KUL!!

Hej på er igen! Nu så har man käkat lite och ska snart hoppa ner till stallet igen och göra klart det sista. Innan det är dags för duschen och kvällen!

Men måste bara säga att det är verkligen såååå kul att så många vill vara med i tävlingen. Kanske få lägga till ett pris? Får fundera lite på den saken. Men i alla fall är ni helt underbara och alla era fina och positiva kommentarer är så kul att få och jag tar verkligen åt mig. Ni är helt enkelt BÄST!!



Måste bara dela med mig av en artikel jag hittade på tidingenridsport.se. Undrar hur man hade reagerat om man hade hittat en bomb när man promenderade på stranden! Som tur var det i alla fall ett misstag och slarv som hade skett. 


Larmet gick i Falsterbo

Strax före lunchtid på tisdagen spärrade polisen av ett område på stranden i Falsterbo efter larm om att det hittats en misstänkt granat på stranden.

Polisen tog larmet på största allvar och skickade sin bombgrupp till platsen. Som tur var blev det aldrig så dramatiskt som det verkade.

- Det konstaterades ganska omgående att det handlade om en helt ofarlig övningsgranat, säger Hanna Berndtsson, informatör vid Skånepolisen till RIDSPORT.

Kvar finns frågan vem det är som slarvar omkring och tappar övningsgranater på stranden.


(www.tidningenridsport.se )





Kommentarer
Postat av: Camilla

Kul att det är många som är med!

2011-07-07 @ 10:33:36
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, tänk om det vart en stor bomb ;s Usch, tur att det var falskt alarm!



Och tävlingen då, det är så kul med den här tävligen! :D



Och om vi är bäst, så är ju du bättre än bäst ;D

2011-07-15 @ 18:09:30
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0