Morning!

Hallojsan på er!!

Jag är INTE glad. Ny snö på backen, inte så mycket dock så det kommer smälta bort under dagen. Ni vet bara sånt där puder på backen. Fast jag är inte så glad haha. Fick lite att göra på kontorsfronten som jag inte hade räknat med i dag på morgonen, så humöret är väl inte så det sjunger guld-o-gröna-skogar-låtar direkt!

Men till något som faktiskt ÄR kul! Jag har nu kommit fram till vilka stövlar som jag ska ha! Blev helt kär när jag var på scandinavium.



Dom var supersköna och satt som gjuten på foten och benet. Det bästa är också att jag inte behöver måttbeställa för att märket har en enorm bredd med storlekar i sin tabell. Den var superskön i foten och såg väldigt snygg ut på! Så denna stöveln passade mina ben kanon bra. Jag har kikat på många olika stövlar och målet var att inte behöva lägga 8000kr på ett par nya, även om jag tyckte dom var supersnygga för det priset, men ville även ha något som inte alla andra skulle ha. Den är sjukt snygg i hellackat också. Går även att få med lackad topp och bling bling hit och dit om man vill ha. Så man kan göra väldigt mycket med dom också. Men jag tog dom som dom var. Vill jag göra något annat med dom när jag väl fått dom så har jag någon som kan hjälpa mig och jag har lite planer på vad jag skulle vilja göra extra lite senare!

Nu, dags att dra ner till stallet igen!


Kommentarer
Postat av: Katrinne

Vi har också fått en massa ny snö på backen idag i Dalarna. Inte för att vi hunnit få bort någon, men nu fick vi ännu mera... Igår var det iallafall sol och vårigt, idag snö hela dagen...

2011-03-18 @ 21:36:26
URL: http://ryttare.blogspot.com
Postat av: Maria Granberg

Åååh jag prövade de där jag med. De allra första stövlarna som passat på mina ben!! har du beställt? :)

2011-03-20 @ 22:49:57
URL: http://lilchis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0