Tråkigt-dyrt-ont-rättelse

Hej fina läsare!!

Har suttit och svarat på lite kommentarer en stund och tagit mig lite kaffe. I natt har det varit den VÄRSTA natten på länge. Min tand som inte är hel har gjort ont hela natten, gör dock fortfarande och kinden känns bortdomnad. KUL eller inte. Så det är bara till att ta sig i kragen och dra till tandläkaren. Trots tandläkarskräck och att det är dyrt. Har försökt att få tag på folktandvården hela förmiddagen men då får man bara till svar "Folktandvården har stängt pga av möte" Stäänger man en hel folkvård för att det är MÖTE?? Funderar starkt på att ringa en privat praktik. Någon som har erfarenhet av privata respektive folktandvården?


Jag hos tandläkaren.... Inte långt ifrån ialla fall.

Sedan så får jag göra en rättelse och detta har jag varit medveten om hela tiden, men såg det lite försent för att ändra på det. Det är att bilden till tävlingen är FEL stavat. Det ska givetvis vara Roeckl och inte Roeckle- varför ha ett enkelt namn? Jag hoppas ni står ut i alla fall!

Nu ska jag ta och skynda på lite. Ska iväg på ett litet ärende och fortsätta terrorisera tandvården!


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

jag gick privat innan och det var mycket bättre!! men p.g.a. att jag ville ha en tandförsäkring bytte jag till kassa folktandvården. jag är inte så rädd för tandläkare. har haft räls tidigare, DÅ har man ont!!

2010-10-18 @ 14:02:32
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Anneli Johansson

usch då, tandläkare är inget roligt att gå till och DYRT. skulle nog me behöva göra en koll men man drar ju sig för det asså!

hoppas de går bra och att du får tag på dom:)

2010-10-18 @ 14:12:33
URL: http://atigas.mittspejs.se
Postat av: Mela

Jag föredrar privata taandläkae..

Dock kan dom vara lite dyrare, men kolla när du ringer dom ang priser osv..

Sen e de juh olika, vissa folktandvådrare kan vara bra, vissa inte... De e lotteri de där !!

Men ont i tanden ska man itte ha

2010-10-18 @ 17:09:23
URL: http://skjutenskata.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag går som jag sagt alltid till privat. Så sjuuuukt mycket bättre.

2010-10-18 @ 17:29:01
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Ida - A princess diary ♥

Jag ska lotta ut en Goodiebag snart och tänkte bara kolla om du skulle vara intresserad av att delta? Den kommer bland annat innehålla produkter ifrån Wella, The Body shop, RFSU och Guldfynd.Svara på frågan i det här inlägget: http://pappasguldkort.blogg.se/2010/october/tavling-om-en-goodiebag.htmlxoxo, Ida

2010-10-18 @ 18:19:28
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Katrinne

Stackars dig! Inte kul att ha tandvärk! Jag har bara varit hos Folktandvården. När man var yngre gick man ju där. Efter att jag fyllt 20 och det började kosta har jag varit superdålig på att gå till tandläkaren. Går bara om jag MÅSTE = när det kommit så långt att jag måste laga. Dumt men sant... När jag ringde dit första gången hade de värsta "förhöret" om jag bodde på orten mm. Då hade jag tappat en halva av en tand. När jag äntligen skulle få gå så ringde de upp och sa att det blev framflyttat några dagar pga att det fanns de med större behov! Fick äta soppa i flera dagar, kunde inte tugga. Har en kollega som har en man med privatklinik. Det verkar bättre!

2010-10-18 @ 19:04:51
URL: http://www.ryttarliv.com
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en bra dag sötnos! =) Kramar

2010-10-18 @ 21:56:17
URL: http://alinah.se
Postat av: Emelie

Aj, inte skoj att ha ont i tanden kusinen, krya på dig! kram

2010-10-18 @ 23:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0