Hur har jag kunnat!

Missa detta då!!Detta panbandet skulle passa super till ett träns jag har samt att jag tycker att champagne färgade stenar kan vara skitsnyggt!!

Showjumper och hennes superblogg och supertävlingar finner ni HÄR och cavallionline finner ni HÄR


Kommentarer
Postat av: Lina

de undrar jag också! :) jag har alla mina tävlingar jag är med i en list t.v. på sidan så alla ska kunna se. :) ärju kul när många är med!

2010-09-22 @ 21:43:29
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Lina

SV: Ja det är helt vansinnigt detta med doping! Visst behövs det skarpa regler då folk tydligen väljer att preparera sina försvarslösa hästar med diverse preparat, men som du skriver så bör inte en ex. gel innehållande aloe vera vara dopingklassad när buttan som är smärtlindrande är helt okej. Vad gäller buttan så känns det verkligen helt sjukt!! Är säkert någon som betalat eller likannde för att de ska kunna fortsätta använda det.Och inte bara borde dopingen gälla människor. Ska en häst inte få tävla med smärtlindrande ex. så borde kanske inte ryttaren heller få det? Eller under påverkan av droger (= medicin egentligen).Jag har ännu inte läst så mycket läkemedel men det är helt klart ett hett ämne tycker jag!! Kul att du skriver om det.En tydlig märkning av samtliga dopingklassade preparat borde finnas, en sådan som folk lätt känner igen. Avsaknaden av detta verkar ligga till grunden för många missförstånd.Ang. flugsprayen som ju är bekämpningsmedel så står det också i anvisningarna att det inte får användas speciellt ofta, tror det är var 14:e dag eller något, men folk tar säkert på det dagligen och har ingen aning om vilka effekter det kan få på såväl hästen som miljön.

2010-09-22 @ 22:27:13
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0