God morgon

Dumma dumma dumma mig. Bloggade inte igår! Kankse ni undrar varför? well det vara endast för att mitt huvud k'ändes som en typ basketboll. Det är inte skoj. Så sova tidigt och vakna tidigt och känna sig fräsch!

Nu så har den första sommarkursen kommit igång. Var kul igår och specielt på¨teorin när man ska göra olika rörelser för att själv vara lösgjord i sin kropp. Så temat är, RYTTARENS SITS FÖR BÄTTRE RIDNING" Med Eckarts Meyners folosofi. Ganska så intressant faktiskt och skilnaden känner man.  Vi ryttare är så duktigta på att granska allt och alla men att hålla våra kropp i trim är vi dålig på! Vadå strecha? vaå bör göra före och efter? Hure många gör det? Dags att lägga in nya rutiner. Hästen känner en fluga på rumpan, då känner den nog en människas ridning gansla så väl, bör väl då även känna spänningar hos människan? eller?

Well well

Det jag ska ta och göra nu innan jag ska ut till stalet är faktiskt att läsa lite. Läser Liza Marklunds "LIVSTIS" Det är typ måste måste läsa hela tiden. Så efter denna boken blir det "EN PLATS I SOLEN" Hat aldrig läst hennes böcker förut men är helt nöjd av valet bok i alla fall.

Ha en underbar dag, och njut i solen!

Kram
Timmie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0