☺ Dag 16: Min favorit tid på året

Sol, värme, grönt gräs, gröna träd! Säger nog en hel del va?!

Men det bästa efter hela långa vintern är början av maj månad, när vitsipporna ploppar fram, man kan rida ut utan att frysa ihjäl och utan massa lager av kläder. Då man känner att man har en hel sommar att se fram emot.

Jag älskar verkligen att gå upp vid 4:ra tiden på morgonen, släppa ut hästarna, låta dom äta frukost ute i hagarna innan alla blodsugande naturliga hellekotropetrar kommer. För att sedan sätta sig med en mugg kaffe och njuta av fåglarnas morgonkvitter. Rida innan det blir för varmt ute och när klockan är 09:00 så har man nästan gjort allt och har hela dagarna till att njuta av just varmen och solen, känns som man har så mycket mera tid till allt!  

Så helt klart blir det sommaren för min del. Jag kanske uppfattas som totalt galen när jag säger Älska-gå upp-04:00 i sammamening. Men en sommarmorgon är nog det bästa som finns!Gården från andra sidan sjön.

Helt underbart när man en kväll eller morgon ta och rida runt sjön och känna en ljum bris. Jag blir helt glad av bara tanken att det är detta som kommer. Vintern är på väg mot sitt slut och kollar man i kalendern så är det inte fasligt långt kvar till varmare tider!Hur rolig är egentligen vintern? Snödrivor som förstår staketen när det plogas, halt som satan i gatan och hujeda mig kallt!!

 

Tänk att kunna rida runt utan långarmade plagg som är lager efter lager!Jag sitter hellre och svettas i kavaj och plastrong än att frysa!

Så våren och sommaren är min favirt tid på året helt klart!

Har verkligen svårt för att säga just den tiden, just då är min favorit tid. Utan våren och sommaren drar med sig så mycket roligt att jag inte kan bestämma mig flr just en tid....


Kommentarer
Postat av: Åsa

Gå upp vid fyra? :o Du är ju crazy, det är ju då man sover som bäst! Men jag håller med, våren och sommaren är det bästa!Sv: Jamen tack detsamma! :)

2011-01-28 @ 11:01:40
URL: http://hasteriet.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag vill ha bort all snö NU!!!

2011-01-28 @ 16:26:04
URL: http://miawetterstrom.blogg.se/
Postat av: Erika

Vintern är mysig på ett sätt.

Men nu får de räcke.

Någon månad eller två med rejält med snö o mysig vinter.Runt jul & nyår.

Men sen nae tack klarar mig gott utan de. ;)

2011-01-28 @ 17:54:55
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Bubber Monica

GOA.Lilla Timmi!!! Är det verkligen Pytte? Du är verkligen en guldklimp inom ridsportern.Jag kommer alltid att rekomendera dig till alla jag känner,och dom är faktiskt många.KRAM.

2011-01-28 @ 21:00:20
Postat av: Emelie

Jag håller med - våren & sommaren är bästa tiderna på året, ljust, varmt och ingen snö - underbart :)

ha en fin lördag!

kram

2011-01-29 @ 11:41:30
Postat av: Monica

Jag önskar att jag också älskade att gå upp klockan 4:) Som du säger så har man hela dagen på sig att göra annat än att gå och vänta på att det ska bli kväll och man kan rida på sommaren, tyvärr är detta mer förekommande i mitt liv:(

2011-02-01 @ 16:29:35
URL: http://tudeluu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0