Giv mig krafft

Hej på er! Hur är läget med er?

Jag är skiiit trött idag. Kände innan i morse att jag hade gärnat kunnat ligga kvar i sängen. Kände att jag kunde jobbat åt hästens eller liknande för att provsova sängar!




Men jag vet inte vad det är. Tror jag saknar solen. Dessutom går i alla fall jag med en konstant förskylning känns det som. Näsan håller på, man nyser och härjar runt! Någon mer än jag, eller är det bara jag haha!

Idag händer inte mer än det vanliga, stallet, rida etc.

Så dags att dra ner igen!

Hoppas ni får en kanon onsdag så hörs vi lite senare!





Kommentarer
Postat av: Sanna

Här skiner solen från en blå himmel! Visst är det lite kallt (10-12 minusgrader), men det gör mindre när solen är framme.

Den här dagen har börjat jättebra, tack vare min lilla häst som var så duktig idag.



Jag har lagt till dig på bloglovin, förresten.

2011-01-26 @ 12:05:15
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: TopRiders

Hej!



Jag hittade din blogg via bloglovin och bestämde mig för att titta in :) Jag driver sveriges största skvallerblogg inom hästnischade bloggar och ville bara tipsa dig om den om du har missat den. Läs det senaste om dressyrmupparna, teamsl medflera! Du kan även delta i roliga tävlingar + mycket mer. Målet med bloggen är att framhäva hästbloggare i rampljuset lite mer. Hoppas du gillar bloggen!



Ha en superbra dag!

/ TopRiders



2011-01-26 @ 12:38:36
URL: http://www.nattstad.se/topriders
Postat av: Kerstin

-15, strålande sol. Blev en härlig uteritt med bästa hästen idag, lite kallt om tårna, men annars underbart!!

2011-01-26 @ 13:24:31
URL: http://stallrosens.bloggplatsen.se
Postat av: elin farago

det där med förkylningen låter precis som för mig, hua! nu vill vi ha vår & sol!

2011-01-26 @ 21:25:06
URL: http://elinfarago.blogg.se/
Postat av: luffi

Hej! Seg på att svara nuförtiden, men haft det lite upp och ner... bland annart bloggfria dagar!! Inte likt mig men så har det varit! Hoppas allt är bra med dig!?



Tänkte passa på att be om en liten sak, jag hade tänkt att testa komma med på en liten lista. Men för att ha någon chans att komma med så behöver jag inlänkningar till tex ett eller flera inlägg till min blogg. Alltså att någon gör en länk i ett inlägg på sin blogg till ett inlägg på min blogg! Som tack så kommer jag självklart att länka tillbaka, till din blogg site eller vart du nu vill att jag ska länka hihi...



vill du hjälpa mig med detta vore det jätte snällt och det räcker med ett inlägg som länkas till denna adress : http://luffi.se/2010/october/bisexuell.html



skriv en kommentar om du gjorde det så länkar jag tillbaka i nästa inlägg jag gör! hihi kram på dig och ha en fin kväll nu! // luffi luring i farten igen!

2011-01-26 @ 22:58:44
URL: http://luffi.se/2010/october/bisexuell.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0