☺Dag 14: Vad hade jag på mig idag?

Jag tänkte ta och göra om denna frågan lite faktiskt till "Detta skulle jag vilja ha på mig idag" och knapat ihop en egen liten outfit till stallet/ridningen. För det känns som att man alltid skriver vad man har på sig när man gör sådana här listor kände mer för att göra en outfit som jag skulle vilja ha på mig. Det fick även bli en liten vårinspirerad outfit.Skjortan och västen är från Ralph Lauren. Hade jättesvårt med att hitta en väst som jag tyckte var snygg! Utan alla dessa luvor och alla dessa maffiga emblem. Men Ralph Lauren löste the problem.

Stövlarna är från De Niro, älskar dom

Skorna är från Ariat

Strumporna från HV polo

Skärpet från otto schumacher

Hjälmen från Champion, snygg dressyrhjälm.

Klocka från Michael kors

Handskar från Kingsland, Vann ett par sådana hos www.showjumper.blogg.se i höstas och jag rent av älskar dom. Sköna och fast de är så tunna så är dom väldigt hållbara. Ska absolut införskaffa mig ett par sådana vita till tävling.

Ridbyxor är från Pikür. Tycker det är svårt att hitta snygga ridbyxor på nätet. Jag gillar vanligtvis ridbyxor med knäpp fickor och mina privata ridbyxor är pikür pessoa, fast har även ett par montain Horse som är supersköna, dock väldigt användna haha! Men gillade den bruna färgen på byxorna och därav fick det bli dom.

Jag som arbetar med hästar och går i ridkläder mer eller mindre hela dagarna tycker det är kul att använda en del accessoarer. Därav att kag även valt ut en klocka. Som för många andra som har "vanliga" kläder inne i stan så¨är ridkläder min vardagsklädsel.

Nu har jag visserligen valt ut ganska exslusiva och dyra märken, delar av outfiten. Men jag vill även påpeka det att märket och prislappen avgör inte alltid om en outfit blir snygg. Jag köper faktiskt väldigt sällan dyra märkeskläder. Fast jag köper hellre ett par ridbyxor som kostar lite mer med bättre kvalitet i och med att jag mer eller mindre lever i ridbyxor. Men jag ville bara säga att även om jag har valt ut sådant som jag skulle vilja ha i outfiten ovan, betyder inte det att jag springer runt i enbart märkeskläder om ni trodde det. Man köper det man vill ha och känner sig bekväm med och prislappen säger inte om det är snyggt eller inte!


Kommentarer
Postat av: Sara

snygg outfit! :)

2011-01-31 @ 09:47:33
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0