klart, men efter det. Har nu varit uppe sedan 06.45 och har ätit min frukost druckigt mitt kaffe samt druckigt mitt the fårn herbalife och multivitamtabletterna, gurama, och fiber tabletter så man kommer må tipp topp. Det bästa på morgonen är också att kloclan går sakta! Varför just på morgonen har jag ingen aning men men!

Josefin tog lite bilder på mig och Chiron igår som jag ska kika egenom och se om det blev några bra bilder. Helst vill Catrin också gå egenom dom, alla bilder som tas på mig eller henne och hästarna här måste ses innan vi får lägga ut dom. lite små jobbigt ibland men så är det. Måste i alla fall bli bättre på att lägga upp bilder, minst en om dagen ska jag försöka med i alla fall!  Nu så måste jag bara från det ena till det helt andra! Såg på nyhetsmorgon nu där dom hade ett inlägg om en fotograf som frågade föräldrar till små barn om deras barn tyckte om brinnane foster? föräldern svarar "han älskar det" Tycker era barn om döda eller döende djur? VAD ÄR DETTA för sjukt. Skulle vara mycket gay skämt jo jag tackar och märker detta! filmen som är en typ av dokumentär heter i alla fall BRUNO. Mycket skum film. Den vill jag inte se!

Det som gäller idag är en hel del! Först så ska vi rida alla hästarna efter det så ska stallet göras klart och sedan ska det packas lastbil och släp inför Falsterbo i morgo´n, hoppas det är bra väder där nere i morgon när vi ska sätta upp tältet. Men jag kommer vara här hemma under veckan och hålla igång hästarna. Tävling veckan därpå! Så måste plugga in programmet också men det är ganska enkelt program så ingen fara.  Men åter till dagen så kommer det vara fullt ös medvetslös om man säger som så!

Dags att starta dagen!

Kram
Timmie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0