Snabb läs fråga
Jag är lite av en bokmal och läser det mesta. Älskar Stephenie Meyers böcker, lite overkligt för det gärna vara, men får inte skena iväg alldeles för mycket. Verklighetsbaserade böcker är så bra tycker jag. Någon bok som nästan borde läsas av alla som satte en stark känlsa var

Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak (inbunden)

Sträckläste den direkt, Tänk vad mycket kan förändras på en dag.


Kommentarer
Postat av: Olivia

HP-serien har jag läst ut ett antal gånger!

Stephenie Meyers böcker likaså. Både twilight och the host( kommer inte ihåg svenska namnet). Eragon-serien och andra drakserier. Jag gillar fantasy som du kanske märker. Serien om Temeraire är typ verklighetsbaserad. Handlar om Englands krig mot Napoleon bara det att flygplan inte existerar vilket drakar gör...

2011-07-07 @ 12:39:10
URL: http://picad.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja, jag har rätt fullt upp med allt. De få böcker jag läser är islandshäst böcker. Nu håller jag på med Magnús Skúlason metoden, då jag och min syster i höst ska gå kurs för honom igen.

Men ja, annars bara nåt random annat som jag hittar som verkar kul!

Ha de bra! :D

2011-07-07 @ 14:01:44
URL: http://stallsofiero.blogg.se/
Postat av: Åsa - Hästeriet

Jag önskar att jag hade tid och ro i själen att läsa mer skönlitteratur, har bara blivit fack- och studiedito det senaste. Men när jag läser gillar jag biografier och verklighetsbaserade böcker. Den du nämner läste jag också på två dagar. Otroligt gripande och hemsk. Just nu är jag mitt inne i Keplers Hypnotisören och den är riktigt spännande!

2011-07-07 @ 20:53:40
URL: http://hasteriet.blogg.se/
Postat av: Sanna

Har du läst the host? Jag har inte börjat på den än. Är lite orolig för att bli besviken eftersom twilightböckerna är så fantastiska.

2011-07-09 @ 22:38:53
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag älskar också Stephenie Meyers böcker :DEller ja, har bara läst twilightserien än så länge, fast är inne på sista boken andra gången nu ;DSen har jag läst ut hela Harry Potter serien och läst första boken två gånger ;)Jag gillar nog mer att läsa serier än att bara läsa en bok och sen inget mer :)

2011-07-15 @ 18:36:45
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Linnea - Ponnymuppen

hästböcker!! :DAllt bra ?

2011-07-23 @ 15:40:21
URL: http://linneafalks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0