Fay

Hej på er vänner!

Ja, igår var väl ingen superdag, kan jag inte påstå!
Men idag har jag inte alls en lika ont i huvudet, så känns som man är på bättringsvägen. Skulle ju vara skönt om inte annat!

Satt och kikade runt lite som vanligt på nätet nu under morgonen och kom på att det faktiskt bara är en vecka kvar till GHS. Jag undrar bara vart tiden har tagit vägen?!? Men det är inte enbart GHS som lockar till nästa vecka, utan att det ska bli en plussgrad fredag nästa vecka  haha!

Men ändå så fann jag någonting som har med GHS att göra och det är om lotterihästen, ni vet man köper en lott och sedan kan man vinna en häst. Som jag har lite olika åsikter om, men som jag inte kommer att skriva nu.
Jag hittade i alla fall en liten video på hästen som någon själ för en 20:go lapp kan vinna!



Hästen heter Fay född 2007, alltså en liten fyraåring. Efter e. Figaro R, u. Demi 25763 – D-Day – Napoleon – Flamingo. 

Men för övrigt tyckte jag att att Fay är en söt liten häst, med helt okej gångårter, inget specielt. I början av videon tycker jag den ser lite "stapplig" ut, men kan ju bero på att dom rider den ute och marken ser jue lite fryst ut. Men ser bättre ut inomhus på ett lite bättre underlag. Men något som jag verkligen ogillar när jag kollar vidosar på hästar som ska säljas eller över lag är när man sätter ner på slowmotion. Som dom gör på denna videon. Visst det kan göra att ögat luras och det ser ut som att hästen har större trav eller större galopp än den har. Man jag som intressent vill se den i naturlig rörelse. När jag ser försöljningsvidos, såg bland annat en för ett bra tag sedan, där slutorna och den ökade traven bara visades i  ultrarapid eller slowmotion. Då kommer genast tanken "vad vill döljas" Jag tror absolut inte att det vill döljas i någonting i videon ovan utan där tror jag dom bara vill att svävmomenten ska se längre ut som gör att det ser ut som att pollen har större gång än vad den kanske har! Men det ser ut som en häst man ändå kan ha roligt med och som ligger väl med i utbildningen.



Bild från www.tidningenridsport.se

Nä men nu ska jag ner till mina pälsklingar i stallet och sätta lite fart.


Kommentarer
Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Gillar inte riktigt konceptet att lotta ut en häst.

2011-02-17 @ 09:53:02
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh, Flamingo var pappa till min medryttarhäst ^^ Om det är Flyinge Flamingo 481 iaf :) Hon var världens underbaraste, saknar henne som tusan!

2011-02-17 @ 10:59:39
URL: http://mysigkudde.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker att Fay är fin! Däremot ser hon mer ut som om en valack på bilden, inte så speciellt feminint huvud enligt mig, men det är ju svårt att avgöra när man inte sett hästen i verklighet! :) Vore kul ifall den hade haft lite mer vita tecken med! ;)

2011-02-17 @ 11:58:10
URL: http://equine.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Tycker det ser ut att vara en trevlig häst, jag kan ta den ;)

2011-02-18 @ 11:10:57
URL: http://hasteriet.blogg.se/
Postat av: Elin

Hon ser ju jätte stor ut!!

Men det är bara bra för jag behöver en väldigt stor häst till min storasysters sambo. hehe... får skrapa ihop en tjuga till GHS.

Gillar din blogg! Jag kollade på filmen där du lindade en häst ocg jag tog åt mig också skrattade jag så väldigt i början.

Kolla in min och Emmas blogg!!

2011-02-19 @ 22:10:07
URL: http://ponnyploppar.blogg.se/
Postat av: Elin

Hon ser ju jätte stor ut!!

Men det är bara bra för jag behöver en väldigt stor häst till min storasysters sambo. hehe... får skrapa ihop en tjuga till GHS.

Gillar din blogg! Jag kollade på filmen där du lindade en häst ocg jag tog åt mig också skrattade jag så väldigt i början.

Kolla in min och Emmas blogg!!

2011-02-19 @ 22:10:10
URL: http://ponnyploppar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0