countdown

Första advent är mer eller mindre gången och där med är nedräkningen börjad mot jul, jag ska bylta på mig alla kläderna och ta hunden en sista sväng och sedan ska jag bege mig och burra ner mig under xantal täcken för fryser som en gris! Måste hitta en bra bok att läsa så slänger ut en liten "om-du-vet-en-bra-bok-så-får-du-gärna-tipsa-" Just nu så ångrar jag att jag har läst Twilight böckerna, träckläste allihopa och de var ju bara så bra!!

Genom dina ögon

Är jättesugen på att läsa Genom dina ögon. Någon som har läst? Stephenie Meyer tycker jag verkligen kan beskriva kännslor. Även om Twilight saga är åt hållet fantasy så känns det som att det existerar och älskar den känslan när man läser och man bara slukas in i det som sker i boken och man bara vill ha mer!!! Det fick jag av Twilight böckerna. Så tips mottages mer än gärna på bra böcker!


Dagen för övrigt har gått bra. Det har varit stormvarning här och yttlgare storm har kommit ner vilket inte har gjort mig specielt roande. Dessutom så kom jag fram till det att vi som bor på landet är kanske ofrivilligt miljövänliga om jag får uttrycka mig på så vis, genom strömavbrott. Lite svårt att ha lamporna och laptopen på och här var elen borta mer eller mindre hela dagen i fredags, samt 5 minuter idag. Svårare att använda bilen, i många fall låter man det stå. Inte specielt roande att kanske ta sportcabben med taket nervevat och bra musik ner till byn för att köpa mjukglass. Så mindre el och mindre bil =mindre utsläpp. Så något positivt kanske vintern ha med sig. Men jag föredrar frivilliga miljövänliga göranden haha!



Den nya hästen som jag ska på utbildning under vintern kom fram utan problem, hade det varit i morgon dock kanske det hade varit lite jobbigare! Men söt lite kille i alla fall!



Nä som sagt ut med hunden och sedan sängen!

Natti Natti vänner!!






Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag var så anti twilight, tills jag började läsa böckerna. Sen var jag fast. Jag läste dem på engelska på fem dagar (en om dagen, den fjärde fick två dagar).

Genom dina ögon (fast på engelska, the host) står i min bokhylla sen flera månader tillbaka och jag har inte kommit mig för att läsa den än.

En bok som jag tyckte väldigt bra om, fast den inte alls är den typen av bok som jag gillar, var Nattväktarna av Ken Follett. Den utspelar sig i Danmark under första världskriget. Otroligt spännande!

David Eddings skriver väldigt bra fantasyböcker. Bokserierna som heter Sagan om Belgarion och Sagan om Mallorea är i alla fall väldigt bra.

2010-11-28 @ 22:56:41
URL: http://fiasanna.zoomin.se
Postat av: Sanna

Sv: Vem är bra vän med SJ? ;)

Jag åker kustpilen, så jag slipper ju i alla fall SJ... Fast kustpilen är ju inte alltid det mest pålitliga, men det har faktiskt fungerat bättre i år än vad det gjorde förra året. I alla fall när jag har åkt.



Jag har nog väntat med den för att jag är rädd att bli besviken. Den kan ju omöjligt vara så bra som Twilight-böckerna...

2010-11-29 @ 08:49:48
URL: http://fiasanna.zoomin.se
Postat av: Emily

The Host/Genom dina ögon är superbra! Verkligen annorlunda och man kan inte sluta läsa! Har läst den två gånger nu.. och Twilightböckerna 4 ggr xD älskar dem!

2010-11-29 @ 14:30:27
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Ellen

Älskar verkligen Genom dina Ögon, bästa boken jag någonsin läst! Har läst den både på svenska och engelska. Eftersom Stephenie Meyer är engelsk så är originalet på engelska och det är nog pga det som känslorna framkommer lite extra bra i den engelska boken :) Så nu sitter jag här hemma och väntar på att filmen ska komma ut, vilket den ska göra 2012, lugnt att man kommer på premiären då!



Ha det bra, Ellen på Svhalvblod.blogg.se

2011-06-21 @ 17:56:06
URL: http://svhalvblod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0