Charlies häst & hund söker!

En ridsport blogg!!

Info från charlies häst & hund´s facebooksida!


Charlies efterlyser en ridsportsbloggare!!!
Vill du bli gästbloggare hos oss på Charlies??? Du har en häst och ridsportsblogg idag. Du rider själv och har många års erfarenhet. Du är sakkunnig och har koll på trender inom sporten. Du för dig väl i tal och skrift och kryddar gärna dina inlägg med humor. Skriv några rade...r här på FB och länka till din blogg. Länka till vår FB sida från din blogg. Hur du gör detta på ett smakfullt sätt avgör du själv. Vi vill ha in alla intresseanmälningar innan 31 januari. Sedan skall alla ni fans tillsammans med Charlies vara med och rösta. Fina priser väntar.....Lycka till!!!
Visa mer

CHARLIES HÄST & HUND

Tycker detta verkar vara en skitrolig ide på ren svenska! Så jag själv tänkte faktiskt ge det ett försök! Vad har man att förlora på detta? Så är du sugen eller kanske vet någon annan så tycker jag helt klart att ni ska delta eller höra av er till den blogg som ska delta i denna tävling!! 

Så sök på charlies häst & hund på facebook om inte länken ovan skulle fungera och kika vidare själva. Om inte annat så har dom MASSOR av album och foton på produkter och vad dom har hemma på lager, nytt som har kommit in och massa annat. Så bara där är den ju värd att kika in på!

Men vad tycke ni? Tror ni att jag har någon chans att bli deras husbloggare? Återstår kanske att se men jag ge det ett försök i alla fall. Om man nu kan slå www.internationalshowjumping.blogg.se haha! Hon har ju stenkoll på ALLT!


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

såg det! vore kul, men det finns de som har mer tid och koll än mig. och ja caroline är ju helt klart bäst!

2011-01-05 @ 18:08:07
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0