Ben värmare

Hej vänner! Allt bra med er?

Nu verkar i alla fall allt vara på sin plats på bloggen igen. Vet inte varför det försvann igår, men nu verkar allt vara tillbaka. SKÖNT!



Som ni ser så har vi fått ännu mer snö i natt. Gården blev plogad igår kväll men syntes ingenting när jag "grävde" mig fram i snön. Hunden försvan och såg bara radarsvansen sticka upp i sökandet efter en utväg som slutade med att jag till slut fick bära henne där hon kunde gå normalt. Dessutom blir hon nerskyld när hin springer i snön på grund av alla snöklumpar som blir på hennes ben.

Benvärmare till liten hund

Så måste införskaffa nya benvärmare till henne som gör att det inte fastnar för mycket snö på lilla stumpan. Men det går bra men ett par strumpor som man klipper av för tassen i barnsize.

Nu är det påfyllt på hösilage också, skönt att det är gjort också!

Hoppas ni har en fin fin dag i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Förra vintern åt min lilla hund så mycket snö att hon kylde ned sig själv. Hon bara låg och skakade. Vi var tvungna att skaffa munkorg till henne för att hon inte skulle kunna äta så mycket, och den munkorgen får hon ha nu också.

Det känns ganska elakt, men det är ju för hennes skull. Hon är inte så stor, så det räcker med lite kall snö för att hela hon ska bli jättekall.

2010-11-25 @ 14:29:03
URL: http://fiasanna.zoomin.se
Postat av: Camilla

Oj va snö ni har! Här hos oss är det kanske bara en- två dm men borta i skövde är det massor. Tänk vad det kan skilja.

2010-11-27 @ 13:17:26
URL: http://hastskotare.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0