Skönt

God Morgon vänner! Eller morgon och morogn, snart förmiddag haha! 

Elen har återvänt, likaså täckningen på bredbandet och telefonen. Lovley. Men var kris ett tag måste jag säga.

Men större delen av dagen så var vi utan ström, blev verken morgonkaffe eller stund vid datorn. Dett gjorde lite att det var droppen så chefen ringer och fråga, BIO?? Jag sa självklart ja så vi stack och hämtade upp chefens dotter från skolan och sedan bar det iväg till GBG.

Kan säga att det var välbehövligt, skönt att komma iväg en stund och bort från alla snö. Det roliga var att inne i stan så fanns det inte alls mycket snö, bara lite puder på backen. Sedan kör man ut hit och då är man i fjällen-narnia liknande wonder land. Knepigt,

Men vilken film var det jag såg nu då?
Det blev Harry Potter och Dödsrelikerna och alla svarade faktiskt rätt som kommenterade, men...Det var någon som hade lite mer rätt än de andra och de blev Sandra som skrev harry potter och dödsrelikerna!

    

Jag själv har läst alla böckerna och gillade dom jätte mycket, men varit väldigt dålig på att se filmerna, har bara sett 1 och 2:an tror jag tidgare och såg nu då första delen av nr7. Men för mig så får filmen en tumme upp.

Har du sett den nya Harry Potter?

Sedan så drog vi oss hemåt, filmen  var ändå två och en halv timme något åt det hållet. Men väl hemma så ville hästarna ha lite mat och ompyssling. Svinkallt var det också, fast är det nu också tycker jag. Sitter med en stickad polotröja och fryser som en liten gris!




Kommentarer
Postat av: Nadja

Nope, det har jag inte :)

Sett filmen asså ^^

2010-11-27 @ 10:30:03
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Carol

hej hej timmie!

Nej filmen har jag inte sett för att jag har läst kanske till bok fem, och har precis som du, inte sett de andra filmerna förutom ettan och tvåan kanske. Så därför har jag bestämt att jag och sambo ska se om och se de vi inte har sett först. Svårt som attans är det men jag försöker att inte fuska :) Jo jag har sett att ni har haft snö länge och jag har varit avundsjuk :) Visst är det lite bökigt med bilar och allt men sen å andra sidan... Hur vackert är det inte?! :) Njuter hemma idag med kaffe och té och ska snart starta Avalons Dimmor filmen... Den kan jag rekommendera! Antar att du är ute och skottar idag...

Mvh Carol! :)

2010-11-27 @ 11:05:23
URL: http://crolas.webblogg.se/
Postat av: Carol

Och tack förresten, blev också nöjd med lagom julpynt :) längtar efter gran dock!

mvh Carol

2010-11-27 @ 11:06:16
URL: http://crolas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0