Tjingeling!

Halloj på er! Hur är läget?
Här är det fin fint. Lite trött efter helgen så hjärnan har gått på lite lågvarv, men börjar bli lite mer människa. I söndags satt jag som domarsekreterare för Camilla Assarson på en nationell ponny dressyr från kl 12:00 till typ 18:00 så man var ganska trött i huvudet efter det. Men det var riktigt kul faktiskt. Man ser verkligen andra saker som man kanske inte ser när man står vid sidan om banan. Vi satt vid domare M och där var det väldigt avslöjande när det gällde den öppnan som skulle varea på den långsida, just om linjen blev rak eller svajig, om tvärningen för lite eller för mkt och så vidare. Sedan höra hennes resunemang på hur hon och varför hon satte de poäng som hon gjorde. Väldigt nyttigt ialla fall! Vad har ni sysslat med under helgen som var?


Så här såg det ut kl 5 på morgonen i söndags, var uppe tidigt för att hinna göra klart allt i stallet och göra lite hästar innan det var dags att vara på tävlingsplatsen! Älskar morgonen på sommaren!!!

På tävlingen så hade dom verkligen superduper fina priser till de placerade. Bland annat så hade dom mitt favorit pannband, som jag tycker är såå snyggt. Hittade faktiskt ett liknande på charlies webshop 

SWAROWSKI PANNBAND GULD MED SVART LÄDERSWAROWSKI PANNBAND LJUSBLÅ MED BRUNT LÄDERSWAROWSKI PANNBAND SILVER MED BRUNT LÄDER
Dessa pannband med tvåradigt shwarowski stenar. Favoritfärgen av dessa är de "guldiga, shampagne" färgade stenarna. Älskar dessa med lite större lite mer fyrkantiga stenarna fast själva pannbandet fortfarande är smalt. Men pannbanden kom från www.xtremehorsemakeover.com som dessutom gör pannbanden själv och man kan även önska förg och kombination! I mina ögon riktigt läckra!! Men måste erkänna att jag faktiskt dör lite varje gång man är inne på x-treme horsemakover, man vill bara ha såååå mycket!!


Kommentarer
Postat av: Emily - RYTTARDUON

De pannbanden är superfina!

Xtremehorsemakeover är så bra! Har beställt två träns därifrån, det senaste är ett helt specialbeställt schockemöhle och med extra kristallet på tyglar & sidostycken, bara sååå fint!

2011-06-14 @ 15:52:05
URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: Lamia / Hästsport

Åååh inte dåliga priser...hade också velat ha ett sånt pannband

2011-06-14 @ 17:05:52
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0