ja eller nej

Hej vänner!!

Nu har det gått för långt igen, men ni är helt fantastiska som följer bloggen i alla fall. Jag har inte haft tiden till att blogga helt enkelt. Det är tävlingar som dragit igång, hästar som åker hem efter vinter träning och nya hästar som kommer. föberedelser för treårs test mm. Listan kan göras låååång haha! Men samtidigt är det kul. Nu äntligen så börjar det hända saker efter denna damn vintern.

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag ska göra med bloggen. Om den ska fortsätta eller inte. Känns lite illa när man stundtals går och funderar febrilt på vad man ska blogga om och då blir det spärr i huvudet i stället för att man känner att man måste. Samtidigt vill jag inte lägga ner. Men för idag så känner jag att lusten är tillbaka och det sker lite roligare saker i helgen, vilket kan göra det lättare att få lite mer "bloggmaterial" till bloggen. Men helt enkelt så får jag nog släppa att jag måste. Finns igentligen inga måsten med bloggen, men det är ju kul i alla fall!

Men jag ska försöka sätta mig någon gång under dagen och svara på lite kommentarer men understryk försöka! haha!

Nu ska jag i alla fall dra ner till stallet igen. Hovslagaren kommer idag, och sedan ska det fortsättas med att rida. Måste ta och göra lite andra småsaker också. Som sagt våren har kommit!!



Dagens bild får allt bli denna, haha "pose for the camera"


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Man bloggar ju för att det är kul, inte för att man måste ;). Spelar väl ingen roll om det bli en gång i månaden eller 3 ggr/dag..

2011-03-17 @ 12:48:07
URL: http://stallrosens.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Bloggen ska vara ett roligt komplement till allt annat du gör - skapa dagens tips, visa någon ridövning (om du får filma eller ta kort), skriv bara om din dag, lägg upp en bild på det du gör - det räcker :) Viktigaste är att du känner för att blogg och gör du inte det - ta en paus. Livet bör vara skoj och inte innehålla en massa måsten! take care! <3 Kramar

2011-03-17 @ 14:30:07
Postat av: Ylva

Sv: Tack! :D Han är en mys-fis!



Jo för fasen fortsätt blogga! Jag har ju nyss hittat hit ;)

2011-03-17 @ 20:51:04
URL: http://ylvalarson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Blogga det du hinner och orkar och vill det ska ju vara kul att blogga annars är det inte mycket värt.

2011-03-17 @ 21:50:55
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej. Din blogg är en av de bästa jag hittat, så jag hoppas du inte lägger ned den. Förstås får bloggen inte kännas som en kvarnsten runt halsen heller.

En kort rad bara när du inte hinner och orkar räcker nog för att hålla intresset vid liv för oss läsare, för den som väntar på något gott...



doktorn

2011-03-18 @ 00:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0