är det jag?

Ibland blir jag förundrad. var dag samma sak, Men inte föralla. Men för otroligt många!
Du är inte den du är. Funderat på det? Vet vi egentligen vilka vi är. Eller blir vi så påverkade av allt runtomkring,alla dessa åsikter från allt och alla. Är vi säkra på att det är våra egna åsikter vi tänker eller är det vad vi har hört eller sett som vi tycker? När är man sig själv, när bör man vara sig själv. Alltid givetvis men är vi det? Beter vi oss olika beroende på vilka som är åskådare.

Jag lägger ner mycket tid till att lyssna på mig själv. Vad säger jag, inte du, inte hon, inte han, vad JAG säger. Hur många är det som verkligen har självförtroendet till att lita på sig själv? Början är att lyssna på sig själv. Om du alltid lyssnar på vad alla andra säger att du ska göra så kommer erfarenheten till att ta egna beslut att suddas ut. När det väl är dags så kan du inte. 

Till er som inte vet vad ni vill med det ni just funderar öve, ta en paus. se dig själv, hör dig själv och lyssna. Vad säger du? Det är början till ett eget beslut och växten till ett självförtroende. 

Men att putta andra åt sidan för att själv nå dit, då har man misslyckats. Vi är inte ensamna här, ta hänsyn till varandra och respektera varandra i era beslut. Vad ger det att köra över andra för attsjälv lyckas med sig själv? 
Klara av att inte göra som orden ovan men fortfarande klara av att gå sin vilja igenom är success....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0