You can not be trusted

Hej på er alla!

Gud vad jag är glad för er läsare, även om jag bloggar lika bra som snön försvinner så är ni här och hälsar på!! Men jag ska verkligen försöka att komma igång igen. Men motivationen har verkligen varit nere på Zerooooo. Det blev inte bättre av att Scandinavium planen gick i kras under veckan också. Kommer i alla fall dit en stund och ska väl gå på mässan någon gång uinder helgen, men känns inte alls lika kul när det inte blev som planerat. Suck på en del.....

Annars så händer det inte så mycket mer än tidigare. Kylan hänger sig kvar och av alla låtar som finns här i världen började jag nynna på "Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag vill åka hem till min kära mor och far" från Markoolio, men gjorde även om den till en egen lite version. "Jag orkar inte mer, vill inte frysa mer, jag vill åka till min kära sol, Sitta på en strand bli jätte jätte brun och skippa brun utan sol" Håller man på att bli knäpp? Jag kommer dyrka den första snödroppen som kommer upp ur marken när det väl sker, fota den och ha som bakkgrund på mobilen för att bli påmind om lyckan av en snödroppe!!Well dags för sängen, i morgon är det ännu en dag!

Hoppa ni har det bra i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Katrinne

Det ser verkligen härligt ut med snödroppar! Tittade på dina inlägg i videobloggen idag och de var bra! Ska följa din blogg bättre nu! :)

2011-02-23 @ 23:04:29
URL: http://ryttare.blogspot.com
Postat av: Matilda

Ja alltså denna vintern tar död på en!

2011-02-24 @ 09:43:38
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Ingen mer vinter!

2011-02-24 @ 10:00:39
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Erika

Denna vinter kan ju få vem som helst deprimerad. :/

Är så trött på den så fyyy f*n.

2011-02-24 @ 18:38:20
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0