Älskar när nyputsade träns hänger på sin p...

2011-02-24_17_46 (MMS)

Älskar när nyputsade träns hänger på sin plats snuggt o h prydligt!! Ikväll är det A.Helgstrand clinic i Scandinavium. Håller nog på för fulöt eller till och med snart slut. I viölet fall hade det varit kul och sett... Någon av min läsare som såg på clinicen? :-)


Kommentarer
Postat av: Annika

Jag såg den! Det var mycket nyttigt "allmänttänk", mest inom unghästutbildning. Jättekul och inspirerande! Han red tre superfina hästar, ska bli kul att se dem på tävlingsbanorna sen när de har "mognat".

2011-02-24 @ 21:28:39
Postat av: Sofia

Håller med Annika, men ändå inte. Den var väldigt underhållande och kul att se på, men det kändes inte riktigt som en clinic, det kändes mest som någon som snackade om sina hästar under ett ridpass.. Så en besvikelse på det sättet, men ändå roligt att se, kom med lite små allmänttänk, som Annika nämnde, men det var mest att han berättade vad han gjorde, Tex " hon är så het så man behöver inte driva så mycket men om jag gör det så sätter hon under sina bakben helt galet, jag brukar inte hålla på och nöta så mycket utan tränar en sak kortare stunder" osv (kanske inte det ordvalet men, haha)! Så inga riktigt konkreta tips utan mest bara berättade vad han gjorde, men inte alltid Varför han gjorde det (mycket fakta om hästarna han satt på och hur de var och vad de vunnit och hur unga det var och hur duktiga de var för sin ålder mm)! Men man glömde det snabbt för han var väldigt karismatisk och trevlig att titta på, och speciellt hästarna ;)

2011-02-24 @ 23:23:09
Postat av: Kerstin

Såg nästan allt då det plötsligt blev strömavbrott hos oss... :( Lite mattnyttigt att ta med sig..

2011-02-25 @ 03:30:48
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0