Lite svar



Jag fick lite svar angående detta tränset xtremehorsmakover med märket  schockemöhle

Bland annat så fick jag en fråga om dessa kunde göras i även grimmor. Svar ja. Det går att lösa och även till fölgrimmor och vanliga grimmor. Johanna på xtremehorsemakeover har gjort grimmor till t.ex. araber som ska visas etc.

En anna fråga var hur mycket tränset kostar och det ligger på ca 2600 kr óch kristallerna finns i ljusrosa, brunt, guld och silver. SKIT  snyggt tycker jag!

Någon frågade även om kristallernas hållbarhet. Det är precis som det är med pannbanden, att man inte låter hästen gnugga med tränset mot väggen eller att man böjer det fram och tillbaka. Det finns ett andra stenar också som är mer "platta"och mer invävda vilket ger mycket mer hållbarhet. De som är till tränset ovan är tvåradigt och på den bilden som är med de nya stenarna nedan är fyrradigt.


Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter

För övrigt är tränsen handarbetade så det finns inte två träns som är den samma. Handarbeten har även små egenskaper som man inte finner vid maskinell masslagring.

Hoppas ni fick svar på era frågor!





Kommentarer
Postat av: Emily

Heeelt underbara träns tycker jag! Supernajs på en häst som kanske inte har så utstickande färg eller tecken och man vill pimpa till det lite!

2010-11-29 @ 22:40:13
URL: http://memily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0