Pensionärsvarning

Hey on you all! Hade ni en grym lördag? Tror ni vet vad min lördag bestod av. Två ponnysar har åkt på tävling och jag ska göra klart det sista med stallet innan det är helt klart. Blir verkligen så mycket att göra när det är så många boxar haha!

Nu så tänkte jag göra det som Matilda tyckte att jag också skulle göra. Hon gjorde en "lista" på töntiga/udda/nördiga/pensionärsvarningssaker som ni kanske inte visste om. Själv tyckte jag det var superkul och att läsa Matildas lista, och nu när hon har bett mig skriva en jag också så kör vi helt enkelt! ☺

Jag säger t.ex. väldigt sällan mamma och säger aldrig brorsan. Det blir mor och bror. I min kontaktlista på telefonen står det faktiskt mor och bror.

Något som jag älskar när jag väl får det eller köper det, händer tyvärr väldigt sällan och detta har jag nog fått av min mor. Ägglikörglass. Så ofantligt gott. Fast kanske bara för att man just äter det väldigt sällan och på tal om att äta. Så kan jag inte äta bullar hela, bryter bit för bit. ☺

När man kanske säger "skönt att det inte har regnat än idag-peppar peppar ta i trä" så måååste jag ta i något trä material om jag så måste springa för att komma dit. Jobbigast är det om det händer i ett köpcentrum eller i stan. Men som tur är finns det oftast parkbänkar.Något annat som är väldigt stort "hej pensionär" på är att jag aldrig sliter upp inslagspapper om jag får paket. Jag tar upp tejpbit för tejbit och öppnar det försiktigt för att sedan vika ihop inslagspappret och lägga i en låda. Även krussedeull snöret ska sparas haha. Något annat som kanske hör hit är att jag har en super old bokmärkesbok där jag har satt in gratulationskort, julkort, kort från studenten, födelsedagskort. Ja, sådant som det står grattis eller god jul etc. på.

Jag MÅSTE se på nyheterna på morgonen med mitt kaffe. Annars är dagen mer eller minde förstörd. Blir det inte så, måste jag gå in på mobilen. Likaså vädret, kollar nog vädret 20 gånger per dag.

Diska, även om tallrikarna, glasen, besticken eller vad det nu kan vara diskat och inställt i skåpen. Så måste jag med jämna mellanrum ta ut det som är diskat för att diska om det. lite tvångstanksvarning där kanske. Även dammsuga, ibland händer det att jag inte kan sova om jag inte har dammsugit.


På telefonen har jag mitt paradise island, som jag spelar. Måste gå in och kolla på min ö så fort jag får tid. Spelar även farmville. Mina små farmar måste skötas, ångest om man inte hunnit skörda träden. Okej, inte riktigt så illa. Men lite skönt att sitta och pula med mina farmar.

 

Älskar att spela monopol. Dock sker det väldigt sällan och dessutom är jag en väldigt dålig förlorare när det gäller just monopol haha!

Barnprogram, ni vet låten innan programen börjar sätter sig som tatuering innanför pannan. Ibland kan jag börja nynna på Dora utforskaren, pokemon, telletubbis, Elias räddningsbåten etc. Det mest hemska är att jag bara behöver höra det en gång och sedan sitter den där. 


 Kommentarer
Postat av: Caroline

Rolig lista =)

Oj vad ofta du kolla på vädret.

2011-08-14 @ 11:57:29
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, det visste man inte om dig ;DHaha, jag är nog raka motsatsen. Om det är något jag hatar, så är det att diska ;)

2011-08-14 @ 13:27:31
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha, vilken rolig sak :P.

Jag skulle nog tyvärr få ganska många poäng på ett pensionärstest....Gillar du pensionärsfika (mazariner)?

2011-08-14 @ 15:30:30
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Timmie,

såg din kommentar hos Matilda - Showjumper.se om min header till henne och jag vill bara tacka för kommentaren! :)

2011-08-14 @ 17:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0