God morgon!

Att man alltid börjar morgon inläggen på det viset........
får komma på något bättre. Något förslag??

Ännu en natt med dålig sömn, bad dreams och min vän som sitter på taket och gnisslar. STackaren han måste verkligen ha ont i magen, Nä skämt och sido så får den göras något åt snart! Jag är dock INTE den som kommer klättre upp på taket! NO WAY!

Nu börjar jag även få lite smått panik! Okej kanske lite överdrivet med panik men jag vill KLIPPA MIG NU! Börjar bli tröttsamt detta. Att NEVER kunna komma iväg! Men hey det är ju bara 4 veckor tills jag ska vara ledig nästa gång! Hmm.... visst kanske låter lite neggi nu, men jag vill KLIPPA MIG!!! i morgon ska vi även ha middag på Vallåsens värdshus. Vem ska vara toastmaster???? JAG! "-dumåsteskojjjaaaamedmiiig" men inte då. Käns kul när man ser ut som en Briard i huvudet!!!

Kanske sött på hundar inte på en Melanoz. Plattång och hårspray som gäller i morgon! Sedan nästa vecka kommer jag inte heller till något klipperi. Då är alla iväg på Breeders Trophy. Jag ska dock vara kvar hos mina darlings i stallet!

Nu måste jag hoppa ut till stallet vänner!

Jag och Catrin ska köra dressyrstaket det första vi gör idag så vi blir klara med det. Catrin sa 2 timmar, jag säger 1 timme!  


Kommentarer
Postat av: Karin

oh tackar:) riktigt roligt att höra!

trevlig helg

2009-10-09 @ 09:37:48
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0