En blodad tand!

 När jag läste Matildas blogg igår
www.showjumper.blogg.se så skrev hon ett inlägg om det var några som också hade lust att lämna detta ruggiga väder för ett tag! Kan säga att jag är en av dom haha!

Fick liksom en blodad tand efter ha varit i Egypten, var min första utomlandsresa ever och första gången jag flög, vilket jag tyckteva skit kul! Nu vill man liksom ut igen. Något jag har lärt mig är att våga vara ledig. Funderar starkt på om man kan hitta något kul att åka till när vintern är som värst. Men att åka själv är väl kanske inte det roligaste.  

Det roliga var när vi flög var att jag tyckte det blev mest roligt när det blev turbolens, ni vet när planet skakar och kaffet i muggen hoppade och for, då satt jag och skrattade. Jag vet att jag är one of a kinde. Men sitta still i 5h är kämpigt! Men när man var ramme och steg ur planet och möttes av den varma luften var helt fantastiskt!


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

var första gången utomlands i slutet av sommaren. flyga var ju väldigt kul alltså!! dock blev jag snabbt uttråkad och längtade hem till hästarna. väl hemma blev jag magsjuk med. ingen hit!! men brun var jag

2010-09-27 @ 10:38:05
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Camilla

Sv: Haha, så va det med vår förra hund också, hon blev så sur efter ett bad. Vägrade följa med på promenad :lol:Tyvärr verkar det itne vara en svacka utan hon skadade/slog sig nog när hon gick omkull. Hon är ju ingen ungdom längre så nu får hon ltie vila coh blir det inte bra får jag kontakta ET. Så synd, varför ska skador alltid komma när de går som bäst!?

2010-09-27 @ 11:00:50
URL: http://hastskotare.zoomin.se
Postat av: Emily

sv: Haha det är nog så! ^^ Våran hovslagare brukar iallafall alltid sms:a om han blir sen, så slipper man iallafall vänta :)Vore verkligen inte helt fel att åka utomlands till lite varmare breddgrader nu. Det var säkert 7 år sedan sist :O Man borde dra med alla sköna hästbloggare haha ^^

2010-09-27 @ 11:16:14
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Karin

Sv; Jaa, det är ingen risk att bli trampad på tårna ;)

2010-09-27 @ 11:56:18
URL: http://mysigkudde.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fan vad najs!

2010-09-27 @ 14:43:38
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0